- 3 Ocak 2011
- 1.935
- 1.014
- 448
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #1.241
ne oldu korktum
iyi misin?
garagiz arkadaşım iyi misin
noldu? hayırdır inşallah
Sakin ol hemen üzülme dr unu ara ,1 günle bir şey olmaz umarım sorun olmadan hallediliryarın sabah yaptırmam gereken iğneyi bugün sabah yaptırdım. daha yumurtalar büyümemişti. gece 23 te 1 iğne daha yapmıştım karından. sabah 9,30 da da çatlatmayı vuruldum. nasıl böyle bi yanlış yaptım sinirden ağlıyorum. tablet değil ki kusup geri çıkarayımnapcam ben şimdi
Günaydın kızlarrr. bugün çatlatma iğnesi olucam. çok acı veriyo mu bu iğne?
çok kötü bi yanlışlık yaptım. galiba tedavinin içine ettimmmm
yarın sabah yaptırmam gereken iğneyi bugün sabah yaptırdım. daha yumurtalar büyümemişti. gece 23 te 1 iğne daha yapmıştım karından. sabah 9,30 da da çatlatmayı vuruldum. nasıl böyle bi yanlış yaptım sinirden ağlıyorum. tablet değil ki kusup geri çıkarayımnapcam ben şimdi
benide aşılama olacaklar listesine eklermisiniz :)adaçayını yumurtalar büyüsün diemi içicezz hemen alıyım bende adetliykende içilir dimi sakıncası olmaz yani
aşılama yapılırken sıkışıkmı olmak lazımmış?
arkadaşlar banada aşılama yapılıcak adet günümü bekliyorum bende tedavinin başlaması için ama bir şey merake ttim. devlet hastanesinde yaptıracağım için merak ediyorum .devlet hastanesinde böyle yarım saat falan yatırmıyolar diye duydum doğrumu işlem biter bitmez kaldırıyorlarmışya benim zaten normal ilişkide bile olduğu gibi geri geliyor spermler bari orda yatırsalar yani of ya birde fitilden bahsetmişssiniz bunu aşılamadan sonramı veriyorlar kullanmamız için?fitilin kullanımı nasıl ? birde aşılamanın olduğu günden itibarenmi ilişşki olması lazım ertesi günmü lütfen aydınlatırmısınız beni
çok çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. bi adet olabilsem artıkta başlasa die heycan yapıyorum.ama işte devlet hastanesinde hemen kaldırıyorlar öyle kimseyi yatırmazlar falan diye duyunca moralimde bozulmuştu açıkcası...ya birde şeyi sorcam aşılamadan sonra mesela jelden veya haptan bahsettiniz yani muhakak bi ilaç yazıcak mı doktor bi ilaç kullanıcakmıyım yazmazsa eğer ben talep ediyimmi tutunması için faydalı olabilicek bi ilacı varmı.belki doktor yazmazsa ben talep edeyim faydalı olacaksa eğer....çalıştığım için en fazla aynı gün dinlenebilirim ertesi gün tekrar işe dönücem ama tabi dikkat ederimm yine ...aşılamanın ertesi günü ilişkiye girmekte faydalı olur belki dimi.yumurtlar hazır çatlamış olucak falan ..kötü bi yan etkisi olurmu sizce
ya bilgi bilgiden her zaman üstündür.sizler sayesinde öğreniyorum eee insanın başına gelmeyence bilmiyor iştedoktora ben sorayım ozaman ilaç yazmasa illa bana bişey yazın diyim :)ama o fitil varmış bi tane duymuştum o biraz sıkıntılı:)en iyisi hap kullanmak :)neyse doktor hemen kalk dersede belim tutuldu yatıyım diyim bari :)
Sıkma canınııı.... iğneden sonra hemen büyüyorlar zaten ... sadece aşılama tarihin değişir o kadar ... olsun ... her işte bi hayır var... bence iptal etmez ..yarın sabah yaptırmam gereken iğneyi bugün sabah yaptırdım. daha yumurtalar büyümemişti. gece 23 te 1 iğne daha yapmıştım karından. sabah 9,30 da da çatlatmayı vuruldum. nasıl böyle bi yanlış yaptım sinirden ağlıyorum. tablet değil ki kusup geri çıkarayımnapcam ben şimdi
