Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Tebrik ediyorum,çok sevindim ,sayfamız hep böyle pozitiflerle dolsun ,darısı başımıza.İdrarda pozitif ise kanda zaten pozitif çıkar.

O zaman senin de pozitif yani, hadi inşallah iyi sonuçlanır çok sevindim. Bu ay topiğimizin MAŞALLAHı var. Darısı bize inşallah :)

Canım yaaaa sen bu gazla gidersen mankenlere taş çıkarırsın... Hadi inşallah sağlıkla al sen bir bebişi bunları konuşmak için vaktimiz var daha nasıl olsa...

Canım neden net değil diyorsun yahuuuu bal gibi hamilesin işte... İnşallah değerinde güzel katlanır ve sağlıkla alırsın bebişini kucağına...

İdrar da pozitifse kanda negatif çıkma olasılığı çok düşük... Hadi inşallah ikinci müjdeyi de sen ver bugün...

heyyooo süperrr çook çokk tebrik ederim canım.

merhaba kızlar.bende bu ay 2. aşılamamı olucam kısmetse. fostimon iğne vuruluyorum. yarın kontrolüm var. inşallah yumurtalar istenilen boyuta ulaşmışlardır. bu iğneyi ilk defa kullanıyorum. önceden gonal-f kullanmıştım. başka fostimon kullanan var mı aranızda? 7 gün kullanmak yeterli oldumu? benim kasıklarımda pek ağrı yok bu ay nedense. sanki yumurtalar hala küçük gibi hissediyorum

hayırlısı olsun canım Rabbim sağ salim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn darısı biz bekleyenlerin başına

tebrik ederim canım, hayırlısıyla güzel sonuçlarının devamını diliyorum..

Kızlar
Bugün kontrolüm vardı 8-9 tane yumurta görünüyor şuanda 10-13mm^deler daha, önümüzdeki hafta benim için daha önemli... Ayrıca bugün bir iğne daha verdi yumurtalar kendiliğinden çatlamasın diye... Şimdi iğne saatim kara kara düşünüyorum bir iğneyi kendi kendime yaparken zorlanıyorum şimdi ikisini birden nasıl yapacağım diye

Kizlar ben geldim.yumurta toplama islemim yapildi 28 tane yumurta toplanmis.yarin arayip bilgi vereceklermis.dr um 5.gune kadar bekletecem demis esime cunku sayi fazla sansimiz yuksek demis.tek sikinti fazla yumurta oldugundan ilaclarda hala etkisini surdurdugunden kist olabilirmis.pazartesi muayne edeceek ve kan tahlili yapacak sonucagore tranaferi yapacak.eger kist varsa iki adet donemi gecirmemi bekleyecek sonra transferi yapacak.riske atamam demis esime.insallah ertelenmeyebgerek kalmaz sali biter hayirlisi.

Ayyy maşallah diyelim nazar değmesin canım... Gerçekten sayı çok iyimiş... İnşallah embriyolarda çok ve kaliteli olurda bebişine kavuşursun yaaaa....

kızlar merhaba şu topğin altında bir sürü ismin aynı anda topikte oldupunu görünce nasıl mutlu oluyorum anlatamam size

hayırlı ve uğurlu olsun canımmmmm :) Allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsinnnn :)

canım senin şu yorumlarına bayılıyorum :) çok tatlısın. tatlım yumurtalarını önumuz haftaya buyumuş çıkarmak için adaçayını sakın unutma, bi de mutlaka ve mutlaka inofolic al eczaneden buyutmeye çok yardımcı ikisi de. sen annesin be güzelim doğum sancısı bile yaşamışsın 1-2-3-4 iğne ne ki sana

Nasipse bende bu ay aşılama olucam. Şuanda iğnelerimi vuruyorum. Pazartesi günü kontrol var..
Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah..

amin canım topiğimize hoş geldin. böyle yeni birilerini görmek çok sevindiriyor beni. topikte ihtiyac olan bilgileri paylaşabilir misin ilk sayfadaki listeye seni de ekleyelim memnuniyetle :)

sen de aramıza hoşgeldin canım :) ilk sayfada oluşturduğumuz listedeki bilgilerini ver seni de ekleyelim takip edelim :) ben fostimon kullandım canım geçen ay aşılamamda çok da iyi sonuç almıştım fostimondan. 75lik doz yetmişti. bu ay adet olmayı bekliyorum tüpe geçicez kısmetse o zaman 150likle başlayacakmışım.

Evet arkadaslar sonucumu aldim 48 saat gecmemesine ragmen iki katindan fazla yukselmis doktoruma gittim sagolsun oda cok sevindi:)

süperrrrr :) maşallahhhh :) Allah tamamına erdirsin canım benim :)

ohhh maşallah sende ne yumurtlamışsın canım ya :) hadi inşallah istediğin gibi gider. ama eğer beklemek zorunda kalırsan da sunu unutma dondurdulmuş embriyo daha kolay tutunuomuş dr um öyle söylemişti. bide canım pko lu musun sen maşallah bu kadar yumurta duyunca :)

sağol canım. hoşbulduk. benim sat 02.12.2014 yaşım 30. 2. aşılama olucak kısmetse. boy 1.65 kilo 55. İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz bu ay.

Allah isteyen herkese nasip etsin hala inanamıyorum okadar zaman bekledim abrettim yalvardımki hayırlısıysa olsun diye demekki hayırlısı buymuş olmaz diye ümitsizliğ kapılmayın kızlar allahın izniyle zamanı vakti gelince oluyormuş bol bol dua edin moralinizi bozmayın çok kafaya da takmayın ben 1.5 yıl sonra ilk kez takmadım kafama ve %10 luk ihtimal oldu dilerim herkes dileğine gönlündekine evlat sevgisine kavuşur

burda bana yazdıklarıyla moral olan çok arkadaş oldu allah onlardan da razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…