Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Aynen cânim doktorumu Aradım yine diyoki tek dişliyi çıkarırken orda bi damara denk geliyo o kanın içleriyle alakası yok rahmin ağzında oluyo korkma dedi Hayırlısı canm aynen sabah ilişkiye girdik eşimi uyandırdım çok istekli olmasada zoraki yaptık :) bügünde işe gitmedim ayağımı dikip yatıyorm ama birkaç defa ayağa Kalktım hemen aktı tüm spermler çamaşırına geldi ama yarım saat ayağımı dikip bekledim yarım saat sonra zil çaldı annem geldi kalkmak zorunda kaldım hemen çamaşırım sperm doldu olacağı varsa bi tanecik Süpermen bulmuştur inşallah HERSEYI Allah bilir bunlar hep bahane

Kızlar işinize karışmak,akıl vermek gibi olmasın ama paylaşmada edemeyeceğim.daha önce 2 yıl tüp bebek kliniğinde de çalışmış olmamın ve tüp bebekle gebe kalmış olmamın verdiği tecrübeye verin bu samimiyetimi lütfen aşılama deneyen arkadaşlar özellikle takip ediyorum.henüz ilk aşılamasında gebe kalana rastlamadım,mutlaka vardır ama nadir olsa gerek.herkes en az bi kaç kez deniyor.benim en yakın arkadaşımda dr unun verdiği gaz ve ümitle tam 5 kez aşılama denedi.ve her bir aşılama 2.500tl civarı.binlerce lirası heba olmakla birlikte psikolojikmen açılan yaraların tarifi bile yok.demem o ki,eğer gerçekten bilisel verileriniz yeterliyse,dr'nuz gerçekten samimiyetle güven veriyorsa bir kez denene bilir ama ondan fazlası bana göre maddi manevi ziyanlık.ben çok üzülüyorum buradaki arkadaşlara,her ay bıkmadan usanmadan deneyenler var.yazık günah size...inanın bi ablamız,bi kardeşimiz olarak içtenlikle söylüyorum bunlar.2 aşılama için edeceğiniz masrafı tek microenjeksiyon için yapın,aşılamaya göre %70 daha yüksek oranla bebişinizi kucaklayın.hamdolsun ben ilk denememde gebe kaldım.Rabbim olmayan herkese de versin.ama samimiyetle ifade edeyim çok üzülüyorum şu aşılama yollarında heba olanlara.içlerinde olduğum için de biliyorum ki ne yazık bu işlere para kapısı olarak bakan tüccar zihniyetli onlarca dr var etrafta.nacizane bir kardeşiniz olarak fikrimdi bu.selamlar

aminnn canıım benimm inşallahhh

Micro enjeksiyon aşılamadan sonra tüp bebekten önceki işlem sanırım bende düşünüyorum Adana'da yaşıyorum ayrıca memurum çalışıyorum arananında ilçesindeyim git gel yapamam devamlı nasıl olucak bilmiyorum Adana'da microemjeksiyon yapan başarılı olan varmı bildiginiZ

Aynen öyle canım şimdiden canını sıkma bend yatıyorum eşim hazırlıyo kahvaltımı yemegimi falan :) bebek bebek diye diye kocaları bıktırdık heralde :) bende akşam zorla yaptırdım

Tüp bebekten önce değil sonra bulunan ve son yıllarda tüp bebeğin yerini alan en garanti yöntem.spermi direkt olarak yumurtaya sokup bi kaç gün sağlıklı döllenmesini takip ettikleri yumurtaların en iyi olanlarını anneye transfer ediyolar.şu zamanda en tercih edilen yöntem bu.Adana da bildiğim biyer yok.ama tavsiyem zincir bir hastane grubunnu tercih edin,daha profesyonel,daha kurumsallaşmış oluyorlar.medipol,medical park,memorial gibi.varsa tabi Adanada,olup olmadığını bilmiyorum.

Ben de 1 başarısız aşilama geçirdim hem vakit hem para kaybını yaşamamak için direk tüp bebeğe geçtim bu arada 10.günüm arada kasikta kramp ağrı oluyor geçiyor acayip bir uyku hali ve ateş basmasi yaşıyorum cumartesi test yaptıracaz günler geçmiyor artık :)

Canımm benimde ctesi test günüm benimde ilk aşılama :)

Kesinlikle katiliyorun arkadasim. Cok dogru

canım hadi hayırlısı inşallah :) güzel haberler ver bize yarın :)

cnm çok zor hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz hele bu aralar ilaçlar doktrolar hormonlar derken daha çok psikolojimiz lat üst oluyo eşinin başka iş bulma şansı yokmu iş değiştirsin

kızlar yanımda olduğunuz ve değerli yorumlarınız için çok tşk ederim. eşim su an kpss sürecinde aynı zamanda yds ye de gidiyor yani işten ayrılsa başka bi yere girse hem bu maaşı alamaz tanıdık diye adam bonkör davranmıştı hem de girdiği yere en fazla 9 aylığına girmiş olacak onu da yapmak istemio. dua için tşkler canım, biliyorum inşirah suresi her derde deva ama eşim ne kötüdür ki bu depresyonda namazlarını da ihmal eder oldu. hiç bişey yapmak gelmio içinden hiç keske yapsa. sölicem bu aksam. bazen namazlarını hatyırlatınca bile kızıo beni takip etme die neyseki aksam eve gelince en azından yatsıyı ihmal etmio. Rabb'im gülsün inşallah yüzümüze. chinarose canım özür dilerim kaçtı yaşın?

hadi hayırlı olsun tatlım düzenledim listede.

canınn istiyo mu peki şu aralar benim çok istiyoooo

aramızda hamileler var ama isterlerse hemen yapabilirler diye söyleyeyim ben bi kase puding de götürdüm az önce :)

Arkadaş bu nedir böle aralık ayında hiçç pozitif yokk

shhhh öle diyip ümitsizliğe kapılmak yokkkkk :)

Benim aşılamada 700 liraya yakın tuttu rapor çıkmadıgı için bende tutmazsa ertesi ay tekrar aşılama yaptırıyım diyordum ama eşimde bekleyelim yaza kadar olmazsa direk tüp bebek yaptıralım diyo, hergün iğne yaptırmaktan bacagıma agrı girmişti son günlerde, eşimde aşılamada hem tutma oranı düşük hemde kendini çok yıpratıyosun diyo, aşılamam inşallah tutarda gerek kalmaz tutmazsada heralde bende direk tüp bebek yaptırcam :)

Bnde iki kez asilama denemis ve negatif almis biri olarak size katiliyorum..ama su varki insan ilk zamanlarda cok bilgi sahibi olmuyo ve bicok seyi yasayarak tecrube ediyo bnmde smdiki aklim olsa asilama denemezdim..doktorlar olur dedigi icin asilamayi bicok kisi deniyo..bnde simdi tup bbk surecindeym test gunumu bekliyorum..Allah hepimizin yuzunu guldursun insAllah

32 Tatlım

aminnnnnn :)

hemen güncelledim bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…