- 28 Şubat 2014
- 287
- 128
- 53
- 34
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #1.741
fotodan görünmüyor canım. ama çizgi var. sabah ki testim negatif. akşam yaptığım test evde olan testti bozlumuş galiba. sağlık olsun herşeyin hayırlısıBurda tek çizgi görünüyo
Inşallah ocak ayi yeni yil bizlere mutlu olur canim..acaba hemen bu ay yine yaparlar mi ki asilamami inşallah yaparlarM mormenekse242011 ocak ayı listesinde beraberiz canım:)
Sadece leke var şuanCanım kanaman devam ediyormu kesildimi?
sen öldüysen mesajı yazan kim
yaa ama benimm neden oluyoYa benimde oluyo normalde adettrn önce ama olmadı bu sefer tatlı krizi .
Bana Progestanı Cumartesi başla dediBende de yumurta takibi yaparken durduk yere kanama başlamıştı ve progestan vermişti. Hemen kesildi kanamam.
Olsun canım benim,bozma moralini,kan testini görmeden ne sevin ne de üzül.yorma kendini hiç.sabretmekte fayda var.benim transfer olduğu halde 9.gün idrarda çıkmadı meselafotodan görünmüyor canım. ama çizgi var. sabah ki testim negatif. akşam yaptığım test evde olan testti bozlumuş galiba. sağlık olsun herşeyin hayırlısı
kızlar aşılamamdan bir hafta sonra doktorum benden kandan progestanı ölçtür dedi.sizden de istedi mi bu tahlili? yaptıysanız sonuçlar kaç çıktı?
herhangi aksilik falan yoksa yaparlar canım hemde tedaviden dolayı ilaçların etkisi devam ettiği için başarı şansın falan dahada artıyo ama en geç 2 ay içerisinde yaptırman gerekiyo canım 3.ay yaptırmaya karar verirsen şansın artmış olmuyo doktorum söylemiştiInşallah ocak ayi yeni yil bizlere mutlu olur canim..acaba hemen bu ay yine yaparlar mi ki asilamami inşallah yaparlar
Ama cnm oluyorm kimsede kanama olmamış sende damla damla mıydı benm çok fazlaydı bir ped doldururdu şuan sadece sildikçe leke geliyo buna şükür ama ben umudumu kaybettim çünkü kanaması olup hamile kalan okumadım dün gece sabaha kadar internette araştırdım bi kişi bile kanamam oldu hamile kaldım o aşılamada demiyo bu Yüzden umudum yol Hayırlısı Allah'ım isterse tüm olumsuzluklara rağmen verir Allah bilir tutup tutmayacağını benm için umut bağlamamak daha iyi en azından çok üzülmem ama benim 31aralıkta belli olucaktı hamileliğim 2015e çok mutlu girebilirmişim hayırlısıbu ne evham kız sakin ol az.:)) ben de de kanama oldu kahvereni lekelenme seklınde ertesı gun de geldı ama sonra durdu. normal bır durum endıse etme bosuna
ben pazartesi ölçtürücem. kaç civarları çıkması lazım acaba? gebelik hakkında bi fikir verebilir mi bu test?benden de istedi yumurtlama günü bitince sizlerin test zamanında yani
Öyle deme canım hemen umudunu yitirme doktor ilişki önermemişmiydi sana belki onda tutar, gelen kanın belki yumurtalarla alakası yoktur bekleyelim bakalım yeterki Allah ol desin onda da bi hayır vardır umudumuzu yitirmeyip bekliyoruz tamammı öyle kötü düşünmekte yokŞuna sadece sildiler leke geliyo kanamam durdu ama dün kanamam çok fazlaydı damla damla değildi zaten aşılama anında. Dahi altıma dedikleri kağıt havlular aşılamadan sonra felaket kandı benm hiç umudum kalmadı canm araştırdım. Pek aşılamadan sonra kanaması olan hamile kalamamış nem umudum kalmadı Yılbaşı Gününe ben mutlu giremem ama inşallah sen 2015e gireceğin ilk gün güzel haberleri alırsın biliyosn tam 31 Aralık'ta belli olucaktı bizimkisi dünkü kanamadan sonra hiç ihtimal vermiyorum canm
valla değerini bilmiyorum. gebelik oluşmaya başlayınca oradan anlıyolar galiba. dur bi internetten bakayım merak ettimben pazartesi ölçtürücem. kaç civarları çıkması lazım acaba? gebelik hakkında bi fikir verebilir mi bu test?
ben pazartesi ölçtürücem. kaç civarları çıkması lazım acaba? gebelik hakkında bi fikir verebilir mi bu test?
valla değerini bilmiyorum. gebelik oluşmaya başlayınca oradan anlıyolar galiba. dur bi internetten bakayım merak ettim
Bilmem canım kasıklarımda ara ara ağrım var ama yayaa ama benimm neden oluyoolmasınnn
canım bu test sayesinde rahim kalınlaşmı kalınlaşmamış mı ona bakıyolar...ben pazartesi ölçtürücem. kaç civarları çıkması lazım acaba? gebelik hakkında bi fikir verebilir mi bu test?
bebiştir belki kuzumm yaa hemen karamsar olmaBilmem canım kasıklarımda ara ara ağrım var ama ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?