Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

İlk tedavimde böyle olmamıştı başka merkezde şimdi ne sorduusam yarın dedi durdu kadın ben anlamadım bu nasıl iş çok stres yaptım ilkinden kötü tecrübeden sonra hep beni bulur tuhaflıklar
Stres yapma canim ki tecrubemde oldu demissn, daha dikkatli olmalisin, umarim hersey gonlunce olur

en azından kaç tane döllenmiş onu söylemeleri lazımdı anlayamadım ben bu işi. neyse canım beklemekten başka yapacağın bişey yok tek güzel sonuçlar olsunda bekle. bende 1.5 aydır bekliyorum transferi

Selam kızlar 2 gündür hastanedeyim yarın yine gidicem okuyamadım pek umarım herşey yolundadır hepinizin. Yarın gidince netleşecek ama büyük ihtimalle pazar günü yumurtalarım toplanacak düşük bi ihtimalle pazartesiye sarkabilir dedi doktor. Bakalım yatın inşallah güzel geçer. Bi sürü bi sürü yumurtalarım var çok şükür. Umarım sorunsuz geçer

Kaç yumurtan olduğunu yani maçı dolu kaçı boş olduğunu hemen ameliyatta söylüyorlar bizde döllenmeyiye ertesi sabah söylüyorlar ama her zaman açılmaz embriyolar belki bi saati bi prosedürü vardır ya da açan kişinin yoğunluğu vardır. Bence beklemekte sıkıntı yok yalnız kaç yumurta toplanmış onu bilmen lazımdı o ilginç geldi bana

Çok saçma ya canım benim opudan sonraki gün arayıp bilgi verdiler kaçi olgun çıkmış kaci döllenmis söylediler senin neden yarın a bıraktılar anlayamadım ama sen yinede moralini bozma allah büyük insallah bi sorun çıkmadan transferın olur

Bence yolunda gitmiyor hiçbir şey bu tüp bebek de boşuna oldu benim için ben hiçbir zaman anne olamayacağım galiba

Nasıl yani çok saçma benim yumurtam toplandıktan 2 saat sonra ayildiktan sonra embriyolog bilgi verdi kacinin işleme alındığını yarında döllenme bilgisi vereceği dedi

Benimde toplandı yumurtalar yarın öğlen bilgi veririm dedi doktorum döllenme leri ile ilgili.Kasik ağrısı var şu anda. crinone jel kan sulandirici igne ,bağışıklık bakilayici birde antibiyotik verdi işlem yapıldığı için. Şimdide merakla embriyo oluşacak mi onu dusunecegiz.

Hayırlı olsun canım sonuçlar nasıl? her şey çok güzel olacak
İnsallah hersey yolunda gider dün 9 tane döllenmisti bugüne kaç tane kaldı diye sordum ama bugun bakmıyoruz embriyolara dediler yarın transfer icin çağırdılar yarın doktor bilgi verecekmiş bende anlamadım nasıl oluyor bakmaları gerekmiyor muydu

Kızlar merkezden aradılar yarın transferim var dualarınızı bekliyorum
Hadi bakalım hayırlısı koç yumurta toplandı kaçı döllendi kaçıcı gün. Okuyamadımda geçmişi ondan çok sordum kusurabakma iğne dertleri yumurta olgunlaşması bitti sıra döllenmeye benim de pazar toplama inşallah bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…