• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Canım benim 10. Günüm bu gün ilk 4-5 gün gaz sancısı bel ağrısı kasık ağrısı yaşadım ve sarı kıvamlı bi akıntı sonra durdu tüm sikayetler dün geceden beriyse saydığım belirtilerim var bütün şikayetler karın bölgesine yoğunlaştı bide içim hani reglinin ilk günü bir bulantı olurya o şekilde midem kalkmıyor ama sanki karnimda bi yılan dönüyo böğğğg :KK66: yani 5. Günündeysen bende o sıralar duraklamalar yaşadım endişelenme bide ne belitiler gördük avuntu ne belirsizlikler duyduk sonuçlu :KK66:
Hadi hayirlisi canim.bugun bi anda butn agrilar yok olunca şaşirdim.gerçi agrim olunca da kendi kendime kuruyodum.çatlamadi mi kist mi oldu da böyle agriyo diyodum.simdide hç bise yok ay kafayi yiyom galiba

@gloryros canım aşılama günümüz aynı ve bende de bu gün senle aynı durumdayım birden regli oldum diyorum koşuyorum wc ye biseycikler yok buarada benim regliden önce hic ağrım olmazdı sadece ilk gün sökülme ağrısı olurdu bu au çok farklı durumum inşallah diyorum

@gloryros canım aşılama günümüz aynı ve bende de bu gün senle aynı durumdayım birden regli oldum diyorum koşuyorum wc ye biseycikler yok buarada benim regliden önce hic ağrım olmazdı sadece ilk gün sökülme ağrısı olurdu bu au çok farklı durumum inşallah diyorum
İnşallah bebişin seninledir

ı durumdayım birden regli oldum diyorum koşuyorum wc ye biseycikler yok buarada benim regliden
Evet ilk aşılamam , ama bugüne kadar birsey yoktu sarı akıntıdan başka belirtim yoktu bugün uyandım kasığım çok acıyor adet olacak gibi sürekli oldum sanıyorum bakıyorum yok psikolojim ıyıce bozuldu :KK43: of of
canım aşılama günümüz aynı ve bende de bu gün senle aynı durumdayım birden regli oldum diyorum koşuyorum wc ye biseycikler yok buarada benim regliden önce hic ağrım olmazdı sadece ilk gün sökülme ağrısı olurdu bu ay çok farklı durumum inşallah diyorum

Merhaba kizlar bugun muayne oldum yukurta toplama sonrasi dirduncu gun bugun sivi birikimi olmamis oyuzden tranaferi iptal etmedi.ama yumurta uretimi devam ettigi icin iki embriyok oymayacam dedi ikiside tutarsa zor bi hamilelik gecirisin dedi riske atmayalim dedi.yarin oglen transferim olacak insallah kizlar.:)

Merhaba kizlar, benim bugün asilamanin 13. günü. Kendimi dinlemekten fenalik geldi. Cuma´dan beri lekelenme devam ediyor. Endimetrioz süphesi oldugu icin gercek Adet mi degilmi bilemedim. Bugün Aile hekimine kan verdim Gebelik Testi icin. Asilamanin 13. günü Kan testi uygunmudur yoksa biraz dahami bekleseydim? Hayirlisi bakalim.

Merhaba kizlar bugun muayne oldum yukurta toplama sonrasi dirduncu gun bugun sivi birikimi olmamis oyuzden tranaferi iptal etmedi.ama yumurta uretimi devam ettigi icin iki embriyok oymayacam dedi ikiside tutarsa zor bi hamilelik gecirisin dedi riske atmayalim dedi.yarin oglen transferim olacak insallah kizlar.:)

ohhh gelio bebiş desene :) hemen listede güncelliyorum canım sonuç bekliyor diyorum o zaman :) yarın izlenimlşerini paylaşırsın bizinle :) hayırlı ve uğurlu olsun inşallah :)

Merhaba kizlar, benim bugün asilamanin 13. günü. Kendimi dinlemekten fenalik geldi. Cuma´dan beri lekelenme devam ediyor. Endimetrioz süphesi oldugu icin gercek Adet mi degilmi bilemedim. Bugün Aile hekimine kan verdim Gebelik Testi icin. Asilamanin 13. günü Kan testi uygunmudur yoksa biraz dahami bekleseydim? Hayirlisi bakalim.
Canım burda birçok arkadaş 12. Gün yapmış ve sonuç almış kanda 5 in üstü pozitif diyolar ve 12. Ve 13. Gün 200 küsürlü sonuçlardan bahsediyolar yaptiran Arkadaşlar hadi olsun bizimki 50 yada 60 lı rakamlar erken bakıldığı için progesteronumuza yeter k8 5 in üstü olsun bende 10. Günüm 2 yada3 gune yaptırırım heralde

Canım senin endometriozis mi var? Ben topikte bildiklerimi takip ediyorum benim de var andometriozisim. Senin de varsa seni de akip etmek isterim çünkü merak ediyorum endometriozis olanların aşılaması tüp bebeği tutuyor mu diye. Ben de aşılama yapmıştım olmadı, şimdi tüp bebek yapıyoruz bu ay. Hayırlısı hepimiz için inşallah

Amin, sagol canim. Konulmus bir teshis yok ama Dr. Endimetrioz´dan süpheleniyor. Belirtiler uyuyor cünkü. Son bir yildir adetim günü gününe basliyor ama yaklasik 6-7 gün lekelenme ve akinti ile karisik kahverengi geliyor sadece. Ancak 7-8. gün tam sökülüyor ve bitene kadar yine lekelenme ile toplam 11. günü buluyor. Eskiden günü gününe olmasi gerektigi renkte sökülmeye baslardi ama artik kafa yemece. Bugün asilamanin 13. günü ve Aile hekiminde Kan verdim Gebelik Testi icin. Hakkimda Hayirlisi bakalim. Siz kac asilama yaptirdiniz?