dr unu ara hemen
insaallah bi sıkıntı olmaz bur günde 1-2 mm büyüyo zaten diye biliyorum aşılamayı öne alır belki dr. her işte bir hayır vardır sakın üzülme bu yüzden iptal olucağını sanmıyorum
Sakin ol hemen üzülme dr unu ara ,1 günle bir şey olmaz umarım sorun olmadan halledilir
doktoru aradım. yarın akşam üzeri gel bakalım dedi. böyle bi şey başıma gelmedi. ben de seninle tecrübe edicem dedi.canım çatlatma iğnesine cevap verene kadar yapmıssın bile. dur bak şimdi. önce bi sakin ol. dr una durumu anlat. zaten iğneden 36 saat sonra çatlıyor yumurta ve o zamana kadar buyumeye devam ediyor. bana kalırsa adacayı ve inofolic ile destekle buyumeyi. bi de canım kaç mm idi yumoşların son kontrolde? en son ne zaman kontrol oldu?18mm ve üstü olması çatlama için ideal. ama gunde 1mm buyuyorlar bide adaçayı ile destekledin mi inşallah o açığı kapatırsın. bi de Allah ne derse o olur. demekki bugun senin o iğneyi yannlışlıkla vurman gerekiyormuş. belki de bu sayede hamile kalıcaksın öyle düşün :) kendini suçlama sakın.
aşılama değil. takvim uygulaması yapıyo. bizde düzenli ilişki olmadığı içinSıkma canınııı.... iğneden sonra hemen büyüyorlar zaten ... sadece aşılama tarihin değişir o kadar ... olsun ... her işte bi hayır var... bence iptal etmez ..
doktoru aradım. yarın akşam üzeri gel bakalım dedi. böyle bi şey başıma gelmedi. ben de seninle tecrübe edicem dedi.
dün aşkam 5 te muayene oldum 14 mm dedi. akşam 23 te son iğnemi yaptım.
inşallah öyle olur. kafama ağrı girdi.
aşılama değil. takvim uygulaması yapıyo. bizde düzenli ilişki olmadığı için
aşılama olmuyorum kiqaraqiz canım son adet tarihini verir misin 1. aşılama diye yazayım listeye bu ay için düzenlememişiz seni hala iptal olarak duruyor. gerçi aşılama olmayacaktı di mi canım senin çatlatma iğnesiyle deneyecektiniz sanki yanlış mı hatırlıyorum. bilgilerini ver canım düzenleyeyim.
süpersiniz gerçekten şöyle yalandan fenalaştım numarası on numara olur gerçekten :))))))bişey daha var şimdi aklıma takılan o fitil yada hap artık neyse o alttanmı itilip koyucam ay ben onu yapamam şimdiden bi huylandım bana böle normal ağızdan içiceğimiz bi hap olsun :)doktora sölesem kabul eder heralde dimi.diğerini asla yapamam ben çünkü biliyorum kendimi :)adaçayı olayınızıda deniycem belki adetimide söktürür olurum hemen gidiip alıcam :)infolic demişsiniz birde bu infollic bildiğimiz folik asitmi oluyor?adet oolmadım ama alıp başlasam kullanmaya olurmu mesela şimdi.herhangi bi zaarrı olmaz o hapın sanırım dimi?neler neler denedim adet söktürü haplar içtim soğan suları içtim sıcak sular içtim yok bir türlü gelmiyor adetimmm.canım çatlatma iğnesine cevap verene kadar yapmıssın bile. dur bak şimdi. önce bi sakin ol. dr una durumu anlat. zaten iğneden 36 saat sonra çatlıyor yumurta ve o zamana kadar buyumeye devam ediyor. bana kalırsa adacayı ve inofolic ile destekle buyumeyi. bi de canım kaç mm idi yumoşların son kontrolde? en son ne zaman kontrol oldu?18mm ve üstü olması çatlama için ideal. ama gunde 1mm buyuyorlar bide adaçayı ile destekledin mi inşallah o açığı kapatırsın. bi de Allah ne derse o olur. demekki bugun senin o iğneyi yannlışlıkla vurman gerekiyormuş. belki de bu sayede hamile kalıcaksın öyle düşün :) kendini suçlama sakın.
