- 17 Eylül 2014
- 8.274
- 12.959
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #1.101
Nptn canım muayene oldun mupeçeteye silerken iltihap gibi damar damar bişiler gördüm dün akşam, dün hastalanmıştım zaten. Bugünde az az var. Dr ye gidcem 4de randevum var. Kalbim daha da carpıyorhayırlısı olsun tabiki ama acaba mı acaba mı soruları kemiriyor sanki!! Sen söylemiştin demi kan testi yaptır & düşük de olabilir diye demi melike222 arkadaşım? düşük yaptgındaki belirtilerin nasıldı, bahsetmek seni üzmezse cavapla canım, hatırlatacaksa boşverelim, teşwkkürler.
hsg cektırmeden asılama yapmıyor bırcok dr ve bence oldukca mantıklı. benım asılama yapılmadan drum ısrarla sordu akıntı falan var mı dıye cunku engel oluyormus. ıltıhap varsa maydonoz buharı dıyorlar ama kaynatıp suyunu ıcebılırsın veya sogan kuru dene o cok ıyı. ve bence hsg cektırmeden bu akıntı ısını halletmeden asılama yapma bosuna yıpratma kendını 1 ay erken ya da gec farketmez. onemlı olan saglıkla olmasıkızlarr günaydın haftaya aşılamam olucak ama dünden beri sürekli kahverengi akıntım var sanırım iltihap oldum çok morelim bozuldu
Zaten hsg çektirmedim bide çok iltihap oluyorum şimdiden umutsuzluğa kapıldım keisn benim tüplerim tıkalı diye offf
Maydanoz suyu içmeye başladım dün akşam bu sabahta içtim buharına oturmayı düşünüyorum bunları deneyen varmı gerçekten iltihapı söküyomu? Bide klomen kullanırken maydonoz suyunun bi zararı olmaz heralde dimi?
canım ya ınsallah bu ay son olur sen yenıden anne , mınık kızın abla olur..Kızlarrrrr,
Dün Akşam 22:30 itibari ile Çatlatma iğnemi vurulmuş bulunuyorum... Yarın sabah 10:30 gibi yumurta toplama işlemim var... O güzel dualarınızdan eksik etmeyin beni emiÇok heyecanlı ve de endişeliyim...
canım ben cok sık hastalanırdım ama sırkeyı kesfettıgımden berı 1 yıldır hıc hasta olmadım. oncelıkle uzum sırkesı ıle gargara yap, kulak copunu sırkeye batır burnuna sok. antıbıyotık etkısı var sırkenın ve ınanılmaz etkılı. ayrıca bol bol sıcak sıvılar tuket mumkunse sekersız olsun, vıtamın takvıyesı alabılırsen de ıyı olur. suyu kaynatıp havluyla kafayı ortup buharı agızdan burundan cekebılırsın. ben hep bu yontemlerle ıyılesırım hıc ılac kullanmamKızlar çarşamba aşılamam yapılacak, grip olmaya başlıyorum tavsiye edeceginiz bişey varmı ilaçda içemiyorum bu akşam çatlatma iğnesi yaptıracam, off tam zamanını buldu
canım her adet donemımde afedersın kanşla beraber parcalar gelır, grımsı damarımsı veya daha degısık. adet olunca rahım ıc tabakası dokuluyor ondan oluyor endıselenmeArkadslar adet döneminde kırmızılarla beraber grı gıbı damarımsı bırseyler goren veya bılgısı olan var mı?
