- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #1.441
Kaçıncı gün yapmıştın canım sen testi?sonuçları negatif çıkan arkadaşlar lütfen adetinizi bekleyin benim de ilk aşılamamda 0.küsürlü bi rakam çıkmıştı üzüldüm ağladım iki gün sonra başım döndü düşecek gibi oldum iş yerimde kolumdan tuttular bi test daha yapayım dedim pozitifi gördüm. iki gün sonra tekrar yaptırın testi.
Annem ab(-) babam ab(+) . Tabi bizimkiler bunu 5. Çocukta öğreniyor. Doktor çok şaşırmış ilk cocuk neyse de 2. Ya ölü doğar yada gerizekali olur demiş anneme ki 2. Benim. :))))) annemde en akıllı çocuğum 2. Demiş:))Arkadaşlar kendi kan grubu negatif eşininki pozitif olan var mı? Bu durumda olanlar doğumdan veya düşükten hemen sonra 48 saat içinde uyuşmazlık iğnesi vurulmalıdır.
Kaçıncı günün.Genelde sonuç 1,2 den küçük sonucu verilir(küçük işaretini bulamadım)Küsürlü rakamsa mutlaka bir şey vardır ya kimyasal gebeliktir ya da geç döllenme vardır biraz daha bekle bakalım.
AMİİİNNN canım İNŞALLAH...ewet canım bende aynı durumdayımmBende 10. Gündeyim hem umutlu hem umutsuz korkAk Rabbine sığınmış durumdayım canım Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın
Canım inşallah hamilesindir iki gün sonra tekrar yaptır
sportmene canım galiba meslektaşız halk sağlığı laboratuvarında çalışıyorum yazmıştın bi mesajında bende kahramanmaraş halk sağlığı laboratuvarında laborantım.Kaçıncı günün.Genelde sonuç 1,2 den küçük sonucu verilir(küçük işaretini bulamadım)Küsürlü rakamsa mutlaka bir şey vardır ya kimyasal gebeliktir ya da geç döllenme vardır biraz daha bekle bakalım.
yerinde olsam duramam başıma gelen o ilk negatif sonra pozitif olayından sonra hergün yaptırırım heralde :)Gectigimiz Pazartesi Kan verdim Asilamanin 13. günü. Yarin 16. gün olacak, yarin tekrar versem olurmu. Yoksa biraz daha bekleyeyimmi?
Gectigimiz Pazartesi Kan verdim Asilamanin 13. günü. Yarin 16. gün olacak, yarin tekrar versem olurmu. Yoksa biraz daha bekleyeyimmi?
Gectigimiz Pazartesi Kan verdim Asilamanin 13. günü. Yarin 16. gün olacak, yarin tekrar versem olurmu. Yoksa biraz daha bekleyeyimmi?
Kizlar bu ay ilk asilamamdi. Ben kendimde gebelik belirtisi aramıyorum. Çünkü her ay bütün belirtileri yaşarım. Bu ay dikkatimi çeken tek sey var. Hayatımda ilk defa göğüs ağrım yok. Benim evlenmeden önce de sonra da adetimin yaklaştığını hep gogus agrisindan anladım. Catlatma lgnesine ragmen hiç ağrı yok. Bu iyi biseylerin habercisi olabilir mi?
Haftaya çarşamba 13. gün olacak asilama gununu de sayarsak. Ama ben kan vermicem. Cumaya kadar adet olmazsam evde test yapacam. Aile hekimine gidecek yüzüm kalmadı:)))
Yarın tekrar ver belli olur elbet inşallah hayırlı sgüzel haberlerle gelirsin canımGectigimiz Pazartesi Kan verdim Asilamanin 13. günü. Yarin 16. gün olacak, yarin tekrar versem olurmu. Yoksa biraz daha bekleyeyimmi?
Allahım sana sığındık kucaklarımızı boş bırakma amiinnnn..AMİİİNNN canım İNŞALLAH...ewet canım bende aynı durumdayımm
Canım bugün sadece pozitif veya negatif derler yarın da beta hcg değerini öğrenirsinkızlar az önce tıp merkezini aradım. Hamilelik testi yapıyor musunuz diye sordum. negatif/pozitif için yapılan test 1 saatte çıkıyor. Detaylı isterseniz ertesi gün çıkıyor dediler.
Detaylı test nedir biliyor musunuz?
negatif/pozitif için yapılan test dediğinde beta-hcg değeri yazar mı? yoksa hamilesin ya da değilsin mi yazar?
Bir yardımcı olabilir misiniz , kafam karıştı?
Yapma yapma sabret daha zamanı varduramıyorum bugün 4. gün tahlil yapasım geliyo :))) bi de laborantım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?