- 5 Mart 2014
- 1.725
- 912
- 108
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #1.641
Bu kocaların hepside aynı demekki biz günlerce doktora git gel ugraşıyoruz ilaçlar iğneler kullanıyoruz, beyfendilere doktor şu günlerde ilişki önerdi denilince nazlana nazlana yapıyolar, yada küsüyorlargünaydın kızlar. dün doktora gittim. çatlatma iğnesini erken yaptırmıştım ya daha çatlamamış bu akşam çatlayacak ilişki olsun dedi. ama benim cici kocam bi bahaneyle küstü banayumurta çatlayınca 2-3 gün dolaşıyo de mi içerde ya. bugüne kaldı işimiz.
hatta yırtmak için bana sen hamile olmayasın sakın demez mi
yahu daha yumurtlamadım ne hamilesi dedim. Allahım şu bebişler bi gelse de rahatlasak yahuu
hele bir hamile kalayım, 9 ay dukkanı kapatacam sonrasında da ılıskı dıyınce ben nazlanacam hatta küsecem onu kendı sılahıyla vuracam:)))))Bu kocaların hepside aynı demekki biz günlerce doktora git gel ugraşıyoruz ilaçlar iğneler kullanıyoruz, beyfendilere doktor şu günlerde ilişki önerdi denilince nazlana nazlana yapıyolar, yada küsüyorlar
Canım kanaman devam ediyormu kesildimi?Evet canm Ağrı var ama çatlama iğnesinden sonraki devam eden agrı aşılamadan sonra özel bi Ağrı yok yani öncesindeki vardı benm kanamam devam ediyor ve bu kanamayla be sperm kalır içerde NEDE yumurta Allah'ım korusun emeklerim bu Yüzden Boşa gitmes inşallah kanama aynı düşük yaptıgımdaki gibi arkası kesilmiyor
Aynen canım bende eşime diyorum hep, bi hamile kalsam dogum yapıp kırkım çıkana kadar unut diyorumhele bir hamile kalayım, 9 ay dukkanı kapatacam sonrasında da ılıskı dıyınce ben nazlanacam hatta küsecem onu kendı sılahıyla vuracam:)))))
bence var ama doktorlar hormonların yii sorun yok diyor.sorun yoksa ben neden aylardır adet olmuyorum ozaman?aşılama yapacakolan doktorun dışında başka doktora gittim az önce geldim oda belki polikistik overin vardır dedi ama yüzüme bakarak olmazki bu..Cyclo-Progynova Draje bu ilacı yazdı bana ben bunu kulllanıp kullanmama konusunda kararsız kaldım...aşılama sürecimi olumsuz etkilermi bilmiyorum.doktora bişi olmaz dedi ama of ya
Bu kocaların hepside aynı demekki biz günlerce doktora git gel ugraşıyoruz ilaçlar iğneler kullanıyoruz, beyfendilere doktor şu günlerde ilişki önerdi denilince nazlana nazlana yapıyolar, yada küsüyorlar
hele bir hamile kalayım, 9 ay dukkanı kapatacam sonrasında da ılıskı dıyınce ben nazlanacam hatta küsecem onu kendı sılahıyla vuracam:)))))
kirpik diplerimiz bile ağrırbi hamile kalsam görecek de işte olmuyo. her yanaştığında bi başım ağrıyacak bi gözüm ağrıyacak. serçe parmağıma kadar ağrıtıcam. sabrediyorum. eskiden adamlar kadınları kovalardı şimdi biz adamları kovalıyoruz.
Zaten bebişlerimiz olunca kocalarla ilgilenemeyizkikirpik diplerimiz bile ağrır
ilaç alamayacağını göre bol meyva ve sebze ye ıhlamur-elm(kabuklu)-nane-tarçın vs kaynat limonlu iç,geçmiş olsunyaaa kızlar haftaya p.tesi-salı gibi aşılamam olucak ama ben çok fena grip oldum napıcaz şimdi bu aşılamayı etkilermii
Canım bende senin gibi oldum dün aşılamam oldu pazartesi grip olmuştum hapşurdukca kendimizi sıktıgımız için zararlı diye biliyorum bol bol portakal mandalina ye nane limon kaynat iç çorba yap içine limon sıkıp ye ben böyle yaptım sabahtan akşama kadarda yattım terlemeye çalıştım ayagımın altına sıcak su torbası koydum şimdi iyiyim şükür atlattım gribiyaaa kızlar haftaya p.tesi-salı gibi aşılamam olucak ama ben çok fena grip oldum napıcaz şimdi bu aşılamayı etkilermii
offff valla ben anlamıyomm ya herşey üst üste geliyo bütün aksilikler hiç meyve yemeyen ben üçer dörder tane mandalina portakal yiyorum sağlık ocağına gittim ama ilaç içmekte istemiyom başlamadım verdiği ilaçlara bi tek burun spreyini kullanıyom inşallah geçer o güne kadarCanım bende senin gibi oldum dün aşılamam oldu pazartesi grip olmuştum hapşurdukca kendimizi sıktıgımız için zararlı diye biliyorum bol bol portakal mandalina ye nane limon kaynat iç çorba yap içine limon sıkıp ye ben böyle yaptım sabahtan akşama kadarda yattım terlemeye çalıştım ayagımın altına sıcak su torbası koydum şimdi iyiyim şükür atlattım gribi
Zaten bebişlerimiz olunca kocalarla ilgilenemeyizki
Bende fazla meyve yemezdim ama ilaç kullanmayım diye mecbur yedim :) geçer canım dikkat et kendine üşütme ayagını kalın giy patik falan :)offff valla ben anlamıyomm ya herşey üst üste geliyo bütün aksilikler hiç meyve yemeyen ben üçer dörder tane mandalina portakal yiyorum sağlık ocağına gittim ama ilaç içmekte istemiyom başlamadım verdiği ilaçlara bi tek burun spreyini kullanıyom inşallah geçer o güne kadar
ya bu doktor benim aşılamamı yapacakolan hastanaey gitmedim yakın die başka bi hast gittim.bahsettim aşılama olucak die.sizin vereceğiniz ilaçlar yan etki yaparmı?yada geciktirrimi süreci dedim evet 1-2 ay geri atar tedavini dedi banaya ozaman normal adet olmamı beklerim daha iyi.diyorumki 5 kere test yaptım ben negatif biliyorum sonucu illa test yaptır dior bana sabah sabah gerildim ya
bu iyiye işaret o zaman canımm :)Bende de aynıı ama sivilceler yok çok şükür
bu sabah yaptığım test negatif hanımlar. 1 aydır evdeydi dün kü test demekki bozuk falandı. umutlar pazartesiye ertelendi.bu iyiye işaret o zaman canımm :)
canımm senin kaçıncı günün bugünnbu sabah yaptığım test negatif hanımlar. 1 aydır evdeydi dün kü test demekki bozuk falandı. umutlar pazartesiye ertelendi.
bu arada bende p.tesi test yaptırcam canımbu sabah yaptığım test negatif hanımlar. 1 aydır evdeydi dün kü test demekki bozuk falandı. umutlar pazartesiye ertelendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?