Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Hamişleri tebrik ediyorum Kızlar darısı başımıza bende Bugün 4.iğnemi vurulucam cumartesi kontrolüm var inşallah her şey güzel olur hepimiz için. delik deşik oldum galiba bu arada :)
Seninde hayirli olur ins kaliteli yumoşlar elde edersin, evet zorlu bir surec duadan baska birsy gelmz elimizden

Evet suan 6 gunum, ama opu oldugum ay transfer olmadim, tekrar adet olunca yapildi, doktor rahmi dinlendirip oyle yapalim ddi,15 aralikta transferim oldu dualariniza ihtiyacim var
Hadi hayırlısı rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın isteyen herkesin yüzünü güldürsün güzel haberini alırız burdan insallahh

Ya saçmalığa bakar mısınız ameliyat varmış ondan laboratuvar kapalıymış gün içinde arayacaklar dediler şeytnn diyor git bas merkezi
Beni de hala aramadılar dün embriyolog yarın arıycaz yoğunluk tan dolayı belkı bıraz geç arayabiliriz ama muhakkak arıycaz merak etmeyin dedi bakalım hayırlısı

Beni de hala aramadılar dün embriyolog yarın arıycaz yoğunluk tan dolayı belkı bıraz geç arayabiliriz ama muhakkak arıycaz merak etmeyin dedi bakalım hayırlısı
En azından geç olabilir demiş canım sana embriyolog benimkiler haber de vermediler arayıp

Kızlar merkezden aradılar öğleden sonraları arayacaklarmış yarın da arayacaklarmış bana dedikleri şuan hiçbir şey belli değil kaçı dolu kaçı boş kaçı döllenmiş bir şey söyleyemem dedi nasıl oluyor bu yarınmış önemli olan yumurtalarım dün toplandı benim

Normalde bugun bilgi verilmesi gerekio kaci dollendi diye,garip bir durum seninki umarim guzel haberler alirsn dualara sigin sabirli olmaliyiz

Normalde bugun bilgi verilmesi gerekio kaci dollendi diye,garip bir durum seninki umarim guzel haberler alirsn dualara sigin sabirli olmaliyiz
İlk tedavimde böyle olmamıştı başka merkezde şimdi ne sorduusam yarın dedi durdu kadın ben anlamadım bu nasıl iş çok stres yaptım ilkinden kötü tecrübeden sonra hep beni bulur tuhaflıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…