Kizlar meraba. Bugun itibariyle atedimin 3.gunundeyim ve tup bebek tedavisine baslamis bulunuyorum. Saat 7 de ilk ignemi vurucam umarim kocisle becerebiliriz. Yoksa tovbe billah ben tek basima kendime batiramam. Artik pozitifi gormek istiyoruuuuuuuuimmmmmm
hsg cektırmeden asılama yapmıyor bırcok dr ve bence oldukca mantıklı. benım asılama yapılmadan drum ısrarla sordu akıntı falan var mı dıye cunku engel oluyormus. ıltıhap varsa maydonoz buharı dıyorlar ama kaynatıp suyunu ıcebılırsın veya sogan kuru dene o cok ıyı. ve bence hsg cektırmeden bu akıntı ısını halletmeden asılama yapma bosuna yıpratma kendını 1 ay erken ya da gec farketmez. onemlı olan saglıkla olması
haklısın cnm ama artık zamanı geçti galiba bakalım gidince dr konuşucam illa çektir derse zaten bidahaki aya kalır artık aşılama
evet maydonuzu dün akşamdan beri kaynatıp içtim bugünde buharına oturucam,bide gazlı beze sarıp iç çamaşırına ped gibi koyuyolarmış maydanozun yapraklarını onuda yapıcam
nedense ilk evlendiğimden beri benim çocuğum aşılamayla olucak gibi geliyodu bana hep o yüzden sanki tutucakmış gibi geliyor eğer yapılırsa aşılama (belki herkese öyle geliyodur) o yüzden hsg çekinmek istemedim nedense
cnm senin kaçıncı gün oldu bugün?ağrılar tutma habercisi olsaydı ben kesin hamile olurdum:) cunku 4 gundur cıddı kasık agrısı cekıyorum. hele kı afedersınız cısım gelınce mahfoluyorum. yapınca da agrıyor anlamadım ozellıkle sag taraf
4. gün canımcnm senin kaçıncı gün oldu bugün?
Ayyyy canım benim Rabbim inşallah göbişinden sonra her iki kolunuda cennet meyveleriyle doldursun maşallah Subahanallah bizlerede naspi eyle Ya Rab.....Kızlarrrrrrr,ilk muaynemdi ve kesecikleri gördümiki kese vardı,bakalım haftaya ne görücez
Hayırlısı canım ya aşılama günlerimi saymazsam bugün 10. Gün ve ağrılarım cok arttı sağ tarafımda resmen kasığımdan böbreğime kadar bişey cekiyolar bugün misafirlige gittik komsularla ay Allahim nasıl bi uyku bi ara biraksalarda yatsam dedim resmen oturunca sanki bisey sıkışıyor gibi oluyor sağ tarafımda bide akıntı basladı birden geliyo aha diyorum regli oldum wc koşuyorum bisey yok ter temiz bu ay Yumoşular sağda büyümüştü kasıkdaki ağrıları şimdi karnımın sağ tarafında yaşıyorumcanım benim aşılamamın 8.günü bu söylediğin batmalar karın ağrıları başlmıştı artarak devam etti özelliklede bel ağrısı allaha şükür hamileyim
canim agrilar ne zaman basladi senin?kacinci gunundesin.benim 2.gunu oldu 2gun surdu simdi hç agrim yok bugun 5.gunHayırlısı canım ya aşılama günlerimi saymazsam bugün 10. Gün ve ağrılarım cok arttı sağ tarafımda resmen kasığımdan böbreğime kadar bişey cekiyolar bugün misafirlige gittik komsularla ay Allahim nasıl bi uyku bi ara biraksalarda yatsam dedim resmen oturunca sanki bisey sıkışıyor gibi oluyor sağ tarafımda bide akıntı basladı birden geliyo aha diyorum regli oldum wc koşuyorum bisey yok ter temiz bu ay Yumoşular sağda büyümüştü kasıkdaki ağrıları şimdi karnımın sağ tarafında yaşıyorum
Canım ben Gonal-f'i saat 16:00, Cetrotide'ı 17:00 vuruyordummmm... Doktor bu şekilde bilgi verdi veeeeeee dün akşam 22:30 da son iğne olan çatlatma iğnesini vuruldum. Allah kısmet ederse yarın yumurtalarım toplanacak... Çok heyecanlı ve endişeliyim... Allah hayırlısını nasip etsin...
