- 27 Mayıs 2014
- 710
- 264
- 133
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #1.881
bende devlet hastnesinde aşılamamı yaptırıcam size brşey sorucam bu aşılama raporunun herhangi bi süre kısıtlaması yoktur dimi?yani benim aralığın 3 ünde raporum verildi ,ama ben ocağın 15 gibi aşılama için gişdicem sorun ederlermi sizce?çünkü adet olamıyorum tedavimi başlatamıyorum o yüzden....cyclo ilacı kullanıp öle gidicem
Canm bugün de baktım gözünün içine Yürü git Cılkını Çıkarma dedi anlayacağım biz bugünü boş geçirilmez bi tek dün sabah olmuştu Çarşamba aşılama Perşembe Sabahı ilişki hepsi bu :) tatlım bu arada benm sağ göğsüm sızlıyo hamilelik belirtisi olma ihtimali yok çok erken haftaya olsa sevînirdim de şimdiden Sızlaması alakası olmayacağını düşündürdüyo
Günaydın kızlar bnde şuan hastanedeyim reglimin 2.günü aşılama tedavisine başlıcaz bugün inş.bnada dua edin lütfen herşey yolunda gitsin
günaydın arkadaşlar yine bir konuda yardımınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var... sabah doktora gittim dün yazdığı cyclo adlı ilacı nasıl kullanmam gerektiğini alattı...tarlosol içmeme rağmen adet olamadım ve oda bu cyclo adlı ilacı verdi.adet olduğum takdirde hastaneden aşılamam raporum çıktı hemen aşılamaya başlıycaklar ama adetim gecikti...kafama takılan soru şu doktor bu cyclo adlı ilaç için sölediği şu ilacı kullanıcaksın 21 draje zaten sonrasında 3 gün içinde kesin olucaksın adet dedi.buraya kadar tamam ama aşılama günüm ozaman bir ay sonrasına atıcak otomatikmen yani ocağın 10 gibi olucak nerdeyse....biliyorsun devlet hastanelerinde herşeyi sorun edebiliyorlar ...rağorum çıktı aşılama için ilaçlarımı falan aldım evde bekliyor....sizce sorun ederlermi bunu hastaneden.süresi geçmiş. yok geç geldim.olmaz iptal ediyoruz falan derlermi acaba.hastaneyi arıyorum cevap veren yok...(bu arada tarlusol ilacım biteli 8 gün oldu sizce biraz daha bekliyip mi acaba cyclo ilacını içiyim yoksa hemen başlıyımmı? )
dün aradığımda ilacı kullanabilirmiyim sizce diye sorduğumda çok net olmasada tamam kullan oılmadıysan adet yapacak bişey yok dedi asisan...bakalım ne olucakkk.peki ben bu aşılama raporumla başka yerlerdede indirimli yaptırabilirim dimi aşılamamı özelde falan
yemin ediyorum kafayı yicem ya bu akşam dr gidicem ama hastalığım okadar kötü oldu ki boğazlarım kocaman oldu dışardan bile belli oluyo antibiyotiksiz geçmiycek heralde,şimdi doktorda derse bana bu halde aşılama yapamam diye offf bütün umutlarım boşa gidicekk
Benim özelde yaptırma nedenim; bende özel sektör çalışanıyım ve istediğim saatlerde randevu alamazsam büyük sıkıntılar yaşarım. Ve düşüncem şu; çok yoğun hastane ve yoğun doktorları tercih etmiyorum. Birkaç deneme yanılmayla bu sonuca ulaştım maalesef :/
YA OKADAR CEVAP VERMEYE TENEZZÜL BİLE ETMEDİ İNANIN .HEMEN KAPATTI ZATENasistan öyle söylediyse yeni rapora gerek yok demektir bence..onu da sorsaydın keşke şuanki raporumla gelebilir miyim diye
ya işte her şeyde sorun çıkarttıkları için bende tereddütte kalıyorum artık1 rapor 1 aşılama için geçerli. Ben 2 aşılamamda da ilaçları indirimli alabilmek için 2 ayrı rapor almak zorunda kaldım. Ama bu devlette nasıl oluyor bilemedim. Raporun verilmiş henüz aşılama için müsait olamayabilirsin ona ne karışırlar? adet olmayı bekliyorsun sonuçta. Adet olmadın 1 ay geçti hadi git demezler heralde. Saçma olur yani.
