- Konu Sahibi Happy Meal
- #1.281
benim bildiğim kadarıyla sperm içerde 3-5 gün canlı kalabiliyormuş
evet canım doğru biliyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim bildiğim kadarıyla sperm içerde 3-5 gün canlı kalabiliyormuş
merhabalar canm hoşbuldum hayırlısıyla inşallah benmde dün 16 17 ml di iğneyi bugun vurdurdum bugun 18 19ml olur demişti doktorm aşılamam yarın Allahın izniyle bilgileri yazıyorm SAT 01.12.2014 UYGULAMA ilk aşılama 17.12.2014 70 kg 165cm boytatlım ben de meryem suresine başladım. bugün 16. yı okuyacağım kısmetse. ama arapça okumayı bilmediğim için latin harfleriyle okuyorum. inşallah Rabb'im kabul eder.
canım ilk sayfada ihityacımız olan bilgileri eksiksiz verebilir misin seni de listemize ekleyelim. benim 18mm tek yumurtayla oldu canım aşılamam. ama tutmadı. inşallah senden guzel sonuçlar duyarız. aramıza hoşgeldin :)
AMİİİNNNN canımmm benim inşallah cümlemizinn İNŞALLAHHHHH :)bugün 3. gün canım İNŞALLAAAHH senden de hayırlı müjdeli haberler gelir :)
Hyırlısı olsunn canımmm Rabbim emeklerini boşa çıkarmasınn İNŞALLLAHHHmerhabalar canm hoşbuldum hayırlısıyla inşallah benmde dün 16 17 ml di iğneyi bugun vurdurdum bugun 18 19ml olur demişti doktorm aşılamam yarın Allahın izniyle bilgileri yazıyorm SAT 01.12.2014 UYGULAMA ilk aşılama 17.12.2014 70 kg 165cm boy
Allah herkesin gönlüne göre versin,hayırlısıyla bu ayı çok sayıda pozitifle bitiririz inşallah.merhabalar canm hoşbuldum hayırlısıyla inşallah benmde dün 16 17 ml di iğneyi bugun vurdurdum bugun 18 19ml olur demişti doktorm aşılamam yarın Allahın izniyle bilgileri yazıyorm SAT 01.12.2014 UYGULAMA ilk aşılama 17.12.2014 70 kg 165cm boy
hayırlısı canm benimde daha önce gebeliklerim oldu düşükle sonuclandı hayırlısı dünde kan pıhtılaşması test, yaptırdık sonuc 28 gün sonra çıkıcak umarım geç kalmayız benm ilk aşılamam çok korkuyorm ama her acıya dayanırım bu ugurdacanım benim dualarım bebek isteyen tüm arkadaşlarla birlikte ümitsiz olma ben ilk seferde hamile kaldım çok örnek var ama olmazsa da ikincide üçüncü de hamile kalan da örnek çok
amin canm inşallah cok korkuyorm varsa deneyimlerinizi paylaşırömısınız agrı oluyomu aşılamada rahmi nasıl acıyorlar spermi yumurtanın yanınamı bırakıyolarHyırlısı olsunn canımmm Rabbim emeklerini boşa çıkarmasınn İNŞALLLAHHH
inşallah canm daha önce yaptırdıysanız deneyimlerinizi yazarmısınız agrı acı varmı kaç dakika sürüyoAllah herkesin gönlüne göre versin,hayırlısıyla bu ayı çok sayıda pozitifle bitiririz inşallah.
merhabalar canm hoşbuldum hayırlısıyla inşallah benmde dün 16 17 ml di iğneyi bugun vurdurdum bugun 18 19ml olur demişti doktorm aşılamam yarın Allahın izniyle bilgileri yazıyorm SAT 01.12.2014 UYGULAMA ilk aşılama 17.12.2014 70 kg 165cm boy
canımm kişiden kişiye değişiyor ağrı durumu...çok stres yapma çünkü stresten kasarsın kendini buda sende ağrıya sebep olurr...benim ilk aşılamam kendimi çok fazla strese soktuğum için çok ağrılı oldu 2.ve3.de çok fazla sıkmamaya çalıştım ilkine göre ağrım az oldu zor biliyorum ama canım kendini çok fazla strese sokma...amin canm inşallah cok korkuyorm varsa deneyimlerinizi paylaşırömısınız agrı oluyomu aşılamada rahmi nasıl acıyorlar spermi yumurtanın yanınamı bırakıyolar
canım sen tedavini nerde yaptırıyorsunarkadaşlar aşılama toplam kaç dakika sürüyor ilaç falan veriyolarmı acı oluyomu normalde kan aldırırken dahi ağlarım okdar panik ve korkak birisiyim ama bu ugurda gözüm karardı can acısını umursamıyorm yeterlı mevlam umutları boşa çıkarmasın aşılama bana ilaçlarla toplamda 1000tl yi geçti ve şuan bu bizim için oldukca fazla iğneler i uygun almama ragmen kutusunu 275 e alabıldım okdar sıkıntı arasında aşılamaya masraf edicek durumda değiliz şuan ama hayırlısı yeterki olsn mevlam emeğimizi boşa çıkarmasın
benm gibi tek yumurta aşılama yaptırıp pozitif sonuç alan varmı genellikle çoklu yumurta aşılama oluyormus pek umudum yok ama hayırlısı
Yok canım yapamadım. Misafirlerim var bekliyorum bakalim adet olmadim valla.ama hic agrim sizimda yokk. Misafirlerim gitsin kan veririm eğer hasta olmazsammm.M mormenekse242011 canım test yaptın mı ?
benm gibi tek yumurta aşılama yaptırıp pozitif sonuç alan varmı genellikle çoklu yumurta aşılama oluyormus pek umudum yok ama hayırlısı