Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
İzmir'de tüp bebek -aşılama yaptıran/yaptıracak var mı.benim doktorum yumurtaların İzmir'de toplanıp transfer edileceğini söyledi önereceğiniz merkez veya doktor var mı
Canım ben burak ağca ya gidiyorum . Aşılama işlemini özel tınaztepe hastanesinin tüp bebek kliniğinde yaptı . Rahat ve sorunsuz bir yer . Kent'e giden cok arkadasım var onlar da memnun kaldılar.

bizde de ilk varikosel var ameliyat olun dedi bi dr başka dr a gittik. ameliyat olacak kadar değil. değerleriniz düşebilir her zaman olumlu olmayabiliyor ameliyat dedi. o yüzden olmadık
aynen katılıyorum .eşide ileri derecede vardı.ama ameliyat öncesi sayı standartlardaydı.ameliyattan 10 ay sonrada testte normaldi.ama geçen ay yaptırdığı testte 19 milyondan 7 milyona düştünü gördük.çok üzüldük.kılcal damar zedelenmesi olmuş olabilir dedi dr başka bi ürologla görüştük doçentti.eşim 17 yaşında ilk olmuş bu ameliyattan.zaten siz bi kez olmuşsunuz 2.yi yapmak çok önemli bi karar dedi.yapılmasaydı daha iidii dedi.

İyi aksamlar kızlar bugün doktora gittim. 3 tane yumurtan var çok güzel büyümüş dedi. biri 20 mm biri 19.5 mm diğeri 14.5 mm
bu aksam 10da ovitrelle yapacam, cuma sabah hastaneye asılama yaptırmaya.. Rabbim bu son olsun nolur..

Bugün asilamanin 8. günündeyim. Sanirim Pazartesi / Sali günü Aile hekimliginde Gebelik Testi yaptiririm. Gecmiste yumurta dönemini ayarlayabilmek icin o kadar cok Ovulasyon Testi yapiyordum ki artik canim evde hicbir Testi yapmak istemiyor. Zaten idrarda cikmaz BAT´da, ancak kanda belli olur. Idrar icin biraz daha beklemek gerek. Saldimmmmmmm cayira Mevlam gayiraaaa...Bu rahatlik neyin nesi bende anlamadim. Hakkimda Hayirlisi bakalim.

hayırlısı olsun canım hepimiz için.ben de cuma yaptıracam testi.zaman geçmek bilmiyor başka bişey düşünemiyorum.hayırlısı hakkımızda inşallah bebişlerimiz bizimledir yalnız değilizdir

İnşallah hamilesindir canım bende daha iğne yaptırıyorum, aşılamamda heralde haftaya yapılır bende şimdilik çok rahatım inşallah aşılamadan sonrada böyle rahat olurum

aramıza hoş geldin ilknur umarım bu topik sana şans getirir en kısa zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruz

hayırlısı olsun canım hepimiz için.ben de cuma yaptıracam testi.zaman geçmek bilmiyor başka bişey düşünemiyorum.hayırlısı hakkımızda inşallah bebişlerimiz bizimledir yalnız değilizdir

Sagol canim, hepimizin yüzü gülsün insallah. Amin. Bende asilama öncesi cok gergindim, heleki adet dönemimde yumurta arttirici ilaci kullanirken, resmen barut gibiydim. Hem ilacin etkisi hemde genel ruh durumu. Asilama oldu, cok sükür bende rahatladim.

İnşallah hamilesindir canım bende daha iğne yaptırıyorum, aşılamamda heralde haftaya yapılır bende şimdilik çok rahatım inşallah aşılamadan sonrada böyle rahat olurum

Sagol canim, Hayirlisi olsun insallah. Asilama öncesi bende cok gergindim ama Asilama bitti, karmasa bitti cok sükür. Sizde Hayirlisiyla olursunuz Asilamayi insallah. Güzel haberlerimiz olsun

rabbim yardımcın olsun canım aşılama yapılırken bol salavat getir çok faydasını görüceksin inan ben denedim 3. aşılamamda.
en rahat ve kolay olanı buydu

ya birazda öyle olmak gerekiyor kafaya çok takınca günler geçmek bilmiyor kesinlikle bir meşkale bulmak lazım böyle
boş boş çok stresli oluyor sebebsiz her şeye sinirleniyorum .
canım senin pazartesi sonucun çıkar inş. 12. günden sonra yapılan testler %90 doğru oluyor

boş veeer takma canım böylelerini sen dürüslüğünün karşılığını almışsın bunda kime ne.
ayrıca buradan bu fesat insanlara şu şarkıyla seslenmek istiyorum
KIISKAANANLAAR ÇATLASIN KISKANANLAR ÇATLASIN
Sen moralini hep yüksek tut pozitif olki happycim ki bizde pozitif olalım

Cok dogru söylüyorsun. Insallah canim, Hayirlisi bakalim.

Canım ben okumamıştım yazdığını yeni okudum. Şu pro üyelik meselesi için. Sen neden böyle şeyleri kafana takıyorsun ki, kime ne ki, kim karışır yani. Boşuna canını sıkıyorsun, anlıyorum insan üzülüyor ama bizi düşünecek daha önemli konularımız var. Lütfen üzülme, ne güzel bak sen iyi niyetinin karşılığını almışsın zaten.:)

Ay kizlar asilamami oldum bugun.dua edin ne olur. Progestan kullanicam da dr ne zaman basla dedi unuttum.kafa kalmadi valla Asilamadan sonra kullanan varsa ne zaman baslamistiniz acaba yazar misiniz.hakkimizda hayirlisi olsun

Ay kizlar asilamami oldum bugun.dua edin ne olur. Progestan kullanicam da dr ne zaman basla dedi unuttum.kafa kalmadi valla Asilamadan sonra kullanan varsa ne zaman baslamistiniz acaba yazar misiniz.hakkimizda hayirlisi olsun

Merhaba,
Öncelikle hayırlı olsun, inşallah tez zamanda güzel haberi alırsınız, ben aşılama gününün gecesinde başlamıştım progestana. Ama yine ulaşma imkanınız varsa doktorunuza ulaşıp sorun bence. :) Tekrar hayırlı olsun.

Saol canim.haklisin yarin arayayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…