Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Bu kocaların hepside aynı demekki biz günlerce doktora git gel ugraşıyoruz ilaçlar iğneler kullanıyoruz, beyfendilere doktor şu günlerde ilişki önerdi denilince nazlana nazlana yapıyolar, yada küsüyorlar

Bu kocaların hepside aynı demekki biz günlerce doktora git gel ugraşıyoruz ilaçlar iğneler kullanıyoruz, beyfendilere doktor şu günlerde ilişki önerdi denilince nazlana nazlana yapıyolar, yada küsüyorlar
hele bir hamile kalayım, 9 ay dukkanı kapatacam sonrasında da ılıskı dıyınce ben nazlanacam hatta küsecem onu kendı sılahıyla vuracam:)))))

Canım kanaman devam ediyormu kesildimi?

hele bir hamile kalayım, 9 ay dukkanı kapatacam sonrasında da ılıskı dıyınce ben nazlanacam hatta küsecem onu kendı sılahıyla vuracam:)))))
Aynen canım bende eşime diyorum hep, bi hamile kalsam dogum yapıp kırkım çıkana kadar unut diyorum sonrada aynen senin dedigin gibi ben istemiycem o peşimde dolansın

Bu işin belkisi yoktur ki. Ya vardır ya da yoktur. Bu doktorlar iyice sıyırmışlar.
Alttan muayene ettiğinde direk kabak gibi görünüyor zaten.
Polikistik overlilerde kist olmaz. Sana şöyle tarif edeyim. Yumurtalarının üstüne tuzlukla biraz tuz serptiğini düşün. Bu tuzlar yumurtayı tutuyor ve büyümesini engelliyor. Yani ameliyatla alınabilecek bir kist yada miyom gibi bir şey değil.

bi hamile kalsam görecek de işte olmuyo. her yanaştığında bi başım ağrıyacak bi gözüm ağrıyacak. serçe parmağıma kadar ağrıtıcam. sabrediyorum. eskiden adamlar kadınları kovalardı şimdi biz adamları kovalıyoruz.

kirpik diplerimiz bile ağrır

yaaa kızlar haftaya p.tesi-salı gibi aşılamam olucak ama ben çok fena grip oldum napıcaz şimdi bu aşılamayı etkilermii
Canım bende senin gibi oldum dün aşılamam oldu pazartesi grip olmuştum hapşurdukca kendimizi sıktıgımız için zararlı diye biliyorum bol bol portakal mandalina ye nane limon kaynat iç çorba yap içine limon sıkıp ye ben böyle yaptım sabahtan akşama kadarda yattım terlemeye çalıştım ayagımın altına sıcak su torbası koydum şimdi iyiyim şükür atlattım gribi

offff valla ben anlamıyomm ya herşey üst üste geliyo bütün aksilikler hiç meyve yemeyen ben üçer dörder tane mandalina portakal yiyorum sağlık ocağına gittim ama ilaç içmekte istemiyom başlamadım verdiği ilaçlara bi tek burun spreyini kullanıyom inşallah geçer o güne kadar

Bende fazla meyve yemezdim ama ilaç kullanmayım diye mecbur yedim :) geçer canım dikkat et kendine üşütme ayagını kalın giy patik falan :)

başka bi dr a daha görün geçen ay bi dr a gitmiştim tahlil istedi tahlil sonuçlarına baktı öyle bi konuştu ki öldürdü beni uc ayda ancak düzelir senin hormonların dedi sonra 3 ay uzun geldi bana hemen bir hafta sonra başka dr a gitti adetin ucuncu günü tahlil yaptır gel dedi sonra çok güzel sonuçlar hemen başlayalım tedaviye dedi ve 13 ünde aşılama oldum işte.

bu sabah yaptığım test negatif hanımlar. 1 aydır evdeydi dün kü test demekki bozuk falandı. umutlar pazartesiye ertelendi.
canımm senin kaçıncı günün bugünn
benim doktorum özellikle üstüne basa basa kanda baktır ewde test yapma demişti
idrarda çıkmayabiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…