• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Inofolic için adetin bitmesini beklemene gerek yok cnm en kisa zamanda al basla. Ben 4ay ginde 1tane kullandım. Yumurta büyümesinde sorunum yok yinede vermişti dr. Ben asilamayi tip fakültesinde yaptım devlet gibi arası da. Merak etme yatiriyorlar. Hatta beni odada bırakıp gittiler ben de kalkmadim:)) 15-20 dk dediler ben 40 dkya yakın kaldım. Ayrica dr bana hiç ilaç vermedi. Illa verecek diye bisey yok herkesin bir yöntemi var. Vermezse endişe etme. Asilamada aleti çekince hemen bacak bacak üstüne at kaçmasın yavrular:)
hemen inofolic alıcam .çok teşekkürler bilgi verdiğiniz için

tamam tatlım düzenliyorum. bak üstte karamelin mesajında alıntıladım inofolic i :)
bulamıyorummm :KK43:
qaraqız tüp bebekti değil mi?36 saatlik süreyi geçirmemeye dikkat et Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.(şu an ezan okunuyor Allahım duy sesimizi isteklerimizi umutlarımızı hakkımızda hayırlı eyle)
Happy Meal inofolic hakkında net bilgi bulamadım,folbiol kullanıyorum farkı ne?

aminnn inşallahh. tüp bebek değil canım. tüp bebek için gittiğimde bu ay uygun değil öbür ay başlayalım demişlerdi. doktorum da yumurta takibi yapalım demişti.

adet olmuyorsan belki de hamilesindir canım hiç test yaptın mı? fitil olarak da ağızdan olarak da kullanılan aynı hap dediğim gibi. progestan. sen nasıl istersen öyle kullan dr bişey demez. değişen bisey olmuo demişti benim dr um aynı sey demişti. ben fitil olarak basladım 2. gun pes ettim yutmaya basladım mesela. aynı hap yani. adaçayı adet söktürür mü bilmiyorum canım. inofolic hap değil oda sıcaklığında suda eritme toz. 25tl. sgk karsılamıo. o sadece folik asit değil. evet folik asit var içinde ama asıl etken maddesi inozitol. o da yumurta buyutucu demek. aklında olsun :) bu yuzden adetin bitince içmen daha mantıklı. şimdi adet öncesi olan yumurtalarını buyutursun :) b u dönem normal folbiol filan kullanabilirsin sadece folik asit yani :)

tamam buldumm

inofolic hap değil oda sıcaklığında suda eritme toz. 25tl. sgk karsılamıo. o sadece folik asit değil. evet folik asit var içinde ama asıl etken maddesi inozitol. o da yumurta buyutucu demek. aklında olsun

Kasıklarım belim sırtım ağrıyo kendimi dinlemek istemiyorum :KK12:

Günler geçsin biran önce test günüm gelsin Hoppa

Rabbim hayırlı müjdeli haberleri nasip etsin(AMİİİİİİİİNNNNNN) :KK46::KK46:

Rabbim isteyen herkesin rahmini kucağını doldursun (AMİİİİİİİNNNNNN):KK46::KK46:

gerçekten kadın doğum uzmanı gibisin ilaçların etken maddesini bile biliyorsunuz helal olsun :)ozaman ben 53 gündür olmayan adetimi beklemeye devam edicem yapıcak bişey yok :) inofolic ide adetim bitince kullanmaya başlıyım....ya bu arada hamil değilim keşke olsam ama nerde testler falan herşey yaptım negatiffff.sadece adet olmuyorum okadar :KK43:

peki dr un ne dio canım ben de burda 70 gunde adet olan birnin dramı diye ilk konu açarak uye olmuştum gecen yıl :) o zaman dr um tarlusal diye bi hap yazmıştı. kutu bitti 2 gune adet olmuştum. söktürücü bi ilaç versin sana o zaman. doktor gibi olamasak da ben bana verilen ilaçların prospektüslerini hatim etmeden içmiyorum :)

qaraqız tüp bebekti değil mi?36 saatlik süreyi geçirmemeye dikkat et Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.(şu an ezan okunuyor Allahım duy sesimizi isteklerimizi umutlarımızı hakkımızda hayırlı eyle)
Happy Meal inofolic hakkında net bilgi bulamadım,folbiol kullanıyorum farkı ne?

