- 21 Ocak 2018
- 368
- 251
- 103
- 32
Benim dün transferim oldu ama kasiklarim da çok ağrı var usutmemeye çok dikkat ettiğim halde normal mi acaba?Merhaba galiba hepiniz Ankara'da yaptırıyorsunuz tüp bebeği ben İstanbul'dayım 2014de bir kızım oldu şimdi kızıma kardeş olsun istedik 1aralıkta transfer oldu şimdi beklemedeyim transfer yapılan arkadaşlar ne gibi rahatsızlıklarınız oluyor
Benım ilk gün hemen sökulmeye başlıyor bende aradım hemşireyi dosya ya bakıp arıycaklarmıs yarın çağırır büyük ihtimalle aynı gün baslıycaz galiba hakkımızda hayırlısı bakalımBenim de leke seklinde ama sokulmedi daha aradim hemsire 2.yada 3. Gun gelmelisin dedi cnm
Normal merak etme benim 5.gun olduğu taktirde hala var Rabbim sizinde benimde yüzümüzü güldürsün inşaAllahBenim dün transferim oldu ama kasiklarim da çok ağrı var usutmemeye çok dikkat ettiğim halde normal mi acaba?
Yaa bilgi için çok teşekkürler aminn inş güzel haberler alırız inşNormal merak etme benim 5.gun olduğu taktirde hala var Rabbim sizinde benimde yüzümüzü güldürsün inşaAllah
Rica ederim çok takılmamaya çalış başka uğraşlar bul kendine bunları düşündükçe sürekli başka şeyler çıkıyorYaa bilgi için çok teşekkürler aminn inş güzel haberler alırız inş
test günün ne zaman 15i gibi mi :)) hadi inşallah tutunsun bebişin..Merhaba galiba hepiniz Ankara'da yaptırıyorsunuz tüp bebeği ben İstanbul'dayım 2014de bir kızım oldu şimdi kızıma kardeş olsun istedik 1aralıkta transfer oldu şimdi beklemedeyim transfer yapılan arkadaşlar ne gibi rahatsızlıklarınız oluyor
Yok pazartesi günü test günüm inşaAllah rabbRa herkese nasip etsintest günün ne zaman 15i gibi mi :)) hadi inşallah tutunsun bebişin..
Aynen ya çok haklısınızRica ederim çok takılmamaya çalış başka uğraşlar bul kendine bunları düşündükçe sürekli başka şeyler çıkıyor
Benim de ilki 2014 lü hangi ay doğumlu senin ki. Bende ikinci için deniyorumMerhaba galiba hepiniz Ankara'da yaptırıyorsunuz tüp bebeği ben İstanbul'dayım 2014de bir kızım oldu şimdi kızıma kardeş olsun istedik 1aralıkta transfer oldu şimdi beklemedeyim transfer yapılan arkadaşlar ne gibi rahatsızlıklarınız oluyor
benim de basladi bu gunn hemsireyi aradim 2. Gun yarin gel dediBenım ilk gün hemen sökulmeye başlıyor bende aradım hemşireyi dosya ya bakıp arıycaklarmıs yarın çağırır büyük ihtimalle aynı gün baslıycaz galiba hakkımızda hayırlısı bakalım
Aminn inş herkese dua ediyorum hastane köşelerinde koşturan her türlü stresi çeken biz kadınlara Rabbim yardım etsinAllahım 2018 i bebek haberlerimizle bitirmeyi nasip etsin inşallah kızlar...
Güzel olcak herşey ben inanıyorumbenim de basladi bu gunn hemsireyi aradim 2. Gun yarin gel dedi
Oo canimm hadii hayrlisi olsunn Allah utandirmasn insallahbenim de basladi bu gunn hemsireyi aradim 2. Gun yarin gel dedi
Merhabalar canm bende aralık 23 gibi göğsen onalan da basliycam tedaviye hulusi hocanın karşısında ki doktor yaniAmiiin inşallah..32 yaşindayim raporlu hastane ücreti 6.250+ilaclardan çıkan fark 1500 lira civarı(benim raporlu), raporsuz 7.250+ilacların tamamı 2000-3000 arası diyorlar.
Amin tamda son günleri öğrenirim inşallahAllahım 2018 i bebek haberlerimizle bitirmeyi nasip etsin inşallah kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?