Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Bende işlemlerimi yaptırdım bekliyorum canım saat 11 de yapılacak, benimde yumurta var ama eşim spermi çok az verebilmiş stresten sanırım, inşallah hepimizin tutar canım ama benimde fazla umudum yok dua edin bana canım sıkıldı

bakalım bizikinin spermii ne kdar olucak bak birde bu var dimi biz 6ay önce spermiogram yaptırmıstık sorun yoktu tekrar yaptırmadık azlığı çokluğu önemlimili üzülme azda olsa onlar yıkayıp hareketlendiriyo çok çıkıp hareketsiz olacagına az olsun hareketli olsun hakkında hayırlısı hadi bakalım umut ol bana senin kaç yumurtan vardı ? ben tek yumurta şansım sana göre düşüktür eminim eşimde zaten çok sigara içer o yüzden umudum azaldı

1 tane gelişmiş 14 tanede ufak vardı canım hayırlısı bakalım inşallah tutar, geçen bi arkadaşın tek yumurtayla tutmuştu sende umudunu yitirme, eşimin geçen ay spermiogram sonucu iyi çıkmıştı ama bakalım inşallah sorun çıkmaz

kızlar bişi sorucam sizlere günaydınlar öncelikle :) ben söktürücü hap aldım eczaneden içtim gerçi ona rağmen yine olmadım adet o ayrı bi konuda .söktürücü kullandım die ya bana aşılama yapmazlarsa?söylemesem mi kullandığımı

CANM geçen ay iyi çıkmışsa eğer emin ol bugünde iyidir biz 6 ay önce yaptırdık tekrar istemedi doktorum az olmasıda sıkıntı değil laborant bi arkadasım anlattı adamın birinde canlı sperm çok azmış hatta sınırdaymış 1 milyon falanmış sınırda olmasına rağmen tutmuş mevlam verecekse bunlar bahane herşeyi en iyisini allah bilir Nolur bana sonucları bildir ağrı olucakmı aşılamadan sonra doktor iğne ilaç vericekmi okuyorm bazılarına jel veriyomus hiç bi detayı atlama lütfen ALLAH YARDIMCIN OLSUN GÜZEL HABERLERİ İNŞALLAH YILBAŞINA ALIRIZ 2015 e karnımız bebeiş dolu gireriz inşallah

Canim yazdiklarin yuregimi titretti, Allah yavrundan yuzunu bir omur guldursun insallah
Yumoslarina cok sevindim, sayica az diye 5. Gunu beklemezler sanirim, ohhh gelio galiba kardes :) :) :) hadi insallah
Canım çok teşekkür ediyorum, Allah hepimizin kucağını doldursun. Ailevi meselelerine de çok üzüldüm. Her şeyde bir hayır vardır . Allah sağlık sıhhat versin,Her gecenin bir sabahı vardır.Allah sevdiği kullarının sabırlarını denemek için başına kötü şeyler getirirmiş, kulu bu belaya isyan etmez sabrederse istediğinin kat kat fazlasını verirmiş.Allah beterinden saklasın tüm darda olanlara sabır ihsan eylesin.

SÖKTÜRÜCEN SONRA adet olursun sonuçta adet olduktan sonra farketmez söktürücyle olup olmadıgın bende çok zaman adet olamıyorm söktrücü kullanıyorm ama tedavi başlıyo doktorlar

Olmadıııııı kızlar çok üzgünüm (( şuan çok kötüyüm 0,9 Çıktııı çok kötüydüm olmadı yaaaaa
canm bak benm geçen sene ocak ayında 14 ocakta kan tahlili sonucum 0.49 çıkmıştı ve hamile değilim diye adet gününü bekleyip ağır işlerden sakınmamıstım 1 hafta sonra hala adet olmayınca doktorm adet söktürücü vermek için kan tahlili yaptırdı 21 iydi sanırım yani 1 hafta sonra sonra hamile oldugumu öğrendim ve 6 haftalıktı kan değerim yani 0.49 çıktıgında ben 5 haftalık hamileymişim ama o ay hamileliği öğrendikten 3 gün sonra DOĞUM GÜNÜM DE DÜŞÜK YAPMAYA BAŞLADIM YANİ 0 CIKTI diye lütfen ümitsizliğe kapılmayın adet olana kadar dikkat edin

Günaydin kizlar, simdi Aile hekiminden kan sonucumu aldim. Beta-hCG (total hCG) - 1,52 mlU/mL diye yaziyor. Referans araligida 0-5. Uzun lafin kisasi NEGATIF. Benim tek merak ettigim, bu degerin yinede katlanma ihtimali varmi? Biraz grip gibiyim, bugün agri kesici icmek istiyorum eger Beta-hCG´nin katlanma ihtimai yoksa.

Siz benden 1 gün önce yaptirmissiniz asilamayi. Bende dün kan verdim, yarin sonucu almaya gidecegim insallah. Hayirlisi olsun insallah hepimiz icin. Herkes bizden haber bekliyor burada

Hadi bakalım sonuçlarınızı bekliyoruz. Dün hep üzücü şeyler duyduk.Bugün iyi haberler getirin de moralimiz düzelsin.

Hadi bakalım sonuçlarınızı bekliyoruz. Dün hep üzücü şeyler duyduk.Bugün iyi haberler getirin de moralimiz düzelsin.

Ben az evvel yazdim: Günaydin kizlar, simdi Aile hekiminden kan sonucumu aldim. Beta-hCG (total hCG) - 1,52 mlU/mL diye yaziyor. Referans araligida 0-5. Uzun lafin kisasi NEGATIF. Benim tek merak ettigim, bu degerin yinede katlanma ihtimali varmi? Biraz grip gibiyim, bugün agri kesici icmek istiyorum eger Beta-hCG´nin katlanma ihtimai yoksa.

Günaydin kizlar, simdi Aile hekiminden kan sonucumu aldim. Beta-hCG (total hCG) - 1,52 mlU/mL diye yaziyor. Referans araligida 0-5. Uzun lafin kisasi NEGATIF. Benim tek merak ettigim, bu degerin yinede katlanma ihtimali varmi? Biraz grip gibiyim, bugün agri kesici icmek istiyorum eger Beta-hCG´nin katlanma ihtimai yoksa.

Kaçıncı günün.Genelde sonuç 1,2 den küçük sonucu verilir(küçük işaretini bulamadım)Küsürlü rakamsa mutlaka bir şey vardır ya kimyasal gebeliktir ya da geç döllenme vardır biraz daha bekle bakalım.

Kizlar tüp bebek de 12.gün sonucu öğrenebiliyoruz ya buna transfer günü dahil mi

Arkadaşlar kendi kan grubu negatif eşininki pozitif olan var mı? Bu durumda olanlar doğumdan veya düşükten hemen sonra 48 saat içinde uyuşmazlık iğnesi vurulmalıdır.

Parol içebilirsiniz. Hamileyseniz bile bir zararı dokunmaz.

Son düzenleme:
sonuçları negatif çıkan arkadaşlar lütfen adetinizi bekleyin benim de ilk aşılamamda 0.küsürlü bi rakam çıkmıştı üzüldüm ağladım iki gün sonra başım döndü düşecek gibi oldum iş yerimde kolumdan tuttular bi test daha yapayım dedim pozitifi gördüm. iki gün sonra tekrar yaptırın testi.

Canım inşallah hamilesindir iki gün sonra tekrar yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…