- 3 Ocak 2011
- 1.935
- 1.014
- 448
- Konu Sahibi Happy Meal
- #1.701
senin tavuk pişcek yaa öle civciv olcak onlar
amann sabahlar olmasınnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin tavuk pişcek yaa öle civciv olcak onlar
ben pcolu değilim ama her adet dönemi sarelle kavanozunun içine düşüyorumpkolu arkadaşlar regli öncesi canı tatlı çeken oluyo mu
sabahlarr olsunn da civcivler gelsinamann sabahlar olmasınnnn
yaa ama benim şuanda canımm çok tatlı istiyoo istemesin bebiş tutsun adet olmayayımmben pcolu değilim ama her adet dönemi sarelle kavanozunun içine düşüyorum
qarakiz bak hepimiz senin haberlerini dört gözle bekliyoruz, bir evlendiğinde birde bugün heyecanlı olmalısın ve seni takip eden bu kadar kişi varamann sabahlar olmasınnnn
belkide hakkı geliyoduryaa ama benim şuanda canımm çok tatlı istiyoo istemesin bebiş tutsun adet olmayayımm
Kızlar benim bu gün aşılamamım 12. Günüydü sabah erkenden kan verdim ve sonuç 1.1 çıktı yani negatif hcanım aşılama günümüz aynı ve bende de bu gün senle aynı durumdayım birden regli oldum diyorum koşuyorum wc ye biseycikler yok buarada benim regliden önce hic ağrım olmazdı sadece ilk gün sökülme ağrısı olurdu bu au çok farklı durumum inşallah diyorumemşire geç döllenme olabilir 2 gün sonra tekrar bak yada ultrasonla destekle falan dedi ama sanırım bu ayki umut yolculuğumun finishi 1.1 ile oldu
Ben test sonucumu aldim 1.52 beta-hCG. Negatif yani. Pazartesi kan verdim asilamanin 13. günüydü, bugünde 15. günü. Endimetrioz süphesinden dolayi bu hafta adetimin tam sökülmesinibekliyorum, eger sökülmezse haftabasi tekrar kan veririm. Hayirlisi bakalim
Kızlar benim sonuç negatif
Evet arkadaslar bugun net bir şekilde hastalandim olmadii yaa kızlar 2 asilama hemen bu ay yapilir demii.1 ayim boşuna gitsin istemiyorum.yarin hastaneye gidiyorum bakalım ne olacak bu ayy
happy meal listeye sonuç negatiff diyebilirsin
hanımlaaaarrrrr içimde kelebekler uçuşuyor. bugün aşılamamın 9.günü 11 gün önce çatlatma iğnemi oldum. az önce geçen aydan kalan evimde test vardı negatif çıkacağını biliyorum ama yinede içimden yapmak geldi ve yaptım. şoookkkkkk silik mi silik t çizgisi. o kadar silik ki ben bile zor görüyorum. foto atıyım diyorum telefonun flaşından dolayı görünmüyor. sabah yine tekrarlayacağım ilk idrarla. hiç ümitli değildim aşılamadan. Şuan hamile olup olmadığımı bilmiyorum ama heveslenmesi bile şahane. Dua edin sabah ki testimde de çıksın
evet canım seninle aynı gün aşılama olmuşuz. hayırlısı zaten ben de ümitlenmedim yarın sabah çıkarsa ümitleneceğim ama heveslenmesi bile şahane bir duygu. zaten akşam idrarında çıkan , sabah ilk idrarda daha iyi çıkar ama test fotosunuda paylaşıyım
Günaydın arkadaşlar ALLAH muhabbetinizi arttirsin. Benim Hikayem pko var 6 ay önce asilama yaptırdım tutmadı sorun bende olduğu için 6 ay ara verdim bu süre zarfında 20 kilo verdim diyet yaptım hala devam ediyorum. Dün öğle saatlerinde 2.Aşilamam yapıldı. Heyecanla bekliyoruz hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim isteyen herkese versin
ayy kızlar, dünden beri çok hafif adet olmadan önceki sökülme ağrısı gibi ağrım oluyo. adet olacam galiba ben ... birde kendimce belirli saatlerde ateş ölçüyorum. sabah iyiydi 36.4 dün 36.3 tü falan ben adet olacam zaman 35.8 lere falan düşüyodu. sabah kalktım hah iyi hala umut var dedim. yarım saat sonra ne alaka gidip bidaha ölçtüm 35.8 çıkktı yaa ((( pat diye düştüüü... galiba olumsuz sonuçlanacak bu ayki maceram.
