Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Evet arkadaslar sonucumu aldim 48 saat gecmemesine ragmen iki katindan fazla yukselmis doktoruma gittim sagolsun oda cok sevindi:)

Çok sevindim, hadi hayırlısı :) Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Şimdi hep yaptığım gibi senden dua istiyorum hepimiz adına. Hamilelerin duası kabul olurmuş, darısı bize olsun inşallah.

Canım senin de benim gibi. Benim de 26 tane yumurta toplandı. Kontrolde doktorum 17 tane görebilmişti ama toplama günü 26 tane topladılar. Bizim donduruldular, bu ay transfer olacak kısmetse, 5.güne gayet güzel yumurtalarımız kaldı, bu kısıma kadar herşey yolunda gitti çok şükür, inşallah sizin de öyle olur. Allah gönlüne göre versin. İnşallah hayırlısıyla iyi haberleri birlikte kutlarız :)

Amin canim insallah.sadece yapisi polikistikmis canim rezerv fazlaymis.kistim falan yoktu cunku hic.ilacin etkisi devam ettigiicin baska yumurtalar hala gelismeye calisabilir dedi.hayirli sllahdan.

Insallah canim sagolasin.hayirli haberler ver insallah.sanada hemen yapmadilarmi tarnsferi kac ay sonra yapti kac adet donemi gecirdin canim.

Insallah canim sagolasin.hayirli haberler ver insallah.sanada hemen yapmadilarmi tarnsferi kac ay sonra yapti kac adet donemi gecirdin canim.

Benim 28 Kasımda toplandı, benim doktorum hep böyle bir yol izliyormuş. Yani hiçbir zaman aynı ay transfer yapmıyormuş. Dondurulmuşların tuttuğunda düşük olma ihtimali ve erken doğum ihtimali daha az oluyor diyor. Yani biliyorsun her doktorun yöntemi farklı. İşte şimdi adetim bitti yarın kontrolüm var, eğer herşey yolundaysa bu ay rahim içini kalınlaştıracağız haplarla sanırım, sonra 2hafta içinde olur diye düşünüyorum transfer olacak kısmet olursa. Yarın akşam kontrolden gelince yazarım ne diyecek bakalım.

Amin canim insallah.sadece yapisi polikistikmis canim rezerv fazlaymis.kistim falan yoktu cunku hic.ilacin etkisi devam ettigiicin baska yumurtalar hala gelismeye calisabilir dedi.hayirli sllahdan.
Canım hayirli olsun hadi bakalim indallah güzel haberlerini alırız. Sen bilirsin ama sogan kurunu yap mutlaka. Kist olsa bile soğan suyuyla hemen atar kurtulursun.

Anladim canim.bir adet donemi yeterli oluyor demekki duruma gore.benimkide riske atmayacam demis pazartesi muayneye ve tahlile gore karar verecekmis.hayirlisi bukadarda olduya cok sukur.yarinda embriyolar hakkinda ii haberler gelirse bekleriz artik napalim bukadar bekledik zaten:)

Tabi canım biz bekleriz, yeter ki hayırlısıyla sağlıklı, hayırlı evlatlarımızı kucağımıza alalım. Allah yardımcımız olsun :) Dualarını eksik etme.

Heh benim de ayni istr canim polikistik bi yapisi varmis, brn de hala adet gunumu bekliyorm tup tedavisine baslamak icin, hayirlisi insallah.

amin canım topiğimize hoş geldin. böyle yeni birilerini görmek çok sevindiriyor beni. topikte ihtiyac olan bilgileri paylaşabilir misin ilk sayfadaki listeye seni de ekleyelim memnuniyetle :)

Hoşbuldum teşekkürler canım..
Sat 05 Aralık ilk aşılama yaş 30 boy 1.63 kilo 56
Meleğimi 28 aydır bekliyorum... Rabbim inşallah hayırlı ise bu ay bana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...

Aşılama yaptırmış arkadaşlara bir sorum olacak. Aşılamanızı ultrasonlu mu yaptırdınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…