• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Ayni seyler canim benim de yasadiklarim, rabb'im kendinden baska kimseye muhtac etmesin. Dun aksam bi sergi acilisi vardi ordaydik esimin ailesiyle, bi tablo satin aldilar 500tl ordan cikista da media marketten 2700tl ye tv. Sasiriyorum. Cok sasiriyorum. Ne durumda oldugumuz belli. Bize destek olmamak icin bizde de yok diyorlar ammaaaaa. Ama gelin oldugum icin susuyorum. Karisamam. Onlarin butcesi onlarin hayati. Esim de evi gecindiremiyoruz konple bosaltalim esyalari 100tl ye depo bulup koyalim annemlere tasinalim dio. Kira + faturalar topu topu 850 tl icin. Rabb'im kendinden baska kimsye muhtac etmesin.

Canim evet 2015 senin yilinmis gercekten. Hepiniz saglikla kucaklayin insallah brbislerinizi.

Anlaşılır gibi değil gerçekten,köy yanar deli taranır misali umurlarında değilmiş gibi..yazık,çok yazık...benim eşimin infertilitesi anne-babasının cehaletinden,3.oğlanları olmasına rağmen çocuğun doğuştan inmemiş testislerinin farkına bile varmamışlar.20li yaşlarda askerde kendisi farkediyor garipliği.o yıllarda yaptığı evliliğinde (90lı yıllar) bir parası masraf ediyor çocuk için,6-7kez deniyorlar.o yıllarda da 5-6 milyarmış ama şimdinin 6 milyarı nerde 98in 6 milyarı nerde.30 milyara ev almış mesela 96larda.düşün 4te bir ev parası bir deneme.neticede de olmamış.kadında da sıkıntı varmış.kayınpederim Yardımcı olmadığı gibi hiççç gocunmamış,üzülmemişlerde ihmalimiz var diye.biz geçen sene ev almak istiyoruz ama hiç peşinatımız yok derken gıkını çıkarmadı,daha borcu bitmemiş arabamızı satıp peşinat yaptık,o da 40 senelik dairesini satıp keyifolsun diye üzerine 100bin lira birikmişini ekleyerek lüks daire aldı alay eder gibi.kaynanamın eşyaları benimkinden daha yeni,gıcır gıcır,2bin lira verdiler 75 yaşında insanlar 3D akıllı tv aldılar.tüp bebekte de yarım ağız olsun sormadı oğlum hem araba borcun devam hem ev kredin.naptın nettin,borçmu aldın,üç kuruşta ben el atayım demedi.sağolsun seviyorum onları yinede,iyi insanlar ama ana baba da olsa kendilerine müslümanlar.Allah bu büyüklerin gözünü doyursun,yaşlandıkça gözleri doymuyor.aaahhhh ahhhh,dertler çok valla.büyük konuşmiyim ama varım yoğum evlatlarımın,boğazımdan geçmez ben olsam,
canım allah sabır versin sana. nisbet eder gibi ayıp yaaaaaa. benim annem elinde varını yoğunu bana harçlık olsun diye yolluyor. kaynanamda pazara markete gidiyor kızım bi ihtiyacınız var mı diye sormuyor. herkesin borcu harcı var. gençlere yardım edelim demiyor bu çoğu kaynanalar.

kızlar 5 te doktora gidicem. bakalım ne dicek. bu arada dün akşamdan beri çamaşırım yamyaş geziyorum. acaba çatladı mı bu yumurtalar :KK43:
Ayyy canım yaaa,nasıl oldu buu,tühhh:KK43: inşallah geridönüşü vardır bozma moralimi,haber ver bizede,geçmiş olsun.

progestan jel kullanan var mı arkadaşlar? bugün çok fena bi akıntı oldu iğrençti ilaç galiba akan ama daha önce akmıyodu bi de ilacın rengi beyaz akıntı sarıydı bırakasım geliyo ilacı
Doktorunuzu arayın bence,bende de sorun okdu alerji yaptı aradım hapına çevirdi

inşallah size sorayım uzun zamandır burdaysanız belki şahit olmuşsunuzdur benim tek embriyo ve 2. kalite 3. gün embriyosu bu şekilde olup gebeliğe şahit oldunuz mu
Benimki de ilk tüp ama bu konuda bilgi sahibi değilim.kafanı takma buna Allah dilerse herşey olur.

Back