- 23 Ekim 2014
- 212
- 165
- 48
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #1.421
Bende işlemlerimi yaptırdım bekliyorum canım saat 11 de yapılacak, benimde yumurta var ama eşim spermi çok az verebilmiş stresten sanırım, inşallah hepimizin tutar canım ama benimde fazla umudum yokselam cnm bizde öğleden sonra 4 gibi yaptırıcaz eşim saat 2 buçuk gibi sperm vericek ben saat 4 gibi aşılamaya alınıcam 1.5 saat işlemi varmış benm ilk aşılamam birlikte gün sayarız ne güzell paylaşırız sevincimize üzüntümüzüde inşallah tutar rabbim emeklerimizi boşa cevirmez benm tek yumurta var şansım bu yüzden düşük pek umudum yok bu yüzden ama hayırlısı
Mrb canım listeye baktım dikkatimi çekti yarın birlikte aşılama yaptırıp gün saycaz ben dün saat 19 da çatlatma iğnemi yaptırdım yarın saat 11 de yaparız dedi doktorum 40 saat sonra oluyor bende 36 saat sonra yapar sanıyordum , hakkımızda hayırlısı ols
bakalım bizikinin spermii ne kdar olucak bak birde bu var dimi biz 6ay önce spermiogram yaptırmıstık sorun yoktu tekrar yaptırmadık azlığı çokluğu önemlimili üzülme azda olsa onlar yıkayıp hareketlendiriyo çok çıkıp hareketsiz olacagına az olsun hareketli olsun hakkında hayırlısı hadi bakalım umut ol bana senin kaç yumurtan vardı ? ben tek yumurta şansım sana göre düşüktür eminim eşimde zaten çok sigara içer o yüzden umudum azaldıBende işlemlerimi yaptırdım bekliyorum canım saat 11 de yapılacak, benimde yumurta var ama eşim spermi çok az verebilmiş stresten sanırım, inşallah hepimizin tutar canım ama benimde fazla umudum yokdua edin bana canım sıkıldı
1 tane gelişmiş 14 tanede ufak vardı canım hayırlısı bakalım inşallah tutar, geçen bi arkadaşın tek yumurtayla tutmuştu sende umudunu yitirme, eşimin geçen ay spermiogram sonucu iyi çıkmıştı ama bakalım inşallah sorun çıkmazbakalım bizikinin spermii ne kdar olucak bak birde bu var dimi biz 6ay önce spermiogram yaptırmıstık sorun yoktu tekrar yaptırmadık azlığı çokluğu önemlimili üzülme azda olsa onlar yıkayıp hareketlendiriyo çok çıkıp hareketsiz olacagına az olsun hareketli olsun hakkında hayırlısı hadi bakalım umut ol bana senin kaç yumurtan vardı ? ben tek yumurta şansım sana göre düşüktür eminim eşimde zaten çok sigara içer o yüzden umudum azaldı
Olmadıııııı kızlar çok üzgünüm(( şuan çok kötüyüm 0,9 Çıktııı çok kötüydüm olmadı yaaaaa
1 tane gelişmiş 14 tanede ufak vardı canım hayırlısı bakalım inşallah tutar, geçen bi arkadaşın tek yumurtayla tutmuştu sende umudunu yitirme, eşimin geçen ay spermiogram sonucu iyi çıkmıştı ama bakalım inşallah sorun çıkmaz
Canım çok teşekkür ediyorum, Allah hepimizin kucağını doldursun. Ailevi meselelerine de çok üzüldüm. Her şeyde bir hayır vardır . Allah sağlık sıhhat versin,Her gecenin bir sabahı vardır.Allah sevdiği kullarının sabırlarını denemek için başına kötü şeyler getirirmiş, kulu bu belaya isyan etmez sabrederse istediğinin kat kat fazlasını verirmiş.Allah beterinden saklasın tüm darda olanlara sabır ihsan eylesin.Canim yazdiklarin yuregimi titretti, Allah yavrundan yuzunu bir omur guldursun insallah
Yumoslarina cok sevindim, sayica az diye 5. Gunu beklemezler sanirim, ohhh gelio galiba kardes :) :) :) hadi insallah
SÖKTÜRÜCEN SONRA adet olursun sonuçta adet olduktan sonra farketmez söktürücyle olup olmadıgın bende çok zaman adet olamıyorm söktrücü kullanıyorm ama tedavi başlıyo doktorlarkızlar bişi sorucam sizlere günaydınlar öncelikle :) ben söktürücü hap aldım eczaneden içtim gerçi ona rağmen yine olmadım adet o ayrı bi konuda .söktürücü kullandım die ya bana aşılama yapmazlarsa?söylemesem mi kullandığımı
