- 6 Aralık 2010
- 499
- 338
- 358
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #1.401
Hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruzCanım insallah yarın hayırlı telefonu alırsın. Bende tüp bebek tedavisine başlamıştım bu yumurta toplama işlemi ağrılı felanmı ben braz korkuyorum sen ne yaşadın?
Aminnn canım inşallah bir başarısız aşilama sonrası inşallah güzel haberler alırım yeni yıla bebegimle Merhaba derimHayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz
Aminnn inşallah bizimledirler 2015 in bize armağanı olurlarAminn inşallah bebişlerimiz bizimledir
Amiiiinnnnn Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın umudumu yitirmeyeceğim Rabbimi çok seviyorum o kullarının emeklerini boşa çıkarmaz ..
Aminnn inşallah bizimledirler 2015 in bize armağanı olurlar
Canım asilamadan sonra dr spekulumu çekerken bacak bacak üstüne at dedi. Bizde iliski sonrasi oyle yapalım yavrular disari kacmasin diyoruz:)
Endişelenmen için sebep yok,aile hekimliğinde alınan kanına halk sağ. lab. da(ben de Halk sağ. lab.da çalışıyorum) bakarlar.Kan analiz cihazlarının her gün kontrolleri yapılır,sonuçların en güvenilir şekilde olması için yapılan kontrolleri biyokimya uzman hekimleri takip eder.bu konuda halk sağ. lab. larına güvenebilirsin. Hatta tüm arkadaşlara da kan testlerini aile hekimliklerine giderek yaptırmalarını tavsiye ederim,hastanelerde zaman kaybetmemiş olursunuz.Her aile hekimi ile çalışan bir ebeniz var, ebenize rica ederseniz sonuç çıkar çıkmaz sonucunuzu öğrenebilirsiniz.
Sonucunu hemen yaz herkes merak içinde sizlerden gelecek pozitif haberlerini bekliyor hayırlısıyla + ları göreceğiz Allahın izniyle.
Yok canım yapamadım. Misafirlerim var bekliyorum bakalim adet olmadim valla.ama hic agrim sizimda yokk. Misafirlerim gitsin kan veririm eğer hasta olmazsammm.
kaçıncı gün başladı kasık ağrıların canım. benim 3.gün başladı. bi de aşılamanın kaçıncı günündesin ben 8.günümdeyimBenim de asilamadan sonra karnim sisti ve hala cok sis ve ara ara da agriyor sanki regl olucak gibi.
canıımmmm. sakın üzülme. Rabbim en yakın zamanda sevinçle doldursun gönlünü. ümitsizliğe kapılmaa..Olmadıııııı kızlar çok üzgünüm(( şuan çok kötüyüm 0,9 Çıktııı çok kötüydüm olmadı yaaaaa
Anladım canım, hayırlısı inşallah hepimiz için. Biz 1defa aşılama denedik, hatta doktorum bize bıraktı ama istersen direkt tüp bebeğe geçelim, aşılama boşuna hem zaman hem de para kaybı senin durumundaki biri için dedi. Ben 1defa da olsa denemek istedim. O da bizi kırmadı ama olmadı yani, sonuç negatif. Geçen ay yumurtalarım toplandı, embriyolarım gelişti. kısmetse bu ay da transfer olacak. İnşallah hepimiz hayırlı haberleri en yakın zamanda alırız.:)
Canım benim doktorum ultrasonla bakınca söylemişti ama aklıma şöyle birşey geldi, yani spekulumun ucunda kamera olabilir mi? Hani rahim içine baktıkları kameralardan. Yani başka türlü nasıl anlayacak ki, ama zaten çatlamamış bile olsa spermler uzun süre orada yaşayabiliyorlar. Yani endişelenme Allah izin verirse herşey olur. Allah yardımcın olsun.
Canım benim ya gün doğmadan neler doğar. Sıkma canını, hayırlısı olsun inşallah herşeyin üstesinden geleceksiniz, ben inanıyorum. Bebiş kısmetiyle gelirmiş
Olabilir canım benim doktorum da aşılamadan sonra öyle yaptırmıştı, ben de o gün bu gündür öyle yapıyorum.
kızlar birşey sorucam . Aşılama tutmazsa ,ikinci için bir süre ara vermek gerekiyor mu yoksa hemen takip eden regl ile birlikte başlanabiliyor mu ?
