- Konu Sahibi Happy Meal
- #1.181
Cok prd senin ki tup bebekmis. Asilama olsa pozotif de. Bu deger icin bir yorum yapmiyayim. Insallah 2 ye dorde katlasin bir anda.Pozitif bu. 2 gun sonra katlarsa hamilelik kesin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok prd senin ki tup bebekmis. Asilama olsa pozotif de. Bu deger icin bir yorum yapmiyayim. Insallah 2 ye dorde katlasin bir anda.Pozitif bu. 2 gun sonra katlarsa hamilelik kesin...
11.gün yumurtalar yeterli büyüklükteydi çatlatma iğnesi yaptık, 13. gün aşılama.Kızlar adetinizin kaçıncı günü aşılama yaptırdınız?
benim de cok acımıstı o soktugu zıkkım acıtıyor. ayrıca bende spermlerı yollayacagı kateterı takıncada ıcerde batmalar hıssedıyordum ve canım cok yandı. benım aşılamamı çatalda yaptı. o aletı çeker çekmez bacak bacak üstüne at dedi. öyle yaptım ve çatalda yarım saat 40 dk kadar bekledim. kalktıgımda bısey akmadı. eve gelırken cok az ıc camasırım kan ve sıvıyla ıslaktı.kızlar yaklaşık 1 saat evvel aşılamamı oldum. çok ağrılı oldu yine. o taktıkları alet canımı çok yakıyo. ayrıca o aleti çıkarır çıkarmaz baya aktı geri. sizinde öyle oldumu ? doktorum progestan ilacı yazmak istemedi bide. zorla yazdırdım. siz progestan vajinal tablet kullandınız mı?
hadı ınsallah tutar canım. bu arada asılamada ıdrara sıkısık olmak mı lazım. benım dr hıc oyle bısey demedı. ben de mesane bombos gıttım asılamaya:):)Insallah canim nasipse bakalim.paylasirim canim.bugun dr um idrara cok sıkisik gelmesende olur dedi.catlayacak gibi olmana gerek yok dedi biraz olsun yeter dedi masil sevindim anlatamam asilamada cok zorlanmistim cunku.
Insallah canim nasipse bakalim.paylasirim canim.bugun dr um idrara cok sıkisik gelmesende olur dedi.catlayacak gibi olmana gerek yok dedi biraz olsun yeter dedi masil sevindim anlatamam asilamada cok zorlanmistim cunku.
ahhh o aşılamada zorlanmayı birde bana sor ölecektim neredeyse
Kızlarrr yokmu aşılama yaptırıp bekleyen??
Sorma,tırsmadım değil.gönlümden tek geçiyor ama Allahtan gelene boynumuz ince...canım Rabb'im rasgetirsin inşallah. bizi haberdar et. seni yakınen takip ediyorum. hadi hayırlısı inşallah :)
tatlım diğer bilgilerini de verebilir misin ekleyelim listeye :)
ben dedim ama sana :) dua et 3 kese görmedin :))
sıkı giyin canım ayaklarının altına sıcak su torbası koy ve bol sıvı tüket en güzel şifa.
tatlım ilişkiden sonra en az 20dk kalkmadan yat. mimkünse en alttayken zaten boşalma olsun. onun dışında kafana bunu çok takma bi damlası bile yeter Rabb'im ol dedikten sonra.
geldin bebişşşşş. bende yana döne adet olmayı bekliyorum yarın filan olurum herhalde ya da en gec crs. ondan sonra seruven başlayacak Allah'ın izniyle :) ha gayret canım bizler inşallah çatır çatır doğurucaz iğne de neymiş :)
evet evet adacayı günde 3 fincan. ya aktardan alınan ya da poşet olacaksa lipton olan (bitek o %100 adaçayı çunku) bi de canım inofolic. onu da şiddetle tavsiye ederim.
Şu akşam saatinde el açtım Allaha,dilerim hepiniz aynı mutluluğu yaşayın.hepimizin 2015 bitmeden kucağımda bebişi,memişinde sütleri olsun innnşalllllahhhhhh...Ayyyy canım benim Rabbim inşallah göbişinden sonra her iki kolunuda cennet meyveleriyle doldursun maşallah Subahanallah bizlerede naspi eyle Ya Rab.....
Dilerim Allahtan görürsün inşallah güzelim. Duan makbul olur inşallahhhh...ah ah 10 gün sonra test yapsam ve pozitif olsa, sonra muayenede çift kese görsem ve onları doğursam daha ben ne isterim Allahtan. hayali bile içimi kıpır kıpır ediyor
Amin canım,bakalım yolu nasıl tamamlayacağız.darısı senin ve tüm anniş adaylarının başına inşallah..Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar...
omertcan inşallah ikizlerini sağlıkla mutlulukla kucaklarsın canım... Çok ama çok sevindim isteyen tüm arkadaşlara da nasip etsin Rabbim...
