- 28 Şubat 2014
- 287
- 128
- 53
- 34
- Konu Sahibi Happy Meal
- #1.661
10.gün canım . gecen p.tesi oldum aşılamacanımm senin kaçıncı günün bugünn
benim doktorum özellikle üstüne basa basa kanda baktır ewde test yapma demişti
idrarda çıkmayabiliyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10.gün canım . gecen p.tesi oldum aşılamacanımm senin kaçıncı günün bugünn
idrarda çıkmayabiliyo
canımm ben senin yerinde olsam hiç p.tesiyi beklemem yarın test yaptırırım çünkü senin bugün 11.günün canım.10.gün canım . gecen p.tesi oldum aşılama
18.06 çımıştı canım sonucumda :)10.gün canım . gecen p.tesi oldum aşılama
bu sabah yaptığım test negatif hanımlar. 1 aydır evdeydi dün kü test demekki bozuk falandı. umutlar pazartesiye ertelendi.
Dün tüp bebek ile ilgili videoları izledim,dr. lar idrar değil kan testini öneriyor ayrıca istenen süre bitiminde kanama olsa dahi kanda b-hcg ye mutlaka bakılmasını söylüyorlar. çünkü adet sandığımız kanama var olan bir gebeliğin düşük kanaması da olabiliyormuş.Adet oldum yaptırmayayım diye düşünmeyin,eğer düşük kanaması ise gebe kalabildiğinize dair önemli bir bulgu olurcanımm senin kaçıncı günün bugünn
idrarda çıkmayabiliyo
ewet canım gerçekten doğru söylüyorsun benim doktorumda aynı şeyi söylemişti...Dün tüp bebek ile ilgili videoları izledim,dr. lar idrar değil kan testini öneriyor ayrıca istenen süre bitiminde kanama olsa dahi kanda b-hcg ye mutlaka bakılmasını söylüyorlar. çünkü adet sandığımız kanama var olan bir gebeliğin düşük kanaması da olabiliyormuş.Adet oldum yaptırmayayım diye düşünmeyin,eğer düşük kanaması ise gebe kalabildiğinize dair önemli bir bulgu olur
Yumurtlama (ovulasyon) öncesi ve sonrası belirtiler:kızlar yumurtlama zamanı göğüsler ağrır mı
Yumurtlama (ovulasyon) öncesi ve sonrası belirtiler:
- Vajinal (servikal) akıntıda artış olması, akıntının sıvılaşması. Kadınlar bunu "ıslaklığım arttı" şeklinde ifade ederler genellikle. Bu belirti ovulasyon olmadan bir kaç gün önce başlar.
- Vücut ısısında artış. Hastalar bu hafif artışı genellikle hissetmezler ama derece ile ölçümde rahatlıkla farkedilir. Genellikle yarım derece civarında bir artış olur.
- Kasık ağrısı: Tek taraflı (sadece sağda veya solda) kasık ağrısı genellikle yumurtlamanın olduğu gün hissedilir. Ağrı bazen iki taraflı da olabilir. Ağrının sebebi yumurtlama sırasında folikül içerisinde bulunan sıvının pelvise (rahim etrafına) sızmasıdır. Bu sıvı bir kaç günde kaybolur kendiliğinden. Ağrı genellikle bir günde biter. Bazen büyüyen yumurtaya bağlı ağrı yumurtlama olmadan 4-5 gün önce başlar, yumurtlamanın olduğu gün artar ve sonra birden kaybolur. (Mittelschmerz, orta ağrısı)
- Göğüslerde (memelerde) hassasiyet, dolgunluk, gerginlik
- Karında şişkinlik hissi
- Karında sancı ve kramplar
- Cinsel istekte artma: Genellikle ovulasyon olmadan birkaç gün önce başlar.
- Bazı kadınlarda koku, tat ve ışık gibi uyaranlara karşı aşırı hassasiyet, rahatsız olma mehydana gelir.
canım hcg 18 -20 civarı çıkınca şüpheli gebelik olarak yaklaşıyorlar. şimdi git 2 gün sonra yine gel vs. vs. yıpranıyorsun. p.tesi kan testi en garantisi. tabi o zamana kadar adet olmazsam18.06 çımıştı canım sonucumda :)
buda demek oluyorki senin yumoşlar ha çatladı ha çatlayacakanaa ben sevineyim o zaman dün yamyaş geziyodum. eyvah yumurtalar çatladı dedim kendi kendime. demek ki dün yumurtlamamışımm
Aynen öyle canımKizlar tutsa da tutmasa da aynı belirtiler oluyor ilaçların etkisiyle en iyisi kafayı boşaltıp beklemek
başıma geldiği için söylüyorum ertesi günde çok kasık ağrım oldu testi tekrarlamıştım artmaya devam ediyodu ama malesef ki kimyasal gebelikti canımm adet olsanda test tavsiye ederim canım düşük ihtimali olabilir adet sandığın kanama yerleşme olabilir halk arasında üstüne görmecanım hcg 18 -20 civarı çıkınca şüpheli gebelik olarak yaklaşıyorlar. şimdi git 2 gün sonra yine gel vs. vs. yıpranıyorsun. p.tesi kan testi en garantisi. tabi o zamana kadar adet olmazsam
buda demek oluyorki senin yumoşlar ha çatladı ha çatlayacak
tavuklarııı pişirmişemm hacıyı da pazara göndermişemmm
inşallah tutmuşturda tek bir kan testi kalmıştır. birşey sorcam sana. aşılamadan 2 gün sonra adet ağrısı gibi ağrılar başladı bende. sabah ve akşamları özellikle kasıklarım çok ağrıyordu. şuan daha da artmış durumda sanki heran adet olacakmışım gibi. bi de göğüslerim herzamankinden daha şiddetli ağrıyor sanki. sende de öyle olmuşmuydu.başıma geldiği için söylüyorum ertesi günde çok kasık ağrım oldu testi tekrarlamıştım artmaya devam ediyodu ama malesef ki kimyasal gebelikti canımm adet olsanda test tavsiye ederim canım düşük ihtimali olabilir adet sandığın kanama yerleşme olabilir halk arasında üstüne görme
canımm benim belimmle kasıklarim çok fazla ağrıyo..bununda sebebi normalda de adet öncesi bu ağrılarım olurdu şimdi eğer tuttuysa sebebi olabilir tutmadıysa ilaçlardan dolayıda olabilir....inşallah tutmuşturda tek bir kan testi kalmıştır. birşey sorcam sana. aşılamadan 2 gün sonra adet ağrısı gibi ağrılar başladı bende. sabah ve akşamları özellikle kasıklarım çok ağrıyordu. şuan daha da artmış durumda sanki heran adet olacakmışım gibi. bi de göğüslerim herzamankinden daha şiddetli ağrıyor sanki. sende de öyle olmuşmuydu.
Ayy sorma,bereketli bir yılmış bizim için.ve de umarım buradaki hepimiz için öyledir.gerçekten sevincim katlandı yaa,yerimde duramıyorummhiç kimse bu ay boş durmamış yani canımm senin adına çok sevindim
seninde tavuklar pişmeye hazır