Amin, sagol canim. Konulmus bir teshis yok ama Dr. Endimetrioz´dan süpheleniyor. Belirtiler uyuyor cünkü. Son bir yildir adetim günü gününe basliyor ama yaklasik 6-7 gün lekelenme ve akinti ile karisik kahverengi geliyor sadece. Ancak 7-8. gün tam sökülüyor ve bitene kadar yine lekelenme ile toplam 11. günü buluyor. Eskiden günü gününe olmasi gerektigi renkte sökülmeye baslardi ama artik kafa yemece. Bugün asilamanin 13. günü ve Aile hekiminde Kan verdim Gebelik Testi icin. Hakkimda Hayirlisi bakalim. Siz kac asilama yaptirdiniz?
inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Canım burda birçok arkadaş 12. Gün yapmış ve sonuç almış kanda 5 in üstü pozitif diyolar ve 12. Ve 13. Gün 200 küsürlü sonuçlardan bahsediyolar yaptiran Arkadaşlar hadi olsun bizimki 50 yada 60 lı rakamlar erken bakıldığı için progesteronumuza yeter k8 5 in üstü olsun bende 10. Günüm 2 yada3 gune yaptırırım heralde

Insallah, bilgi icin tesekkkür ederim. Bunaldim bu haftasonu iyice, yok kasigim agridi, yok rahimden sanci geldi vs. vs. Yarin ögleden sonra yetisirsem alirim insallah sonucu yoksa Carsamba´ya kalir. O derece rahatim:-)

Kizlar,iyi pazarlar.bugun asilamamin 4. Günü. Iki gundur adet sancsi gbi agrim var.sag tarafta.belim cok agriyo ve hatta kalçama vuruyo neden böyle seyler oluyo.yolunda gtmeyen bişe mi var acaba :KK61:

canım üzülme ya enfeksiyon vardır ki ozman akıntının koyu renk ve kokulu olması gerekir yada döllenme meydana gelip tutmuştur yerleşme ağrısı çekiyorsundur

hsg cektırmeden asılama yapmıyor bırcok dr ve bence oldukca mantıklı. benım asılama yapılmadan drum ısrarla sordu akıntı falan var mı dıye cunku engel oluyormus. ıltıhap varsa maydonoz buharı dıyorlar ama kaynatıp suyunu ıcebılırsın veya sogan kuru dene o cok ıyı. ve bence hsg cektırmeden bu akıntı ısını halletmeden asılama yapma bosuna yıpratma kendını 1 ay erken ya da gec farketmez. onemlı olan saglıkla olması

canım ya ınsallah bu ay son olur sen yenıden anne , mınık kızın abla olur..
Allah goruyor senın yasadıklarını, atlattıklarını mutlaka mukafatını verecektır kı ınsallah bu ay alacaksın mukafatını.

canım ben cok sık hastalanırdım ama sırkeyı kesfettıgımden berı 1 yıldır hıc hasta olmadım. oncelıkle uzum sırkesı ıle gargara yap, kulak copunu sırkeye batır burnuna sok. antıbıyotık etkısı var sırkenın ve ınanılmaz etkılı. ayrıca bol bol sıcak sıvılar tuket mumkunse sekersız olsun, vıtamın takvıyesı alabılırsen de ıyı olur. suyu kaynatıp havluyla kafayı ortup buharı agızdan burundan cekebılırsın. ben hep bu yontemlerle ıyılesırım hıc ılac kullanmam

canım her adet donemımde afedersın kanşla beraber parcalar gelır, grımsı damarımsı veya daha degısık. adet olunca rahım ıc tabakası dokuluyor ondan oluyor endıselenme
Tşk ederim canım yazdıklarını deniycem inşallah faydası olur akşam 7 de çatlatma iğnesini yaptırdım eve geldim kalınca giyinip yorganın altına girdim çarşambaya kadar geçse yeter :(

Arkadaşlar bugün 11 gün aşılamamda ve sabah uyandım sol kasığım çok acıyor adet mi Olacağım ay çok tedirginimmmm son günler Geçmiyor olmadı sanırım :KK43:( bugün idrar yapsam çıkarmı ki ya :KK43:

hayır canım idrarda çıkmaz benimde 11.ve10 günlerde ağrım çoktu 12.gün kan testi yap çıkıyor

kızlar yaklaşık 1 saat evvel aşılamamı oldum. çok ağrılı oldu yine. o taktıkları alet canımı çok yakıyo. ayrıca o aleti çıkarır çıkarmaz baya aktı geri. sizinde öyle oldumu ? doktorum progestan ilacı yazmak istemedi bide. zorla yazdırdım. siz progestan vajinal tablet kullandınız mı?

Back