Yok canım bende yaz tatiline çıkmadan önce raporu çıkarmıştım.aralıkta yaptırmak nasip oldu.süresi yok yanibende devlet hastnesinde aşılamamı yaptırıcam size brşey sorucam bu aşılama raporunun herhangi bi süre kısıtlaması yoktur dimi?yani benim aralığın 3 ünde raporum verildi ,ama ben ocağın 15 gibi aşılama için gişdicem sorun ederlermi sizce?çünkü adet olamıyorum tedavimi başlatamıyorum o yüzden....cyclo ilacı kullanıp öle gidicem
Bende de olmuştu canım doktorumuz antibiyotik asla olmaz dedi tuzlu suyla gargara yapın dedi ve iltihabı en iyi şu temizlermis bol bol su için dediyemin ediyorum kafayı yicem ya bu akşam dr gidicem ama hastalığım okadar kötü oldu ki boğazlarım kocaman oldu dışardan bile belli oluyo antibiyotiksiz geçmiycek heralde,şimdi doktorda derse bana bu halde aşılama yapamam diye offf bütün umutlarım boşa gidicekk
sürekli elleyesim geliyo iyi ki bişey farkettim
ya işte her şeyde sorun çıkarttıkları için bende tereddütte kalıyorum artıkpeki aşılamamı devlette yaptırıcam mesela tutmazsa aynı raporumla özele gitsem olurmu indirimli olurmu acaba ssk geçen özellerde yani.
ya evet biri bizi aydınlatsın :) ya aslında şöyle olsa çok iyi olur elimdeki tek bi raporlar devlette tutmazsa aynı raporla özellede gidebilirmiyim indirimli olarak :)Tahminim şu şekilde; şimdi aldığın raporla devlette işleme başlayacaksın. Allah korusun aksilik çıkar olmaz da 2. aşılama denemek zorunda kalırsan yeniden rapor alman gerekiyor diye biliyorum. Bak şimdi bende muallakta kaldım :))) Yani aşılama da bu şekilde oluyor galiba :/
Çünkü benim özelde bu dediğim şekilde oldu.
Devlette aldığın raporları her özel hastane kabul etmiyor maalesef :/ devlette tedavi gören bir akadaşımız bizi aydınlatır inşallah
Bilmiyorum belki bulunduğun şehir hastanesinde randevu zorunluluğu vardır.ilk gün randevu alıykrsun sonrasında takipte olduğun için randevu almak gerekmiyor.üstelik takipte olanlar ilk önce alınıyor.ama tabi daha önceden tecrüben varsa bilemiyecm.ekomik olarak çok ağır geliyordur.Allah yardımcımız olsunBenim özelde yaptırma nedenim; bende özel sektör çalışanıyım ve istediğim saatlerde randevu alamazsam büyük sıkıntılar yaşarım. Ve düşüncem şu; çok yoğun hastane ve yoğun doktorları tercih etmiyorum. Birkaç deneme yanılmayla bu sonuca ulaştım maalesef :/
Aynen katılıyorum özele sorduk tek bir aşılama için 1500tl istedi ünivetsitede 3 aşılama yaptırdım toplamda 900 verdim kazığın alası yani herşey aynı tek fark eden fiyatGünaydınlar,kızlar bu aşılamayı neden özelde yaptırıyorsunuz,evlilik yılı filan mı engel.ben üniversitede yaptırdım,çpkta memnun kaldım tutarmı bilmrm ama en azından özelde bu kadar ilgi ve takibi görmedim,açıkcası tüpe imkanım var ama onuda ünide yaptırcam.koceli umuttepe hastanesinden bahsediyorum.yakın illerden hergün dr. Yiğit bey için geliyorlar.sizlerdende yakında olan varsa bence burayı tercih etsin
Yok cânim daha 4.hafa ya girmedik daha Çarşamba günü aşılama yapıldı bugün aşılamadan sonraki 2.gün :) haftaya olsa bende Ümit bağlıcem ama 2günde Göğüs ağrısı belirtisi çok erken inşallah hiç geçmez sızlaması :) güzel düşüncen için teşekkürler canm inşallah Allah'ım verir zâten bu aydan sonra para biriktirip tüp bebege geçicem kredi kartımda 3bin tl var her ay maastan 1000tk yatırsam 3ay sonra tüp bebek parası hazır olucak Allah'ım inşallah gerek bırakmaz ben 3defa düşük Yaptım biri 7haftalıl diyerleri 4.ve 5haftalık kimyasal düşüklerdi pazartesi gündür kan pıhtılaşması testi yaptırdık doktorum kan pıhtılaşması olabilir Demişti Hayırlısı canm şuan bebekten çok istediğim birşey yok inan ne adaklar adıyorm ben kendim için istemiyorum bu bebeği eşim için istiyorum okşar çok seviyorki yiyenlerini düşünüyorum bizim bebeğimizi nasıl sever adamın face profili kapak resmi dahi yiğeni ben biz Değilim yanicanım az önce netten 4.hafta belirtilerine baktım bu haftada annenin kalp atışları hızlanırmış ve göğüs ağrısı hissedebilirmiş İNŞALLAHH hamilesindir :)
