• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Kızlar bir de kafama şu takıldı. Çarşamba akşam 10 da çatlatma iğnesini yaptım. Cuma sabah 10 11 gibi aşılamam yapıldı.Aşılama için çatala aldı ve spekulumu yerleştirdi. Dediki, yumurtlaman çok güzel olmuş. Yani ultrasonla yumurtaların çatlayıp çatlamadığına bakmadı.Spekulumu takıp söyledi. Nasıl anlaşılıyorki biraz tuhaf geldi bana. Progestan da vermedi. İnşallah ters giden birşeyler yoktur.

Oyyy kıyamam sana,neden hassassın:KK61: bende ağlarım bak..

Ya canim burasi yeri mi degil aslinda ama burda benim dertlesmelerim meshur olu baya, su an bilgisayardan yazsam uzun uzun yazar aglarim ama simdilik telden yaziyorum kisaca sebebi soyleyeyim. Esim bugun aksam yemeginde maddi anlamda evi idare edemedigimiz icin esyarimizi bi depoya koyup evi kapatip annesine yerlesebilecegimizi soyledi. Bu yuzdrn biraz gerildim ve gozlerimde damlalar dusmeyi bekliyor. Ara ara dusuyor ona caktirmiyorum bile, banyoya gidip akitip toplananlari geri donuyorum salona. Bu yuzden biraz sinirlerim altust bu aksam. Bi yandan covuk istegi, bu ay tup olayina baslayacagimiz icin is arama surecine ara vermis olmam ve 1-2 gune adet olacak olmamin hassasligi had safhada. :KK61::KK61::KK61:

Kızlar bir de kafama şu takıldı. Çarşamba akşam 10 da çatlatma iğnesini yaptım. Cuma sabah 10 11 gibi aşılamam yapıldı.Aşılama için çatala aldı ve spekulumu yerleştirdi. Dediki, yumurtlaman çok güzel olmuş. Yani ultrasonla yumurtaların çatlayıp çatlamadığına bakmadı.Spekulumu takıp söyledi. Nasıl anlaşılıyorki biraz tuhaf geldi bana. Progestan da vermedi. İnşallah ters giden birşeyler yoktur.

Canim Allah'in izniyle ters giden bisey yoktur. Druna guven. Nasil anladi onu bende anlayamadim ama.

Ya canim burasi yeri mi degil aslinda ama burda benim dertlesmelerim meshur olu baya, su an bilgisayardan yazsam uzun uzun yazar aglarim ama simdilik telden yaziyorum kisaca sebebi soyleyeyim. Esim bugun aksam yemeginde maddi anlamda evi idare edemedigimiz icin esyarimizi bi depoya koyup evi kapatip annesine yerlesebilecegimizi soyledi. Bu yuzdrn biraz gerildim ve gozlerimde damlalar dusmeyi bekliyor. Ara ara dusuyor ona caktirmiyorum bile, banyoya gidip akitip toplananlari geri donuyorum salona. Bu yuzden biraz sinirlerim altust bu aksam. Bi yandan covuk istegi, bu ay tup olayina baslayacagimiz icin is arama surecine ara vermis olmam ve 1-2 gune adet olacak olmamin hassasligi had safhada. :KK61::KK61::KK61:

unıtma ki her gecenin sonunda aydınlık gelir sen şuan imtihanın doruk noktasındasın elbet kazanacağız Rabbime sığın abdest al secdeye kapan dök içini yaradana elbet derdimizin dermanı yalnızca onda Rabbim yar ve yardımcon olsun canmm benimmm :(

Happy Meal Happy Meal canım Allah yardım edecektir üzme tatlı canını. Gecenin en karalık anı şafak sökeceği zamandır derler. Ne zamanki sen dayanamayacak duruma gelirsin, o an işler değişir, kapılar açılır. Kuan okumayı biliyorsan bol bol vakıa suresını oku.

tek çatlak ben değilmişim:))) bebek arabasından tut her zımbırtısına bakıyorum. ınsanların paylastıgı faydalı gordugum seylerı kaydedıyorum yanı hersey hazıor bır bebek yok:))) o da gelse tam olacak. Ama nedense her baktıgım sey ıkızlere yonelık.

Happy Meal Happy Meal canım Allah yardım edecektir üzme tatlı canını. Gecenin en karalık anı şafak sökeceği zamandır derler. Ne zamanki sen dayanamayacak duruma gelirsin, o an işler değişir, kapılar açılır. Kuan okumayı biliyorsan bol bol vakıa suresını oku.

Happy Meal Happy Meal canımmm kıyamam Sıkma canını.. Her işte bir hayır vardır, üzme güzel kalbini...

arkadaşlar Allah razı olsun, derdime ortak oluyorsunuz bunun gibi bebek harici konularda da. iyi ki varsınız. Kur'an okumayı arapça olarak bilmiyorum ama latin alfabesiyle okumaya çalışıyorum hep. vakıa suresini de yarın ilk iş okuyacağım. elhamdülillah namazlarımı aksatmıyorum elimden geldiğince ilavelerle yapmaya çalışıyorum. Rabb'im yardımcımız olsun inşallah. sınav ki öyle büyük. öyle büyük. ama Rabb'im daha büyük. inşallah aşacağız. ama yıpratıcı bir süreç. eşimin her akşam eve mutsuz girmesi. konuşacak iki kelimemizin sonunun maddiyata varması, sonra ikimizinde keyfinin kaçması ve uzun süren suskunluklar. sonra ertesi gun ona nasılsın diye mesaj atışım. 'nasıl olayım çıkmazdayım' cevabı gelmesi. bi şey diyemeyecek olmak. kelimelerin yetersiz kalması, ya da artık onun morali düzelsin diye söylenecek kelime kalmaması. onun keyfini yerine getiremediğim için içimin için için yanması. hayırlısı. ama siz iyi ki varsınız. Allah sizden razı olsun. yeni bir gün bizi bekliyor kızlar. mutlu, sağlıklı, huzurlu geceler...

Back