Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Kızlar ya bişey sorcam Drlar asilamayi nerde yapıyor? Kendi odalarında mi dogumhanede mi ameliyathanede mi:) fakültede cok tanıdığım var kimseyle karsilasmak istemiyorum ondan soruyorum

Kızlar ya bişey sorcam Drlar asilamayi nerde yapıyor? Kendi odalarında mi dogumhanede mi ameliyathanede mi:) fakültede cok tanıdığım var kimseyle karsilasmak istemiyorum ondan soruyorum
Normalde dogumhanede oluyor
Ama orasi cok kalabalik die benim doktorum kendi odasinda yapmisti :)

Vaaaayyyy,yürüyüş arkadaşı mı yaşasın,işte bu iyi haber yalnızlıktan patlıyorum.bu işler de desteksiz olmuyor.ben oğlumdan sonrada hep başladım başladım bıraktım kilo verme maceralarımı.ama çok pişmanım,tombiş kalmak istemşyorum,genç,sağlıklı,formda bir anne olmak istiyorum artık.geçte olsa aklım başıma geldi.dediğin gibi inşallah hayırlısıyla kucağıma alayım hele ilkindeki hataları yapmamaya çalışıcam.sütaşş inekleri gibi emzirip durucamm

kzlar benim aşılamam27 sinde yapıldı.doktorum cuma günü testi yaparız dedi ama ben dayanamıyacam sanırım yarın yapsam kan da çıkarmı acaba.

kzlar benim aşılamam27 sinde yapıldı.doktorum cuma günü testi yaparız dedi ama ben dayanamıyacam sanırım yarın yapsam kan da çıkarmı acaba.
canım 14. gün bugün senin tabikide belli olur o kadar beklemene gerek yok bence ben 29 unda yaptrdım 11. gün kanda baktım 17.5 çıktı şimdi bugun tekrarlıcam 13. gün katlamışmı diye.

sağol canım kesin belli olur demi 14.gün.o zaman sabah yaptırayım ben.inşallah benimde senin gibi yüzüm gülerr

Ay kizlar asilamami oldum bugun.dua edin ne olur. Progestan kullanicam da dr ne zaman basla dedi unuttum.kafa kalmadi valla Asilamadan sonra kullanan varsa ne zaman baslamistiniz acaba yazar misiniz.hakkimizda hayirlisi olsun

hayırlı ololsun canım dualarım seninle rabbim 12 gün sonra pozitifi göstersin inş.
ben pazartesi aşılamamı oldum salı sabahı başladım progestan a diğer iki aşılamamdada öyle yapmıştım sen yinede doktoruna dsnış belki farklı bir uygulaması vardır

amin canim tum bekleyenlere insaallah pozitifi gostersin rabbim hayirlisiyla tabi :) ben bugun sorayim dra

Hiç belli olmuyo. normalde evet ameliyathane ama muayenehanede veya odasında yapabiliyolar.

canm kahverengi kanama beklemiş kandır açık renkli ise taza kandır düşükte koyu kahve kan pek ciddi bi sorun değildir ama kasılma için birşey diyemeyeceğim bi kanmı versen acaba bhcg için
canım o günden sonra daha hiç bişey gelmedi ben de o yüzden test günümü bekliyorum 13 aralık bana uğurlu gelecek gibi sanki

Canım benim doktorum odasında yapıyor, zaten yumurta toplama gibi komplex bir işlem değil, normal cinsel ilişkiden bir farkı yok demişti benim doktorum. Hakikaten de öyle ameliyathanede yapılmasının çok önemi yok bence. Ama belki odasını muayenelerine devam etmek için kullanacaksa başka bir yerde yapabilir çünkü sizi bir süre kalkmadan dinlendiriyor aşılamadan sonra.

canım güzel düşüncelerin için teşekkür ederim :)

tatlım çok tşk ederim, yine her zamanki gibi yanımdasın :)

canım 14. gün bugün senin tabikide belli olur o kadar beklemene gerek yok bence ben 29 unda yaptrdım 11. gün kanda baktım 17.5 çıktı şimdi bugun tekrarlıcam 13. gün katlamışmı diye.

noldu kız sonucun? çatlıorum hadi bi pozitif yazalım artık şu listeye :)

ay çok sevindim aynı gün yaptırmışız Allah SAĞLIKLA kucağına almayı nasip etsin inşallah:)

canım güzel düşüncelerin için teşekkür ederim :)

tatlım çok tşk ederim, yine her zamanki gibi yanımdasın :)

noldu kız sonucun? çatlıorum hadi bi pozitif yazalım artık şu listeye :)
canımm saat iki gibi vericem kan bi saat sonrasındada almış olurum muhakkak yazarım bu arada hergün idrardan bakıyorum pozitif gösteriyor inşallah bugunde iyi bi sonuç alırım aslında akşam baktrmıştım ilkini biraz erken vermiş olucam 48 saat dolmamış olacak ama olsun az çok yükseldiğini görürüm inşallah:)

Teşekkür ediyorum.

Çok sevindim balkarcım, Allah tamamına erdirsin inşallah dualarımız seninle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…