- 20 Kasım 2014
- 354
- 256
- 78
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #1.901
gerçektenmniii off Allahım yaa dayanamdım şlimdi sağlık ocağına gittim iğne yaptı bana antibiyotik bide evede verdi sabah akşam gerçi akşam dr gidicem sorarım ama şimdi bu yaptığı antibiyotik nolucak offfff yaaaBende de olmuştu canım doktorumuz antibiyotik asla olmaz dedi tuzlu suyla gargara yapın dedi ve iltihabı en iyi şu temizlermis bol bol su için dedi
Canm bugün de baktım gözünün içine Yürü git Cılkını Çıkarma dedi anlayacağım biz bugünü boş geçirilmez bi tek dün sabah olmuştu Çarşamba aşılama Perşembe Sabahı ilişki hepsi bu :) tatlım bu arada benm sağ göğsüm sızlıyo hamilelik belirtisi olma ihtimali yok çok erken haftaya olsa sevînirdim de şimdiden Sızlaması alakası olmayacağını düşündürdüyo
Rica ederimBirkaç ay maddi olarak müsait olamam ama birkaç ay sonra paramı biriktirip bir tüp bebek merkezine başvurmayı düşünüyorum teşekkürler
Hmm,benim taktik işe yaramış görünüyor.hadi bakalım hayırlısıcanım tüylü bölgenin az üstünde sertlik var dün akşam farkettim sabah da kontrol ettim hala var
hangi iğne yi kullanıyorsunDevlet hastanesinde yapışıyormu bilmiyorum bile ben Adana'nın ilçesindeyim burdaki devlet hastanesinde kimse ilgilenmiyor doktor A gittim bi defa içeriye 3kişi aynı anda alıyor.benim özele gitmemdeki neden daa ilgili olması doktorun ben şuan doktorumu istediğim an ARIYORM devlet hastanesinde ki doktoru arayamam hem ben aşılamaya öZelde 350tl verdim iğnelerinde normalde tanesi 450tl ben 275tl ye aldım ikincide bi defa kullandım duruyo Allah'ım emeklerimizde paramızda Boşa çıkartmasın
Ama bu şekile donanımlı büyük özel hastanelrrde ilçelerde bulunmuyor canım.kaldıki bazı illerde bile yok bu hastaneler.Özellerde tabikide Tüp bebek ve İntertilite bölümleri var :)
Bakınız: Medicana Ankara Tüp Bebek ve İntertilite Bölümü, Akay Hastanesi, Memorial Hastanesi, Acıbadem Tüp Bebek Bölümü, HRS Kadın Hastalıkları Hastanesi Tüp Bebek Bölümü ve niceleri...
Ama bu şekile donanımlı büyük özel hastanelrrde ilçelerde bulunmuyor canım.kaldıki bazı illerde bile yok bu hastaneler.
Bende dün akşam dedim ama sinir etmek için dedimCanm bugün de baktım gözünün içine Yürü git Cılkını Çıkarma dedi anlayacağım biz bugünü boş geçirilmez bi tek dün sabah olmuştu Çarşamba aşılama Perşembe Sabahı ilişki hepsi bu :) tatlım bu arada benm sağ göğsüm sızlıyo hamilelik belirtisi olma ihtimali yok çok erken haftaya olsa sevînirdim de şimdiden Sızlaması alakası olmayacağını düşündürdüyo
Ben yatıyorum eşim kaldırmıyo beni, benimde işime geliyoBen 2gün rapor aldım işe gitmiyorm ama eşime yemek hazırlıyorm fazla yatamadım hatta dün sabah zoraki ilişkiye girdikten sonra yarım saat yayabilmiş sonra kapı çaldı mecburen Kalktım ama sağ göğsüm felaket sızlıyo daha önceki düşükler sonuçlanan gebeliklerinden biliyorm Göğüs sızlaması gebelik belirtisi ama bukadar erken değil hani haftaya olsa sevinicem ama şuan sızlaması pek umut vermiyo inşallah haftayada sızlar
Yok cânim daha 4.hafa ya girmedik daha Çarşamba günü aşılama yapıldı bugün aşılamadan sonraki 2.gün :) haftaya olsa bende Ümit bağlıcem ama 2günde Göğüs ağrısı belirtisi çok erken inşallah hiç geçmez sızlaması :) güzel düşüncen için teşekkürler canm inşallah Allah'ım verir zâten bu aydan sonra para biriktirip tüp bebege geçicem kredi kartımda 3bin tl var her ay maastan 1000tk yatırsam 3ay sonra tüp bebek parası hazır olucak Allah'ım inşallah gerek bırakmaz ben 3defa düşük Yaptım biri 7haftalıl diyerleri 4.ve 5haftalık kimyasal düşüklerdi pazartesi gündür kan pıhtılaşması testi yaptırdık doktorum kan pıhtılaşması olabilir Demişti Hayırlısı canm şuan bebekten çok istediğim birşey yok inan ne adaklar adıyorm ben kendim için istemiyorum bu bebeği eşim için istiyorum okşar çok seviyorki yiyenlerini düşünüyorum bizim bebeğimizi nasıl sever adamın face profili kapak resmi dahi yiğeni ben biz Değilim yani
Kizlar hastanedeyim, randevu saatimi bekliyorum, benim icin dua edin lutfen tedavim bu ay baslayabilsin su mubarek gunde Rabb'imin izniyle.
