Aralık 2018 de Tüp Bebek Yapacaklar

Benim dün transferim oldu ama kasiklarim da çok ağrı var usutmemeye çok dikkat ettiğim halde normal mi acaba?

Benim de leke seklinde ama sokulmedi daha aradim hemsire 2.yada 3. Gun gelmelisin dedi cnm
Benım ilk gün hemen sökulmeye başlıyor bende aradım hemşireyi dosya ya bakıp arıycaklarmıs yarın çağırır büyük ihtimalle aynı gün baslıycaz galiba hakkımızda hayırlısı bakalım

test günün ne zaman 15i gibi mi :)) hadi inşallah tutunsun bebişin..

Stres en çok etkiliyor insanı evde işlerle uğraşıyorum bir tane kızım var onunla uğraşıyorum derken vakit geçiyor kızım yokken kitap okurdum yürüyüşe çıkardım rahat olmaya çalış bilmiyorum kolay degde ama yapmak zorundayız

Benim de ilki 2014 lü hangi ay doğumlu senin ki. Bende ikinci için deniyorum

Herkesin tedavisi hayırlı olsun benim de 6.günüm yumurta geliştirici iğnelerini oluyorum bugün kontrolüm vardı. Gittim yumurta gelişimim gayet iyimiş ama hidroselpenks oluşmuş tüpümün birtanesi balon gibi şişmiş daha önceki 2denemem meğerse ondan tutmamış bunu öğrendim ve çok üzüldüm ama şuan Oluşan yumurtlarım döllenip dondurulcak laproskopi ile tüplerim bağlanacak ve. Sonrasında transfer olucakmış sanırım transferim seneye olur bu seneye yetişemicem ben ama inşallah sizinkilerin bu sene bitmeden müjdesini alırsınız rabbğm emeklerimizi boşa çıkarmasın.

Amiiin inşallah..32 yaşindayim raporlu hastane ücreti 6.250+ilaclardan çıkan fark 1500 lira civarı(benim raporlu), raporsuz 7.250+ilacların tamamı 2000-3000 arası diyorlar.
Merhabalar canm bende aralık 23 gibi göğsen onalan da basliycam tedaviye hulusi hocanın karşısında ki doktor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…