• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
kızlar yaklaşık 1 saat evvel aşılamamı oldum. çok ağrılı oldu yine. o taktıkları alet canımı çok yakıyo. ayrıca o aleti çıkarır çıkarmaz baya aktı geri. sizinde öyle oldumu ? doktorum progestan ilacı yazmak istemedi bide. zorla yazdırdım. siz progestan vajinal tablet kullandınız mı?
benim de cok acımıstı o soktugu zıkkım acıtıyor. ayrıca bende spermlerı yollayacagı kateterı takıncada ıcerde batmalar hıssedıyordum ve canım cok yandı. benım aşılamamı çatalda yaptı. o aletı çeker çekmez bacak bacak üstüne at dedi. öyle yaptım ve çatalda yarım saat 40 dk kadar bekledim. kalktıgımda bısey akmadı. eve gelırken cok az ıc camasırım kan ve sıvıyla ıslaktı.

Insallah canim nasipse bakalim.paylasirim canim.bugun dr um idrara cok sıkisik gelmesende olur dedi.catlayacak gibi olmana gerek yok dedi biraz olsun yeter dedi masil sevindim anlatamam asilamada cok zorlanmistim cunku.
hadı ınsallah tutar canım. bu arada asılamada ıdrara sıkısık olmak mı lazım. benım dr hıc oyle bısey demedı. ben de mesane bombos gıttım asılamaya:):)

Insallah canim nasipse bakalim.paylasirim canim.bugun dr um idrara cok sıkisik gelmesende olur dedi.catlayacak gibi olmana gerek yok dedi biraz olsun yeter dedi masil sevindim anlatamam asilamada cok zorlanmistim cunku.

ahhh o aşılamada zorlanmayı birde bana sor ölecektim neredeyseo_O

Bana asilamda sabah wc ye bi lere gir sonra 2 bardak su ic geldemisti asilamada, ama ben adilamadan sonra iice sikismistim ve masadan kalkinca once wc ye gitmistim :(

Kızlarrr yokmu aşılama yaptırıp bekleyen??

Canim listemizin 1. Sayfasinda takip edebilirsin, asilama yaptirip bekleyenimiz coook ;)

canım Rabb'im rasgetirsin inşallah. bizi haberdar et. seni yakınen takip ediyorum. hadi hayırlısı inşallah :)

tatlım diğer bilgilerini de verebilir misin ekleyelim listeye :)

ben dedim ama sana :) dua et 3 kese görmedin :))

sıkı giyin canım ayaklarının altına sıcak su torbası koy ve bol sıvı tüket en güzel şifa.

tatlım ilişkiden sonra en az 20dk kalkmadan yat. mimkünse en alttayken zaten boşalma olsun. onun dışında kafana bunu çok takma bi damlası bile yeter Rabb'im ol dedikten sonra.

geldin bebişşşşş. bende yana döne adet olmayı bekliyorum yarın filan olurum herhalde ya da en gec crs. ondan sonra seruven başlayacak Allah'ın izniyle :) ha gayret canım bizler inşallah çatır çatır doğurucaz iğne de neymiş :)

evet evet adacayı günde 3 fincan. ya aktardan alınan ya da poşet olacaksa lipton olan (bitek o %100 adaçayı çunku) bi de canım inofolic. onu da şiddetle tavsiye ederim.
:KK53: Sorma,tırsmadım değil.gönlümden tek geçiyor ama Allahtan gelene boynumuz ince...

Ayyyy canım benim Rabbim inşallah göbişinden sonra her iki kolunuda cennet meyveleriyle doldursun maşallah Subahanallah bizlerede naspi eyle Ya Rab.....
Şu akşam saatinde el açtım Allaha,dilerim hepiniz aynı mutluluğu yaşayın.hepimizin 2015 bitmeden kucağımda bebişi,memişinde sütleri olsun innnşalllllahhhhhh...

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar...
omertcan omertcan inşallah ikizlerini sağlıkla mutlulukla kucaklarsın canım... Çok ama çok sevindim isteyen tüm arkadaşlara da nasip etsin Rabbim...
Amin canım,bakalım yolu nasıl tamamlayacağız.darısı senin ve tüm anniş adaylarının başına inşallah..

