- Konu Sahibi Happy Meal
çok teşekkür ederim canım allah razı olsunheyyooo süperrr çook çokk tebrik ederim canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim canım allah razı olsunheyyooo süperrr çook çokk tebrik ederim canım.
evet aynı gün seninle valla şuan kaç beta hcg bugün baktırıcaktın benim 13.gün 123 çktı doktor normal 15.gün tekrar baktır 2 katı olmuşmu diye dediay çok sevindim aynı gün yaptırmışız Allah SAĞLIKLA kucağına almayı nasip etsin inşallah:)
Amin canim hepimiz kavusalim insallah.insallah kist gelismez de transferide yapar.darisi basina canim zor kismi bitti sukurAyyy maşallah diyelim nazar değmesin canım... Gerçekten sayı çok iyimiş... İnşallah embriyolarda çok ve kaliteli olurda bebişine kavuşursun yaaaa....
Evet arkadaslar sonucumu aldim 48 saat gecmemesine ragmen iki katindan fazla yukselmis doktoruma gittim sagolsun oda cok sevindi:)
Kizlar ben geldim.yumurta toplama islemim yapildi 28 tane yumurta toplanmis.yarin arayip bilgi vereceklermis.dr um 5.gune kadar bekletecem demis esime cunku sayi fazla sansimiz yuksek demis.tek sikinti fazla yumurta oldugundan ilaclarda hala etkisini surdurdugunden kist olabilirmis.pazartesi muayne edeceek ve kan tahlili yapacak sonucagore tranaferi yapacak.eger kist varsa iki adet donemi gecirmemi bekleyecek sonra transferi yapacak.riske atamam demis esime.insallah ertelenmeyebgerek kalmaz sali biter hayirlisi.
Tebrik ederim balkar.. masallahta dielim :)kızlarrrrrrrrrrrrrrr bugün aşılamamın 13.günüydü beta-hcg yaptırdım sonuç 123 çıktı hamileyim :))ama net değil cumartesi bakılacak eğer ki 2 katına çıkmışsa ozman tamamdır bu iş demekki:)))dua edinn
Amin canim insallah.sadece yapisi polikistikmis canim rezerv fazlaymis.kistim falan yoktu cunku hic.ilacin etkisi devam ettigiicin baska yumurtalar hala gelismeye calisabilir dedi.hayirli sllahdan.kızlar merhaba şu topğin altında bir sürü ismin aynı anda topikte oldupunu görünce nasıl mutlu oluyorum anlatamam size
hayırlı ve uğurlu olsun canımmmmm :) Allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsinnnn :)
canım senin şu yorumlarına bayılıyorum :) çok tatlısın. tatlım yumurtalarını önumuz haftaya buyumuş çıkarmak için adaçayını sakın unutma, bi de mutlaka ve mutlaka inofolic al eczaneden buyutmeye çok yardımcı ikisi de. sen annesin be güzelim doğum sancısı bile yaşamışsın 1-2-3-4 iğne ne ki sana
amin canım topiğimize hoş geldin. böyle yeni birilerini görmek çok sevindiriyor beni. topikte ihtiyac olan bilgileri paylaşabilir misin ilk sayfadaki listeye seni de ekleyelim memnuniyetle :)
sen de aramıza hoşgeldin canım :) ilk sayfada oluşturduğumuz listedeki bilgilerini ver seni de ekleyelim takip edelim :) ben fostimon kullandım canım geçen ay aşılamamda çok da iyi sonuç almıştım fostimondan. 75lik doz yetmişti. bu ay adet olmayı bekliyorum tüpe geçicez kısmetse o zaman 150likle başlayacakmışım.
süperrrrr :) maşallahhhh :) Allah tamamına erdirsin canım benim :)
ohhh maşallah sende ne yumurtlamışsın canım ya :) hadi inşallah istediğin gibi gider. ama eğer beklemek zorunda kalırsan da sunu unutma dondurdulmuş embriyo daha kolay tutunuomuş dr um öyle söylemişti. bide canım pko lu musun sen maşallah bu kadar yumurta duyunca :)
Insallah canim sagolasin.hayirli haberler ver insallah.sanada hemen yapmadilarmi tarnsferi kac ay sonra yapti kac adet donemi gecirdin canim.Çok sevindim, hadi hayırlısı :) Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Şimdi hep yaptığım gibi senden dua istiyorum hepimiz adına. Hamilelerin duası kabul olurmuş, darısı bize olsun inşallah.
