- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #1.081
cnm çok sevindim inşallah bir kız bir oğlan olur. Bende hep ikiz istiyorum allahım sana nasip etti çok güzel ya inşallah bizde böyle güzel haberler alırız.Kızlarrrrrrr,ilk muaynemdi ve kesecikleri gördümiki kese vardı,bakalım haftaya ne görücez
evettt bende regli olmayı bekliyorum 55 gündür... regli olunca aşılama tedavim başlıycak sorunumuz eşimden kaynaklıydı ileri hızlıda sorun vardı ama artık bendede var galiba adetlerim çok düzensizleşti.hoşgeldin canım aramıza, adet olunca söyler misin seni de listemize ekleyelim :)
tabi canım memnuniyetle, adet olduysan son adet tarihini yazar mısın hemen ekleyeyim :)
elbetteki olabilirsin canım moral bozmak yok lütfen ümit kırmak yok tam gaz inanç var Allah'ın izniyle gelicek o bebişler :)
tatlım adet olur olmaz yaz bize e mi? hemen ekleyeyim seni de listeye :)
yaz canım regl olunca ekleyelim listemize :) anlaşılan bu ay da geçen ay gibi kalabalık olacak bekleyişlerimiz :)
tünaydın tatlım sen nasılsın asıl?
offf bende yaşamıştım onu 13mm de kalmıştı açık olan taraftaki de tıkalı taraftaki buyuyp çatlamıştı. bir işe de yaramamıştı tabi :s
Inşallah canım yaaa hepimiz olumlu sonuçlar alalım. Rabbim yardim etsin isteyen herkes icin.bugun olacak gibiyim belim agriyor karnim agriyor bakalimm m hayırlısı olsunCanım ben Gonal-f'i saat 16:00, Cetrotide'ı 17:00 vuruyordummmm... Doktor bu şekilde bilgi verdi veeeeeee dün akşam 22:30 da son iğne olan çatlatma iğnesini vuruldum. Allah kısmet ederse yarın yumurtalarım toplanacak... Çok heyecanlı ve endişeliyim... Allah hayırlısını nasip etsin...
Alemsin canım yaaa Allah o kuşa zeval vermesin
Allah gönlüne göre versin canım ama bir dur bir sakin ol daha şimdiden tutmazsa diye düşünceleri at kafandan...
Sen pozitif ol umutlu ol ki sonu da güzel olsun...
Ayrıca çok stres yapma olmazsa da hayırlısı diyip tekrar denersin yeter ki senin sağlığın iyi olsun...
İnşallah olmazsında müjdeli haberi verirsin bizde senin peşinden geliriz
Gözün aydın demek ikiz annesi olacaksın.Allah bebişlerini ve seni korusun sağlıcakla kurtarsınKızlarrrrrrr,ilk muaynemdi ve kesecikleri gördümiki kese vardı,bakalım haftaya ne görücez
Ayy canim yaaa cok guzelll insaallah ikizlrrin seninle olur mutlu sonuçlar al herzaman allahim yardimcin olsun. Darisi bizler basinaaa aminnnn:)Gözün aydın demek ikiz annesi olacaksın.Allah bebişlerini ve seni korusun sağlıcakla kurtarsın
Benimde 9.gün ama sol kasıkta ince ince sızı şeklinde ağrı oluyo azıcık bekle canım yapma 3 güncük kalmış şunun şurasında senin ilk aşılama mıArkadaşlar bugün 11 gün aşılamamda ve sabah uyandım sol kasığım çok acıyor adet mi Olacağım ay çok tedirginimmmm son günler Geçmiyor olmadı sanırım( bugün idrar yapsam çıkarmı ki ya
Tatlım çıkanlar hiç önemli değilmiş içeride kalan bir damla bile yeterli oluyor gebe kalmak için inşallah ilk aşılaman tutarda burdan güzel haberini alırızya arkadaşlar birde birşey sorucam sizlere utnarak yazıyorum ama merakta ediyorum .içimde doktorların her nekadar normal yolla olmaz bu değerlerde desede belki olur diyorum ama ilişki esnasında spermlerin hemen geri akmasından dolayımı olmuyor acaba diyorum.yani hiç ilerlemiyor demekki diye düşünüyorum adet olmamla beraber aşılamam başlıycak inşallah bekliyorum.