Yahu ben mesajı yazarken cevabı gelmiş,maaşallah ne kadar hızlısın

hehehe :)
nofolic hap değil oda sıcaklığında suda eritme toz. 25tl. sgk karsılamıo. o sadece folik asit değil. evet folik asit var içinde ama asıl etken maddesi inozitol. o da yumurta buyutucu demek
canım kopyaladım yine de buraya :) online olduğum sürece yetişmeye çalışıyorum canım cevaplara :)

ilk aşılamadan sonra dr la konuşuyoduk 15 dk yat kalk dedi o sıra tel geldi dr gitti bende kalkmadım :) hasta bakıcı geldi kalk demesin diye teyzeyle yarım saat havadan sudan sohbet etmiştim :)
benimde ilk aşılamamda doktor yarım saat kalk yat dedi...aşılama için bekleyen 3 tane daha hastası olduğu için hasta bakıcı 10dk ya yattım ya yatmadım kaldırdı ve malesef ki tutmadı...
ve bizde doktoru değiştirdik
2.aşılamamda yarım saat spekulum takılı kaldı daha sonra ebe spekulumu çıkardı yarım saat daha işlem masasında yattım...daha sonra bi odada 3 saat yattımm ve o aşılamam tuttu ama malesef kimyasaldı :KK43:
şuanda 3. aşılamamda aynı şekilde gerçekleşti :nazar:

kızlar aşılamadan sonra doktorunuz ilşkiye ne kadar zaman izin verdiler

benimde ilk aşılamamda doktor yarım saat kalk yat dedi...aşılama için bekleyen 3 tane daha hastası olduğu için hasta bakıcı 10dk ya yattım ya yatmadım kaldırdı ve malesef ki tutmadı...
ve bizde doktoru değiştirdik
2.aşılamamda yarım saat spekulum takılı kaldı daha sonra ebe spekulumu çıkardı yarım saat daha işlem masasında yattım...daha sonra bi odada 3 saat yattımm ve o aşılamam tuttu ama malesef kimyasaldı :KK43:
şuanda 3. aşılamamda aynı şekilde gerçekleşti :nazar:

canım benimkinde tutmuştu tüpüm tembelmiş yavrum aşağı inememiş tüpte büyümüş sağ tüpümü de aldılar bebişimi de. şanslıyım yatma konusunda ilkinde de ikincide de rahat rahat yattım.. bu arada meryem suresi okuttum ilkinde de ikincide de bakalım ikincinin sonucu ne olucak

merhaba arkadaşlar daha önce defalarca aşılamaya niyetlendik iğnelere ilaçlara rağmen hiç yumurta gelişmedi ilk defa bu ay bir tane yumurtam gelişti ve bugun 16.12.2014 sabah çatlatma iğnemi oldum yarın öğleden sonrada aşılama olucak Allahın izniyle . . ilk defa aşılamaya yaptırıcağım için daha önce yaptırmış arkadaşların bilgilerine ihtiyacım var aşılama da tutma oranı nedir ilk aşılamada pek olumlu sonuç alan a denk gelmedim eşide sorun yok bendede sadece yumurta tembelliği var daha öncede tekrarlayan düşüklerim var hepimizin allah yar ve yardımcısı olsun tpic bol bebek haberleriyle dolsun inşallah

canım benimkinde tutmuştu tüpüm tembelmiş yavrum aşağı inememiş tüpte büyümüş sağ tüpümü de aldılar bebişimi de. şanslıyım yatma konusunda ilkinde de ikincide de rahat rahat yattım.. bu arada meryem suresi okuttum ilkinde de ikincide de bakalım ikincinin sonucu ne olucak
hayırlısı olsun canım inşallah sonucu güzel olcak Rabbimin izniyle :nazar: bugün kaçıncı günü aşılamanın

tatlım ben de meryem suresine başladım. bugün 16. yı okuyacağım kısmetse. ama arapça okumayı bilmediğim için latin harfleriyle okuyorum. inşallah Rabb'im kabul eder.

merhaba arkadaşlar daha önce defalarca aşılamaya niyetlendik iğnelere ilaçlara rağmen hiç yumurta gelişmedi ilk defa bu ay bir tane yumurtam gelişti ve bugun 16.12.2014 sabah çatlatma iğnemi oldum yarın öğleden sonrada aşılama olucak Allahın izniyle . . ilk defa aşılamaya yaptırıcağım için daha önce yaptırmış arkadaşların bilgilerine ihtiyacım var aşılama da tutma oranı nedir ilk aşılamada pek olumlu sonuç alan a denk gelmedim eşide sorun yok bendede sadece yumurta tembelliği var daha öncede tekrarlayan düşüklerim var hepimizin allah yar ve yardımcısı olsun tpic bol bebek haberleriyle dolsun inşallah

canım ilk sayfada ihityacımız olan bilgileri eksiksiz verebilir misin seni de listemize ekleyelim. benim 18mm tek yumurtayla oldu canım aşılamam. ama tutmadı. inşallah senden guzel sonuçlar duyarız. aramıza hoşgeldin :)

canım benim dualarım bebek isteyen tüm arkadaşlarla birlikte ümitsiz olma ben ilk seferde hamile kaldım çok örnek var ama olmazsa da ikincide üçüncü de hamile kalan da örnek çok

aşılamadan sonra 3 gün içinde bebek tüpden geçip rahime ulaşıyormuş sonraki üç gün içinde de rahime tutunuyomuş o halde bugün tüpten rahime geçiş günüm bugün benim.
benim bildiğim kadarıyla sperm içerde 3-5 gün canlı kalabiliyormuş

Back