Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
bu arada kızlar ne yedim ne içtim sormuşssunuz.
bol bol portakal mandalina yedim. her gun bir parmak kalınlığında ananas doğrayıp bir ananası 4 hatta 5 gun yedim.
ertesi gun duş yapabilirsiniz demişti dr ben transfer gununu saymazsam 5. gununde duş aldım kısa ve ılık bi duş, sonra 4 gun sonra bi daha aldım sık sık yıkanmadım. bikini bölgesiine köpük filan sürmeden yıkadım ne olur ne olmaz diye, ilişki zaten olmadı, günlük pedimi sık sık yenilemeye özen gösterdim. gunde en az 2.5- 3 lt su içtim özellikle ilk gunler. dolayısıyla çok sık wc ye gittim böylelikle sürekli yatmamış oldum. oraya kan gitmesi için kısa yuruyus önermişti zaten dr um gunluk 15 dk filan ben onu evin koridorunun öteki ucundaki wc ye sık sık giderek yapmış oldum. onun dışında gaz yapıcı şeyler yemedim. 2 kez balık yedim. 2-3 kez tavuk yedim onun dışında nohut ve mercimek yemekleri yedim ki nohut özellikle östrojen kaynağıymış. gazlı içeceklerden sigara içilen ortamlardan kaçındım. ve en önemlisi Rabb'ime sığındım ve bu süre zarfında 41 tane Meryem Suresi okudum. tedavim başladı adetim bitti temizlendim okumaya başladım bi de transfer sonrası banyo yapamadığım dönemde okuyamadım sonra gunde 5-6 derken bitirdim. çok dua ettim hepimiz için. Allah'a tevekkül edip O'ndan gelecek her sonuca teslim oldum.

canım bnm Allahım kalbine göre versinn.. kız hamilenin duası kabul olur derler bizleri de sık sık geçir içinden :))
Sağlıkla kucagına al inşallah yavrunu.. iyi bak yiğenimize..
buarada değerin kaç çıktı canım göremedim

Coooook sevindim canim...hayirli olsun...bebegine saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim...bu topik bana ugurlu gelmisti sana da geldi darisi diger arkadaslara insallah..

Canım şimdi iştem geldim hemen haberlerine baktım ki birde ne göreyim aman Allah'ım bebişşş bebişşş geliyor ) canım cok ama cok sevindim Rabbim kucağına almayı da nasip etsin dualarım senin ve bebişinle ...

canımmmm Allah razı olsun benim de dualarım seninle, hepimizle inşallah. darısı herkesin başına inşallah tez zamanda :)

Sen beni yine duygulandırdın sen nasıl birisin ya güzel insan güzel anne bana ve bizlere dua edermisin ? Dualarında bizleri beni unutma lütfennn ..dualarım seninle

Sen beni yine duygulandırdın sen nasıl birisin ya güzel insan güzel anne bana ve bizlere dua edermisin ? Dualarında bizleri beni unutma lütfennn ..dualarım seninle

estf canım hiç unutur muyum, hep ediyorum hala da edicem, hatta artık daha çok edicem çünkü şükredicem. butun kardeşlerim için dua ediyorum. Rabb'im inşallah gönlünüze göre versin. güzel sözlerin iyi niyetli dileklerin için çok tşk ederim canım :)

Benim degerimde 410 cikmisti banada tekrara gerek yok demisti doktor ama ben meraktan tekrar etmistim.sen degerini bilmiyomusun doktor aradiginda belirtmedi mi acaba soylemedinde merak ettm

aa evet ya yazmamışım kafam yerinde değilki bugun :) bugun transfer gununu saymazsam 12. gundur caqnım değerim 130lu bişeymiş ama heyecandan 130kaç hatırlamıorum :) senin kaçıncı gün öyleydi valla çok çıkmış ama çoğul değildi di mi senin canım? keseye ve kalp atışlarına ne kadar sonra çağırdı?

kızlarrr acil yardımınıza ihtiyacım varr..puregon kalem iğne nasıl yapılacak.kalemini doktorum verdi.eczaneden de 6 tane ampul şeklinde iğne verdi bide sanki kalemin içine bişey koydu anlayamadım.siz kalemin ucuna iğneyi koyar yaparsınınz dedi.detaylı bi anlatıverir misinizz

Gözün aydın canım, çok sevindim:)

Canim benn onu kullanmadim ama youtube da filan detayli anlatimini bulabilirsin.

Uzun süredir giremedim ama seni unutmadım ve siz arkadaşları ...Canım çok sevindim çok şükür duaların kabul oldu darısı tüm isteyenlere inşallah .sen nasılsın bu arada )..benide sorarsan beklemedeyim CNm ;( bişey sorucam birkaç kişi Yasmin doğum kontrol hapı kullan 3 ay bırak kalırsın diyolar sence
Adetlerim normal 25 günde falan oluyo kararsız kaldım
Ama sanırım en iyisi düzenli ilişki ve incir adaçayı ne zmn içsem ...

Yok canim cogul degildi.transferde snra 12.gundu.dondurulmus transferdi.23 aralikta sonucu ogrendim.2 ocakta keseyi gorduk.Allah kismer ederse inaallah yarin kalp atislari icin gidicez.

Ben bugun negatif sonucumu aldim( rabbim senin ve herkesin yuzunu guldursun canim.
canım üzülme zamanı gelince sen de alırsın kucağına bebeğini, hep dua et Allah duaları boş çevirmezmiş ya dünyada ya da ahirette ettiğin duanın karşılığını alırmışsın, yaradan bebeğin için ettiğin duaları dünyada kabul edilen dualarından eylesin

Bende yaşadım canım inan koskaca bi boşlukyayım ..bebek bana umut olur inşallah
Arkadaşım, eşinle aranı düzelttiğini umut ediyorum . Kaç senelik evlisin bilmiyorum.Senin le aramızda yaş olarak 1 gün var ,17 senelik evliyim . O kadar çok küsüp ayrılmayı düşündük ki sayısını hatırlamıyorum saymam da mümkün değil, evliliğimizin ilk birkaç yılı hep kavga ile geçti,5 gün küs 2 gün iyiydik.2 kere adliyeye gittik hatta birinde anlaşmalı boşanma için dava bile açtık(sebebi ilginç; bir oğlumuz vardı, habire düşük yapıyordum,artık dayanımıyordum,batıya gidince iyi bir tedavi ile bebeğim olsun istiyordum eşim ise hemen olsun istiyordu bana da bebeklere de da yazık boşanalım dedim kavgasız gürültüsüz dava açtık ertesi gün geri çektik,şimdi 3. yü istiyoruz Allah nasip ederse) Şimdi bile kavga ediyoruz ve eşim küsüyor günlerce.en umutsuz zamanlardan sonra bile konuşuyorsun.çünkü ben eşimi seviyorum o da beni evlilik bir gün de olmadı ki bir günde bitsin.
Zor bir süreçten geçtin inan senin üzüldüğün kadar o da üzülmüştür.
Sabret arkadaşım şuan üzüntü ile düşündüğün şeyler çok kısa sürede yoluna giriyor. sen bebek ve aile saadetinize odaklan zaman herşeyin ilacıdır. Bebeğini eşinle büyütmenin hayalini kur tek başına değil.
Maaşallah yumurtalarının ilaçsız nasıl o kadar sayısı fazla oldu bana da söyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…