- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #1.341
canım benim test günüm perşembe :) sıfır belirtim var bakalım ne olacak :)) ilk buraya yazıcam@mormenekse242011hoscakal Z zeypin arkadaşlar sonuç yokmu sizlerde test zamanınızı doldurmuş görünüyosunuz gözümüz kulağımız sizde hadi hayırlı haberler gelsin artık inşallah
Valla kızlar ben aşılama günlerini saymıyorum sonrasında bugün 11. Günümdü dr. 14. Gün yap demişti yarın 12. Gün nasipse ben kan testine gidicem öyle tutmamışsa 3 gün daha umudum olur bahaneleri beni yıpratıyor daha fazla dayanamıycam ve burdaki arkadaşların söylediklerini dikkate alıp 12. Gün sonuç belli olur umuduyla yarın sabah yaptırcamBenimde test gunum cuma ama ben dayanamayacagim herhalde bu aksam gidip kanda baktirsammiiii yaaaaa hic belirtim yoook
Aynen canım bende de bir belirti yok:) valla cesaretin varsa yaptır benim cesaretim yok henüzBenimde test gunum cuma ama ben dayanamayacagim herhalde bu aksam gidip kanda baktirsammiiii yaaaaa hic belirtim yoook
Aşılama mıydı canımhayırlısı olsunn kızlarr benimde biran önce günüm gelsede test yaptırsam çok heyecanlı geçiyo günlerim
Benimde bugün 12 günüm bakalım bende dayanamıyorum ama çok stresliyim çünkü hiç belirtim yok şuanValla kızlar ben aşılama günlerini saymıyorum sonrasında bugün 11. Günümdü dr. 14. Gün yap demişti yarın 12. Gün nasipse ben kan testine gidicem öyle tutmamışsa 3 gün daha umudum olur bahaneleri beni yıpratıyor daha fazla dayanamıycam ve burdaki arkadaşların söylediklerini dikkate alıp 12. Gün sonuç belli olur umuduyla yarın sabah yaptırcam
Bende sadece sürekli sarı akıntı oldu enfeksiyon gibiAynen canım bende de bir belirti yok:) valla cesaretin varsa yaptır benim cesaretim yok henüz
Bende de belirti yok canım göğüslerim her adet öncesinde olduğu gibi hassaslar aşılamadan sonra başladı normal denebilecek kadar akıntım var ama bunları progestan yapıyo olabilirBenimde bugün 12 günüm bakalım bende dayanamıyorum ama çok stresliyim çünkü hiç belirtim yok şuan
İnşallah pozitif olurr inşallahBende sadece sürekli sarı akıntı oldu enfeksiyon gibio Yüzden tedirginim ama bu akşam gidip baktıracagım bakalım artık umarım pozitif olur yaaa
Bende dün neler Sayıyordum bugün tık yok belirti olarak sanki regli oldum diyorun wc gidiyorum bişey yok halbuki hiç böyle olmazdı bi bakardim olmuşum ve sökülme ağrısı yaşıyorum bu sefer günlerdir o sökülme anindaki belirtileri yaşıyorum ama regli yok yarın 12. Gün bakcaz inşallahBenimde bugün 12 günüm bakalım bende dayanamıyorum ama çok stresliyim çünkü hiç belirtim yok şuan
Umarım gebeliktendir inşallah yaBende dün neler Sayıyordum bugün tık yok belirti olarak sanki regli oldum diyorun wc gidiyorum bişey yok halbuki hiç böyle olmazdı bi bakardim olmuşum ve sökülme ağrısı yaşıyorum bu sefer günlerdir o sökülme anindaki belirtileri yaşıyorum ama regli yok yarın 12. Gün bakcaz inşallah
İnşaalllah cnm ya inşallahhh iyi sonuçlar alırız çok heyecanlıyım bi tuhafım bi yandan yok diyorum bi yandan var gibi hissediyorum .. Ama olmaz diyede düşünüyorum ayyh ya çok tedirginimmmm Allah yardımcımız olsunBende dün neler Sayıyordum bugün tık yok belirti olarak sanki regli oldum diyorun wc gidiyorum bişey yok halbuki hiç böyle olmazdı bi bakardim olmuşum ve sökülme ağrısı yaşıyorum bu sefer günlerdir o sökülme anindaki belirtileri yaşıyorum ama regli yok yarın 12. Gün bakcaz inşallah
Evet canim aynen bynu teklif etti dr um ama ben yapilmasini istedim.oyuzden yapti tek olursa ruskide olmaz dedi.tutma ihtimalide yuksekti oyuzden yapilmasini istedim.Pekala şöyle bir şey olabilir miydi. Yumurtaların toplanıp, dondurulup ama transfer etmeyip. Bir sonraki ay durumun düzelince iki transfer yapmak gibi.
28 yumurta 18 i olgun 14 u dollendi 5i besinci gune geldi biri transfer edildi digerleri donduruldu dondurma ucreti bin tl tekrar cozdurmek gerekise bin daha vercez 4500 tup ucreti.640 tl ilaclarim tuttu yani catlstma ignelerinide sayarsak toplam 8 bin falan canim.inşallah canım Rabb'im büyük...
ama dr una da tembih et canım eşinin yanında yanlışlıkla bir gun önce vurulmasaydın diye başlayan bir cumle kurmasın.
kuzummm okurken gözlerim doldu :) kaç gun sonra test dedi. neler önerdi. beslenmeyle ilgili bişeyler dedi mi? toplamda ne kadar tuttu canım? dondurmaya ne kadar ücret ödedin? kaç yum döllenmişti senin 5i 5. gune kadar dayanabildi?
canım sizin de hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. gerçekten çok zor bi durum. kardeşin için de. keşke devam etmeyi başarabilselerdi. haklarında hayırlısı.
@mormenekse242011hoscakal Z zeypin arkadaşlar sonuç yokmu sizlerde test zamanınızı doldurmuş görünüyosunuz gözümüz kulağımız sizde hadi hayırlı haberler gelsin artık inşallah
Bende 10. Gündeyim hem umutlu hem umutsuz korkAk Rabbine sığınmış durumdayım canım Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasınewet canımm aşılama şuan 6. günümdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?