Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
canımm gerçekten bende o şişkinliği hissettim kimyasaldada ve çok garipki şuanda da hissediyorum çok gergin o bölge :)

Canım nomalde iğnelerin akşam değilmiydi?çatlatmama iğneleri öğlen yapılıyo diye biliyorum.biri öğlen biri akşam yani.o zaman sıkıntı olmaz bence

Canım ben Gonal-f'i saat 16:00, Cetrotide'ı 17:00 vuruyordummmm... Doktor bu şekilde bilgi verdi veeeeeee dün akşam 22:30 da son iğne olan çatlatma iğnesini vuruldum. Allah kısmet ederse yarın yumurtalarım toplanacak... Çok heyecanlı ve endişeliyim... Allah hayırlısını nasip etsin...

Herkese gunaydin, mutlu pazarlarr
Asilamanin 3. Gunu hala kasiklarim sis ve agriyor.dr dün ilişki önermişti canım çıktı. Az bisey kanama oldu.ne hassas kuşum var ya:))

Alemsin canım yaaa Allah o kuşa zeval vermesin

kızlar yarın aşılamam olucak Allah kısmet ederse. nolur dua edin benim için. korkuyorum tutmazsa diye. Rabbim inşallah bizlerede nasip eder bu duyguyu tatmayı

Allah gönlüne göre versin canım ama bir dur bir sakin ol daha şimdiden tutmazsa diye düşünceleri at kafandan...
Sen pozitif ol umutlu ol ki sonu da güzel olsun...
Ayrıca çok stres yapma olmazsa da hayırlısı diyip tekrar denersin yeter ki senin sağlığın iyi olsun...

İnşallah olmazsında müjdeli haberi verirsin bizde senin peşinden geliriz

selam canım nasılsın? bayağıdır göremedim seni. neler yapıyorsun? ben 2. aşılamadan sonra ara verdim. ocak yada şubatta tüp bebek yaptıracağız.
aşılamadan sonra drum rapor verdi canım pkolu olduğum için ohss geçirme ihtimalim çok yüksek diye 2.sinde ohss oluşmuştu canım çünkü şuanda yaptığım günde 3 litre suyun altına düşmemek bol bol protein ağırlıklı beslenmek

Rabbim cümle kullarının emeklerini boşa çıkarmasınn...isteyen herkesin rahmini kucağını doldursun...

Rabbim gönlüne göre versin canımmm...emeklerimizi boşa çıkarmasın Allah yar ve yardımcın olsun canımmm

Allah kolaylık versin canım. Ben de doktorun verdiği iğnelerden sonuncuyu yaptım. akşam muayenem var.

O bebiş senin olacak,o kadar uleyynnn

Aşılamadadediğiniz gibidir tabi ben transferi kasdederek anlatmaya çalıştım.normalde 4. 5. Haftalarada hissedilir. Transferde de 5-6. Günlerde hissediliyor.

ayyy hadi hayırlısı olsun canım. inşaallaahh bu sefer bebişine kavuşursun
bende napim canım en son eylülde 2. aşılamayı yaptırdık yine negatif çıkınca bende ara verdim. bu arada geçen ay tüp bebek merkesizne gittik dr bi problen yok doğal yolla hamile kalabilirsin dedi. bizde biraz daha beklemeye karar verdik. ama ocak yada şubatta tüp bebek yaptırabilirim. daha fazla beklemek istemiyorum ama tabi onunda tutacağı kesin değil.

Aşılamadadediğiniz gibidir tabi ben transferi kasdederek anlatmaya çalıştım.normalde 4. 5. Haftalarada hissedilir. Transferde de 5-6. Günlerde hissediliyor.
teşekkür ederim canım. o zaman ben 2 hafta falan beklemeliyim. çünkü yumurta çatlamam tahmini h.sonu oldu.

Göbeğin altı,kutumuzun üstü gibi,tüylerin başladığı alanda yada az üstünde

bir kız arkadaşım vardı. o da kendini kendini aynen bu şekilde muayene ederdi ve anlardı gebeliğini

AMİNNNN canımm benimm inşallah güzel sonuclanır

canım herhangi bi sorun çıkmamasına senin adına çok sevindim inşallah tedaviye falan gerek kalmaz kuzummm en kısa zamanda müjdeli haberlerini alırız kafanı en rahat ne zaman hissedersen tedaviye o zaman başla canımm psikoloji çok önemlii

boll şans diliyorum canımm şimdidenn Rabbimm gönlüne göre versinn

Kızlar çarşamba aşılamam yapılacak, grip olmaya başlıyorum tavsiye edeceginiz bişey varmı ilaçda içemiyorum bu akşam çatlatma iğnesi yaptıracam, off tam zamanını buldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…