Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168

1 rapor 1 aşılama için geçerli. Ben 2 aşılamamda da ilaçları indirimli alabilmek için 2 ayrı rapor almak zorunda kaldım. Ama bu devlette nasıl oluyor bilemedim. Raporun verilmiş henüz aşılama için müsait olamayabilirsin ona ne karışırlar? adet olmayı bekliyorsun sonuçta. Adet olmadın 1 ay geçti hadi git demezler heralde. Saçma olur yani.

canım az önce netten 4.hafta belirtilerine baktım bu haftada annenin kalp atışları hızlanırmış ve göğüs ağrısı hissedebilirmiş İNŞALLAHH hamilesindir :)

Günaydın kızlar bnde şuan hastanedeyim reglimin 2.günü aşılama tedavisine başlıcaz bugün inş.bnada dua edin lütfen herşey yolunda gitsin

sen erken gitmişsin canım muayene olmuşsundur bu saate durumun nedir? ben de 1 saate çıkıcam evden benim randevumda öğlen :)

canım ilaçlar konusunda bilgi ve tecrübe sahibi değilim ama forumda arkadaşlar muhakkak yardımcı olacaklardır. sadece söyleyebileceğim raporunun özelde gecebileceğini düşünüyorum ama her özel de kabul etmeyebilir. hakkında hayırlısı olsun inşallah :)

canım ben dur bi sakin ol önce. bu tür hastalıklar dinlenmeden geçmiyor. güzelce dinlenmeye bol sıvı tüketmeye çalış özellikle mandalina portakal nar filan sık ya da sıktır kocişine. onun dışında aşılama tarihinde ertelenirse biliyorum nasıl bir hayal kırıklığı olduğunu çunku kaç kere yasadım ama lütfen germe kendini. rahat ol. eğer öyle olursa Rabb'im öyle istediği içindir. tıpkı şu an hasta oluşun gibi. sakin ol tatlım e mi?

aynı düşüncedeyiz canım. ben de çalışıyorum diye özelde başlamıştım tedaviye. şimdi bu dr a da alıştık bakalım burda devam. dediğin gibi deneme yanılma yontemi de cabası.

asistan öyle söylediyse yeni rapora gerek yok demektir bence..onu da sorsaydın keşke şuanki raporumla gelebilir miyim diye
YA OKADAR CEVAP VERMEYE TENEZZÜL BİLE ETMEDİ İNANIN .HEMEN KAPATTI ZATEN
ilaç takviyesi kullanıyordu eşim bi sperm testi verelim diye düşündük sonuçları şu şekilde

SPERM KONSTARASYONU:5.2
TOPLAM HAREKETLİ :46
İLERİ HAREKETLİ:25
YERİNDE HAREKET:21
HAREKETSİZ:54
MORFOLOJİ:5
HEREKETLİ SPERM KONST:2.4
İLERİ HAREKETLİ SPERM KONST:1.3
ORTALAMA HIZ:5
TOPLAM SPERM KONST:18.7
İLERİ HAREKETLİ:4.7
MORF.NORMAL SPERM:%1

ya işte her şeyde sorun çıkarttıkları için bende tereddütte kalıyorum artık peki aşılamamı devlette yaptırıcam mesela tutmazsa aynı raporumla özele gitsem olurmu indirimli olurmu acaba ssk geçen özellerde yani.

Yok canım bende yaz tatiline çıkmadan önce raporu çıkarmıştım.aralıkta yaptırmak nasip oldu.süresi yok yani

Bende de olmuştu canım doktorumuz antibiyotik asla olmaz dedi tuzlu suyla gargara yapın dedi ve iltihabı en iyi şu temizlermis bol bol su için dedi

Tahminim şu şekilde; şimdi aldığın raporla devlette işleme başlayacaksın. Allah korusun aksilik çıkar olmaz da 2. aşılama denemek zorunda kalırsan yeniden rapor alman gerekiyor diye biliyorum. Bak şimdi bende muallakta kaldım :))) Yani aşılama da bu şekilde oluyor galiba :/
Çünkü benim özelde bu dediğim şekilde oldu.
Devlette aldığın raporları her özel hastane kabul etmiyor maalesef :/ devlette tedavi gören bir akadaşımız bizi aydınlatır inşallah

ya evet biri bizi aydınlatsın :) ya aslında şöyle olsa çok iyi olur elimdeki tek bi raporlar devlette tutmazsa aynı raporla özellede gidebilirmiyim indirimli olarak :)

Bilmiyorum belki bulunduğun şehir hastanesinde randevu zorunluluğu vardır.ilk gün randevu alıykrsun sonrasında takipte olduğun için randevu almak gerekmiyor.üstelik takipte olanlar ilk önce alınıyor.ama tabi daha önceden tecrüben varsa bilemiyecm.ekomik olarak çok ağır geliyordur.Allah yardımcımız olsun

