- 17 Eylül 2014
- 8.274
- 12.959
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #1.461
AMİİİİİNNN İNŞALLAHHHAllahım sana sığındık kucaklarımızı boş bırakma amiinnnn..
Canım klomen gonalf gibi bir ilaç kullanıyormusun ? Doktorun takip yapmayacakmı ?ya şimdi mesajlarınızı okudumda hep 13.gün aşılama olmuşsunuz ben 28 günde bir adet oluyorum dr beni 13.gün çağpırdı ve o güne kadar hiç kontrole gitmiycem şimdi ya gittiğimde geç kalmış olursam sonuçta çatlatma iğnesi falan yapmıycakmı bi sürede öyle bekliycek benim aklım karıştı ben geç kalmıyomuyum şimdi ya
Sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım var ara ara sende de varmı canım?AMİİİİİNNN İNŞALLAHHH
Aşılamanın kaçıncı gunu yaptırdın testi cnm yani 0 cıktıgında kaçıncı gunundusonuçları negatif çıkan arkadaşlar lütfen adetinizi bekleyin benim de ilk aşılamamda 0.küsürlü bi rakam çıkmıştı üzüldüm ağladım iki gün sonra başım döndü düşecek gibi oldum iş yerimde kolumdan tuttular bi test daha yapayım dedim pozitifi gördüm. iki gün sonra tekrar yaptırın testi.
klomen kullandım 5 gün dün akşam bitti ben anlamadım takibe çağırmadı 13.günü gel dedi sadece adetinCanım klomen gonalf gibi bir ilaç kullanıyormusun ? Doktorun takip yapmayacakmı ?
Hic bilmiyorum canim buze sadece dondurma ucreti bin tl cozdururkende bin tl vereceksiniz dediler.hastane degiatirmek istersek ne olur onu bilmiyorum degistirecegimide sanmiyorum cok memnun kaldim cunku benim dr um disardan orayla anlasmali buna ragmen oranin profuda transferime girdi transferimi o yapti benim dr um ultrasonu gezdirdi tranafer sirasinda sadece.kendimi cok guvende hissetttim hemsireler biharikaydi.tutmazsa kendi dr umla yine devam edecem zaten degistirmeyi dusunmuyorum.ankarada olanlar icin dr sukran cakmak tavsiye ederim.tup bebek transferi ni ve yumurta toplama islemlerinide novart tup bebek merkezinde yapiyor .Insallah canim, insallah. Hani evlilik kurtarmak isin cocuk yapanlar varya, o insanlari dusunuyorum da evlilik kurtarmak icin yapilir mi o trtisilir ama evde farkli bir ahenk olacagi kesin. Esim belki bu yuzdrn daha mutlu gelicek eve. O bebisler gelsin Allah'in izniyle.
Evet canim baslanabiliyor ama bazen dr bi kac tahlil isteyebiliyor.
Anladim canim hafi tutsun insallah. Dondurma ucreti senelik mi? Bi de canim orda dondurdun diyelim, baska merkezde cozdurup transfer yapabilio musun hastane degistirmek istesen?
Bizi bilgilendir tatlim mutlaka
Tatlim uzgun olma Allah'in gucune gitmesin. Hayirlisi boyleymis bu ay degilmis demekki.
Canım aşılamam yapıldı çıktım sperm hazırlık sonrası 10 milyon yazıyo ileri hareketlide 9 milyon bunada şükür inşallah Allahım emeklerimizin karşılıgını verir, hiç acı agrı olmadı, jel yazdımmı diye sordu doktorum yazmadınız dedim tamam gerek yok dedi bugün ilişkiye girin sonra bidaha girmeyin dedi, acın agrın olursa parol iç dedi 10 dk. Yattım çıktım canım sende hayırlısıyla atlatırsın inşallah :)CANM geçen ay iyi çıkmışsa eğer emin ol bugünde iyidir biz 6 ay önce yaptırdık tekrar istemedi doktorum az olmasıda sıkıntı değil laborant bi arkadasım anlattı adamın birinde canlı sperm çok azmış hatta sınırdaymış 1 milyon falanmış sınırda olmasına rağmen tutmuş mevlam verecekse bunlar bahane herşeyi en iyisini allah bilir Nolur bana sonucları bildir ağrı olucakmı aşılamadan sonra doktor iğne ilaç vericekmi okuyorm bazılarına jel veriyomus hiç bi detayı atlama lütfen ALLAH YARDIMCIN OLSUN GÜZEL HABERLERİ İNŞALLAH YILBAŞINA ALIRIZ 2015 e karnımız bebeiş dolu gireriz inşallah
hadi hayırlısı olsun cnm Allah yüzünü güldürsün inşallahCanım aşılamam yapıldı çıktım sperm hazırlık sonrası 10 milyon yazıyo ileri hareketlide 9 milyon bunada şükür inşallah Allahım emeklerimizin karşılıgını verir, hiç acı agrı olmadı, jel yazdımmı diye sordu doktorum yazmadınız dedim tamam gerek yok dedi bugün ilişkiye girin sonra bidaha girmeyin dedi, acın agrın olursa parol iç dedi 10 dk. Yattım çıktım canım sende hayırlısıyla atlatırsın inşallah :)
canım bence kanı direk hastaneye ver aile hekimliğinde bir gün sonra alıyosun yanlış bilmiyosam hastanede aynı gün verirler
Canım bence hiç test falan verme. Adet tarihinin geçmesini bekle. Ben aylarca koşa koşa gidip kan verdim ve çok yoruldum. Artık adet tarihimi bekliyorum. Kafanı boşalt ve sabret. fiziksel olarak kendine dikkat et ama çokta umutlanma çünkü 13. gün kan veripte hamile olunduğu halde negatif çıkması çok küçük bir ihtimal. Hayal kırıklıgı yaşamaman adına söylüyorum
En gıcık olduğum dr tipi..ya şimdi mesajlarınızı okudumda hep 13.gün aşılama olmuşsunuz ben 28 günde bir adet oluyorum dr beni 13.gün çağpırdı ve o güne kadar hiç kontrole gitmiycem şimdi ya gittiğimde geç kalmış olursam sonuçta çatlatma iğnesi falan yapmıycakmı bi sürede öyle bekliycek benim aklım karıştı ben geç kalmıyomuyum şimdi ya
ben en iyisi arayıp sorayım bi bencede haklısın,dr sevdim bide irdeleyip soğumakta istemiyom vardır bi bildiği demek istiyom ama aklıma takıldı şimdi.En gıcık olduğum dr tipi..
