Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Arkadaşlar bende bugün doktora gittim.4 tane 10-12,5 mm arasında yumurtam oluşmuş. birkaç da ufakları var ama dr onların büyüklere yetişemeyeceğini söyledi.buna da şükür tedavi başında yaşımdan dolayı yumurtamın hiç oluşmayabileceğini en fazla 3 yumurta oluşabileceğini söylemişti Allah'ın ve dr umun yardımıyla 4 yumoşum var inşallah kaliteli yumurtalardır.Cumaya kontrolüm var hadi hayırlısı

Cok tesekkür ederim, Allah razi olsunYarin sabah ilk sirayi kapacam insallah ASM´de. Hayirli ve saglikli sonuclarimiz olsun insallah. Eve gelir gelmez paylasirim insallah.

Yok canım yapamadım. Misafirlerim var bekliyorum bakalim adet olmadim valla.ama hic agrim sizimda yokk. Misafirlerim gitsin kan veririm eğer hasta olmazsammm.

Siz benden 1 gün önce yaptirmissiniz asilamayi. Bende dün kan verdim, yarin sonucu almaya gidecegim insallah. Hayirlisi olsun insallah hepimiz icin. Herkes bizden haber bekliyor burada

Insallah canim, insallah. Hani evlilik kurtarmak isin cocuk yapanlar varya, o insanlari dusunuyorum da evlilik kurtarmak icin yapilir mi o trtisilir ama evde farkli bir ahenk olacagi kesin. Esim belki bu yuzdrn daha mutlu gelicek eve. O bebisler gelsin Allah'in izniyle.

kızlar birşey sorucam . Aşılama tutmazsa ,ikinci için bir süre ara vermek gerekiyor mu yoksa hemen takip eden regl ile birlikte başlanabiliyor mu ?

Evet canim baslanabiliyor ama bazen dr bi kac tahlil isteyebiliyor.

Anladim canim hafi tutsun insallah. Dondurma ucreti senelik mi? Bi de canim orda dondurdun diyelim, baska merkezde cozdurup transfer yapabilio musun hastane degistirmek istesen?

Bizi bilgilendir tatlim mutlaka

Olmadıııııı kızlar çok üzgünüm (( şuan çok kötüyüm 0,9 Çıktııı çok kötüydüm olmadı yaaaaa

Tatlim uzgun olma Allah'in gucune gitmesin. Hayirlisi boyleymis bu ay degilmis demekki.

In
Siz benden 1 gün önce yaptirmissiniz asilamayi. Bende dün kan verdim, yarin sonucu almaya gidecegim insallah. Hayirlisi olsun insallah hepimiz icin. Herkes bizden haber bekliyor burada
Inşallah hayırlı sonuç alırsın canim.ben daha yaptiramadim adet olacak gibi agrim geliyor sonra gidiyor baskada bisey yok. Sende varmi belirti falan yada test yaptın mi kendin.adet günün geçti mi. Rabbim yardimcimiz olsunn inşallah güzel haberlerle gel tatlimm

Canim yazdiklarin yuregimi titretti, Allah yavrundan yuzunu bir omur guldursun insallah
Yumoslarina cok sevindim, sayica az diye 5. Gunu beklemezler sanirim, ohhh gelio galiba kardes :) :) :) hadi insallah

Allah güzel sonuçlar almayı nasip etsin canım

selam cnm bizde öğleden sonra 4 gibi yaptırıcaz eşim saat 2 buçuk gibi sperm vericek ben saat 4 gibi aşılamaya alınıcam 1.5 saat işlemi varmış benm ilk aşılamam birlikte gün sayarız ne güzell paylaşırız sevincimize üzüntümüzüde inşallah tutar rabbim emeklerimizi boşa cevirmez benm tek yumurta var şansım bu yüzden düşük pek umudum yok bu yüzden ama hayırlısı

inşallah canm hakkımızda hayırlısı aşılamadan sonra ilaçmı vericekler hiç bilmiyorm ilk defa olacagı için bana umut oldun inşallah dediğin gibi olur güzel haberlerimi paylaşırım mevlam isteyen herkese nasip etsin

sabah ovulasyon testi yaptım çatlatma iğnesinden 24 saat sonra tek çizgi çıktı yani daha çatlama aşamasında değil ama bugun aşılamam olucak nasıl olucak böyle anlamıyorm daha yumurta çatlamamış çatlamadanda olurmu aşılama doktor bakarmı çatlamışmı diye hiç bi bilgim yok deneyimsizliğimden dolayı arada kaynatsın istemiyrm doktorm gerçi özel hastanee ama olsn doktorlarn çokta umrunda olacagını samıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…