yaaa kızlar haftaya p.tesi-salı gibi aşılamam olucak ama ben çok fena grip oldum napıcaz şimdi bu aşılamayı etkilermii
Ayni seyler canim benim de yasadiklarim, rabb'im kendinden baska kimseye muhtac etmesin. Dun aksam bi sergi acilisi vardi ordaydik esimin ailesiyle, bi tablo satin aldilar 500tl ordan cikista da media marketten 2700tl ye tv. Sasiriyorum. Cok sasiriyorum. Ne durumda oldugumuz belli. Bize destek olmamak icin bizde de yok diyorlar ammaaaaa. Ama gelin oldugum icin susuyorum. Karisamam. Onlarin butcesi onlarin hayati. Esim de evi gecindiremiyoruz konple bosaltalim esyalari 100tl ye depo bulup koyalim annemlere tasinalim dio. Kira + faturalar topu topu 850 tl icin. Rabb'im kendinden baska kimsye muhtac etmesin.
Canim evet 2015 senin yilinmis gercekten. Hepiniz saglikla kucaklayin insallah brbislerinizi.
Anlaşılır gibi değil gerçekten,köy yanar deli taranır misali umurlarında değilmiş gibi..yazık,çok yazık...benim eşimin infertilitesi anne-babasının cehaletinden,3.oğlanları olmasına rağmen çocuğun doğuştan inmemiş testislerinin farkına bile varmamışlar.20li yaşlarda askerde kendisi farkediyor garipliği.o yıllarda yaptığı evliliğinde (90lı yıllar) bir parası masraf ediyor çocuk için,6-7kez deniyorlar.o yıllarda da 5-6 milyarmış ama şimdinin 6 milyarı nerde 98in 6 milyarı nerde.30 milyara ev almış mesela 96larda.düşün 4te bir ev parası bir deneme.neticede de olmamış.kadında da sıkıntı varmış.kayınpederim Yardımcı olmadığı gibi hiççç gocunmamış,üzülmemişlerde ihmalimiz var diye.biz geçen sene ev almak istiyoruz ama hiç peşinatımız yok derken gıkını çıkarmadı,daha borcu bitmemiş arabamızı satıp peşinat yaptık,o da 40 senelik dairesini satıp keyifolsun diye üzerine 100bin lira birikmişini ekleyerek lüks daire aldı alay eder gibi.kaynanamın eşyaları benimkinden daha yeni,gıcır gıcır,2bin lira verdiler 75 yaşında insanlar 3D akıllı tv aldılar.tüp bebekte de yarım ağız olsun sormadı oğlum hem araba borcun devam hem ev kredin.naptın nettin,borçmu aldın,üç kuruşta ben el atayım demedi.sağolsun seviyorum onları yinede,iyi insanlar ama ana baba da olsa kendilerine müslümanlar.Allah bu büyüklerin gözünü doyursun,yaşlandıkça gözleri doymuyor.aaahhhh ahhhh,dertler çok valla.büyük konuşmiyim ama varım yoğum evlatlarımın,boğazımdan geçmez ben olsam,
canım allah sabır versin sana. nisbet eder gibi ayıp yaaaaaa. benim annem elinde varını yoğunu bana harçlık olsun diye yolluyor. kaynanamda pazara markete gidiyor kızım bi ihtiyacınız var mı diye sormuyor. herkesin borcu harcı var. gençlere yardım edelim demiyor bu çoğu kaynanalar.
Canımbeni de listeye ekler misin. test tarihim 21/12/2014 3. denemem. rezerv azlığı yaşım 26 boy 165 kilo 58 sonuç bekliyorum. SAT 25/11/2014
pkolu arkadaşlar regli öncesi canı tatlı çeken oluyo mu
ayyy inşallahh ya hakkı olsun ayşe olsun hiç fark etmez yeter ki birisi olsunnn ben o zamann hergün tatlı komasına girerimbelkide hakkı geliyodur
Afiyet bal şeker olsunn şekerimmm tatlıyı yiyince dahada şeker gibi olmuşsun sen yabenim güzeller güzelleri pamuk kalpli ateşli kararlı neşeli anne adayı arkadaşlarım. nasılsınız? sizi böyle neşeli muhabbetli görmek beni nasıl mutlu etti anlatamam. Allah neşenizi daim etsin.
kızlar üzmeyin kendinizi demicem ama uzun süre üzülmemeye çalışın lütfen, Rabb'in gücüne gitmesin. eğer tedavilere devam edecek olursanız lütfen bana özelden yazın, listeyi güncelleyelim yeni tedavi için.
tatlım sen gununu beklemeden ne idrar ne de kan testi yaptırma derim ben. boşu boşuna duygusal gerginlik.
