• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
peçeteye silerken iltihap gibi damar damar bişiler gördüm dün akşam, dün hastalanmıştım zaten. Bugünde az az var. Dr ye gidcem 4de randevum var. Kalbim daha da carpıyor:( hayırlısı olsun tabiki ama acaba mı acaba mı soruları kemiriyor sanki!! Sen söylemiştin demi kan testi yaptır & düşük de olabilir diye demi melike222 melike222 arkadaşım? düşük yaptgındaki belirtilerin nasıldı, bahsetmek seni üzmezse cavapla canım, hatırlatacaksa boşverelim, teşwkkürler.
Nptn canım muayene oldun mu

kızlarr günaydın haftaya aşılamam olucak ama dünden beri sürekli kahverengi akıntım var sanırım iltihap oldum çok morelim bozuldu:KK17::KK17:

Zaten hsg çektirmedim bide çok iltihap oluyorum şimdiden umutsuzluğa kapıldım keisn benim tüplerim tıkalı diye offf:KK61:

Maydanoz suyu içmeye başladım dün akşam bu sabahta içtim buharına oturmayı düşünüyorum bunları deneyen varmı gerçekten iltihapı söküyomu? Bide klomen kullanırken maydonoz suyunun bi zararı olmaz heralde dimi?
hsg cektırmeden asılama yapmıyor bırcok dr ve bence oldukca mantıklı. benım asılama yapılmadan drum ısrarla sordu akıntı falan var mı dıye cunku engel oluyormus. ıltıhap varsa maydonoz buharı dıyorlar ama kaynatıp suyunu ıcebılırsın veya sogan kuru dene o cok ıyı. ve bence hsg cektırmeden bu akıntı ısını halletmeden asılama yapma bosuna yıpratma kendını 1 ay erken ya da gec farketmez. onemlı olan saglıkla olması

Kızlarrrrr,

Dün Akşam 22:30 itibari ile Çatlatma iğnemi vurulmuş bulunuyorum... Yarın sabah 10:30 gibi yumurta toplama işlemim var... O güzel dualarınızdan eksik etmeyin beni emi :KK54: Çok heyecanlı ve de endişeliyim...:rolleyes:
canım ya ınsallah bu ay son olur sen yenıden anne , mınık kızın abla olur..
Allah goruyor senın yasadıklarını, atlattıklarını mutlaka mukafatını verecektır kı ınsallah bu ay alacaksın mukafatını.

Kızlar çarşamba aşılamam yapılacak, grip olmaya başlıyorum tavsiye edeceginiz bişey varmı ilaçda içemiyorum bu akşam çatlatma iğnesi yaptıracam, off tam zamanını buldu :KK43:
canım ben cok sık hastalanırdım ama sırkeyı kesfettıgımden berı 1 yıldır hıc hasta olmadım. oncelıkle uzum sırkesı ıle gargara yap, kulak copunu sırkeye batır burnuna sok. antıbıyotık etkısı var sırkenın ve ınanılmaz etkılı. ayrıca bol bol sıcak sıvılar tuket mumkunse sekersız olsun, vıtamın takvıyesı alabılırsen de ıyı olur. suyu kaynatıp havluyla kafayı ortup buharı agızdan burundan cekebılırsın. ben hep bu yontemlerle ıyılesırım hıc ılac kullanmam

Arkadslar adet döneminde kırmızılarla beraber grı gıbı damarımsı bırseyler goren veya bılgısı olan var mı?
canım her adet donemımde afedersın kanşla beraber parcalar gelır, grımsı damarımsı veya daha degısık. adet olunca rahım ıc tabakası dokuluyor ondan oluyor endıselenme

Evet persa33 persa33 aynen öyle. Kist oluşabilme ihtimalim varmış, ilaç kullanacağım. melike222 melike222 korktuğumuz başıma gelmedi şükür güzelim.birinci aşılamada kaldık:)) Biraz mola olsun bakalım, sizlerden güzel hayırlı haberler gelir umarım..

Kizlar meraba. Bugun itibariyle atedimin 3.gunundeyim ve tup bebek tedavisine baslamis bulunuyorum. Saat 7 de ilk ignemi vurucam umarim kocisle becerebiliriz. Yoksa tovbe billah ben tek basima kendime batiramam. Artik pozitifi gormek istiyoruuuuuuuuimmmmmm :KK71:

Kizlar dun yazmistm asilamadan 2gun snra baya agrim olmustu adet sancsi gbi.dun aksam da o sanci bitti ve ara ara batma seklinde agri oldu.ay bugun de hiç ama hiç bisey yok. Iyi mi kotu mu?tecrubeliler yardim etsin bana.tutmadi diye mi hç bi belirtim kalmadi.

