- 3 Ocak 2011
- 1.935
- 1.014
- 448
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #1.321
aman boşver hiç bilmesin canım. sonra sonucu sana baglar olumsuz olursa bi de ona üzülürsün.
Kizlar ben geldim.5.gun embriyosu olarak bir adet embriyo transfer edildi.emanetimi akdim geldim.evdeyim.kendi dr um ve tupbebek merkezinin profuyla beraber transfer gerceklestirildi.embriyolog elimde siringayla iceriye adimi soyleyerek geldi bende geldimi dedim geldi kuzucuk dedi oan icimi acyip bi sevinc kapladi.sanki dogum yapmisimda cocumu yanima getiriyolarmis gibi:)bir hemsire sadece elimi tuttu benle konusti surekli .bisuru hemsire vardi basimda.hepside cok iyiydi novartin hemsirelerine hayran kaldim.yumurta toplama islemimdede izlenimim cok iidii zaten.sonra dr um hadi canim bismillahirahmanirrahim diyoruz ve ultrasona bakiyoruz dedi.karanlik bi tumelin icinden bembeyaz sey akti gittii sanki bian once dogal ortamina gitmek istiyormus gibi:)cok dduygulandim transfer oncesi agladim dr um aglarsan yapmam bak dedi kendini hazir hissetmiyosan yapmayalim dedi yok yok dedim hemen toparlandim duygulandim sadece dedim.kalan dirt embriyom donduruldu.
qaraqiz Bence de söyleme ama dr una da tembih et...
Dün akşam 7 de de ben yaptırdım hiç acımadı canım :)Günaydın kızlarrr. bugün çatlatma iğnesi olucam. çok acı veriyo mu bu iğne?
Hayir canim ben istemedim basta iki tane ttanafer edecem demisti ama.yumurtam fazla oldugundan sivu birikimi olmus buraz ikitane koyarsam ikiside tutarsa hamileliginde cok sikinti yasarsin dedi besinci gun emriyosu oldugu icin tutma ihtimali cok yuksek cunku dedi.oyuzden tek transfer etti.Canım tek embriyo transferini sen mi istedin. Genelde 2 ya da 3 oluyor da.
Hayir canim ben istemedim basta iki tane ttanafer edecem demisti ama.yumurtam fazla oldugundan sivu birikimi olmus buraz ikitane koyarsam ikiside tutarsa hamileliginde cok sikinti yasarsin dedi besinci gun emriyosu oldugu icin tutma ihtimali cok yuksek cunku dedi.oyuzden tek transfer etti.
20 den fazla yumurtasi gelisenlerde bu sendrom olurmys canim sivi birikirmis.kimisinde bu ciddi derecede rahatsizlik vetirmis ve transfer ertelnirmis.bende hafif vardi oyuzden rrtelemedik dr la beraber karar verdik.bu sividan dolayi bana sra ara serum verecek.Anladım. Bunu hiç duymamıştım daha önce. Ben de tüp bebeğe geçince iki embriyo olsa ikisi de tutsa ve bir daha çocuk işiyle uğraşmasam diye içimden geçiriyordum hep. Demek ki belli olmuyor.
Dün akşam 7 de de ben yaptırdım hiç acımadı canım :)
20 den fazla yumurtasi gelisenlerde bu sendrom olurmys canim sivi birikirmis.kimisinde bu ciddi derecede rahatsizlik vetirmis ve transfer ertelnirmis.bende hafif vardi oyuzden rrtelemedik dr la beraber karar verdik.bu sividan dolayi bana sra ara serum verecek.
Belki böylesi hayırlıdır canım sıkma canını inşallah bişey olmaz dün benimde ultrasonda baktırdım 17mm di akşamda yaptırdı iğneyi doktorum, seninki kaç mm di ki?sabah 9 da vuruldum ama yanlış yaptım. 1 gün erken oldum. inşallah bir şey çıkmaz
14 5 te muayene oldum 14 mm diBelki böylesi hayırlıdır canım sıkma canını inşallah bişey olmaz dün benimde ultrasonda baktırdım 17mm di akşamda yaptırdı iğneyi doktorum, seninki kaç mm di ki?
üzülme inşallah ilk tüp denemende annene torun müjdesini verirsin
hayır bi de sonra uğraşmaz bırakır biliyorum.
