Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
ohhh gelio bebiş desene :) hemen listede güncelliyorum canım sonuç bekliyor diyorum o zaman :) yarın izlenimlşerini paylaşırsın bizinle :) hayırlı ve uğurlu olsun inşallah :)
Insallah canim nasipse bakalim.paylasirim canim.bugun dr um idrara cok sıkisik gelmesende olur dedi.catlayacak gibi olmana gerek yok dedi biraz olsun yeter dedi masil sevindim anlatamam asilamada cok zorlanmistim cunku.

Canım bende 15 dk yattım normal yolla hiç yatmadan gebe kalanlar var nolur üt kaybetmek yok erkendi kesinlikle idrarda geç çıkıyor gebelik

Insallah canim nasipse bakalim.paylasirim canim.bugun dr um idrara cok sıkisik gelmesende olur dedi.catlayacak gibi olmana gerek yok dedi biraz olsun yeter dedi masil sevindim anlatamam asilamada cok zorlanmistim cunku.
ahhh o aşılamada zorlanmayı birde bana sor ölecektim neredeyse

Rabbim ol desin yeterki elbette bizde anne olacağız tez zamanda tuvalete bile zor gideceğimiz günler yakın inşallah:)çift çift verecek Rabbim
Amiiiiiin cnm inşallllaaah amiin o günler çok yakın olur hepimiz için inşallllaaah inşallah Allah yüzümüze Gülsün inşallahhh

E emos1976 umarım sizin 11. Günde cıkar! Bizim çıkmadı ama morale ihtiyacımız var .
Hcg dollenme olunca 8.gunde yukselmeye baslar. Ama bizler asilama yaptirdigimiz da catlatma ignesi denilen ve hcg iceren igneyi vuruyoruz. Bu ignenin etkisi en gec 10 gunde biter. 11. Gun iste bu yuzden diyorum. Hcg 5 uzeri ise pozitiftir. Ancak bu deger katlarsa gebelik sagliklidir.... Yoksa degildir.. arkadasin cok morali bozuldugu icin idrarda negatif diye. Bilgim dahilinde yazma ihtiyaci duydum...Kendimde ciktigi icin degil....

Merhaba , bugün embriyo transferimin 10.günü ve Bhcg değerim 8,9 çıktı , sanırım olumsuz bir durum benim gibi olan var mı?? Bir Ümit arıyorum...
Merhaba , bugün embriyo transferimin 10.günü ve Bhcg değerim 8,9 çıktı , sanırım olumsuz bir durum benim gibi olan var mı?? Bir Ümit arıyorum...
Pozitif bu. 2 gun sonra katlarsa hamilelik kesin...

Demekki benim iğnelerin etkisi bitti ki negatif çıktı ama 11 günüm oldu birsyler varsa çıkar diye ümitlenmiştim çıkmayınca sormak istedim sadece . Çünkü moralim çok bozuldu aynısını yaşayan varma diye merak etmiştim .neyse umarım herkes bebişlerine kavuşur

Tatlım bak kanda baktırırsan çıkar belki ama idrar da çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…