Evet ilk aşılamam , ama bugüne kadar birsey yoktu sarı akıntıdan başka belirtim yoktu bugün uyandım kasığım çok acıyor adet olacak gibi sürekli oldum sanıyorum bakıyorum yok psikolojim ıyıce bozulduBenimde 9.gün ama sol kasıkta ince ince sızı şeklinde ağrı oluyo azıcık bekle canım yapma 3 güncük kalmış şunun şurasında senin ilk aşılama mı
Rabbim gönlüne göre versin canımmm...emeklerimizi boşa çıkarmasın Allah yar ve yardımcın olsun canımmm
Allah kolaylık versin canım. Ben de doktorun verdiği iğnelerden sonuncuyu yaptım. akşam muayenem var.
O bebiş senin olacak,o kadar uleyynnn
Kızlarrrrrrr,ilk muaynemdi ve kesecikleri gördümiki kese vardı,bakalım haftaya ne görücez
Bugün Asilamanin 11. günü ve sanirim benim Asilama tutmadi. Dün hafif bir lekelenme gördüm ve bugün bulanikta olsa artis vardi. Ben yinede Pazartesi kan testi yaptiracagim, cünkü Endimetrioz süphesinden dolayi kanama/lekelenme ve düzensizlik yasiyorum son 1 yildir. Hakkimda Hayirlisi bakalim.
Kızlar ayın 4 ve 5'inde aşılamam olmuştu akıntı bel ağrısı baş ağrısı ve gaz şikayetlerimı yani regli olcakmış hissini sırasıyla atlattım fakat bugün de sağ kasığımda batmalar ve alt karında ağrılarım başladı göbek deliğimde kocam olmuş aynı belirtileri yaşayan varmı
bn dûsük yaparken aynı drumu yasadm cnımArkadslar adet döneminde kırmızılarla beraber grı gıbı damarımsı bırseyler goren veya bılgısı olan var mı?
Ewet canım bn söylemştm..kask agrilaryla gtmsti yanls hatrlamyorsam cnim orda ogrenmsti hmile oldugnu we dsük yptgnıpeçeteye silerken iltihap gibi damar damar bişiler gördüm dün akşam, dün hastalanmıştım zaten. Bugünde az az var. Dr ye gidcem 4de randevum var. Kalbim daha da carpıyorhayırlısı olsun tabiki ama acaba mı acaba mı soruları kemiriyor sanki!! Sen söylemiştin demi kan testi yaptır & düşük de olabilir diye demi melike222 arkadaşım? düşük yaptgındaki belirtilerin nasıldı, bahsetmek seni üzmezse cavapla canım, hatırlatacaksa boşverelim, teşwkkürler.
Canım bn dha yeni fark ettm sn bnim dsükgmün nsıl grçeklestgıni sormussun..bnim gbeligm kmyasaldi kntrole gdince ögrndm dsük yptigmi..kullandgm jel we ilaç kanamanın olusmasni engelyoms..ilacı brak ddi drum kanamam bsladi çok byük parçalar düsrdüm.parça dserken agrım çok oluyodu wde çok ktû kokuyodu..dmarsı dmarsı parçalar dsürdm canım drum nrmal ddi dhada dsürürsn ddi çnkü bz kseyi grmüstk cnim bebegi we kalp atslarni dymaya gtmistk o gndepeçeteye silerken iltihap gibi damar damar bişiler gördüm dün akşam, dün hastalanmıştım zaten. Bugünde az az var. Dr ye gidcem 4de randevum var. Kalbim daha da carpıyorhayırlısı olsun tabiki ama acaba mı acaba mı soruları kemiriyor sanki!! Sen söylemiştin demi kan testi yaptır & düşük de olabilir diye demi melike222 arkadaşım? düşük yaptgındaki belirtilerin nasıldı, bahsetmek seni üzmezse cavapla canım, hatırlatacaksa boşverelim, teşwkkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?