- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- 133
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #1.601
ne yazıkki negatif görünüyor. yani BETA-HCG (Acil) <0,5 mIU/ml sonucun bu gibi sanki .. kanı verdiğin yeri ara sor bence18.12.2014 Tahlil Sonuçları
Tahlil Adı Sonuç Birim Min - Max
----- LAB GENEL -------------- -------------------- ----------------- --------------------
BETA-HCG (Acil) <0,5 mIU/ml Hamile Olmayan (Premenapozal-Kadın) 0.5 - 5 mlU/ml
İlk Hafta 5 - 50 mlU/ml
1-2 hafta 50 - 500 mlU/ml
2-3 hafta 100 - 5000 mlU/ml
3-4 hafta 500 - 10000 mlU/ml
4-5 hafta 1000 - 500000 mlU/ml
5-6 hafta 10000 - 100000 mlU/ml
6-8 hafta 15000 - 200000 mlU/ml
evet kızlar sonucum bu
Arkadaşlar benden başka aşılamadan sonra kanaması olan veya devam eden hiç Olmadı mı doktorumu ARIYORM açmıyo açsa sorucam kanama normal dedi ama korkuyorm kanama varken orda yumurtada spermde durmazki vücut atmazmı dışarı
biliyordum negatif oldığunu illa insanın yüzüne haykırcaklarya gebe değilsin die sinir bu doktorlar yane yazıkki negatif görünüyor. yani BETA-HCG (Acil) <0,5 mIU/ml sonucun bu gibi sanki .. kanı verdiğin yeri ara sor bence
Daha bebek için zamanın var,maalesef hamile değilsin demek canım.Bebişin elbet bir gün gelmek için vaktini bekliyor Allahın izni ile.ne demek bu henüz hastaneye gitmedimm.gidicem iki saat sonra ama bu ne anlama geliyor
arkadaşlar çokkk gergin bi gün geçiriyorum.doktora gittim adet olmuorum diye gebelik testi verdi. iki saat sonra alcam.olmadığına % 100 eminim
günaydın kızlar. dün doktora gittim. çatlatma iğnesini erken yaptırmıştım ya daha çatlamamış bu akşam çatlayacak ilişki olsun dedi. ama benim cici kocam bi bahaneyle küstü banayumurta çatlayınca 2-3 gün dolaşıyo de mi içerde ya. bugüne kaldı işimiz.
hatta yırtmak için bana sen hamile olmayasın sakın demez mi
yahu daha yumurtlamadım ne hamilesi dedim. Allahım şu bebişler bi gelse de rahatlasak yahuu
Bir tek benim kocam küsüyor sanıyordum,çocuk gibi küsen erkek de hiç çekilmiyor.Yumurta çatladıktan sonra 12-24 saat arası süren var gece gündüz fark etmez hemen gönlünü al.Hatta işte ve gelebilecek durumda ise cilve yap çağır bir sürü ilacı boşuna mı aldın?
Ben o kadar ilaç içe içe ilaç deposuna dönücem ve beyefendi bana küsecek. Yemin ediyorum Allah yarattı demem
sen eve gider gitmez hiç vakit kaybetmee yemeği falan sonra yersinizzben de işteyim
bu akşam bakacağız artık. doktor ayın 17,18,20 de olsun dedi. inşallah işe yarar da tüpe gerek kalmaz
sen eve gider gitmez hiç vakit kaybetmee yemeği falan sonra yersinizz
şaka bir yana gerçekten 1-2 saat bile önemli
ahhh ahh bu bebişler bizi ne hala soktu valla yaazaten bu hafta hep öyle yaptıkyemek sonraya kaldı hep
Canım senin kararın tabi ama bence kesinlikle kendi doktorundan başka bir doktora gitmemelisin. Yanlış anlamadıysam evime yakın bir hastaneye gittim kendi doktorum değil demiştin. Her doktorun kendine özgü bir planlaması var bu süreçlerde. Sen onun sürecine ters bir ilaç kullanırsan sağlıklı bir tedavi yapmadığını düşündüğü için erteler. Yani belki başka şehirde olabilir doktorun. O kadar uzakta ise problemini arayıp söyle, o ne yapman gerektiğini söylesin, alacağın ilaçları onaylasın öyle kullan. Mesela benim sinüzitten dolayı doktora gitmem gerekiyordu tüp bebek sürecinde. Benim doktorum git ama doktorunun yazdığı ilaçları bana söyle ben onaylayayım öyle kullan demişti.biliyordum negatif oldığunu illa insanın yüzüne haykırcaklarya gebe değilsin die sinir bu doktorlar yaben adet sökülsün diye gidiyorum adam bana bambaşka bişi soruyor.birazdasn gidicem adet sökülsün die bir tedavi uygulayacakmış bana inşallah aşılama sürecimi olumsuz etkilemez.zaten zar zor rapor aldık ettik
Arkadaşım adetin 3. günü olduğu için foliküler faza bakılır fsh biraz düşük lh ve prolaktin normal,estradiol ve progesterona bakılmadı mı ?onlara da bakılmalıydı.Tahlil Adı Sonuç Birim Min - Max
----- BIYOKIMYA -------------- -------------------- ----------------- --------------------
LH 3,69 mIU/mL Mid Foliküler faz 2.12 - 10.89 mlU/ml
Mid Siklus faz 19.18 - 103.03 mlU/ml
Mid Lüteal faz 1.20 - 12.86 mlU/ml
Post Menapozal 10.87 - 58.64 mlU/ml
Erkek 1.24 - 8.62 mlU/ml
FSH 3,63 mIU/mL Mid Foliküler faz 3.85 - 8.78 mlU/ml
Mid Siklus Değer 4.54 - 22.51 mlU/ml
Mid Lüteal faz 1.79 - 5.12 mlU/ml
Post-menapozal 16.74 - 113.59 mlU/ml
Erkek 1.27 - 19.26 mlU/ml
PROLAKTIN 7,16 ng/mL 4.79 - 23.3 Pre Menapoz 3.34 - 26.72 ng/ml
Post Menapoz 2.74 - 19.64 ng/ml
Erkek 2.64 - 13.13 ng/ml
kızlar buda iki ay önceki hormon testim di benim acaba hormon değerlerim çok kötü ondan mı adet olmuıyorum .bu testi adetin 3. günü vermiştim
Doğru söylüyorsun (qaraqız) hoş geldin tamamsen eve gider gitmez hiç vakit kaybetmee yemeği falan sonra yersinizz
şaka bir yana gerçekten 1-2 saat bile önemli
ahhh ahh bu bebişler bizi ne hala soktu valla yaa
sağ salim gelsinlerde bu çektirdikleri için popolarını popolarını ısırırız valla
Doğru söylüyorsu hoş geldin tamamiş bitince de
Doğru söylüyorsun (qaraqız) hoş geldin tamamiş bitince de
ayyy hiç gülesimm yoktuu ya aynenn iş bitincee dün akşam küsmesinin acısını çıkartsınn
Kizlar tutsa da tutmasa da aynı belirtiler oluyor ilaçların etkisiyle en iyisi kafayı boşaltıp beklemekCanım benim çok ağrıdı 1 hafta kadar ama sonra hafifledi anlamadom gittiçok şiş sadece azıcık kaldı ağrı göğüs ucunu geçti başta yoktu kafayı yedik belirti aramaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?