açıkcası kızlar bizim durumumuzdakiker tüp bebek,infertilite bölümüne gitmeli.özel hastanelerde kadın hastalıkları ve doğum bölümü var,ve onlar daha çok hamileleri kontrolde iyiler.o yüzdn ben infertilite bölümüne gidiyorum.ropor çıkarınca zaten aşılama işlemi olmadan alıyorlar.yaptırdığınız yerde kalacağı için daha sonra başka yerde kullanılcak bir rapor unuzda elinizde kalmayacak.ya evet biri bizi aydınlatsın :) ya aslında şöyle olsa çok iyi olur elimdeki tek bi raporlar devlette tutmazsa aynı raporla özellede gidebilirmiyim indirimli olarak :)
Devlet hastanesinde yapışıyormu bilmiyorum bile ben Adana'nın ilçesindeyim burdaki devlet hastanesinde kimse ilgilenmiyor doktor A gittim bi defa içeriye 3kişi aynı anda alıyor.benim özele gitmemdeki neden daa ilgili olması doktorun ben şuan doktorumu istediğim an ARIYORM devlet hastanesinde ki doktoru arayamam hem ben aşılamaya öZelde 350tl verdim iğnelerinde normalde tanesi 450tl ben 275tl ye aldım ikincide bi defa kullandım duruyo Allah'ım emeklerimizde paramızda Boşa çıkartmasınGünaydınlar,kızlar bu aşılamayı neden özelde yaptırıyorsunuz,evlilik yılı filan mı engel.ben üniversitede yaptırdım,çpkta memnun kaldım tutarmı bilmrm ama en azından özelde bu kadar ilgi ve takibi görmedim,açıkcası tüpe imkanım var ama onuda ünide yaptırcam.koceli umuttepe hastanesinden bahsediyorum.yakın illerden hergün dr. Yiğit bey için geliyorlar.sizlerdende yakında olan varsa bence burayı tercih etsin
O 900 lirada ilaç parası değilmi canım.ben sadece ilaç parası ödedim belli bir kısmını.Aynen katılıyorum özele sorduk tek bir aşılama için 1500tl istedi ünivetsitede 3 aşılama yaptırdım toplamda 900 verdim kazığın alası yani herşey aynı tek fark eden fiyat
Baya para ya bende kocelinin ilçesinden gidiyorum üniversitrye.ben aşılamamda sadece ilaç parası verdim 200 lira tuttu .benim söylemek istediğim, bizim gideceğimiz en iyi bölüm infertilite bölümü.özellerde bu bölüm yok.Devlet hastanesinde yapışıyormu bilmiyorum bile ben Adana'nın ilçesindeyim burdaki devlet hastanesinde kimse ilgilenmiyor doktor A gittim bi defa içeriye 3kişi aynı anda alıyor.benim özele gitmemdeki neden daa ilgili olması doktorun ben şuan doktorumu istediğim an ARIYORM devlet hastanesinde ki doktoru arayamam hem ben aşılamaya öZelde 350tl verdim iğnelerinde normalde tanesi 450tl ben 275tl ye aldım ikincide bi defa kullandım duruyo Allah'ım emeklerimizde paramızda Boşa çıkartmasın
Baya para ya bende kocelinin ilçesinden gidiyorum üniversitrye.ben aşılamamda sadece ilaç parası verdim 200 lira tuttu .benim söylemek istediğim, bizim gideceğimiz en iyi bölüm infertilite bölümü.özellerde bu bölüm yok.
Evet yok ama şöyle söylim ben Adana'nın ilçesindeyim burda sadece 2tane özel hastane var eğer iyi bi infertilite kliniğine gitsem devamlı ile gitmem gerekecek ve arası 70km doktor bazen oluyo haftada 3gün çağırıyor ben çalışıyorum kamuda şurdan şuraya giderken izin alsam 1saatliğie sorun oluyo Adana'ya gidip gelsem problem olucak bu Yüzden ben mecburiyetten gidemiyorum ama önünüzdeki aydan itibaren para biriktirip tüp bebege geçicem Ozaman tedavide baslar zaten. 2500tl maaşım var buna şükür her ay 1000tl dini tüp bebege ayıracamBaya para ya bende kocelinin ilçesinden gidiyorum üniversitrye.ben aşılamamda sadece ilaç parası verdim 200 lira tuttu .benim söylemek istediğim, bizim gideceğimiz en iyi bölüm infertilite bölümü.özellerde bu bölüm yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?