eklerim tabi canım ilk sayfadaki bilgileri verebilir misin tamamını. bu arada adaçayına ben adetim bitince başlıyorum. bi de mutlaka inofolic al. o da müthiş takviye. aşılama günü için bana dr um o gun sabah wc ye gir sonra 2 bardak su iç gel demişti. çok sıkısık ol demedi. ama işlemden sonra direk wc ye gittim ben 25dk yatırmıştı. genelde yatırıyor canım drlar. ama yatırmıcaz filan gibi bi muamele olursa bunu isteme hakkın var. hala yok derse o zaman kalkıo gibi yap fenalaşıo gibi davran, hani insan yatınca bi de böle korkunca filan birden kalkamazya dişçi doktoru kolduğundan gibi :) azıcık rol yap yani :) halledersin sennnn. dur hem daha o gunu düşünme. su an adetliysen nerden baksan en az 10 gun var önunde. fitil dediğinle hap dediğin aynı ilaç canım. progestan diye bi ilaç. ağızdan da içilebiliyor. dr bana fitil olarak verdi ben rahat edemedim. ağızdan devam ettim. ağızdan alınca yan etkileri çok oluyor yani baş dönmesi mide bulantısı sarhoşluk hissi. ama fitil olarak kullanırsan onu oraya itmesi zor. hapı biraz ıslatabilirsin belki kolay oluo. ama dışarı çok akıo ve kirli bi his uyandırıyor. tam yatarken koyarsın sabaha dek içerde kalır en azından. ve ilişki önerirse ilişkiden sonra koy 2 saat sonra filan. burdaki arkadaşlar çok guzel cevaplamışlar evet artık dr gibi yorum yapar olduk ama öğrendik ve alıştık :) dr un ilişki gunlerini söyler. bana mesela aynı gun olmasın ondan sonra gun aşırı demişti. benim tek yumurtayla oldu aşılamam mesela 18mm tek yumurta. bi de ilk gun yatman yeterli 2. gun normal hayata dönebilirsin demişti drum. ama ilk gun wc hariç kalkmadım :)
adaçayını içiyorum zaten günde 1 fincan. infolic ne? elevit kullanıyorum şu an.tamam canım sen şimdi doooğru gidiosun markete lipton alıosun adacayı.
ordan eczaneye gidiosun inofolic alıosun.
ikisinden de gunde 3 fincan içiosun :)
tek yumoş mu vardı?
sen son adet tarihini söyle ben yum takibi diye yazayım seni.
süpersiniz gerçekten şöyle yalandan fenalaştım numarası on numara olur gerçekten :))))))bişey daha var şimdi aklıma takılan o fitil yada hap artık neyse o alttanmı itilip koyucam ay ben onu yapamam şimdiden bi huylandım bana böle normal ağızdan içiceğimiz bi hap olsun :)doktora sölesem kabul eder heralde dimi.diğerini asla yapamam ben çünkü biliyorum kendimi :)adaçayı olayınızıda deniycem belki adetimide söktürür olurum hemen gidiip alıcam :)infolic demişsiniz birde bu infollic bildiğimiz folik asitmi oluyor?adet oolmadım ama alıp başlasam kullanmaya olurmu mesela şimdi.herhangi bi zaarrı olmaz o hapın sanırım dimi?neler neler denedim adet söktürü haplar içtim soğan suları içtim sıcak sular içtim yok bir türlü gelmiyor adetimmm.
adaçayını içiyorum zaten günde 1 fincan. infolic ne? elevit kullanıyorum şu an.