Kizlar ben geldim.5.gun embriyosu olarak bir adet embriyo transfer edildi.emanetimi akdim geldim.evdeyim.kendi dr um ve tupbebek merkezinin profuyla beraber transfer gerceklestirildi.embriyolog elimde siringayla iceriye adimi soyleyerek geldi bende geldimi dedim geldi kuzucuk dedi oan icimi acyip bi sevinc kapladi.sanki dogum yapmisimda cocumu yanima getiriyolarmis gibi:)bir hemsire sadece elimi tuttu benle konusti surekli .bisuru hemsire vardi basimda.hepside cok iyiydi novartin hemsirelerine hayran kaldim.yumurta toplama islemimdede izlenimim cok iidii zaten.sonra dr um hadi canim bismillahirahmanirrahim diyoruz ve ultrasona bakiyoruz dedi.karanlik bi tumelin icinden bembeyaz sey akti gittii sanki bian once dogal ortamina gitmek istiyormus gibi:)cok dduygulandim transfer oncesi agladim dr um aglarsan yapmam bak dedi kendini hazir hissetmiyosan yapmayalim dedi yok yok dedim hemen toparlandim duygulandim sadece dedim.kalan dirt embriyom donduruldu.
Happy Meal canım lütfen üzülme. Beterin beteri var. Bak benim maddi herhangi bir sıkıntım yok. Yani dikili bir taşımız yok ama borcumuzda yok o anlamda diyorum :) Yoksa zengin falan değiliz. Kendi yağımızda kavruluyoruz derken annemle babam boşanma kararı aldı. Hafta sonu annem bana yerleşecek. Başımın üstünde yeri var. Ama insan yinede üzülüyor. Kardeşim askerdeyken boşanma kararı almaları daha da bir üzücü oldu.
Hayatta en büyük şansım eşim oldu. Biliyorum ki anneme kendi annesi gibi davranır ve asla gocunmaz. O olmasa ben napardım. Anladım ki bir insanın en büyük serveti mutlu yuvasıymış. Annemin evi ocağı her şeyi vardı ama mutsuzdu. Boşanma sürecinde mal paylaşımı olana kadar bende kalacak. İnşallah o zamana kadar hamile kalırım da annemde yardımcı olur çocuk bakımında. Hatta ben çalışıyorum. Evde çocuğuma anneannesi bakar.
yok yok dr bayan anlar halden ama yarın dicemama dr una da tembih et canım eşinin yanında yanlışlıkla bir gun önce vurulmasaydın diye başlayan bir cumle kurmasın.
Amin, sagol canim. Konulmus bir teshis yok ama Dr. Endimetrioz´dan süpheleniyor. Belirtiler uyuyor cünkü. Son bir yildir adetim günü gününe basliyor ama yaklasik 6-7 gün lekelenme ve akinti ile karisik kahverengi geliyor sadece. Ancak 7-8. gün tam sökülüyor ve bitene kadar yine lekelenme ile toplam 11. günü buluyor. Eskiden günü gününe olmasi gerektigi renkte sökülmeye baslardi ama artik kafa yemece. Bugün asilamanin 13. günü ve Aile hekiminde Kan verdim Gebelik Testi icin. Hakkimda Hayirlisi bakalim. Siz kac asilama yaptirdiniz?
Kızlar bir de kafama şu takıldı. Çarşamba akşam 10 da çatlatma iğnesini yaptım. Cuma sabah 10 11 gibi aşılamam yapıldı.Aşılama için çatala aldı ve spekulumu yerleştirdi. Dediki, yumurtlaman çok güzel olmuş. Yani ultrasonla yumurtaların çatlayıp çatlamadığına bakmadı.Spekulumu takıp söyledi. Nasıl anlaşılıyorki biraz tuhaf geldi bana. Progestan da vermedi. İnşallah ters giden birşeyler yoktur.
Ya canim burasi yeri mi degil aslinda ama burda benim dertlesmelerim meshur olu baya, su an bilgisayardan yazsam uzun uzun yazar aglarim ama simdilik telden yaziyorum kisaca sebebi soyleyeyim. Esim bugun aksam yemeginde maddi anlamda evi idare edemedigimiz icin esyarimizi bi depoya koyup evi kapatip annesine yerlesebilecegimizi soyledi. Bu yuzdrn biraz gerildim ve gozlerimde damlalar dusmeyi bekliyor. Ara ara dusuyor ona caktirmiyorum bile, banyoya gidip akitip toplananlari geri donuyorum salona. Bu yuzden biraz sinirlerim altust bu aksam. Bi yandan covuk istegi, bu ay tup olayina baslayacagimiz icin is arama surecine ara vermis olmam ve 1-2 gune adet olacak olmamin hassasligi had safhada.
Canım o zaman biz normal ilişkiden sonrada şu bacak bacak üstüne atma olayını yapalım.
Olabilir canım benim doktorum da aşılamadan sonra öyle yaptırmıştı, ben de o gün bu gündür öyle yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?