Bence hic agrilara takilma canim. Tutaninda sancisi oluyo tutmayaninda. Meselaa bel agrisii tutana oluyo diolar ama alakasi yok. Ben asilamamda 3-4 gun bel agrisi cektim sonuc negatif. Sen sadece stressiz bi 13 gun gecirmeye bak dilerim gonlundekii olur.

ağrılar tutma habercisi olsaydı ben kesin hamile olurdum:) cunku 4 gundur cıddı kasık agrısı cekıyorum. hele kı afedersınız cısım gelınce mahfoluyorum. yapınca da agrıyor anlamadım ozellıkle sag taraf

Kizlar meraba. Bugun itibariyle atedimin 3.gunundeyim ve tup bebek tedavisine baslamis bulunuyorum. Saat 7 de ilk ignemi vurucam umarim kocisle becerebiliriz. Yoksa tovbe billah ben tek basima kendime batiramam. Artik pozitifi gormek istiyoruuuuuuuuimmmmmm :KK71:

Hayırlı olsun tedavin canım, inşallah yavruna kavuşmana vesile olur bu tedavin...

hsg cektırmeden asılama yapmıyor bırcok dr ve bence oldukca mantıklı. benım asılama yapılmadan drum ısrarla sordu akıntı falan var mı dıye cunku engel oluyormus. ıltıhap varsa maydonoz buharı dıyorlar ama kaynatıp suyunu ıcebılırsın veya sogan kuru dene o cok ıyı. ve bence hsg cektırmeden bu akıntı ısını halletmeden asılama yapma bosuna yıpratma kendını 1 ay erken ya da gec farketmez. onemlı olan saglıkla olması

haklısın cnm ama artık zamanı geçti galiba bakalım gidince dr konuşucam illa çektir derse zaten bidahaki aya kalır artık aşılama o_O

evet maydonuzu dün akşamdan beri kaynatıp içtim bugünde buharına oturucam,bide gazlı beze sarıp iç çamaşırına ped gibi koyuyolarmış maydanozun yapraklarını onuda yapıcam

nedense ilk evlendiğimden beri benim çocuğum aşılamayla olucak gibi geliyodu bana hep o yüzden sanki tutucakmış gibi geliyor eğer yapılırsa aşılama (belki herkese öyle geliyodur:KK48:) o yüzden hsg çekinmek istemedim nedense :KK53::KK53:

Happy Meal Happy Meal cnm senin bi mesajında okumuştum hangisi olduğunu bulamadım adaçayı yumurtaların boyutunu büyütüyomuş diye sürekli adaçayı içiyom :p:p
adaçayı+maydonuz suyu+maydanoz buharı bide soğan kürü yapıcamm ooo iyici kampa aldım galiba kendimi ben sanırım kafayı yiyooommm:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

canım benim aşılamamın 8.günü bu söylediğin batmalar karın ağrıları başlmıştı artarak devam etti özelliklede bel ağrısı allaha şükür hamileyim
Hayırlısı canım ya aşılama günlerimi saymazsam bugün 10. Gün ve ağrılarım cok arttı sağ tarafımda resmen kasığımdan böbreğime kadar bişey cekiyolar bugün misafirlige gittik komsularla ay Allahim nasıl bi uyku bi ara biraksalarda yatsam dedim resmen oturunca sanki bisey sıkışıyor gibi oluyor sağ tarafımda bide akıntı basladı birden geliyo aha diyorum regli oldum wc koşuyorum bisey yok ter temiz bu ay Yumoşular sağda büyümüştü kasıkdaki ağrıları şimdi karnımın sağ tarafında yaşıyorum

Hayırlısı canım ya aşılama günlerimi saymazsam bugün 10. Gün ve ağrılarım cok arttı sağ tarafımda resmen kasığımdan böbreğime kadar bişey cekiyolar bugün misafirlige gittik komsularla ay Allahim nasıl bi uyku bi ara biraksalarda yatsam dedim resmen oturunca sanki bisey sıkışıyor gibi oluyor sağ tarafımda bide akıntı basladı birden geliyo aha diyorum regli oldum wc koşuyorum bisey yok ter temiz bu ay Yumoşular sağda büyümüştü kasıkdaki ağrıları şimdi karnımın sağ tarafında yaşıyorum
canim agrilar ne zaman basladi senin?kacinci gunundesin.benim 2.gunu oldu 2gun surdu simdi hç agrim yok bugun 5.gun :(((

Canım ben Gonal-f'i saat 16:00, Cetrotide'ı 17:00 vuruyordummmm... Doktor bu şekilde bilgi verdi veeeeeee dün akşam 22:30 da son iğne olan çatlatma iğnesini vuruldum. Allah kısmet ederse yarın yumurtalarım toplanacak... Çok heyecanlı ve endişeliyim... Allah hayırlısını nasip etsin...