Daha bizim 3. Haftadayiz canım 17 aralıkta aşılamamız yapıldı belirti olması imkansız bugün 3. Gün :)canım az önce netten 4.hafta belirtilerine baktım bu haftada annenin kalp atışları hızlanırmış ve göğüs ağrısı hissedebilirmiş İNŞALLAHH hamilesindir :)
Kizlar hastanedeyim, randevu saatimi bekliyorum, benim icin dua edin lutfen tedavim bu ay baslayabilsin su mubarek gunde Rabb'imin izniyle.
Allah yardımcın olsun,hayırlı haberlerle dön inşallahKizlar hastanedeyim, randevu saatimi bekliyorum, benim icin dua edin lutfen tedavim bu ay baslayabilsin su mubarek gunde Rabb'imin izniyle.
haha dün anneme uğrayacaktım dünden birçok arkadaş bilir işimiz vardı malum.
o yüzden annemi c.tesiye erteledim. sabah eşim dedi bugün git istersen. olmazz işimiz var dedim. saçmalama istersen demez mikorkarım bu gece eve gelmicek
Benim de anlattığın süreçle aynı canım tek farkı benim doktorum yumurta topladığı ay transfer yapmıyor. Sonraki ay rahim kalınlaştırıcı ilaçlarla rahmi hazırlıyor ve şimdi 2 ocakta işte transferim var. Yani geçen ay toplandı yumurtalarım, bir defa regl oldum şimdi ilaç kullanıyorum. Bu da mikroenjeksiyon o zaman gerçi doktorumla konuşurken tüp bebek olarak bahsi geçiyor ama dediğine göre öyle değil mi? Ayarıntı sormadım ben doktorum da bahsetmedi mikroenjeksiyon diye hiç. Benim embriyolarım ayrıca 5. gün donduruldu. Cevaplarsan sevinirim, gerçekten senin burada olman bizim için şans :) teşekkür ederizAşılama ile aynı türden ilaç ve iğneleri kişiye özel dozlarla kullanıyorsunuz.önceki yıllarda 20 gün süren tedavi protokolü artık 9-12 gün olarak tercih ediliyor.uyarılan foliküller gün aşırı ultrasonla kontrol edilip 2-3 kez e2 seviyesi kan tahlili ile kontrol ediliyor.e2 nin aşırı yükselmesi ohss ye neden olabilip tedavinin iptaline götürebikir kişiyi.yeterli olgunluğa erişen yumurtalar için dr un önerdiği gün ve saatte çatlatma iğnesi yapılıp takip eden 36. Saatte yumurtalar klinikte toplama işlemine tabii oluyor.hafif genel anestezi ile yani sedasyonla uyutuluyorsunuz.uyandığınızda kişiye göre hafif ağrılı ve kanamasız yada sancılı-kanamalı uyanıyorsunuz.bu hem kişiyle hem de işlemi yapanın ehilliği ile alakalı.yumurtaların toplandığı gün eşinizdende mastürbasyon yoluyla sperm alınıp alınan spermler gerekli işlemlerden geçtikten sonra yumurtalarla birleştiriliyor.siz taburcu edilirken döllenen yumurtalarınız embriyoloji labratuarındaki inkübatörlerde ortalama rahim sıcaklığında bekletiliyor.ve her gün bölünmeleriyle ilgili kontrol ediliyorlar.sağlıklı bölünmelerde 2 yada 3. Gün tranfer yapılıyor.tranferide çatala alıp spekülümla vajeniniz açıldıktan sonra içeri kanülle enjekteediyorlat.ağrısız sızısız kanamasız bir işlem.istirahat ettirilip eve gönderiliyorsunuz.gerisi Allaha kalıyor artık...
Günaydın kızlar bnde şuan hastanedeyim reglimin 2.günü aşılama tedavisine başlıcaz bugün inş.bnada dua edin lütfen herşey yolunda gitsin
Alemsiniz kızlar,çok güldümBende dün akşam dedim ama sinir etmek için dedimbana diyoki ben doktorun yanına girmiyorum ya sen kendin istiyosun doktoru bahane ediyosun diyo benimde sol gögsümün yanlardan acıyo canım daha belli olmazki
Ben yatıyorum eşim kaldırmıyo beni, benimde işime geliyogögüslerin şiştimi canım bende daha şişlikte yok, bu sabah rüyamda zaytin yağlı yaprak sarması gördüm ayyy çok güzeldii yiyemeden uyandım uyanıncada kendime diyorum dur daha erken hemen başlamaz aşermeler haftaya şişip sızlarlar inşallah
Hadi hayirli haberle cikarsin insallah hastanede :)Kizlar hastanedeyim, randevu saatimi bekliyorum, benim icin dua edin lutfen tedavim bu ay baslayabilsin su mubarek gunde Rabb'imin izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?