Yani önemli olan hangi gün olduğu değil aslında yumurtanın yeterli büyüklüğe erismis olması önemli ama yumurta olcumune çağırması lazım. Takipsiz olur mu ya.. eğer yumurta büyümesinde sorunun yoksa o gün catlatma iğnesi yapılsa aşılamaya kadat fazla buyumus olabilir. Tabi yumurtaların kendiliğinden caylamasini bekliyorsa ayrı da ama yine arada çağırması lazımdı. Bence kafamda soru işareti varsa ara. Yada arayıp ya siz yumurta olcumune hangi gün cagirmistiniz ben unutmuşum falan de:))
Saoll canımm amin inşallahhh Allah hepimizin yüzünü güldürsünhadi hayırlısı olsun cnm Allah yüzünü güldürsün inşallah
Yumurta takibi için de ayrı bir ücret alıyorlar ( benimkisi aldı) takip etmeden ücret almıyordur umarımEn gıcık olduğum dr tipi..
Yani önemli olan hangi gün olduğu değil aslında yumurtanın yeterli büyüklüğe erismis olması önemli ama yumurta olcumune çağırması lazım. Takipsiz olur mu ya.. eğer yumurta büyümesinde sorunun yoksa o gün catlatma iğnesi yapılsa aşılamaya kadat fazla buyumus olabilir. Tabi yumurtaların kendiliğinden caylamasini bekliyorsa ayrı da ama yine arada çağırması lazımdı. Bence kafamda soru işareti varsa ara. Yada arayıp ya siz yumurta olcumune hangi gün cagirmistiniz ben unutmuşum falan de:))
kızlar az önce tıp merkezini aradım. Hamilelik testi yapıyor musunuz diye sordum. negatif/pozitif için yapılan test 1 saatte çıkıyor. Detaylı isterseniz ertesi gün çıkıyor dediler.
Detaylı test nedir biliyor musunuz?
negatif/pozitif için yapılan test dediğinde beta-hcg değeri yazar mı? yoksa hamilesin ya da değilsin mi yazar?
Bir yardımcı olabilir misiniz , kafam karıştı?
Sen bunun için para ödüyorsun onlara o yüzden cevap vermek zorundalar öyle düşün bence de ara görüş en azından aydınlatsın seniben en iyisi arayıp sorayım bi bencede haklısın,dr sevdim bide irdeleyip soğumakta istemiyom vardır bi bildiği demek istiyom ama aklıma takıldı şimdi.
sdkrtp cnm seninle doktorumuz aynı taner bey seni çağırmışmıydı yumurta takibine yoksa adetten 13 gün sonra falanmı gel demişti sana?
Evet arkadaşım ben de kimyagerim, kanda değil su kimyada çalışıyorum.sportmene canım galiba meslektaşız halk sağlığı laboratuvarında çalışıyorum yazmıştın bi mesajında bende kahramanmaraş halk sağlığı laboratuvarında laborantım.
Aşılamanın kaçıncı gunu yaptırdın testi cnm yani 0 cıktıgında kaçıncı gunundu
Evet arkadaşım ben de kimyagerim, kanda değil su kimyada çalışıyorum.
Canım insallah yarın hayırlı telefonu alırsın. Bende tüp bebek tedavisine başlamıştım bu yumurta toplama işlemi ağrılı felanmı ben braz korkuyorum sen ne yaşadın?
Kizlar bu ay ilk asilamamdi. Ben kendimde gebelik belirtisi aramıyorum. Çünkü her ay bütün belirtileri yaşarım. Bu ay dikkatimi çeken tek sey var. Hayatımda ilk defa göğüs ağrım yok. Benim evlenmeden önce de sonra da adetimin yaklaştığını hep gogus agrisindan anladım. Catlatma lgnesine ragmen hiç ağrı yok. Sadece arada batma gibi karincalanma gibi bişey oluyor hemen geciyor.Bu iyi biseylerin habercisi olabilir mi?
Haftaya çarşamba 13. gün olacak asilama gununu de sayarsak. Ama ben kan vermicem. Cumaya kadar adet olmazsam evde test yapacam. Aile hekimine gidecek yüzüm kalmadı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?