Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Ben problem olacağını sanmıyorum, sonuçta bu rapor senin tadaviye başlayabileceğini göstermiyor mu. Ne zaman istersen başlarsın. Resmi raporlar 6 ay geçerli oluyor genelde ama tabi bunlar benim düşüncelerim, doğrudur diyemem.

Estağfurullah rica ederim sonraki ay tekniğini bazı dr lar kullanıyo,açıkcası mantığını çokta çözebilmiş değilim.ama vardır bir bildikleri.bana göre bu kadar stressli ve yorucu bir tedavide her geçen gün yıl gibi.sonuçta embriyoların olmuş yumurtaların döllenmiş ve 5. Güne gelmişse microymuş tüpmüş çokta bi önemi yok artıkiki yöntem aradında döllenme başarısında fark var çünkü.senin artık olmuş olması gereken.5. Gün yumurtanın blastokist denen sayılamayacak çoklukta hücreye bölünmüş hali.genellikle bu aşamaya gelen embriyonun bundan sonrasında sorun çıkarmayacağı kanısı olduğu için transferde yada dondurmada 5. Gün tercih ediliyor.hakkında hayırlısı olsun inşallah,2015 sanada göbişinde bebiş,memişlerinde sütiş nasip tsin

seninki küstüğünü unutmuştu ya işinizi de unutmuş olmasın sen bugün ara sıra onu ara mesela sevdiği yemeği yaptığını söyle vs. üff sanki boğaz köprüsünü geçiyoruz ah o köprüyü bir geçelim benimki de geçen hafta puregonun daha 2 günü bana küstü 4 gün surat beş karış.Bir de bana iğnelere devam edecek miyiz diye sormaz mı?Çocuklar da olmasa kafayı yiyecektim onlar hakkından geldiler

Yok canım bizimkler bıkmış durumda bazen eve gelmiycek diye korkuyorum hamile kalsaydım bi peşimden koşturacam
Ayyy hamilelik daha beter kuzum,hormonlar tavan,göğüsler hassas,en ufak temas tahrik ediyor.gene sen koşarsın adamın peşinden söyliyim östorojen tavan durumda,rahim ağzı ve vajinaya doğru yoğunlaşan kan akışı da cabası biz zor tutuyoruz kendmizi,tırmanıyo bizimki

Hamile kalsam benimki hiç yaklaşmazki bebege bişey olcak diye korkudan amannn bebişim olsunda ben istemiyorum canım özlesin biraz

Ayy çok güzel şeyler söylemişsin. İnşallah dediğin gibi sonuca da çabucak ulaşırız sorunsuz. Doktorum bana şöyle açıkladı. Tedavi sırasında çok fazla hor5mon ilacı alıyormuşuz ve bu bizim rahmimizdeki tutunma oranını azaltabiliyormuş. Ddedi ki mesela sana şimdi iğne iplik versem dedi, 6. kata çıkarken merdivende dikmeni istesem mi daha kolay olur, yoksa 6. kata çık biraz dinlen sonra bunu dik desem mi daha kolay olur dedi. Yani dedim dinlenince daha kolay tabi dedim. Evet işte bu sürede senin ed rahmin bünyen dinlenmiş olacak dedi. Başarı oranımızı yükseltmiş olacağız dedi. İnşallah hayırlısıyla başarırız bu ilk tüp denememizde. Allah hepimize yardımcı olsun :) Bu arada eğer olursa hayırlısıyla hepinize doktorumu tavsiye edeceğim, farklı bir tedavi deniyor ve ben ona çok güveniyorum.Allah boşa çıkarmasın.

O 900 lirada ilaç parası değilmi canım.ben sadece ilaç parası ödedim belli bir kısmını.
evet canım sadece ilaç parası benim kızım olduğu için ilaçları kendim aldım ne doktora ne hastaneye tek kuruş ödemedim bir aşılamada yaklaşık 300 tl ilaç parası verdim okadar

Son düzenleme:
Hamile kalsam benimki hiç yaklaşmazki bebege bişey olcak diye korkudan amannn bebişim olsunda ben istemiyorum canım özlesin biraz
Bizimki daha tedavi başlarken kesti işi,yumurtaların gelişimi bozulur diye şimide gebelik olunca dr da cinselliğe bi süre ara vern deyince bizimki şokkkk yapmadığı yanına kaldıgün sayıyo şimdi,patlıcak adam

Herşey güvenle başlıyor emin ol.senin dr una inancın tam ise gör bak sonuç da pozitif olacaktır.böyle hissediyorum,hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

İnşallah canım hepimiz inşallah pozitif sonucu görürüz ve bebeklerimize en yakın zamanda kavuşuruz.

Tatlislar, dr dan ciktim, kist yok elhamdulillah. E2 ve progesteron tahlili verdim, sonuclari aksam 6 hibi cikacakmis. Donus olumlu olursa bu aksam ignelere baslayacagim. E2 ve progesteron bu kez yuksek cikmaz gibi geliyor bana cunku ne igne ne klomen kullanmadim gecen ay, ne de progestan kullanmadim kendiligimden adet gordum insallah normal cikar kizlar dua edin Benim icin lutfen

Kizlar hastanedeyim, randevu saatimi bekliyorum, benim icin dua edin lutfen tedavim bu ay baslayabilsin su mubarek gunde Rabb'imin izniyle.

rabbim cuma saatinde gizlediği vakit hürmetine,
en kısa zamanda sana bana isteyen herkese hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin inşaallah..amiiinn

İNŞALLAH CANIM, senin pkoya meyilli olduğun için çoook sayıda yumurtan olacak zaten göreceksin, inşallah birçoğu döllenecek, en güzeli seçilecek, sonra sana tutunacak veeee Allahın izniyle en mutlu sen olacaksın :)

Ohhh iyi oluyo kıymetini anlar biraz canım darısı eşimin başına inşallah

İnşallah olumlu sonuç alır tedaviye başlarsın daha da önemlisi tedavi sonunda olumlu sonuç alırsın.Şu mübarek gün Allahımdan dilerim ki hepimizin muradı olsun kucağımız sağlıklı bebeklerle dolsun innşallllah

omertcan hastaligim 2 gün gecti bugün 3.gun ama yerleşme kanaması falan hiç yaşamadım yarın test günüm uyku uyumuyorum kaç gündür
Yerleşme kanaması düşündüğünün aksine çok az kişide görülür,bunun için üzülme yüzmüş kuyruğuna gelmişsin hadi 1 gün daha dişini sık strese girme

Canım Allaha dua ederken bütün çocuk isteyenlerin kucagını boş bırakma diye dua ediyorum inşallah bizimde bebişlerimiz olacak stres yapma bu mübarek cuma gününde Allahım dualarımızı boş çevirmesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…