- 21 Mart 2014
- 1.039
- 200
- 63
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #1.621
happy meal listeye sonuç negatiff diyebilirsinEvet arkadaslar bugun net bir şekilde hastalandim olmadii yaa kızlar 2 asilama hemen bu ay yapilir demii.1 ayim boşuna gitsin istemiyorum.yarin hastaneye gidiyorum bakalım ne olacak bu ayy
Cyclo-Progynova Draje şimdi bunu verdi bu doktor bunla adet ol bari dedi.ama kararszı kaldım ilacı kullanıp kullanmama konusunda ne ilacı bilmiyorum bileCanım senin kararın tabi ama bence kesinlikle kendi doktorundan başka bir doktora gitmemelisin. Yanlış anlamadıysam evime yakın bir hastaneye gittim kendi doktorum değil demiştin. Her doktorun kendine özgü bir planlaması var bu süreçlerde. Sen onun sürecine ters bir ilaç kullanırsan sağlıklı bir tedavi yapmadığını düşündüğü için erteler. Yani belki başka şehirde olabilir doktorun. O kadar uzakta ise problemini arayıp söyle, o ne yapman gerektiğini söylesin, alacağın ilaçları onaylasın öyle kullan. Mesela benim sinüzitten dolayı doktora gitmem gerekiyordu tüp bebek sürecinde. Benim doktorum git ama doktorunun yazdığı ilaçları bana söyle ben onaylayayım öyle kullan demişti.
fsh düşük demişsisinz kötü bişşey mi buArkadaşım adetin 3. günü olduğu için foliküler faza bakılır fsh biraz düşük lh ve prolaktin normal,estradiol ve progesterona bakılmadı mı ?onlara da bakılmalıydı.
bence var ama doktorlar hormonların yii sorun yok diyor.sorun yoksa ben neden aylardır adet olmuyorum ozaman?aşılama yapacakolan doktorun dışında başka doktora gittim az önce geldim oda belki polikistik overin vardır dedi ama yüzüme bakarak olmazki bu..Cyclo-Progynova Draje bu ilacı yazdı bana ben bunu kulllanıp kullanmama konusunda kararsız kaldım...aşılama sürecimi olumsuz etkilermi bilmiyorum.doktora bişi olmaz dedi ama of yaCanım sen de polikistik over var mı? Senin yaşadıklarının birebir aynısını ben de yaşadım.
Şimdi biyokimya uzm. hkm.imize sordum o kadar düşüklüğün önemli olmadığını söyledi,Cyclo-Progynova Draje östrajen hormonu(estradiol) destek hormon ilacı.
fsh düşük demişsisinz kötü bişşey mi budiğerlerine bakılmadı sadece bunlar istendi
Sen bilirsin tabi ki ama neden kendi doktoruna sormuyorsun, bence önce mutlaka onun fikrini al. Yani sen kendi doktoruna güvenmiyor musun, onun söyledikleri seni tatmin etmediği için mi başka doktorlara gidiyorsun? Bu süreçte doktoruna güvenmek çok önemli mutlaka güvenebileceğin bir doktora gitmelisin.Cyclo-Progynova Draje şimdi bunu verdi bu doktor bunla adet ol bari dedi.ama kararszı kaldım ilacı kullanıp kullanmama konusunda ne ilacı bilmiyorum bile
çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için...bu ilacı kullanıyımmı?yada bi hafta daha bekliyimmi sizce?aşılamam olcak çünkü.tarlusol ilacım biteli 7 gün oldu çünküŞimdi biyokimya uzm. hkm.imize sordum o kadar düşüklüğün önemli olmadığını söyledi,Cyclo-Progynova Draje östrajen hormonu(estradiol) destek hormon ilacı.
Ben de 15 gün önce bu ilacı muadilini kullandım.Zaten adet sonrası östrajen yumurta büyümesinde dolayısıyla dökülmeye yardımcı etkili bir hormon sanırım,olumlu etkisi olur dr. unun dediğini yapbence var ama doktorlar hormonların yii sorun yok diyor.sorun yoksa ben neden aylardır adet olmuyorum ozaman?aşılama yapacakolan doktorun dışında başka doktora gittim az önce geldim oda belki polikistik overin vardır dedi ama yüzüme bakarak olmazki bu..Cyclo-Progynova Draje bu ilacı yazdı bana ben bunu kulllanıp kullanmama konusunda kararsız kaldım...aşılama sürecimi olumsuz etkilermi bilmiyorum.doktora bişi olmaz dedi ama of ya
Aynı yapımış aşılamalarımız benimde dün saat 11 gibi yapıldı, inşallah bebişlerimiz bize sıkı sıkı tutunurlar :)Günaydın arkadaşlar ALLAH muhabbetinizi arttirsin. Benim Hikayem pko var 6 ay önce asilama yaptırdım tutmadı sorun bende olduğu için 6 ay ara verdim bu süre zarfında 20 kilo verdim diyet yaptım hala devam ediyorum. Dün öğle saatlerinde 2.Aşilamam yapıldı. Heyecanla bekliyoruz hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim isteyen herkese versin
Hayırlısı olsun,aramıza hoşgeldin,inşallah tutar bu sefer.Günaydın arkadaşlar ALLAH muhabbetinizi arttirsin. Benim Hikayem pko var 6 ay önce asilama yaptırdım tutmadı sorun bende olduğu için 6 ay ara verdim bu süre zarfında 20 kilo verdim diyet yaptım hala devam ediyorum. Dün öğle saatlerinde 2.Aşilamam yapıldı. Heyecanla bekliyoruz hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim isteyen herkese versin
tarlusol kulandım 7 gün oldu hap biteli beklesemmi bi hafta daha sizceBen de 15 gün önce bu ilacı muadilini kullandım.Zaten adet sonrası östrajen yumurta büyümesinde dolayısıyla dökülmeye yardımcı etkili bir hormon sanırım,olumlu etkisi olur dr. unun dediğini yap
M mormenekse242011 ocak ayı listesinde beraberiz canım:)happy meal listeye sonuç negatiff diyebilirsin
Bence dr un ne diyorsa onu yap,dr un tarlusol kullandığını biliyordu değil mi?tarlusol kulandım 7 gün oldu hap biteli beklesemmi bi hafta daha sizce
evetBence dr un ne diyorsa onu yap,dr un tarlusol kullandığını biliyordu değil mi?
O zaman endişelenecek bir şey yok başlayabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?