Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
benim güzeller güzelleri pamuk kalpli ateşli kararlı neşeli anne adayı arkadaşlarım. nasılsınız? sizi böyle neşeli muhabbetli görmek beni nasıl mutlu etti anlatamam. Allah neşenizi daim etsin.

Kızlar benim sonuç negatif

Evet arkadaslar bugun net bir şekilde hastalandim olmadii yaa kızlar 2 asilama hemen bu ay yapilir demii.1 ayim boşuna gitsin istemiyorum.yarin hastaneye gidiyorum bakalım ne olacak bu ayy

happy meal listeye sonuç negatiff diyebilirsin

kızlar üzmeyin kendinizi demicem ama uzun süre üzülmemeye çalışın lütfen, Rabb'in gücüne gitmesin. eğer tedavilere devam edecek olursanız lütfen bana özelden yazın, listeyi güncelleyelim yeni tedavi için.

tatlım sen gununu beklemeden ne idrar ne de kan testi yaptırma derim ben. boşu boşuna duygusal gerginlik.

hakkında hayırlısı olsun canım. aramıza hoş geldin. birinci sayfadaki listemizdeki tüm bilgilerini bana özel mesaj olarak atabilir misin seni de listeye almaktan mutluluk duyarız :)

tatlım ateş ölçme konusunda istikrarlı olmalısın. her sabah aynı saatte yataktan çıkmadan ölçmelisin. eğer bi wc ye gideyim ölçeyim dersen bazal ısı değişmiş oluo. gun içindeki ölçümler yapma bile. ben her ay avulasyon ve adet tarihimi ateşimle anlıyorum. bugun pat diye düştü mesela kırmızılar kesin gelio :)

yaaa kızlar haftaya p.tesi-salı gibi aşılamam olucak ama ben çok fena grip oldum napıcaz şimdi bu aşılamayı etkilermii

bol bol sıvı tüket canım, dr una sormadan ilaç kullanma, Allah'ın izniyle bişeycik olmaz :) aşılama tarihin kesinleşince bana özel mesajla bilgi verir misin listeye ekleyelim

ahhh ahhh kızlar malesef durum bu

Canımbeni de listeye ekler misin. test tarihim 21/12/2014 3. denemem. rezerv azlığı yaşım 26 boy 165 kilo 58 sonuç bekliyorum. SAT 25/11/2014

memnuniyetle eklerim canım. hemen ekliyorum hatta :)

pkolu arkadaşlar regli öncesi canı tatlı çeken oluyo mu

valla canım tam olarak pko lu değilim, dr polikistik bi yapısı var dedi ama bugun mesela sanırım hastalanıcam bi koca ayva tatlısı götürdüm :)

Afiyet bal şeker olsunn şekerimmm tatlıyı yiyince dahada şeker gibi olmuşsun sen ya

pkolu arkadaşlar regli öncesi canı tatlı çeken oluyo mu

İnsülin direnci sebebiyle pcoluların tatlı krizleri meşhurdur. Gerçi ben şanslı pcolulardanım. Hiç öyle krizlerim olmadı. Taaaakiii tedaviye başlayıp kendime hormon yükletene kadar. Haziran ayında tedaviye başladım. Kısa süre içinde tam 5 kilo aldım. 53 kilodan 58 kiloya çıktım. Baktım iş kontrolümden çıkıyor. Hemen yediklerime dikkat etmeye başladım. Doktor sakın kilo almaya devam etme diye uyardı zaten. Çok şükür 58 de kaldım. Ama hayatımda hiç olmadığı kadar iştahım arttı. Yesem yerim ama kendimi tutuyorum yemiyorum. Doktor kullandığım ilaçların kilo yapmayacağını söylüyor ama bana pek inandırıcı gelmiyor. Çünkü tedaviye başladım ve kilo almaya başladım. Bunun başka bir açıklaması olamaz gibime geliyor.
Annem yanımda yaşamaya başlasın. Akşam yemeklerini yapacak sağolsun. Ben de düzenli spora başlamayı düşünüyorum. Doktorum kilon fazla değil ama eski kilona dönersen senin için daha iyi olur dedi.

Canımbeni de listeye ekler misin. test tarihim 21/12/2014 3. denemem. rezerv azlığı yaşım 26 boy 165 kilo 58 sonuç bekliyorum. SAT 25/11/2014

canım transferinin ne gün yapıldığını belirtebilir misin şu an güncelliyorum listeyi.

Afiyet bal şeker olsunn şekerimmm tatlıyı yiyince dahada şeker gibi olmuşsun sen ya

canım benim ya. halnuki nasılda dokunsan ağlayacak moddayım bugun. ama bugun bu nesenizi kaçırmıcam söz :)

canım transferinin ne gün yapıldığını belirtebilir misin şu an güncelliyorum listeyi.

canım benim ya. halnuki nasılda dokunsan ağlayacak moddayım bugun. ama bugun bu nesenizi kaçırmıcam söz :)

allah en kısa zamanda içini ferahlatır inşallah. güzel düşün güzel şeyler olsun:))

ewet canımm ya ne zaman iğnelere başlasam hemen ekmeği bırakıyorum içtiğimden fazla su içiyorum bu sayede tuvalet beklemiş oluyorum kilom çok değil ama tedaviden öncede tatlıya adetten önce düşkündüm

takma kuzummm yapabiliyorsan aynen şunu yap booooooooooooooşşşşşşşşşşşşverrr salla gitsin kafaya hiç bişeyi takmaya değmez çok fazla stres yapıp kendini yıpratırsınn

herşey olcağına varır olcakla ölceğin arasına geçemezsin

çok haklısın bitanem de insan evinde huzursuzluk içinde olunca boşveremiyorda
Allah'a bin şükür siz varsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…