- 17 Eylül 2014
- 8.274
- 12.959
- 248
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #1.061
canımm gerçekten bende o şişkinliği hissettim kimyasaldada ve çok garipki şuanda da hissediyorum çok gergin o bölge :)selam canım. ben sürekli takip ediyorum fakat tedaviye 2-3 ay ara verdiğim için sadece okumakla yetiniyorum. söylediğin şey çok ilginç geldi. peki bu sertliği ne zaman hissetmeye başlarız? embriyo oluşsa bile rahme 7-10 günde gelirmiş. rahme geldikten sonra mı hissedilir o şişlik. çok merak ettim
Canım nomalde iğnelerin akşam değilmiydi?çatlatmama iğneleri öğlen yapılıyo diye biliyorum.biri öğlen biri akşam yani.o zaman sıkıntı olmaz bence
Herkese gunaydin, mutlu pazarlarr
Asilamanin 3. Gunu hala kasiklarim sis ve agriyor.dr dün ilişki önermişti canım çıktı. Az bisey kanama oldu.ne hassas kuşum var ya:))
kızlar yarın aşılamam olucak Allah kısmet ederse. nolur dua edin benim için. korkuyorum tutmazsa diye. Rabbim inşallah bizlerede nasip eder bu duyguyu tatmayı
Sagol canim valla okadar cok istiyorum ki hergün kendimi kontrol ediyorum sadece cok hafif göğüs uçlarımi sikinca aci oluyor normal de hic acimaz okadar yani. Asilamanin 12.gununde test yaptim bisey çıkmadı ve ogun hasta olmam gerekiyordu ama olmadım halada bisey yok.adetimin gecikmesi 2 gün oldu. Belki kan testi yaptiracagim eger bugunde hasta olmazsammm.duaa et ne olurr arkadasimm
aşılamadan sonra drum rapor verdi canım pkolu olduğum için ohss geçirme ihtimalim çok yüksek diye 2.sinde ohss oluşmuştu canım çünkü şuanda yaptığım günde 3 litre suyun altına düşmemek bol bol protein ağırlıklı beslenmekselam canım nasılsın? bayağıdır göremedim seni. neler yapıyorsun? ben 2. aşılamadan sonra ara verdim. ocak yada şubatta tüp bebek yaptıracağız.
Rabbim gönlüne göre versin canımmm...emeklerimizi boşa çıkarmasın Allah yar ve yardımcın olsun canımmmKızlarrrrr,
Dün Akşam 22:30 itibari ile Çatlatma iğnemi vurulmuş bulunuyorum... Yarın sabah 10:30 gibi yumurta toplama işlemim var... O güzel dualarınızdan eksik etmeyin beni emiÇok heyecanlı ve de endişeliyim...
Kızlarrrrr,
Dün Akşam 22:30 itibari ile Çatlatma iğnemi vurulmuş bulunuyorum... Yarın sabah 10:30 gibi yumurta toplama işlemim var... O güzel dualarınızdan eksik etmeyin beni emiÇok heyecanlı ve de endişeliyim...
O bebiş senin olacak,o kadar uleyynnnKızlarrrrr,
Aşılamadadediğiniz gibidir tabi ben transferi kasdederek anlatmaya çalıştım.normalde 4. 5. Haftalarada hissedilir. Transferde de 5-6. Günlerde hissediliyor.selam canım. ben sürekli takip ediyorum fakat tedaviye 2-3 ay ara verdiğim için sadece okumakla yetiniyorum. söylediğin şey çok ilginç geldi. peki bu sertliği ne zaman hissetmeye başlarız? embriyo oluşsa bile rahme 7-10 günde gelirmiş. rahme geldikten sonra mı hissedilir o şişlik. çok merak ettim
teşekkür ederim canımm uzun zamandır girmiyodum...kimyasaldan sonra kafamı toparladımm 3. aşılamaya başladık bugün 5. günüm gün sayıyorumRabbim inşallah yüzümüzü güldürür emeklerimizi boşa çıkarmaz
sen neler yapıyosunn canımm benimm
canımm gerçekten bende o şişkinliği hissettim kimyasaldada ve çok garipki şuanda da hissediyorum çok gergin o bölge :)
teşekkür ederim canım. o zaman ben 2 hafta falan beklemeliyim. çünkü yumurta çatlamam tahmini h.sonu oldu.Aşılamadadediğiniz gibidir tabi ben transferi kasdederek anlatmaya çalıştım.normalde 4. 5. Haftalarada hissedilir. Transferde de 5-6. Günlerde hissediliyor.
Göbeğin altı,kutumuzun üstü gibi,tüylerin başladığı alanda yada az üstündecanım ön tarafta göbek altında mı? benimde yumurta çatlamam tahminimde h.sonu oldu.
Evet,iyi olur.ümitsizlik olmasın gereksiz.teşekkür ederim canım. o zaman ben 2 hafta falan beklemeliyim. çünkü yumurta çatlamam tahmini h.sonu oldu.
Aynen şöyle oluyor,elini donundan içeri sokuyorsun afedersin.tam kutunun tüylerinin başladığı yerle göbek altına denk gelen bölgede(pübis bölgesi) parmaklarını gezdiriyosun hafif bastırarak.o zaman eline geliyor hissediyorsun.ayyyy çok iğrenç gibi gelebilir ama değil yaniii
Göbeğin altı,kutumuzun üstü gibi,tüylerin başladığı alanda yada az üstünde
AMİNNNN canımm benimm inşallah güzel sonuclanırayyy hadi hayırlısı olsun canım. inşaallaahh bu sefer bebişine kavuşursun
bende napim canım en son eylülde 2. aşılamayı yaptırdık yine negatif çıkınca bende ara verdim. bu arada geçen ay tüp bebek merkesizne gittik dr bi problen yok doğal yolla hamile kalabilirsin dedi. bizde biraz daha beklemeye karar verdik. ama ocak yada şubatta tüp bebek yaptırabilirim. daha fazla beklemek istemiyorum ama tabi onunda tutacağı kesin değil.
ewet canımm benimm göbeğin alt kısmı belki benimkisi ohssdende kaynaklanıyo olabilir ama ümit etmek çok güzelllcanım ön tarafta göbek altında mı? benimde yumurta çatlamam tahminimde h.sonu oldu.
süperrr buuu ay çok heyecanlıKızlarrrrrrr,ilk muaynemdi ve kesecikleri gördümiki kese vardı,bakalım haftaya ne görücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?