canm bak benm geçen sene ocak ayında 14 ocakta kan tahlili sonucum 0.49 çıkmıştı ve hamile değilim diye adet gününü bekleyip ağır işlerden sakınmamıstım 1 hafta sonra hala adet olmayınca doktorm adet söktürücü vermek için kan tahlili yaptırdı 21 iydi sanırım yani 1 hafta sonra sonra hamile oldugumu öğrendim ve 6 haftalıktı kan değerim yani 0.49 çıktıgında ben 5 haftalık hamileymişim ama o ay hamileliği öğrendikten 3 gün sonra DOĞUM GÜNÜM DE DÜŞÜK YAPMAYA BAŞLADIM YANİ 0 CIKTI diye lütfen ümitsizliğe kapılmayın adet olana kadar dikkat edinOlmadıııııı kızlar çok üzgünüm(( şuan çok kötüyüm 0,9 Çıktııı çok kötüydüm olmadı yaaaaa
Siz benden 1 gün önce yaptirmissiniz asilamayi. Bende dün kan verdim, yarin sonucu almaya gidecegim insallah. Hayirlisi olsun insallah hepimiz icin. Herkes bizden haber bekliyor burada
Hadi bakalım sonuçlarınızı bekliyoruz. Dün hep üzücü şeyler duyduk.Bugün iyi haberler getirin de moralimiz düzelsin.In
Inşallah hayırlı sonuç alırsın canim.ben daha yaptiramadim adet olacak gibi agrim geliyor sonra gidiyor baskada bisey yok. Sende varmi belirti falan yada test yaptın mi kendin.adet günün geçti mi. Rabbim yardimcimiz olsunn inşallah güzel haberlerle gel tatlimm
Hadi bakalım sonuçlarınızı bekliyoruz. Dün hep üzücü şeyler duyduk.Bugün iyi haberler getirin de moralimiz düzelsin.
In
Inşallah hayırlı sonuç alırsın canim.ben daha yaptiramadim adet olacak gibi agrim geliyor sonra gidiyor baskada bisey yok. Sende varmi belirti falan yada test yaptın mi kendin.adet günün geçti mi. Rabbim yardimcimiz olsunn inşallah güzel haberlerle gel tatlimm
canm bak benm geçen sene ocak ayında 14 ocakta kan tahlili sonucum 0.49 çıkmıştı ve hamile değilim diye adet gününü bekleyip ağır işlerden sakınmamıstım 1 hafta sonra hala adet olmayınca doktorm adet söktürücü vermek için kan tahlili yaptırdı 21 iydi sanırım yani 1 hafta sonra sonra hamile oldugumu öğrendim ve 6 haftalıktı kan değerim yani 0.49 çıktıgında ben 5 haftalık hamileymişim ama o ay hamileliği öğrendikten 3 gün sonra DOĞUM GÜNÜM DE DÜŞÜK YAPMAYA BAŞLADIM YANİ 0 CIKTI diye lütfen ümitsizliğe kapılmayın adet olana kadar dikkat edin
Kaçıncı günün.Genelde sonuç 1,2 den küçük sonucu verilir(küçük işaretini bulamadım)Küsürlü rakamsa mutlaka bir şey vardır ya kimyasal gebeliktir ya da geç döllenme vardır biraz daha bekle bakalım.Günaydin kizlar, simdi Aile hekiminden kan sonucumu aldim. Beta-hCG (total hCG) - 1,52 mlU/mL diye yaziyor. Referans araligida 0-5. Uzun lafin kisasi NEGATIF. Benim tek merak ettigim, bu degerin yinede katlanma ihtimali varmi? Biraz grip gibiyim, bugün agri kesici icmek istiyorum eger Beta-hCG´nin katlanma ihtimai yoksa.
Günaydin kizlar, simdi Aile hekiminden kan sonucumu aldim. Beta-hCG (total hCG) - 1,52 mlU/mL diye yaziyor. Referans araligida 0-5. Uzun lafin kisasi NEGATIF. Benim tek merak ettigim, bu degerin yinede katlanma ihtimali varmi? Biraz grip gibiyim, bugün agri kesici icmek istiyorum eger Beta-hCG´nin katlanma ihtimai yoksa.
Canım inşallah hamilesindir iki gün sonra tekrar yaptırGünaydin kizlar, simdi Aile hekiminden kan sonucumu aldim. Beta-hCG (total hCG) - 1,52 mlU/mL diye yaziyor. Referans araligida 0-5. Uzun lafin kisasi NEGATIF. Benim tek merak ettigim, bu degerin yinede katlanma ihtimali varmi? Biraz grip gibiyim, bugün agri kesici icmek istiyorum eger Beta-hCG´nin katlanma ihtimai yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?