Hcg dollenme olunca 8.gunde yukselmeye baslar. Ama bizler asilama yaptirdigimiz da catlatma ignesi denilen ve hcg iceren igneyi vuruyoruz. Bu ignenin etkisi en gec 10 gunde biter. 11. Gun iste bu yuzden diyorum. Hcg 5 uzeri ise pozitiftir. Ancak bu deger katlarsa gebelik sagliklidir.... Yoksa degildir.. arkadasin cok morali bozuldugu icin idrarda negatif diye. Bilgim dahilinde yazma ihtiyaci duydum...Kendimde ciktigi icin degil....

Demekki benim iğnelerin etkisi bitti ki negatif çıktı ama 11 günüm oldu birsyler varsa çıkar diye ümitlenmiştim çıkmayınca sormak istedim sadece . Çünkü moralim çok bozuldu aynısını yaşayan varma diye merak etmiştim .neyse umarım herkes bebişlerine kavuşur

Kizlar bi gerginlik mi hissettim yoksa? Herkes son derece hassas donemlerinde lutfen birbirinizi yanlis anlayip uzmeyin uzulmeyin, bize moral lazim, mutlu adimlar mutlu yaklasimlar pozitif algilar gerek ;)

:KK53: Sorma,tırsmadım değil.gönlümden tek geçiyor ama Allahtan gelene boynumuz ince...

Siki sikiya tutunsunlar insallah canim sana bebislerin, Rabb'im neylerse guzel eyler hayirli eyler :)

benim de cok acımıstı o soktugu zıkkım acıtıyor. ayrıca bende spermlerı yollayacagı kateterı takıncada ıcerde batmalar hıssedıyordum ve canım cok yandı. benım aşılamamı çatalda yaptı. o aletı çeker çekmez bacak bacak üstüne at dedi. öyle yaptım ve çatalda yarım saat 40 dk kadar bekledim. kalktıgımda bısey akmadı. eve gelırken cok az ıc camasırım kan ve sıvıyla ıslaktı.
aynen canım yaa acayip acıtıyo o şey, ağlıycaktım nerdeysee takılırken.beni 15 dakka yatırdı. progestan fitil verdimi sana? günde 3 kez yapıcam ben yarından itibaren. yarın ve çarşamba da ilişki önerdi. hem ilişki hem fitil nasıl olcak anlamadım

Şu akşam saatinde el açtım Allaha,dilerim hepiniz aynı mutluluğu yaşayın.hepimizin 2015 bitmeden kucağımda bebişi,memişinde sütleri olsun innnşalllllahhhhhh...

Aminnnn aminnnnnn aminnnnn kiz aglattin beni hassas da bi gunumdeyim :KK61::KK61:

aynen canım yaa acayip acıtıyo o şey, ağlıycaktım nerdeysee takılırken.beni 15 dakka yatırdı. progestan fitil verdimi sana? günde 3 kez yapıcam ben yarından itibaren. yarın ve çarşamba da ilişki önerdi. hem ilişki hem fitil nasıl olcak anlamadım
iliskiden 2 saat kadar sonra koy canim, bide disariya cok akiyor eriyince o yuzden en son yatarken koy.

Kizlar bi gerginlik mi hissettim yoksa? Herkes son derece hassas donemlerinde lutfen birbirinizi yanlis anlayip uzmeyin uzulmeyin, bize moral lazim, mutlu adimlar mutlu yaklasimlar pozitif algilar gerek :KK66:

Siki sikiya tutunsunlar insallah canim sana bebislerin, Rabb'im neylerse guzel eyler hayirli eyler :)
Kızlar idrar testine takılmayın.brnde yaptım o hatayı ve negatifi görünce yıkıldım.sonra kan testinde pozitifi yakaladım çok şükür.o yüzden germeyin,gerilmeyin,moralinizi bozmayın.herşey güzel olacak inşallah.

Back