28 yumurta 18 i olgun 14 u dollendi 5i besinci gune geldi biri transfer edildi digerleri donduruldu dondurma ucreti bin tl tekrar cozdurmek gerekise bin daha vercez 4500 tup ucreti.640 tl ilaclarim tuttu yani catlstma ignelerinide sayarsak toplam 8 bin falan canim.
Kızlarrrr Ben Geldimmmm...
Bu sabah Yumurtalarım toplandı çok şükür...
16 adet yumurta toplandı (maaşallah)
Şimdi heyecanlar yarın gelecek telefonu bekliyorumkaç tanesi olgun çıkacak? kaçı döllenecek?
Tranfer 3.gün mü 5.gün mü olacak?
Olmadıııııı kızlar çok üzgünüm(( şuan çok kötüyüm 0,9 Çıktııı çok kötüydüm olmadı yaaaaa
Inşallah hayırlı sonuç alırsın canim.ben daha yaptiramadim adet olacak gibi agrim geliyor sonra gidiyor baskada bisey yok. Sende varmi belirti falan yada test yaptın mi kendin.adet günün geçti mi. Rabbim yardimcimiz olsunn inşallah güzel haberlerle gel tatlimmSiz benden 1 gün önce yaptirmissiniz asilamayi. Bende dün kan verdim, yarin sonucu almaya gidecegim insallah. Hayirlisi olsun insallah hepimiz icin. Herkes bizden haber bekliyor burada
Topla arkadaşım kendini biliyorum çok zor bir durum Allah sana sağlık versin ki gücünü en kısa sürede toplayıp bebeğin için çaba sarfedebilesin.Demek ki bu sefer kısmet değilmiş.Çocuğunu ne zaman kucağına alacağını yüce rabbim bilir yiyecek ekmeği içecek suyu ne zaman kısmetse o zaman olur.Sen yeter ki umudunu kaybetme.''kullarım istesin ben vereyim ''dememiş mi yaradan.Zamanı geldiğinde rabbim verir elbet,inancını yitirme dua et.ablam senelerce tedavi oldu tedaviyi bıraktı, ama Allahım ona 15 sene sonra bir evlat verdi.Ben 4 düşükten sonra oğlumu kucağıma aldım.zor bir hamilelik geçirirken hastanede 20. haftada büyük bir kanama geçirdim.2 gün ultrasona almadılar(bebeğimin öldüğünü düşündüklerinden beni daha fazla üzmek istemediler sanırım düşmesini beklediler).daha sonra doktor bana aynen şöyle dedi''böyle bir kanamadan sonra biz bebeği kesinlikle kaybettiğimizi düşünmüştük bu bebeğin yiyeceği ekmeği var''O bebek allahım uzun sağlıklı ömürler versin 8 yaşına girdi.Zamanı bekle .Rabbim isteyen herkese evlat kokusunu koklamayı nasip etsin.
Arkadaşlar bende bugün doktora gittim.4 tane 10-12,5 mm arasında yumurtam oluşmuş. birkaç da ufakları var ama dr onların büyüklere yetişemeyeceğini söyledi.buna da şükür tedavi başında yaşımdan dolayı yumurtamın hiç oluşmayabileceğini en fazla 3 yumurta oluşabileceğini söylemişti Allah'ın ve dr umun yardımıyla 4 yumoşum var inşallah kaliteli yumurtalardır.Cumaya kontrolüm var hadi hayırlısı
Günaydın güzeller:)
Üst üste üzücü haberler aldık inşallah bugün güzel haberlerle yüzümüz güler... Ben ya bu aksam ya da yarın sabah test yaptırıcam ..Allah hepimize hayırlısını nasip etsin ..
Mrb canım listeye baktım dikkatimi çekti yarın birlikte aşılama yaptırıp gün saycaz ben dün saat 19 da çatlatma iğnemi yaptırdım yarın saat 11 de yaparız dedi doktorum 40 saat sonra oluyor bende 36 saat sonra yapar sanıyordum , hakkımızda hayırlısı olsun :)
inşallah canm hakkımızda hayırlısı aşılamadan sonra ilaçmı vericekler hiç bilmiyorm ilk defa olacagı içincanım adet sancısı bile daha fazla inan.. acımadı dr sürekli konuştu zaten güldürdü 2 yumurta vardı ikiz olur mu dedim duymazdan geldi :) sakın ümitsiz olma benim ikinci aşılamam bu ilkinde tek yumurtam vardı ilaç da vermedi aşılama sonrası için ama tuttu.. tüplerim tembel diye dış gebelik oldu ama tuttu yani sonuçta hayırlı haberi birlikte alırız inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?