Aynen katılıyorum özele sorduk tek bir aşılama için 1500tl istedi ünivetsitede 3 aşılama yaptırdım toplamda 900 verdim kazığın alası yani herşey aynı tek fark eden fiyat

canım az önce netten 4.hafta belirtilerine baktım bu haftada annenin kalp atışları hızlanırmış ve göğüs ağrısı hissedebilirmiş İNŞALLAHH hamilesindir :)
Yok cânim daha 4.hafa ya girmedik daha Çarşamba günü aşılama yapıldı bugün aşılamadan sonraki 2.gün :) haftaya olsa bende Ümit bağlıcem ama 2günde Göğüs ağrısı belirtisi çok erken inşallah hiç geçmez sızlaması :) güzel düşüncen için teşekkürler canm inşallah Allah'ım verir zâten bu aydan sonra para biriktirip tüp bebege geçicem kredi kartımda 3bin tl var her ay maastan 1000tk yatırsam 3ay sonra tüp bebek parası hazır olucak Allah'ım inşallah gerek bırakmaz ben 3defa düşük Yaptım biri 7haftalıl diyerleri 4.ve 5haftalık kimyasal düşüklerdi pazartesi gündür kan pıhtılaşması testi yaptırdık doktorum kan pıhtılaşması olabilir Demişti Hayırlısı canm şuan bebekten çok istediğim birşey yok inan ne adaklar adıyorm ben kendim için istemiyorum bu bebeği eşim için istiyorum okşar çok seviyorki yiyenlerini düşünüyorum bizim bebeğimizi nasıl sever adamın face profili kapak resmi dahi yiğeni ben biz Değilim yani

ya evet biri bizi aydınlatsın :) ya aslında şöyle olsa çok iyi olur elimdeki tek bi raporlar devlette tutmazsa aynı raporla özellede gidebilirmiyim indirimli olarak :)
açıkcası kızlar bizim durumumuzdakiker tüp bebek,infertilite bölümüne gitmeli.özel hastanelerde kadın hastalıkları ve doğum bölümü var,ve onlar daha çok hamileleri kontrolde iyiler.o yüzdn ben infertilite bölümüne gidiyorum.ropor çıkarınca zaten aşılama işlemi olmadan alıyorlar.yaptırdığınız yerde kalacağı için daha sonra başka yerde kullanılcak bir rapor unuzda elinizde kalmayacak.

Devlet hastanesinde yapışıyormu bilmiyorum bile ben Adana'nın ilçesindeyim burdaki devlet hastanesinde kimse ilgilenmiyor doktor A gittim bi defa içeriye 3kişi aynı anda alıyor.benim özele gitmemdeki neden daa ilgili olması doktorun ben şuan doktorumu istediğim an ARIYORM devlet hastanesinde ki doktoru arayamam hem ben aşılamaya öZelde 350tl verdim iğnelerinde normalde tanesi 450tl ben 275tl ye aldım ikincide bi defa kullandım duruyo Allah'ım emeklerimizde paramızda Boşa çıkartmasın

Aynen katılıyorum özele sorduk tek bir aşılama için 1500tl istedi ünivetsitede 3 aşılama yaptırdım toplamda 900 verdim kazığın alası yani herşey aynı tek fark eden fiyat
O 900 lirada ilaç parası değilmi canım.ben sadece ilaç parası ödedim belli bir kısmını.

Baya para ya bende kocelinin ilçesinden gidiyorum üniversitrye.ben aşılamamda sadece ilaç parası verdim 200 lira tuttu .benim söylemek istediğim, bizim gideceğimiz en iyi bölüm infertilite bölümü.özellerde bu bölüm yok.

Özellerde tabikide Tüp bebek ve İntertilite bölümleri var :)
Bakınız: Medicana Ankara Tüp Bebek ve İntertilite Bölümü, Akay Hastanesi, Memorial Hastanesi, Acıbadem Tüp Bebek Bölümü, HRS Kadın Hastalıkları Hastanesi Tüp Bebek Bölümü ve niceleri...

Evet yok ama şöyle söylim ben Adana'nın ilçesindeyim burda sadece 2tane özel hastane var eğer iyi bi infertilite kliniğine gitsem devamlı ile gitmem gerekecek ve arası 70km doktor bazen oluyo haftada 3gün çağırıyor ben çalışıyorum kamuda şurdan şuraya giderken izin alsam 1saatliğie sorun oluyo Adana'ya gidip gelsem problem olucak bu Yüzden ben mecburiyetten gidemiyorum ama önünüzdeki aydan itibaren para biriktirip tüp bebege geçicem Ozaman tedavide baslar zaten. 2500tl maaşım var buna şükür her ay 1000tl dini tüp bebege ayıracam

Hastaneden yeni geldim klomen kullanıcam hftaya cumartesi kntrolüm var inş herşey yolunda giderse pazarteside aşılama yaparız dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…