Alemsin canım yaaa Allah o kuşa zeval vermesin :KK70:

Allah gönlüne göre versin canım ama bir dur bir sakin ol daha şimdiden tutmazsa diye düşünceleri at kafandan...
Sen pozitif ol umutlu ol ki sonu da güzel olsun...
Ayrıca çok stres yapma olmazsa da hayırlısı diyip tekrar denersin yeter ki senin sağlığın iyi olsun...

İnşallah olmazsında müjdeli haberi verirsin bizde senin peşinden geliriz :KK4:

Kızlarrrrr,

Dün Akşam 22:30 itibari ile Çatlatma iğnemi vurulmuş bulunuyorum... Yarın sabah 10:30 gibi yumurta toplama işlemim var... O güzel dualarınızdan eksik etmeyin beni emi :KK54: Çok heyecanlı ve de endişeliyim...:rolleyes:

canım Rabb'im rasgetirsin inşallah. bizi haberdar et. seni yakınen takip ediyorum. hadi hayırlısı inşallah :)

Kızlar merhaba bende geldim aşılamamı 6 aralıkta yaptırdım beklemedeyim inşallah tutar bende müjdeli haber verip umut olurum sizlere :KK43:

tatlım diğer bilgilerini de verebilir misin ekleyelim listeye :)
Kızlarrrrrrr,ilk muaynemdi ve kesecikleri gördüm:anneadayı::nazar::anneadayı: iki kese vardı,bakalım haftaya ne görücez:KK51:

ben dedim ama sana :) dua et 3 kese görmedin :))

Kızlar çarşamba aşılamam yapılacak, grip olmaya başlıyorum tavsiye edeceginiz bişey varmı ilaçda içemiyorum bu akşam çatlatma iğnesi yaptıracam, off tam zamanını buldu :KK43:

sıkı giyin canım ayaklarının altına sıcak su torbası koy ve bol sıvı tüket en güzel şifa.

ya arkadaşlar birde birşey sorucam sizlere utnarak yazıyorum ama merakta ediyorum .içimde doktorların her nekadar normal yolla olmaz bu değerlerde desede belki olur diyorum ama ilişki esnasında spermlerin hemen geri akmasından dolayımı olmuyor acaba diyorum.yani hiç ilerlemiyor demekki diye düşünüyorum adet olmamla beraber aşılamam başlıycak inşallah bekliyorum.

tatlım ilişkiden sonra en az 20dk kalkmadan yat. mimkünse en alttayken zaten boşalma olsun. onun dışında kafana bunu çok takma bi damlası bile yeter Rabb'im ol dedikten sonra.

geldin bebişşşşş. bende yana döne adet olmayı bekliyorum yarın filan olurum herhalde ya da en gec crs. ondan sonra seruven başlayacak Allah'ın izniyle :) ha gayret canım bizler inşallah çatır çatır doğurucaz iğne de neymiş :)

Happy Meal Happy Meal cnm senin bi mesajında okumuştum hangisi olduğunu bulamadım adaçayı yumurtaların boyutunu büyütüyomuş diye sürekli adaçayı içiyom :p:p
adaçayı+maydonuz suyu+maydanoz buharı bide soğan kürü yapıcamm ooo iyici kampa aldım galiba kendimi ben sanırım kafayı yiyooommm:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

evet evet adacayı günde 3 fincan. ya aktardan alınan ya da poşet olacaksa lipton olan (bitek o %100 adaçayı çunku) bi de canım inofolic. onu da şiddetle tavsiye ederim.

canim agrilar ne zaman basladi senin?kacinci gunundesin.benim 2.gunu oldu 2gun surdu simdi hç agrim yok bugun 5.gun :KK43:((
Canım benim 10. Günüm bu gün ilk 4-5 gün gaz sancısı bel ağrısı kasık ağrısı yaşadım ve sarı kıvamlı bi akıntı sonra durdu tüm sikayetler dün geceden beriyse saydığım belirtilerim var bütün şikayetler karın bölgesine yoğunlaştı bide içim hani reglinin ilk günü bir bulantı olurya o şekilde midem kalkmıyor ama sanki karnimda bi yılan dönüyo böğğğg :KK66: yani 5. Günündeysen bende o sıralar duraklamalar yaşadım endişelenme bide ne belitiler gördük avuntu ne belirsizlikler duyduk sonuçlu ;)

Son düzenleme:
Evet ilk aşılamam , ama bugüne kadar birsey yoktu sarı akıntıdan başka belirtim yoktu bugün uyandım kasığım çok acıyor adet olacak gibi sürekli oldum sanıyorum bakıyorum yok psikolojim ıyıce bozuldu :KK43: of of
İnşallah inşallah tutar canım bende hiç hamile değilmişim gibi geliyo ama bugün kasıklarım ağrıyor ince ince :(

Back