Insallah canim, rabbim düşürmesin kimseyi ins, ben 2 yillik evliyim ilk denemem, cok zor bir surec rabbim sen duy sesimiziIlk denemem canim insallah tutmustur bi daha gerek kalmaz senin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim, rabbim düşürmesin kimseyi ins, ben 2 yillik evliyim ilk denemem, cok zor bir surec rabbim sen duy sesimiziIlk denemem canim insallah tutmustur bi daha gerek kalmaz senin
Bende iki bucuk yillik evliyim canım amin inşallah duyacak sesimizi yarın kacta gideceksin hastaneyeInsallah canim, rabbim düşürmesin kimseyi ins, ben 2 yillik evliyim ilk denemem, cok zor bir surec rabbim sen duy sesimizi
Canım daha çok erken bak ben 5. Yılıma girdim 2. Tüp bebek bu ama pek yolunda değil benim ikinci yılında tüp bebek aklıma gelmemişti bak olmasa da bozma moralini daha çok başındasın sanırım yaşın da gençti yanlış hatırlamıyorsamInsallah canim, rabbim düşürmesin kimseyi ins, ben 2 yillik evliyim ilk denemem, cok zor bir surec rabbim sen duy sesimizi
Ins canim ne bilim ufakta olsa bir belirti ararsn kendinde yada his hiçbiri olmayınca psikoljikmen olumsuzluğa yorumluyor,Sonucu almadan kötü düşünme canım illa belirti olacak diye şart yok ki çok kişi var belirtisi olmadan hamile olan inşallah hamilesindir
Bugün akşam pregeston ignem var acaba bu aksam mi versem diomBende iki bucuk yillik evliyim canım amin inşallah duyacak sesimizi yarın kacta gideceksin hastaneye
Bizim doğal yolla hic şansımız olmadığı için tup bebege baş vurduk tedavi başından beri cok rahattim, oluruna bırakmıştım hersyi, son 3 gundr stres korku sardı beniCanım daha çok erken bak ben 5. Yılıma girdim 2. Tüp bebek bu ama pek yolunda değil benim ikinci yılında tüp bebek aklıma gelmemişti bak olmasa da bozma moralini daha çok başındasın sanırım yaşın da gençti yanlış hatırlamıyorsam
Verebilirsin bence bu gun bile kesin sonuc cikar kanda ben 6. Gunu evde idrar testi yaptim cikmadi diye cok uzulmustum bilihorum cok erken yaptim ama ne bilim sonradan da cesaret edemedim tekrar yapmaya yarini bekliyorumBugün akşam pregeston ignem var acaba bu aksam mi versem diom
Ben hiç idrar testi yapmadım cesaretimde olmadi, kana bile korkuyorumVerebilirsin bence bu gun bile kesin sonuc cikar kanda ben 6. Gunu evde idrar testi yaptim cikmadi diye cok uzulmustum bilihorum cok erken yaptim ama ne bilim sonradan da cesaret edemedim tekrar yapmaya yarini bekliyorum
Bende bi anlik yenilgime geldi yaptim zaten sonrasinda cok uzuldum agladim dedim tedt gunune kadar bi daha yapmam dune kadar biraz belirti vardi sanki dun bi an bos bulundum yuksege uzanip birsey aldim biraz fazla hareket ettim sanki ondan beri belirtiler de kayboldu gitti ama suclamiyorum kendimi Rabbim bu ay kısmetime yazmissa olur zaten kismette yoksa biz ne yapsak boşBen hiç idrar testi yapmadım cesaretimde olmadi, kana bile korkuyorum
Ben ufak tefek işler yapiom evde kendimi çok yormamayarak, dün ilk defa dışarı tur atmaya çıktık avmeye stres atarım diye iyi geldi bana, nasibimizde varsa ne yaprsk yapalım o tuttunmustr bizeBende bi anlik yenilgime geldi yaptim zaten sonrasinda cok uzuldum agladim dedim tedt gunune kadar bi daha yapmam dune kadar biraz belirti vardi sanki dun bi an bos bulundum yuksege uzanip birsey aldim biraz fazla hareket ettim sanki ondan beri belirtiler de kayboldu gitti ama suclamiyorum kendimi Rabbim bu ay kısmetime yazmissa olur zaten kismette yoksa biz ne yapsak boş
Yok canim ben ilk gunden beri yatiyorum doktorlar yatmayin diyor ama ne bilim kaynanam gildeyim transfer gununden beri hic ayaga kaldirmiyo beni dun odada tektim bi an kalktim dolaptan birsey aldim pisman oldumBen ufak tefek işler yapiom evde kendimi çok yormamayarak, dün ilk defa dışarı tur atmaya çıktık avmeye stres atarım diye iyi geldi bana, nasibimizde varsa ne yaprsk yapalım o tuttunmustr bize
Zor bir süreç ama hep yatmamak gerekiyor. Benim doktorum dedi ki ilk 2 3 gün dinlen. Ama ondan sonra kalk bir çorbanı kaynat, yorucu olmayan işler yap dedi. Bende kendimce yapıyorum birşeyler. Allah hepimizin yardımcısı olsunYok canim ben ilk gunden beri yatiyorum doktorlar yatmayin diyor ama ne bilim kaynanam gildeyim transfer gununden beri hic ayaga kaldirmiyo beni dun odada tektim bi an kalktim dolaptan birsey aldim pisman oldum
Dolaptan bişey almakla çocuğa bişey olmaz o kadarda hareketsizlik iyi değil bence neticede rahme kan lazım ve kan dolaşımı için hareket şart. Aslında bu kadar yatmakla daha fazla risk alıyorsunuz yani benim doktorum öyle dedi normal hayatına devam et dedi sadece zararı olacak şeyleri yapma genel gebeler gibi dedi. Mesela ağır kaldırma birden kalkıp oturma gibi... ayrıca o kadar yatmak psikolojinizi bozabilir ki psikolojide çok önemli bu konularda.Yok canim ben ilk gunden beri yatiyorum doktorlar yatmayin diyor ama ne bilim kaynanam gildeyim transfer gununden beri hic ayaga kaldirmiyo beni dun odada tektim bi an kalktim dolaptan birsey aldim pisman oldum
Bir sakin olur Musun lütfen. Bu işlerde stres çok önemliaranizda hicbir belirti yasamayip umutsuzca test yapip pozitif alan oldu mu, ben doktorumu aradim gunm yarin bugün versem cikar mi ddm evet yaptr cikar ddi, bende test verdim 1 saatte cikar hic umudum yok ama hep agliom nedense
normalde cok rahat biriyim bu son 3 gun elimde olmayan stres beni sardi korku daha cokBir sakin olur Musun lütfen. Bu işlerde stres çok önemli
Aslında seni çok iyi anlıyorum bunları yaşayan bir çok kadın var. Nelerle ilgilenmek hoşuna gider? Kafanı dağıtacak bir şeyler yapsana. Mesela vizyonda çok güzel filmler var çıkın eşinle birini izleyin. Ya da dışarı çıkmak istemiyorsan çok güzel diziler var üstüste 4-5 bölüm atabileceğin birini aç iZle kitap oku vs.normalde cok rahat biriyim bu son 3 gun elimde olmayan stres beni sardi korku daha cok
hiç bir belirtim yoktu benim 3 gebelikte de Ama stress yapmayınaranizda hicbir belirti yasamayip umutsuzca test yapip pozitif alan oldu mu, ben doktorumu aradim gunm yarin bugün versem cikar mi ddm evet yaptr cikar ddi, bende test verdim 1 saatte cikar hic umudum yok ama hep agliom nedense