Canım senin de benim gibi. Benim de 26 tane yumurta toplandı. Kontrolde doktorum 17 tane görebilmişti ama toplama günü 26 tane topladılar. Bizim donduruldular, bu ay transfer olacak kısmetse, 5.güne gayet güzel yumurtalarımız kaldı, bu kısıma kadar herşey yolunda gitti çok şükür, inşallah sizin de öyle olur. Allah gönlüne göre versin. İnşallah hayırlısıyla iyi haberleri birlikte kutlarız :)
Insallah canim sagolasin.hayirli haberler ver insallah.sanada hemen yapmadilarmi tarnsferi kac ay sonra yapti kac adet donemi gecirdin canim.
Canım hayirli olsun hadi bakalim indallah güzel haberlerini alırız. Sen bilirsin ama sogan kurunu yap mutlaka. Kist olsa bile soğan suyuyla hemen atar kurtulursun.Amin canim insallah.sadece yapisi polikistikmis canim rezerv fazlaymis.kistim falan yoktu cunku hic.ilacin etkisi devam ettigiicin baska yumurtalar hala gelismeye calisabilir dedi.hayirli sllahdan.
Amin inşallah,Allah gönlüne göre versin :)Kızlar yatin 10-11 gibi asilamam yapılacak. Duanizi eksik etmeyin. Insallah 2yumos birden tutar:))
Camım hamile misin :)Evet arkadaslar sonucumu aldim 48 saat gecmemesine ragmen iki katindan fazla yukselmis doktoruma gittim sagolsun oda cok sevindi:)
Sagol canim.pazartesi bi baksin bakalim ne diyecek onagore yaparim bende.:)Canım hayirli olsun hadi bakalim indallah güzel haberlerini alırız. Sen bilirsin ama sogan kurunu yap mutlaka. Kist olsa bile soğan suyuyla hemen atar kurtulursun.
Anladim canim.bir adet donemi yeterli oluyor demekki duruma gore.benimkide riske atmayacam demis pazartesi muayneye ve tahlile gore karar verecekmis.hayirlisi bukadarda olduya cok sukur.yarinda embriyolar hakkinda ii haberler gelirse bekleriz artik napalim bukadar bekledik zaten:)Benim 28 Kasımda toplandı, benim doktorum hep böyle bir yol izliyormuş. Yani hiçbir zaman aynı ay transfer yapmıyormuş. Dondurulmuşların tuttuğunda düşük olma ihtimali ve erken doğum ihtimali daha az oluyor diyor. Yani biliyorsun her doktorun yöntemi farklı. İşte şimdi adetim bitti yarın kontrolüm var, eğer herşey yolundaysa bu ay rahim içini kalınlaştıracağız haplarla sanırım, sonra 2hafta içinde olur diye düşünüyorum transfer olacak kısmet olursa. Yarın akşam kontrolden gelince yazarım ne diyecek bakalım.
Tabi canım biz bekleriz, yeter ki hayırlısıyla sağlıklı, hayırlı evlatlarımızı kucağımıza alalım. Allah yardımcımız olsun :) Dualarını eksik etme.Anladim canim.bir adet donemi yeterli oluyor demekki duruma gore.benimkide riske atmayacam demis pazartesi muayneye ve tahlile gore karar verecekmis.hayirlisi bukadarda olduya cok sukur.yarinda embriyolar hakkinda ii haberler gelirse bekleriz artik napalim bukadar bekledik zaten:)
Heh benim de ayni istr canim polikistik bi yapisi varmis, brn de hala adet gunumu bekliyorm tup tedavisine baslamak icin, hayirlisi insallah.Amin canim insallah.sadece yapisi polikistikmis canim rezerv fazlaymis.kistim falan yoktu cunku hic.ilacin etkisi devam ettigiicin baska yumurtalar hala gelismeye calisabilir dedi.hayirli sllahdan.
Allah rast getirsin insallah hepimizinkini saglikla insallah.Tabi canım biz bekleriz, yeter ki hayırlısıyla sağlıklı, hayırlı evlatlarımızı kucağımıza alalım. Allah yardımcımız olsun :) Dualarını eksik etme.
Amin canim hayirlisi olur insallah.Heh benim de ayni istr canim polikistik bi yapisi varmis, brn de hala adet gunumu bekliyorm tup tedavisine baslamak icin, hayirlisi insallah.
amin canım topiğimize hoş geldin. böyle yeni birilerini görmek çok sevindiriyor beni. topikte ihtiyac olan bilgileri paylaşabilir misin ilk sayfadaki listeye seni de ekleyelim memnuniyetle :)