• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
sonuçları negatif çıkan arkadaşlar lütfen adetinizi bekleyin benim de ilk aşılamamda 0.küsürlü bi rakam çıkmıştı üzüldüm ağladım iki gün sonra başım döndü düşecek gibi oldum iş yerimde kolumdan tuttular bi test daha yapayım dedim pozitifi gördüm. iki gün sonra tekrar yaptırın testi.
Kaçıncı gün yapmıştın canım sen testi?

Arkadaşlar kendi kan grubu negatif eşininki pozitif olan var mı? Bu durumda olanlar doğumdan veya düşükten hemen sonra 48 saat içinde uyuşmazlık iğnesi vurulmalıdır.
Annem ab(-) babam ab(+) . Tabi bizimkiler bunu 5. Çocukta öğreniyor. Doktor çok şaşırmış ilk cocuk neyse de 2. Ya ölü doğar yada gerizekali olur demiş anneme ki 2. Benim. :))))) annemde en akıllı çocuğum 2. Demiş:))
Velhasıl bide bir mucize olmuş annemle bebeklerin kanı hiç karışmamış. Çünkü 5imiz de (+)

Kaçıncı günün.Genelde sonuç 1,2 den küçük sonucu verilir(küçük işaretini bulamadım)Küsürlü rakamsa mutlaka bir şey vardır ya kimyasal gebeliktir ya da geç döllenme vardır biraz daha bekle bakalım.

Kani Asilamanin 13. günü verdim, bugünde 15. gün.

Kaçıncı günün.Genelde sonuç 1,2 den küçük sonucu verilir(küçük işaretini bulamadım)Küsürlü rakamsa mutlaka bir şey vardır ya kimyasal gebeliktir ya da geç döllenme vardır biraz daha bekle bakalım.
sportmene canım galiba meslektaşız halk sağlığı laboratuvarında çalışıyorum yazmıştın bi mesajında bende kahramanmaraş halk sağlığı laboratuvarında laborantım.

Gectigimiz Pazartesi Kan verdim Asilamanin 13. günü. Yarin 16. gün olacak, yarin tekrar versem olurmu. Yoksa biraz daha bekleyeyimmi?

Canım bence hiç test falan verme. Adet tarihinin geçmesini bekle. Ben aylarca koşa koşa gidip kan verdim ve çok yoruldum. Artık adet tarihimi bekliyorum. Kafanı boşalt ve sabret. fiziksel olarak kendine dikkat et ama çokta umutlanma çünkü 13. gün kan veripte hamile olunduğu halde negatif çıkması çok küçük bir ihtimal. Hayal kırıklıgı yaşamaman adına söylüyorum :(

Kizlar bu ay ilk asilamamdi. Ben kendimde gebelik belirtisi aramıyorum. Çünkü her ay bütün belirtileri yaşarım. Bu ay dikkatimi çeken tek sey var. Hayatımda ilk defa göğüs ağrım yok. Benim evlenmeden önce de sonra da adetimin yaklaştığını hep gogus agrisindan anladım. Catlatma lgnesine ragmen hiç ağrı yok. Sadece arada batma gibi karincalanma gibi bişey oluyor hemen geciyor.Bu iyi biseylerin habercisi olabilir mi?
Haftaya çarşamba 13. gün olacak asilama gununu de sayarsak. Ama ben kan vermicem. Cumaya kadar adet olmazsam evde test yapacam. Aile hekimine gidecek yüzüm kalmadı:)))

Kizlar bu ay ilk asilamamdi. Ben kendimde gebelik belirtisi aramıyorum. Çünkü her ay bütün belirtileri yaşarım. Bu ay dikkatimi çeken tek sey var. Hayatımda ilk defa göğüs ağrım yok. Benim evlenmeden önce de sonra da adetimin yaklaştığını hep gogus agrisindan anladım. Catlatma lgnesine ragmen hiç ağrı yok. Bu iyi biseylerin habercisi olabilir mi?
Haftaya çarşamba 13. gün olacak asilama gununu de sayarsak. Ama ben kan vermicem. Cumaya kadar adet olmazsam evde test yapacam. Aile hekimine gidecek yüzüm kalmadı:)))

Ben de hep aynı hastaneye verirdim kanı. Ben gidince görevliler "yine mi sen" der gibi suratıma bakarlardı :D 2 aydır kan vermiyorum kafam rahat valla. Ne çekmişim beee

kızlar az önce tıp merkezini aradım. Hamilelik testi yapıyor musunuz diye sordum. negatif/pozitif için yapılan test 1 saatte çıkıyor. Detaylı isterseniz ertesi gün çıkıyor dediler.
Detaylı test nedir biliyor musunuz?
negatif/pozitif için yapılan test dediğinde beta-hcg değeri yazar mı? yoksa hamilesin ya da değilsin mi yazar?
Bir yardımcı olabilir misiniz , kafam karıştı?

kızlar az önce tıp merkezini aradım. Hamilelik testi yapıyor musunuz diye sordum. negatif/pozitif için yapılan test 1 saatte çıkıyor. Detaylı isterseniz ertesi gün çıkıyor dediler.
Detaylı test nedir biliyor musunuz?
negatif/pozitif için yapılan test dediğinde beta-hcg değeri yazar mı? yoksa hamilesin ya da değilsin mi yazar?
Bir yardımcı olabilir misiniz , kafam karıştı?
Canım bugün sadece pozitif veya negatif derler yarın da beta hcg değerini öğrenirsin

ya şimdi mesajlarınızı okudumda hep 13.gün aşılama olmuşsunuz ben 28 günde bir adet oluyorum dr beni 13.gün çağpırdı ve o güne kadar hiç kontrole gitmiycem şimdi ya gittiğimde geç kalmış olursam sonuçta çatlatma iğnesi falan yapmıycakmı bi sürede öyle bekliycek benim aklım karıştı ben geç kalmıyomuyum şimdi ya:KK17::KK17:

Back