Alemsin canım yaaa Allah o kuşa zeval vermesin
Allah gönlüne göre versin canım ama bir dur bir sakin ol daha şimdiden tutmazsa diye düşünceleri at kafandan...
Sen pozitif ol umutlu ol ki sonu da güzel olsun...
Ayrıca çok stres yapma olmazsa da hayırlısı diyip tekrar denersin yeter ki senin sağlığın iyi olsun...
İnşallah olmazsında müjdeli haberi verirsin bizde senin peşinden geliriz
Kızlarrrrr,
Dün Akşam 22:30 itibari ile Çatlatma iğnemi vurulmuş bulunuyorum... Yarın sabah 10:30 gibi yumurta toplama işlemim var... O güzel dualarınızdan eksik etmeyin beni emiÇok heyecanlı ve de endişeliyim...
Kızlar merhaba bende geldim aşılamamı 6 aralıkta yaptırdım beklemedeyim inşallah tutar bende müjdeli haber verip umut olurum sizlere
Kızlarrrrrrr,ilk muaynemdi ve kesecikleri gördümiki kese vardı,bakalım haftaya ne görücez
Kızlar çarşamba aşılamam yapılacak, grip olmaya başlıyorum tavsiye edeceginiz bişey varmı ilaçda içemiyorum bu akşam çatlatma iğnesi yaptıracam, off tam zamanını buldu
ya arkadaşlar birde birşey sorucam sizlere utnarak yazıyorum ama merakta ediyorum .içimde doktorların her nekadar normal yolla olmaz bu değerlerde desede belki olur diyorum ama ilişki esnasında spermlerin hemen geri akmasından dolayımı olmuyor acaba diyorum.yani hiç ilerlemiyor demekki diye düşünüyorum adet olmamla beraber aşılamam başlıycak inşallah bekliyorum.
Kizlar meraba. Bugun itibariyle atedimin 3.gunundeyim ve tup bebek tedavisine baslamis bulunuyorum. Saat 7 de ilk ignemi vurucam umarim kocisle becerebiliriz. Yoksa tovbe billah ben tek basima kendime batiramam. Artik pozitifi gormek istiyoruuuuuuuuimmmmmm
Happy Meal cnm senin bi mesajında okumuştum hangisi olduğunu bulamadım adaçayı yumurtaların boyutunu büyütüyomuş diye sürekli adaçayı içiyom
adaçayı+maydonuz suyu+maydanoz buharı bide soğan kürü yapıcamm ooo iyici kampa aldım galiba kendimi ben sanırım kafayı yiyooommm
Canım benim 10. Günüm bu gün ilk 4-5 gün gaz sancısı bel ağrısı kasık ağrısı yaşadım ve sarı kıvamlı bi akıntı sonra durdu tüm sikayetler dün geceden beriyse saydığım belirtilerim var bütün şikayetler karın bölgesine yoğunlaştı bide içim hani reglinin ilk günü bir bulantı olurya o şekilde midem kalkmıyor ama sanki karnimda bi yılan dönüyo böğğğgcanim agrilar ne zaman basladi senin?kacinci gunundesin.benim 2.gunu oldu 2gun surdu simdi hç agrim yok bugun 5.gun((
Evett evett ben varım göğüsler ve uçları inanılmaz hassaslaştıKızlar, Crinone Vajinal Jel kullanıp gögüs ucu acısı( hassasiyeti ) ceken var mı ? Hele ki üşürsem o kadar cok canım acıyor ki ağlayacak gibi oluyorum ...
İnşallah inşallah tutar canım bende hiç hamile değilmişim gibi geliyo ama bugün kasıklarım ağrıyor ince inceEvet ilk aşılamam , ama bugüne kadar birsey yoktu sarı akıntıdan başka belirtim yoktu bugün uyandım kasığım çok acıyor adet olacak gibi sürekli oldum sanıyorum bakıyorum yok psikolojim ıyıce bozulduof of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?