hakkında hayırlısı olsun canım. aramıza hoş geldin. birinci sayfadaki listemizdeki tüm bilgilerini bana özel mesaj olarak atabilir misin seni de listeye almaktan mutluluk duyarız :)
tatlım ateş ölçme konusunda istikrarlı olmalısın. her sabah aynı saatte yataktan çıkmadan ölçmelisin. eğer bi wc ye gideyim ölçeyim dersen bazal ısı değişmiş oluo. gun içindeki ölçümler yapma bile. ben her ay avulasyon ve adet tarihimi ateşimle anlıyorum. bugun pat diye düştü mesela kırmızılar kesin gelio :)
bol bol sıvı tüket canım, dr una sormadan ilaç kullanma, Allah'ın izniyle bişeycik olmaz :) aşılama tarihin kesinleşince bana özel mesajla bilgi verir misin listeye ekleyelim
ahhh ahhh kızlar malesef durum bu
memnuniyetle eklerim canım. hemen ekliyorum hatta :)
valla canım tam olarak pko lu değilim, dr polikistik bi yapısı var dedi ama bugun mesela sanırım hastalanıcam bi koca ayva tatlısı götürdüm :)
inşallah yaa inşallahhhh gelsinn hakkıcıklar ayşeciklerrrayyy inşallahh ya hakkı olsun ayşe olsun hiç fark etmez yeter ki birisi olsunnn ben o zamann hergün tatlı komasına girerim
pkolu arkadaşlar regli öncesi canı tatlı çeken oluyo mu
ewet çok bekletmesinler annecikleriniinşallah yaa inşallahhhh gelsinn hakkıcıklar ayşeciklerrr
Canımbeni de listeye ekler misin. test tarihim 21/12/2014 3. denemem. rezerv azlığı yaşım 26 boy 165 kilo 58 sonuç bekliyorum. SAT 25/11/2014
Afiyet bal şeker olsunn şekerimmm tatlıyı yiyince dahada şeker gibi olmuşsun sen ya
canım transferinin ne gün yapıldığını belirtebilir misin şu an güncelliyorum listeyi.
canım benim ya. halnuki nasılda dokunsan ağlayacak moddayım bugun. ama bugun bu nesenizi kaçırmıcam söz :)
allah en kısa zamanda içini ferahlatır inşallah. güzel düşün güzel şeyler olsun:))
ewet canımm ya ne zaman iğnelere başlasam hemen ekmeği bırakıyorum içtiğimden fazla su içiyorum bu sayede tuvalet beklemiş oluyorum kilom çok değil ama tedaviden öncede tatlıya adetten önce düşkündümİnsülin direnci sebebiyle pcoluların tatlı krizleri meşhurdur. Gerçi ben şanslı pcolulardanım. Hiç öyle krizlerim olmadı. Taaaakiii tedaviye başlayıp kendime hormon yükletene kadar. Haziran ayında tedaviye başladım. Kısa süre içinde tam 5 kilo aldım. 53 kilodan 58 kiloya çıktım. Baktım iş kontrolümden çıkıyor. Hemen yediklerime dikkat etmeye başladım. Doktor sakın kilo almaya devam etme diye uyardı zaten. Çok şükür 58 de kaldım. Ama hayatımda hiç olmadığı kadar iştahım arttı. Yesem yerim ama kendimi tutuyorum yemiyorum. Doktor kullandığım ilaçların kilo yapmayacağını söylüyor ama bana pek inandırıcı gelmiyor. Çünkü tedaviye başladım ve kilo almaya başladım. Bunun başka bir açıklaması olamaz gibime geliyor.
Annem yanımda yaşamaya başlasın. Akşam yemeklerini yapacak sağolsun. Ben de düzenli spora başlamayı düşünüyorum. Doktorum kilon fazla değil ama eski kilona dönersen senin için daha iyi olur dedi.
takma kuzummm yapabiliyorsan aynen şunu yap booooooooooooooşşşşşşşşşşşşverrr salla gitsin kafaya hiç bişeyi takmaya değmez çok fazla stres yapıp kendini yıpratırsınncanım transferinin ne gün yapıldığını belirtebilir misin şu an güncelliyorum listeyi.
canım benim ya. halnuki nasılda dokunsan ağlayacak moddayım bugun. ama bugun bu nesenizi kaçırmıcam söz :)
takma kuzummm yapabiliyorsan aynen şunu yap booooooooooooooşşşşşşşşşşşşverrr salla gitsin kafaya hiç bişeyi takmaya değmez çok fazla stres yapıp kendini yıpratırsınn
herşey olcağına varır olcakla ölceğin arasına geçemezsin
canım transferinin ne gün yapıldığını belirtebilir misin şu an güncelliyorum listeyi.
hayırdır cnm konuşmak istermisin belki biraz rahatlarsınçok haklısın bitanem de insan evinde huzursuzluk içinde olunca boşveremiyorda
Allah'a bin şükür siz varsınız.