Hcg dollenme olunca 8.gunde yukselmeye baslar. Ama bizler asilama yaptirdigimiz da catlatma ignesi denilen ve hcg iceren igneyi vuruyoruz. Bu ignenin etkisi en gec 10 gunde biter. 11. Gun iste bu yuzden diyorum. Hcg 5 uzeri ise pozitiftir. Ancak bu deger katlarsa gebelik sagliklidir.... Yoksa degildir.. arkadasin cok morali bozuldugu icin idrarda negatif diye. Bilgim dahilinde yazma ihtiyaci duydum...Kendimde ciktigi icin degil....
Demekki benim iğnelerin etkisi bitti ki negatif çıktı ama 11 günüm oldu birsyler varsa çıkar diye ümitlenmiştim çıkmayınca sormak istedim sadece . Çünkü moralim çok bozuldu aynısını yaşayan varma diye merak etmiştim .neyse umarım herkes bebişlerine kavuşur
Sorma,tırsmadım değil.gönlümden tek geçiyor ama Allahtan gelene boynumuz ince...
Amin canım inşallah.Gözün aydın demek ikiz annesi olacaksın.Allah bebişlerini ve seni korusun sağlıcakla kurtarsın
Aminnnn inşallah:))ah ah 10 gün sonra test yapsam ve pozitif olsa, sonra muayenede çift kese görsem ve onları doğursam daha ben ne isterim Allahtan. hayali bile içimi kıpır kıpır ediyor
Bakalım kısmetse ikiz,değilsentekiz.Rabbim ne nasip ederse.çok teşekkür ederimAyy canim yaaa cok guzelll insaallah ikizlrrin seninle olur mutlu sonuçlar al herzaman allahim yardimcin olsun. Darisi bizler basinaaa aminnnn:)
aynen canım yaa acayip acıtıyo o şey, ağlıycaktım nerdeysee takılırken.beni 15 dakka yatırdı. progestan fitil verdimi sana? günde 3 kez yapıcam ben yarından itibaren. yarın ve çarşamba da ilişki önerdi. hem ilişki hem fitil nasıl olcak anlamadımbenim de cok acımıstı o soktugu zıkkım acıtıyor. ayrıca bende spermlerı yollayacagı kateterı takıncada ıcerde batmalar hıssedıyordum ve canım cok yandı. benım aşılamamı çatalda yaptı. o aletı çeker çekmez bacak bacak üstüne at dedi. öyle yaptım ve çatalda yarım saat 40 dk kadar bekledim. kalktıgımda bısey akmadı. eve gelırken cok az ıc camasırım kan ve sıvıyla ıslaktı.
Lanet jel yaaa,benide vajinal alerji yapmıştı,deliriyodum.dr na danış,şikayet et bence.hapa yada iğnesine çeviriyolar.Kızlar, Crinone Vajinal Jel kullanıp gögüs ucu acısı( hassasiyeti ) ceken var mı ? Hele ki üşürsem o kadar cok canım acıyor ki ağlayacak gibi oluyorum ...
Şu akşam saatinde el açtım Allaha,dilerim hepiniz aynı mutluluğu yaşayın.hepimizin 2015 bitmeden kucağımda bebişi,memişinde sütleri olsun innnşalllllahhhhhh...
iliskiden 2 saat kadar sonra koy canim, bide disariya cok akiyor eriyince o yuzden en son yatarken koy.aynen canım yaa acayip acıtıyo o şey, ağlıycaktım nerdeysee takılırken.beni 15 dakka yatırdı. progestan fitil verdimi sana? günde 3 kez yapıcam ben yarından itibaren. yarın ve çarşamba da ilişki önerdi. hem ilişki hem fitil nasıl olcak anlamadım
Kızlar idrar testine takılmayın.brnde yaptım o hatayı ve negatifi görünce yıkıldım.sonra kan testinde pozitifi yakaladım çok şükür.o yüzden germeyin,gerilmeyin,moralinizi bozmayın.herşey güzel olacak inşallah.Kizlar bi gerginlik mi hissettim yoksa? Herkes son derece hassas donemlerinde lutfen birbirinizi yanlis anlayip uzmeyin uzulmeyin, bize moral lazim, mutlu adimlar mutlu yaklasimlar pozitif algilar gerek
Siki sikiya tutunsunlar insallah canim sana bebislerin, Rabb'im neylerse guzel eyler hayirli eyler :)