Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Benimde test gunum cuma ama ben dayanamayacagim herhalde bu aksam gidip kanda baktirsammiiii yaaaaa hic belirtim yoook

Benimde test gunum cuma ama ben dayanamayacagim herhalde bu aksam gidip kanda baktirsammiiii yaaaaa hic belirtim yoook
Valla kızlar ben aşılama günlerini saymıyorum sonrasında bugün 11. Günümdü dr. 14. Gün yap demişti yarın 12. Gün nasipse ben kan testine gidicem öyle tutmamışsa 3 gün daha umudum olur bahaneleri beni yıpratıyor daha fazla dayanamıycam ve burdaki arkadaşların söylediklerini dikkate alıp 12. Gün sonuç belli olur umuduyla yarın sabah yaptırcam

Benimde bugün 12 günüm bakalım bende dayanamıyorum ama çok stresliyim çünkü hiç belirtim yok şuan

Benimde bugün 12 günüm bakalım bende dayanamıyorum ama çok stresliyim çünkü hiç belirtim yok şuan
Bende de belirti yok canım göğüslerim her adet öncesinde olduğu gibi hassaslar aşılamadan sonra başladı normal denebilecek kadar akıntım var ama bunları progestan yapıyo olabilir ctesi de benim test günüm

Burda eşlerimize hamilelik haberini nasıl vereceğimzi konuşuruz birkaç güne inşallah Rabbim nolur nasip et..

Bende dün neler Sayıyordum bugün tık yok belirti olarak sanki regli oldum diyorun wc gidiyorum bişey yok halbuki hiç böyle olmazdı bi bakardim olmuşum ve sökülme ağrısı yaşıyorum bu sefer günlerdir o sökülme anindaki belirtileri yaşıyorum ama regli yok yarın 12. Gün bakcaz inşallah

Umarım gebeliktendir inşallah ya

İnşaalllah cnm ya inşallahhh iyi sonuçlar alırız çok heyecanlıyım bi tuhafım bi yandan yok diyorum bi yandan var gibi hissediyorum .. Ama olmaz diyede düşünüyorum ayyh ya çok tedirginimmmm Allah yardımcımız olsun

Pekala şöyle bir şey olabilir miydi. Yumurtaların toplanıp, dondurulup ama transfer etmeyip. Bir sonraki ay durumun düzelince iki transfer yapmak gibi.
Evet canim aynen bynu teklif etti dr um ama ben yapilmasini istedim.oyuzden yapti tek olursa ruskide olmaz dedi.tutma ihtimalide yuksekti oyuzden yapilmasini istedim.

28 yumurta 18 i olgun 14 u dollendi 5i besinci gune geldi biri transfer edildi digerleri donduruldu dondurma ucreti bin tl tekrar cozdurmek gerekise bin daha vercez 4500 tup ucreti.640 tl ilaclarim tuttu yani catlstma ignelerinide sayarsak toplam 8 bin falan canim.

Canim ben dün kan verdim ama bugün gezmekten alamadim sonucu Yarin sabah aile hekiminden alacagim insallah sonucu Hayirli sonuclarimiz olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…