• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

sonuç beklediğim gibi negatif.2 3 ay sonra dondurulmuş son embriyolarla tekrar deneyeceğim inşallah.
Allah’tan ümit kesilmez. İnşallah bir sonraki denemeniz seni evladına kavuşturur. Rabbim hayırlısı işe hepimize anneliği nasip etsin.

Kızlar merkezden aradılar yarın transferim var dualarınızı bekliyorum
İnşallah bol bol Olgun yumurtan olur. Güzel güzel sana transfer olmak İçin beklerler seni inşallah. Allah yardımcımız olsun inşallah
Herkes iyi sonuç alır inş benimde yarın sabah yumurta toplanacak 9:30 da sonrası çok ağrı ve kanama oluyorumu
Çok fazla kanama olmuyor ama kişiden kişiye göre değişiyor vücudun vereceği tepki . Benim birkaç gün ağrım sürmüştü. Klinikte serum takmışlardı ve 2 kere ağrı kesici yapmışlardı. Ama umarım seninki hafif geçer.

Hadi bakalım hayırlısı koç yumurta toplandı kaçı döllendi kaçıcı gün. Okuyamadımda geçmişi ondan çok sordum kusurabakma iğne dertleri yumurta olgunlaşması bitti sıra döllenmeye benim de pazar toplama inşallah bakalım
16 yumurta toplandı 9tanesi olgun çıktı 9u da döllendi canım 3.gün transferi olacak

Herkes iyi sonuç alır inş benimde yarın sabah yumurta toplanacak 9:30 da sonrası çok ağrı ve kanama oluyorumu
Merhaba hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar alırsınız. Hafif kanama olabiliyor opudan sonra. ağrıda kişiden kişiye değişiyor benim ohss dolayısıyla ağrım çok olmuştu şişkinlik birde.

Amin. Yumurta toplandıktan sonra çok ağrı oluyor mu acaba? Sizde kaç yumurta toplandı
Benim 10 yumurta toplandı yarın haber verecek doktor kaçı embriyo oluşturdu. Benim kasik ağrısı oldu sanki gaz sancısı gibi ama dayanilabilir. Şu an çok azaldı mesela biraz anestezinin etkisiyle baş dönmesi gibi oldu arada.

Benim 10 yumurta toplandı yarın haber verecek doktor kaçı embriyo oluşturdu. Benim kasik ağrısı oldu sanki gaz sancısı gibi ama dayanilabilir. Şu an çok azaldı mesela biraz anestezinin etkisiyle baş dönmesi gibi oldu arada.
Ben de çok heyecanlıyım ve işe gitmem gerekiyor o yüzden sordum. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Geçmiş olsun inşallah hayırlı sonuçlarımız olur.

Ben de çok heyecanlıyım ve işe gitmem gerekiyor o yüzden sordum. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Geçmiş olsun inşallah hayırlı sonuçlarımız olur.
Aynı gün ise gitmen gerekirse biraz zorlanabilirsin diger gün rahatlıkla gidersin.Uyudugun için bir şey hissetmeyeceksin toplarken rahat ol kaliteli yumurtalar çıksın inşallah.

Aynı gün ise gitmen gerekirse biraz zorlanabilirsin diger gün rahatlıkla gidersin.Uyudugun için bir şey hissetmeyeceksin toplarken rahat ol kaliteli yumurtalar çıksın inşallah.
Pazar günü toplanacağı için sıkıntı olmuyor iş için. Çok rapor aldım almak istemiyordum artık iyi oldu öğrendiğim sağ olasın. İnşallah kaliteli yumurtalarımız olur en büyük endişem bu.

Back