sat 3 aralık
gerçekten kadın doğum uzmanı gibisin ilaçların etken maddesini bile biliyorsunuz helal olsun :)ozaman ben 53 gündür olmayan adetimi beklemeye devam edicem yapıcak bişey yok :) inofolic ide adetim bitince kullanmaya başlıyım....ya bu arada hamil değilim keşke olsam ama nerde testler falan herşey yaptım negatiffff.sadece adet olmuyorum okadaradet olmuyorsan belki de hamilesindir canım hiç test yaptın mı? fitil olarak da ağızdan olarak da kullanılan aynı hap dediğim gibi. progestan. sen nasıl istersen öyle kullan dr bişey demez. değişen bisey olmuo demişti benim dr um aynı sey demişti. ben fitil olarak basladım 2. gun pes ettim yutmaya basladım mesela. aynı hap yani. adaçayı adet söktürür mü bilmiyorum canım. inofolic hap değil oda sıcaklığında suda eritme toz. 25tl. sgk karsılamıo. o sadece folik asit değil. evet folik asit var içinde ama asıl etken maddesi inozitol. o da yumurta buyutucu demek. aklında olsun :) bu yuzden adetin bitince içmen daha mantıklı. şimdi adet öncesi olan yumurtalarını buyutursun :) b u dönem normal folbiol filan kullanabilirsin sadece folik asit yani :)
doktoru aradım. yarın akşam üzeri gel bakalım dedi. böyle bi şey başıma gelmedi. ben de seninle tecrübe edicem dedi.
tamam canım sen şimdi doooğru gidiosun markete lipton alıosun adacayı.
ordan eczaneye gidiosun inofolic alıosun.
ikisinden de gunde 3 fincan içiosun :)
tek yumoş mu vardı?
sen son adet tarihini söyle ben yum takibi diye yazayım seni.
qaraqız tüp bebekti değil mi?36 saatlik süreyi geçirmemeye dikkat et Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.(şu an ezan okunuyor Allahım duy sesimizi isteklerimizi umutlarımızı hakkımızda hayırlı eyle)aşılama olmuyorum ki
Inofolic için adetin bitmesini beklemene gerek yok cnm en kisa zamanda al basla. Ben 4ay ginde 1tane kullandım. Yumurta büyümesinde sorunum yok yinede vermişti dr. Ben asilamayi tip fakültesinde yaptım devlet gibi arası da. Merak etme yatiriyorlar. Hatta beni odada bırakıp gittiler ben de kalkmadim:)) 15-20 dk dediler ben 40 dkya yakın kaldım. Ayrica dr bana hiç ilaç vermedi. Illa verecek diye bisey yok herkesin bir yöntemi var. Vermezse endişe etme. Asilamada aleti çekince hemen bacak bacak üstüne at kaçmasın yavrular:)aşılamanin ertesi gunu ve sonra gün asiri ilişki önerdi. Ertesi gun yaptik ama Benim kanamam oldu azicik o yüzden artik esim cesaret edemiyor. Kaldi öyle sonrasında. Aşılama sonrasi ağrı ve kanama olabilir lrkelenme şeklinde korkma.gerçekten kadın doğum uzmanı gibisin ilaçların etken maddesini bile biliyorsunuz helal olsun :)ozaman ben 53 gündür olmayan adetimi beklemeye devam edicem yapıcak bişey yok :) inofolic ide adetim bitince kullanmaya başlıyım....ya bu arada hamil değilim keşke olsam ama nerde testler falan herşey yaptım negatiffff.sadece adet olmuyorum okadar
Yahu ben mesajı yazarken cevabı gelmiş,maaşallah ne kadar hızlısınadet olmuyorsan belki de hamilesindir canım hiç test yaptın mı? fitil olarak da ağızdan olarak da kullanılan aynı hap dediğim gibi. progestan. sen nasıl istersen öyle kullan dr bişey demez. değişen bisey olmuo demişti benim dr um aynı sey demişti. ben fitil olarak basladım 2. gun pes ettim yutmaya basladım mesela. aynı hap yani. adaçayı adet söktürür mü bilmiyorum canım. inofolic hap değil oda sıcaklığında suda eritme toz. 25tl. sgk karsılamıo. o sadece folik asit değil. evet folik asit var içinde ama asıl etken maddesi inozitol. o da yumurta buyutucu demek. aklında olsun :) bu yuzden adetin bitince içmen daha mantıklı. şimdi adet öncesi olan yumurtalarını buyutursun :) b u dönem normal folbiol filan kullanabilirsin sadece folik asit yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?