Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
çok haklısın bitanem de insan evinde huzursuzluk içinde olunca boşveremiyorda
Allah'a bin şükür siz varsınız.
biliyorumm canımm inan seni gerçektende çok iyi anlayabiliyorumm herkesin başına gelen şeyler kimi kocasından kimi kayınvalidesinden kimide kendi annesinden çekiyoo hiç kimsenin hayatı dört dörtlük değildir bence çünkü beş parmağın beşi bile bir değilken insan nasıl dört dörtlük olsunn ki her gecenin bir sabahı olduğu gibi her derdinde bir dermanı vardır kuzumm elbet bugünlerinde geçicek umarım ki Rabbim tez zamanda bu karamsırlıktan huzursuzluktan kurtarır canımm

hayırdır cnm konuşmak istermisin belki biraz rahatlarsın

kızlar çok tşk ederim yanımda oldugunuz için. eşimin işiyle alakalı çok ciddi sorunları var gururuna dokunacak kaldıramayacağı şeyler yasıyor. buna ragmen hepsini göğüslemeye çalışıyor geçinebilmemiz için çalışması lazım. ben zaten işten çıkarıldım hala da iş bulamadım eşim işten ayrılıp evdeki eşyaları bi depoya koyup ailesinde yaşayabileceğimizi söylüo ama ben o kaynanamla yapamam bunum çok ii bilio. işten ayrılamıo ayrılsa olmıcak çalıışsa huzuru yok çok arada dün gece hastanedeydik. eşimin tansiyonu 7 ye 4 e düştü. sonra gecenin köründe 20 ye 15e çıktı. adamın beti benzi atık. sürekli sinirli. kırıcı da davranıo. bi yandan benim tedavim başlıo. bu sabah onu istemeye istemeye istemediği işine o haldeyken gönderdim. bi de oturdum ağladım arkasından annem de bebek huzurlu ortamda gelir dio napıcaz bilmiyorum. devası Allah'tan.

Evet bende bu süreci daha önce tecrübe ettiğim için 4 senedir kendimde o gücü bulamadım. Baktım olacak gibi değil hiçbir zamanda bulamayacağım o cesareti ve yaşta aldı başını gidiyor hopppp biranda atladım tedavinin içine inşallah hayırlı sonuçlar alırım(z) ....

Evet yol yarılandı ve en yorucu kısma yaklaştım beklemek Transfer konusunda hiç konuşmadık canım... Aslında bende kararsızım kendi çapımda bir kızım var acaba 1 embriyo mu daha iyi 2 embriyo mu?
Bugün embriyo gelişimi hakkında bilgi vermediler yarın sabah arayacaklar ve gün konusunda da bilgi verecekler artık ona göre doktoru ara konuşurum... Ayyyy heyecan bastıııııııı...

Tebrik ederim. Bu süper bir haber.

Teşekkür ederim canım, daha iyi haberler sizlerden gelir inşallah (hamiş)

Maaşallah çok güzel ya.inşallah tutar müjdeli haberini alırız.

İnşallah canım inşallah hayırlısı ile müjde vermek nasip olur...

ay hadi bakalım canım hayırlı haberlerini bekliyorum şu kızlarımıza rabbim eenn kısa zamanda kardeş nasip etsin

Yaaaa zaten inan en çok kızım için istiyorum... Bir kardeşi olsun birbirlerine destek olsunlar... Ayyyy duygulandım bak...

2015 i benim yılım ilan ediyorum.. Bu yıl hem teyze,hem hala,hem anne oluyorum Allahın izniyle,Allahtan başka ne istenirkiiii

Kızzzz resmen hentrik yapmışsınız Annen ve Baban mutluluktan uçuyorlardır herhalde... Burada ki herkesin anne babasına da bu mutlulu nasip etsin Rabbimmm...

Herşey yolunda görünüyor inşallahda sonucunda hikayen gibi güzel ve hayırlı olur...

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım ama galiba tüp bebek de sonuç alacak ilk kişi benim topic de

Pozitif sonuç alalım da önce sen beni boşver kardeşşşş... Sen yol gösterirsin inşallah bizde arkandan geliriz ne olcakkkk :)

cnm çok zor hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz hele bu aralar ilaçlar doktrolar hormonlar derken daha çok psikolojimiz lat üst oluyo eşinin başka iş bulma şansı yokmu iş değiştirsin

Canım eşine söyle her namazdan sonra inşirah suresi okuyup işyeri ile ilgili dua etsin.ama hiç vazgeçmeden her namazdan sonra. ayrıca sen de oku bak göreceksin herşey düzelecek. Kalpleri eviren çeviren Allah yardım edecektir. Bu sure çok etkili nacizane tavsiyem.
Okunuşu
Bismillahirrahmânirrahîm.
1- Elem neşrah leke sadrek
2- Ve vada'na 'anke vizreke
3- Elleziy enkada zahreke
4- Ve refa'na leke zikreke
5- Feinne me'al'usri yüsren
6- İnne me'al'usri yüsren
7- Feiza ferağte fensab
8- Ve ila rabbike ferğab

Anlamı
Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.
1- Senin için bağrını açmadık mı?
2- İndirmedik mi senden o yükünü?
3- O sırtında gıcırdamakta olan (ve bu şekilde sana eziyet veren) yükünü?
4- Senin şanını yüceltmedik mi?
5- Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
6- Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var!
7- O halde boş kaldığında yine kalk yorul!
8- Ve ancak Rabbinden ümit et, hep O'na doğrul!

sonunda bugün aşılamam yapıldı.iki dakika sürmedi,hiçbişi anlamadım.yarım saat yattım okadar.yumurtanın çatlayıp çatlamadığını bile söylemedi.31 aralık ta kan testi yapacaklarmış.3 gün ilişki artı vajinal jel verdiler o kadar.bugün yaptıran başka arkadaşlar varmı

canım gerçekten tüm bu olanlara rağmen senin eşinin arkasında dimdik durman lazım yaşadığın şeyler hiç kolay değil zor gerçektenn..sizin için doğru kapı kayınvalidense mecburen geçinmeye bak canımm yoksa dahada istemediğin büyük sorunların çıkabilir

Canım çok sevindim.inşallah yüzün hep böyle güler.heveslerin tamamına erer inşallah

Arkadaş bu nedir böle aralık ayında hiçç pozitif yokk

Burda tek çizgi görünüyo

Dua et tatlım. Allah'a sığınmaktan başka yapabileceğimiz bir şey yok biliyorsun. Gönlünü ferah tut, sabret, hep iste heepp.
Bu arada seni biraz neşelendireyim. Yaşımı 232 yazmışsııınnn :))) ölmüşüm de ağlayanım yokmuş meğerr vay başıma gelenler

Şuna sadece sildiler leke geliyo kanamam durdu ama dün kanamam çok fazlaydı damla damla değildi zaten aşılama anında. Dahi altıma dedikleri kağıt havlular aşılamadan sonra felaket kandı benm hiç umudum kalmadı canm araştırdım. Pek aşılamadan sonra kanaması olan hamile kalamamış nem umudum kalmadı Yılbaşı Gününe ben mutlu giremem ama inşallah sen 2015e gireceğin ilk gün güzel haberleri alırsın biliyosn tam 31 Aralık'ta belli olucaktı bizimkisi dünkü kanamadan sonra hiç ihtimal vermiyorum canm

Ya benimde oluyo normalde adettrn önce ama olmadı bu sefer tatlı krizi .

sen öldüysen mesajı yazan kim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…