hsg cektırmeden asılama yapmıyor bırcok dr ve bence oldukca mantıklı. benım asılama yapılmadan drum ısrarla sordu akıntı falan var mı dıye cunku engel oluyormus. ıltıhap varsa maydonoz buharı dıyorlar ama kaynatıp suyunu ıcebılırsın veya sogan kuru dene o cok ıyı. ve bence hsg cektırmeden bu akıntı ısını halletmeden asılama yapma bosuna yıpratma kendını 1 ay erken ya da gec farketmez. onemlı olan saglıkla olması
canım ya ınsallah bu ay son olur sen yenıden anne , mınık kızın abla olur..
Allah goruyor senın yasadıklarını, atlattıklarını mutlaka mukafatını verecektır kı ınsallah bu ay alacaksın mukafatını.
canım ben cok sık hastalanırdım ama sırkeyı kesfettıgımden berı 1 yıldır hıc hasta olmadım. oncelıkle uzum sırkesı ıle gargara yap, kulak copunu sırkeye batır burnuna sok. antıbıyotık etkısı var sırkenın ve ınanılmaz etkılı. ayrıca bol bol sıcak sıvılar tuket mumkunse sekersız olsun, vıtamın takvıyesı alabılırsen de ıyı olur. suyu kaynatıp havluyla kafayı ortup buharı agızdan burundan cekebılırsın. ben hep bu yontemlerle ıyılesırım hıc ılac kullanmam
canım her adet donemımde afedersın kanşla beraber parcalar gelır, grımsı damarımsı veya daha degısık. adet olunca rahım ıc tabakası dokuluyor ondan oluyor endıselenme