Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Canım klomen gonalf gibi bir ilaç kullanıyormusun ? Doktorun takip yapmayacakmı ?

Aşılamanın kaçıncı gunu yaptırdın testi cnm yani 0 cıktıgında kaçıncı gunundu

Hic bilmiyorum canim buze sadece dondurma ucreti bin tl cozdururkende bin tl vereceksiniz dediler.hastane degiatirmek istersek ne olur onu bilmiyorum degistirecegimide sanmiyorum cok memnun kaldim cunku benim dr um disardan orayla anlasmali buna ragmen oranin profuda transferime girdi transferimi o yapti benim dr um ultrasonu gezdirdi tranafer sirasinda sadece.kendimi cok guvende hissetttim hemsireler biharikaydi.tutmazsa kendi dr umla yine devam edecem zaten degistirmeyi dusunmuyorum.ankarada olanlar icin dr sukran cakmak tavsiye ederim.tup bebek transferi ni ve yumurta toplama islemlerinide novart tup bebek merkezinde yapiyor .

Canım aşılamam yapıldı çıktım sperm hazırlık sonrası 10 milyon yazıyo ileri hareketlide 9 milyon bunada şükür inşallah Allahım emeklerimizin karşılıgını verir, hiç acı agrı olmadı, jel yazdımmı diye sordu doktorum yazmadınız dedim tamam gerek yok dedi bugün ilişkiye girin sonra bidaha girmeyin dedi, acın agrın olursa parol iç dedi 10 dk. Yattım çıktım canım sende hayırlısıyla atlatırsın inşallah :)

hadi hayırlısı olsun cnm Allah yüzünü güldürsün inşallah

Bu hafta test yapmicam zaten daha, grip oldum iyilesmeye bakacagim. Gerekirse haftaya tekar kan veririm. Hayirlisi

En gıcık olduğum dr tipi..
Yani önemli olan hangi gün olduğu değil aslında yumurtanın yeterli büyüklüğe erismis olması önemli ama yumurta olcumune çağırması lazım. Takipsiz olur mu ya.. eğer yumurta büyümesinde sorunun yoksa o gün catlatma iğnesi yapılsa aşılamaya kadat fazla buyumus olabilir. Tabi yumurtaların kendiliğinden caylamasini bekliyorsa ayrı da ama yine arada çağırması lazımdı. Bence kafamda soru işareti varsa ara. Yada arayıp ya siz yumurta olcumune hangi gün cagirmistiniz ben unutmuşum falan de:))

ben en iyisi arayıp sorayım bi bencede haklısın,dr sevdim bide irdeleyip soğumakta istemiyom vardır bi bildiği demek istiyom ama aklıma takıldı şimdi.

sdkrtp cnm seninle doktorumuz aynı taner bey seni çağırmışmıydı yumurta takibine yoksa adetten 13 gün sonra falanmı gel demişti sana?

Yumurta takibi için de ayrı bir ücret alıyorlar ( benimkisi aldı) takip etmeden ücret almıyordur umarım

canım negatif ğozitif dediği idrarda bakılandır detaylı dediği b hcg kanda bakılan yani

Sen bunun için para ödüyorsun onlara o yüzden cevap vermek zorundalar öyle düşün bence de ara görüş en azından aydınlatsın seni

Aşılamanın kaçıncı gunu yaptırdın testi cnm yani 0 cıktıgında kaçıncı gunundu

canım ilk baktığım negatif çıkan 9. gündü ve benim yumurtam çatlaamıştı aşılama günü o yüzden erken baktırmıştım negatif çıkmıştı,demem o ki belki senin aşılama yapıldıktan sonra çatlamıştır yumoşun bu da ihtimal sonuçta o yüzden geç döllenme olmuş olabilir tekrar baktırmakta fayda var hepimiz bunca sıkıntıyı evlat sahibi olmak için çekiyoruz sonuçta hiiç utanma sıkılma gerilme yeniden ver tahlili stresse öyle de stes böyle de stres dimi? bende laborantım görevimiz zaten tahlil yapmak kimse hayrına yapmıyo yani :) hayırlı haberler bekliyoruz İNŞAALLAHHHH

Canım insallah yarın hayırlı telefonu alırsın. Bende tüp bebek tedavisine başlamıştım bu yumurta toplama işlemi ağrılı felanmı ben braz korkuyorum sen ne yaşadın?

Yumurta toplama işlemim dün yapıldı canım... İşlem sırasında anestezi verdikleri için zaten herhangi bir ağrı hissetmiyorsun. Ayıldıktan sonra da adet sancısı şeklinde hafif ağrı oluyor... Bir iki gün içinde ağrı geçiyormuş... Az bir kanamam oldu oda normalmiş... Sonuç olarak şunu söylemeliyim ki korkacak yada endişe edilecek bir durum söz konusu değil... İnşallah hayırlı sonuçlar alırız...

İnşallah bu ay gelecek bebişin canım... Bunu inan senin kadar istiyorum... Kafanı dağıtmaya çalış çokta belirti arama iyice yiyeceğiz kafayı yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…