• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
tatlım ben de meryem suresine başladım. bugün 16. yı okuyacağım kısmetse. ama arapça okumayı bilmediğim için latin harfleriyle okuyorum. inşallah Rabb'im kabul eder.

canım ilk sayfada ihityacımız olan bilgileri eksiksiz verebilir misin seni de listemize ekleyelim. benim 18mm tek yumurtayla oldu canım aşılamam. ama tutmadı. inşallah senden guzel sonuçlar duyarız. aramıza hoşgeldin :)
merhabalar canm hoşbuldum hayırlısıyla inşallah benmde dün 16 17 ml di iğneyi bugun vurdurdum bugun 18 19ml olur demişti doktorm aşılamam yarın Allahın izniyle bilgileri yazıyorm SAT 01.12.2014 UYGULAMA ilk aşılama 17.12.2014 70 kg 165cm boy

merhabalar canm hoşbuldum hayırlısıyla inşallah benmde dün 16 17 ml di iğneyi bugun vurdurdum bugun 18 19ml olur demişti doktorm aşılamam yarın Allahın izniyle bilgileri yazıyorm SAT 01.12.2014 UYGULAMA ilk aşılama 17.12.2014 70 kg 165cm boy
Hyırlısı olsunn canımmm Rabbim emeklerini boşa çıkarmasınn İNŞALLLAHHH

Allah herkesin gönlüne göre versin,hayırlısıyla bu ayı çok sayıda pozitifle bitiririz inşallah.

canım benim dualarım bebek isteyen tüm arkadaşlarla birlikte ümitsiz olma ben ilk seferde hamile kaldım çok örnek var ama olmazsa da ikincide üçüncü de hamile kalan da örnek çok
hayırlısı canm benimde daha önce gebeliklerim oldu düşükle sonuclandı hayırlısı dünde kan pıhtılaşması test, yaptırdık sonuc 28 gün sonra çıkıcak umarım geç kalmayız benm ilk aşılamam çok korkuyorm ama her acıya dayanırım bu ugurda

Hyırlısı olsunn canımmm Rabbim emeklerini boşa çıkarmasınn İNŞALLLAHHH
amin canm inşallah cok korkuyorm varsa deneyimlerinizi paylaşırömısınız agrı oluyomu aşılamada rahmi nasıl acıyorlar spermi yumurtanın yanınamı bırakıyolar

Herkezin Allah yardımcısı olsun bizde ocak ayında tüp bebeğe başlıycaz kısmet olursa 2. denememiz olacak şimdiden stres heyecan karıştı birbirineee

arkadaşlar aşılama toplam kaç dakika sürüyor ilaç falan veriyolarmı acı oluyomu normalde kan aldırırken dahi ağlarım okdar panik ve korkak birisiyim ama bu ugurda gözüm karardı can acısını umursamıyorm yeterlı mevlam umutları boşa çıkarmasın aşılama bana ilaçlarla toplamda 1000tl yi geçti ve şuan bu bizim için oldukca fazla iğneler i uygun almama ragmen kutusunu 275 e alabıldım okdar sıkıntı arasında aşılamaya masraf edicek durumda değiliz şuan ama hayırlısı yeterki olsn mevlam emeğimizi boşa çıkarmasın

benm gibi tek yumurta aşılama yaptırıp pozitif sonuç alan varmı genellikle çoklu yumurta aşılama oluyormus pek umudum yok ama hayırlısı

DAHA ÖNCEKİ yumurta takiplerimde çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişki öneriyordu doktorum ama bu ay ilk aşılamam bugun çatlatma iğnemi oldum yarın aşılamam 36 saat geçmemiş oluyor aranızda çatlatma iğnesinden 36 saat den önce aşılama yaptıran varmı

sat ımız aynıymış benim ctesi yapıldı aşılamam 13.gün yani

kızlar iyi ki varsınız yaa. çok moral oldunuz bana. eşim aradı. ne yaptın dedi. söylemedim ona da. şimdi desem yanlış yaptım böyle böyle oldu diye. aman boşver o zaman olmayacak nasılsa dicek.

amin canm inşallah cok korkuyorm varsa deneyimlerinizi paylaşırömısınız agrı oluyomu aşılamada rahmi nasıl acıyorlar spermi yumurtanın yanınamı bırakıyolar
canımm kişiden kişiye değişiyor ağrı durumu...çok stres yapma çünkü stresten kasarsın kendini buda sende ağrıya sebep olurr...benim ilk aşılamam kendimi çok fazla strese soktuğum için çok ağrılı oldu 2.ve3.de çok fazla sıkmamaya çalıştım ilkine göre ağrım az oldu zor biliyorum ama canım kendini çok fazla strese sokma...
spekulum yardımıyla açıyorlar canımm ince uçlu kateter yardımıyla spermi rahme enjekte ediyorlar
ondan sonrada mutlu son için gün saymaya başlıyorsunn :KK69::KK36::KK73:

arkadaşlar aşılama toplam kaç dakika sürüyor ilaç falan veriyolarmı acı oluyomu normalde kan aldırırken dahi ağlarım okdar panik ve korkak birisiyim ama bu ugurda gözüm karardı can acısını umursamıyorm yeterlı mevlam umutları boşa çıkarmasın aşılama bana ilaçlarla toplamda 1000tl yi geçti ve şuan bu bizim için oldukca fazla iğneler i uygun almama ragmen kutusunu 275 e alabıldım okdar sıkıntı arasında aşılamaya masraf edicek durumda değiliz şuan ama hayırlısı yeterki olsn mevlam emeğimizi boşa çıkarmasın
canım sen tedavini nerde yaptırıyorsun

Back