Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
fotodan görünmüyor canım. ama çizgi var. sabah ki testim negatif. akşam yaptığım test evde olan testti bozlumuş galiba. sağlık olsun herşeyin hayırlısı
Olsun canım benim,bozma moralini,kan testini görmeden ne sevin ne de üzül.yorma kendini hiç.sabretmekte fayda var.benim transfer olduğu halde 9.gün idrarda çıkmadı mesela

kızlar aşılamamdan bir hafta sonra doktorum benden kandan progestanı ölçtür dedi.sizden de istedi mi bu tahlili? yaptıysanız sonuçlar kaç çıktı?

Inşallah ocak ayi yeni yil bizlere mutlu olur canim..acaba hemen bu ay yine yaparlar mi ki asilamami inşallah yaparlar
herhangi aksilik falan yoksa yaparlar canım hemde tedaviden dolayı ilaçların etkisi devam ettiği için başarı şansın falan dahada artıyo ama en geç 2 ay içerisinde yaptırman gerekiyo canım 3.ay yaptırmaya karar verirsen şansın artmış olmuyo doktorum söylemişti

bu ne evham kız sakin ol az.:)) ben de de kanama oldu kahvereni lekelenme seklınde ertesı gun de geldı ama sonra durdu. normal bır durum endıse etme bosuna
Ama cnm oluyorm kimsede kanama olmamış sende damla damla mıydı benm çok fazlaydı bir ped doldururdu şuan sadece sildikçe leke geliyo buna şükür ama ben umudumu kaybettim çünkü kanaması olup hamile kalan okumadım dün gece sabaha kadar internette araştırdım bi kişi bile kanamam oldu hamile kaldım o aşılamada demiyo bu Yüzden umudum yol Hayırlısı Allah'ım isterse tüm olumsuzluklara rağmen verir Allah bilir tutup tutmayacağını benm için umut bağlamamak daha iyi en azından çok üzülmem ama benim 31aralıkta belli olucaktı hamileliğim 2015e çok mutlu girebilirmişim hayırlısı

Öyle deme canım hemen umudunu yitirme doktor ilişki önermemişmiydi sana belki onda tutar, gelen kanın belki yumurtalarla alakası yoktur bekleyelim bakalım yeterki Allah ol desin onda da bi hayır vardır umudumuzu yitirmeyip bekliyoruz tamammı öyle kötü düşünmekte yok

ben pazartesi ölçtürücem. kaç civarları çıkması lazım acaba? gebelik hakkında bi fikir verebilir mi bu test?
canım bu test sayesinde rahim kalınlaşmı kalınlaşmamış mı ona bakıyolar...
ilaç tedavisinde ilk ay çatlatma iğnesinden sonra çok fazla kanamam oldu doktor acil muayeneye çağırdı...
gebelik testi ve progestana baktı...kanama düşük kanaması mı yoksa ilaçtan mı kaynaklanıyo ona bakmak için bu test sayesinde değer yüksek çıkıpta progestan düşük çıkıyorsa ilacın etkisinden demişti yok eğer progestanında yüksekse gebelik var demişti canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…