• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
benden spekulumu çıkarıca çok aktı canım ya.yollananların bayası geri geldi sanki. yatak baya ıslandı. korktum valla ya. boşuna mı aşılama oldu şimdi? :KK43::KK43::KK43:

Canim sen uzandinmi ki biraz asilamadan sonra? Gerci tek bir damla bile yeterli oluyor gebe kalmak icin. Hayirlisi olsun insallah.

Kızlar adetinizin kaçıncı günü aşılama yaptırdınız?

Ben 14. gün kontrole gittim, yumurtanin boyutu yetersizdi. Asilamayi 18. gün yaptirdik. Bendeki sorun endimetrioz süphesi olmasi, o yüzden ilk gelen lekelenme kanini bile 1. gün olarak saydim.

aşılamadan 2 gün sonra adet ağrıları başladı. sabah ve akşamları oluyordu. bugün aşılamamın 8.günü. bütün gün adet ağrısı gibi ağrım oldu yatıyorum sabahtan beri. heran adet olacakmışım gibi hissediyorum. tutmadı mı yaaaaa. :KK61::KK61::KK61:

BeNimde 14 gunu yapıldı aşılamam 20 dk yatırdılar sonra hemen kaldırdılar eve gittim :KK43: inş tutulmuştur bebegm ama çok umutsuzum hiç bişi yokmuş gibi bugün aşılamadan sonraki 11 günüm idrarda negatif çıktı :KK43: sizce erkenmiydi kızlar çok üzldüm

Idrarda cikmasi icin 11 gün cok erken. Beklenen adet tarihinde (BAT) hatta BAT´in birkac gün sonrasi idrar testi sonuc verebilir.

aşılamadan 2 gün sonra adet ağrıları başladı. sabah ve akşamları oluyordu. bugün aşılamamın 8.günü. bütün gün adet ağrısı gibi ağrım oldu yatıyorum sabahtan beri. heran adet olacakmışım gibi hissediyorum. tutmadı mı yaaaaa. :KK61::KK61::KK61:
Benim de asilamadan sonra karnim sisti ve hala cok sis ve ara ara da agriyor sanki regl olucak gibi.

merhabalar kızlar ben bu gece çatlatma iğnesini vurcam ve perşembe de aşılama yapılacak.biraz geç geldi bana.sonuçta çatlayınca 24 saat yumurta döllenebiliyor ya.öncesinde de ilişki önermedi.aşılaması tutan arkadaşlar nasıl oldu sizinki

Arkadaslar ben gebelik testi icin kani Aile hekimliginde verdim. Bu Testler icin güvenilir adresmi sectim? Yoksa hastaneyemi gitmeliydim?

kızlar benimde dün aşılamam olmuştu. dünden beri karnım şiş. ağrı yapıyo gaz sancısıda var. bu akşam progestan 200 ml tableti aldım eczaneden. doktorum gerek yok kullanmana önermiyorum demişti ama yinede aldım ben. günde 3 defa fitil yapıcam ama bu gün yapamadım hiç. bu akşam bi tane koysam olur mu?

Kızlar asilamada 5. Günü devirdim Allahın izniyle. Normalde catlatma ignesinden sonra Benim gogusler agrimaya başlardı. Hiç gogus agrim yok. Progesteronum yükselmedi mi? Bugün yine ilişki oldu ama kasık ağrım devam ediyor.

