Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168

aşılamanın 13.günü kanda çıkar beta hcg korkma canım sen dinlen

gecmis olsun ve güzel sonuclarimiz olsun insallah. Spekulum´u diyorsun sanirim. Gevsemeyince agriyor bazen Dr. onu takarken. Bende agri olmadi, rahattim ve asilama günümde hic akintim olmadi. Hemsire olur diye ped vermisti hatta ama tek damla gelmedi. Dr. asilamadan 4 gün önce 15 günlük Vajinal Tablet yazmisti, östrojen icerikli Vagifem Tabletti. Bitene kadarda kullandim.

benden spekulumu çıkarıca çok aktı canım ya.yollananların bayası geri geldi sanki. yatak baya ıslandı. korktum valla ya. boşuna mı aşılama oldu şimdi?

Bu gece 11 de çatlatma iğnemi vurulacam.
Çarşamba aşılama var. 13. gün oluyor erken mi acaba?

bende varım arkadaşlar bugün tedavim başladı hadi hayırlısı

BeNimde 14 gunu yapıldı aşılamam 20 dk yatırdılar sonra hemen kaldırdılar eve gittim inş tutulmuştur bebegm ama çok umutsuzum hiç bişi yokmuş gibi bugün aşılamadan sonraki 11 günüm idrarda negatif çıktı sizce erkenmiydi kızlar çok üzldüm

Cok erken idrarda cikmaz. Bence yarin kanda baktir cikar.

Nicin anestezili yaptirmadin asilamayi. Aci hissetmedigin icin kendini kasmiyorsun ve spermler geri gelmez boylece. Yine de gonlunu ferah tut. Allah nadip ettiyse olur. 1 ya da 2 sperme bakar bu is. Stres olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…