- 18 Kasım 2014
- 1.830
- 1.916
- 123
- Konu Sahibi Happy Meal
- #1.201
Oyyy kıyamam sana,neden hassassın bende ağlarım bak..Aminnnn aminnnnnn aminnnnn kiz aglattin beni hassas da bi gunumdeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyy kıyamam sana,neden hassassın bende ağlarım bak..Aminnnn aminnnnnn aminnnnn kiz aglattin beni hassas da bi gunumdeyim
Şu akşam saatinde el açtım Allaha,dilerim hepiniz aynı mutluluğu yaşayın.hepimizin 2015 bitmeden kucağımda bebişi,memişinde sütleri olsun innnşalllllahhhhhh...
aminnnn aminnnnnn aminnnnn:)Dilerim Allahtan görürsün inşallah güzelim. Duan makbul olur inşallahhhh...
Bana asilamda sabah wc ye bi lere gir sonra 2 bardak su ic geldemisti asilamada, ama ben adilamadan sonra iice sikismistim ve masadan kalkinca once wc ye gitmistim
Aynı benmde öyle oldu 15 dk zor yattım nasıl acı çektiğimi bir ben bir Allah biliyor
Aynı hayali paylaşıyoruz benim 6 gün sonra belli olacakah ah 10 gün sonra test yapsam ve pozitif olsa, sonra muayenede çift kese görsem ve onları doğursam daha ben ne isterim Allahtan. hayali bile içimi kıpır kıpır ediyor
Oyyy kıyamam sana,neden hassassın bende ağlarım bak..
Kızlar bir de kafama şu takıldı. Çarşamba akşam 10 da çatlatma iğnesini yaptım. Cuma sabah 10 11 gibi aşılamam yapıldı.Aşılama için çatala aldı ve spekulumu yerleştirdi. Dediki, yumurtlaman çok güzel olmuş. Yani ultrasonla yumurtaların çatlayıp çatlamadığına bakmadı.Spekulumu takıp söyledi. Nasıl anlaşılıyorki biraz tuhaf geldi bana. Progestan da vermedi. İnşallah ters giden birşeyler yoktur.
Ya canim burasi yeri mi degil aslinda ama burda benim dertlesmelerim meshur olu baya, su an bilgisayardan yazsam uzun uzun yazar aglarim ama simdilik telden yaziyorum kisaca sebebi soyleyeyim. Esim bugun aksam yemeginde maddi anlamda evi idare edemedigimiz icin esyarimizi bi depoya koyup evi kapatip annesine yerlesebilecegimizi soyledi. Bu yuzdrn biraz gerildim ve gozlerimde damlalar dusmeyi bekliyor. Ara ara dusuyor ona caktirmiyorum bile, banyoya gidip akitip toplananlari geri donuyorum salona. Bu yuzden biraz sinirlerim altust bu aksam. Bi yandan covuk istegi, bu ay tup olayina baslayacagimiz icin is arama surecine ara vermis olmam ve 1-2 gune adet olacak olmamin hassasligi had safhada.
unıtma ki her gecenin sonunda aydınlık gelir sen şuan imtihanın doruk noktasındasın elbet kazanacağız Rabbime sığın abdest al secdeye kapan dök içini yaradana elbet derdimizin dermanı yalnızca onda Rabbim yar ve yardımcon olsun canmm benimmm
insaallah tutmustr canim.bugun de hç agri yok,kalmadi bisey.anlamadim ki bu isicanım üzülme ya enfeksiyon vardır ki ozman akıntının koyu renk ve kokulu olması gerekir yada döllenme meydana gelip tutmuştur yerleşme ağrısı çekiyorsundur
Ben hayale kendimi o kadar kaptırdım kiii şu anda internette ikiz bebek arabalarına bakıyorumAynı hayali paylaşıyoruz benim 6 gün sonra belli olacak
Ahh ahhh Rabbim nasip etsin inşallahhBen hayale kendimi o kadar kaptırdım kiii şu anda internette ikiz bebek arabalarına bakıyorum
Aminnnnnnnn:))Ahh ahhh Rabbim nasip etsin inşallahh
Sagol canim evet bana oyle dedihadı ınsallah tutar canım. bu arada asılamada ıdrara sıkısık olmak mı lazım. benım dr hıc oyle bısey demedı. ben de mesane bombos gıttım asılamaya:):)
Happy Meal canım Allah yardım edecektir üzme tatlı canını. Gecenin en karalık anı şafak sökeceği zamandır derler. Ne zamanki sen dayanamayacak duruma gelirsin, o an işler değişir, kapılar açılır. Kuan okumayı biliyorsan bol bol vakıa suresını oku.
Happy Meal canımmm kıyamam Sıkma canını.. Her işte bir hayır vardır, üzme güzel kalbini...
Aminnn canim insallah. Allh razi olsun.Kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş.. Yola çıkanı Allahım yolda bırakmaz, eksiği vRsa da yolda tamamlanır.. Bir kapınız kapanırsa bin kapınız açılır inşallah. Allahım en hayırlı olanı yaşatsın siZe Happy Meal