Kızlar asilamada 5. Günü devirdim Allahın izniyle. Normalde catlatma ignesinden sonra Benim gogusler agrimaya başlardı. Hiç gogus agrim yok. Progesteronum yükselmedi mi? Bugün yine ilişki oldu ama kasık ağrım devam ediyor.
benim çatlatma iğnesinden sonra göğüslerim çok şişti, hafif değsem bile çok acıyo o günden beri. dün aşılamam yapıldı benim. sen progestan fitil kullanıyo musun canım? ben bugün başlıycam. günde 3 defaydı. daha yapamadım henüz. bu gece bi defa yapsam olur mu?

benim çatlatma iğnesinden sonra göğüslerim çok şişti, hafif değsem bile çok acıyo o günden beri. dün aşılamam yapıldı benim. sen progestan fitil kullanıyo musun canım? ben bugün başlıycam. günde 3 defaydı. daha yapamadım henüz. bu gece bi defa yapsam olur mu?
Doktorum gerek görmedi vermedi canim.

kızlar benimde dün aşılamam olmuştu. dünden beri karnım şiş. ağrı yapıyo gaz sancısıda var. bu akşam progestan 200 ml tableti aldım eczaneden. doktorum gerek yok kullanmana önermiyorum demişti ama yinede aldım ben. günde 3 defa fitil yapıcam ama bu gün yapamadım hiç. bu akşam bi tane koysam olur mu?
bence doktoruna güven, vermediyse kullanma. Illa progestan kullanılacak diye bisey yok. Bana da vermedi doktor.

Kızlar şu progesteron hapına konusu aranizda çok geçtiği için değinmek istedim rahim duvarı ince olan arkadaslara verilen bi ilaç aslında ama dilimiZe öyle yer etmişki sanki aşılamadan sonra olmaSsa olmazlar arasındaymış gibi bakin ben çok ünlü bir profda tedavi görüyorum mesela bana kullandirmadi ama diğer arkadaşıma verdi hatta haziranda kendiliğinden oluşan ve dışa düşen gebeliğimde Arabistan da dr ların ilk sorduğu tutunma için herhangi bi ilaç kullandınızmı çünkü bu tarz ilaçlar yalnış tutunmalara neden olabiliyor dediler yani lütfen ne ka az ilaç o ka az kimyasal gebelikler ilaç verilmeyen arkadaşlar dr larını zorlamasın hatta bazıları dr dışı kullanıyor bunları ne olur yapmayalım ve kullanmayan arkadaşlar kendimizi eksik hissetmeyelim no panik kızlarrrrr teyyyy tey tey. ..

Doktorum gerek görmedi vermedi canim.
kimi doktor ısrarla veriyo kimisi gerek yok diyo. kafam karıştı canım ya.benim ilk aşılamamda vermişti diğer doktorum. bu doktorum gerek görmedi. bunun ultrasonda gördükleri rahim kalınlığıyla falan mı alakası var? yada bebeğin tutunmasıyla mı ? anlamadım gittii:KK57:

Kızlar şu progesteron hapına konusu aranizda çok geçtiği için değinmek istedim rahim duvarı ince olan arkadaslara verilen bi ilaç aslında ama dilimiZe öyle yer etmişki sanki aşılamadan sonra olmaSsa olmazlar arasındaymış gibi bakin ben çok ünlü bir profda tedavi görüyorum mesela bana kullandirmadi ama diğer arkadaşıma verdi hatta haziranda kendiliğinden oluşan ve dışa düşen gebeliğimde Arabistan da dr ların ilk sorduğu tutunma için herhangi bi ilaç kullandınızmı çünkü bu tarz ilaçlar yalnış tutunmalara neden olabiliyor dediler yani lütfen ne ka az ilaç o ka az kimyasal gebelikler ilaç verilmeyen arkadaşlar dr larını zorlamasın hatta bazıları dr dışı kullanıyor bunları ne olur yapmayalım ve kullanmayan arkadaşlar kendimizi eksik hissetmeyelim no panik kızlarrrrr teyyyy tey tey. ..
canım, benim doktorum senin rahim kalınlığın iyi kullanmana gerek yok deseydi tamam derdim soru işaretleri olmazdı kafamda.. ama hemşireleri doktor hiç bi hastamıza önermiyo progestanı dedi. o yüzden kafam karıştı. bende rahmi kalınlaştırıp tutunmayı az da olsa sağlarsa diye kullansammı diyodum ama senin yorumundan sonrada kararsız kaldım..

Back