• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Canım merhaba. Eğer ekonomik özgürlüğün varsa boşansan bile çocuk senin için bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Tabi öncelikli amaç evliliği kurtarmaya çalışmaktır ama eğer olmuyorsa mutsuz bir ailede çocuk büyütmektense ayrılmak en mantıklısı. Annesiyle babasının her gün tartışmalarına şahit olarak büyümek ne demek iyi bilirim. Bunu bizzat yaşadım.
Bende yaşadım canım inan koskaca bi boşlukyayım ..bebek bana umut olur inşallah

kız kardeşlerim merhaba,
yarın test günüm, hem heyecanlıyım hem de gergin. bi süredir cepten takip ediodum topiği ama çok özel mesaj geldi listeyi güncellemem için. negatif yazmaya elim gitmediğinden hep sakındım ama yazmayınca da olmuyor işte guncelledim. unuttuğum atladığım varsa lütfen son durumu paylaşın hemen düzenleyeyim geçmişi okuyarak görebildiklerimin hepsini yazdım.
hepinizi çok öpüyorum, dualarım sizlerle inanın hep dualarımdasınız, Rabb'im kimseleri evlatla sınamasın, aratmasın.
dilerim hepimiz en kısa zamanda bebişlerimizin guzel haberlerini alırız. Allah'a emanetsiniz.
Dualarınızda beni de unutmayın.
Rabb'im başını ona eğenin başını kimselere eğdirmiyor, yalnız O'na sığınalım inşallah. mutlu akşamlar :)

canım benim Allahın izni ile pozitifi göreceksin. :KK19:

Büyür canım büyür bak ben geçen ay 13. Gün aşılama yaptırdım bu ay 13. Gün daha 9 mm di 23. Gün ise 27 mm çıktı yaptık aşılamayı büyümüyo dedik ben günde 2 fincan adaçayı 2 kuru incir tükettim son beş günde bal tarçın çörek otu günde 3 defa ve bugün dr yumoşum için dana gibi tabirini kullandı korkma :KK66:

hey maşalllah o ne öyle :KK9: ben de inciri 3 e çıkarttım. adaçayını da 3 fincana çıkarttım . ama bu çörek otu tarçını unutuyorum :KK43: akşamları yiyorum da soya sütü aldım günde 1 bardak içiyorum östrojen artırsın diye.

Bende yaşadım canım inan koskaca bi boşlukyayım ..bebek bana umut olur inşallah

Ah tatlım bebek hepimize umut olacak. Bu dünyada ikinci bir güneşimiz olacak. Hepimizin hayatı o kadar çok değişecek ki. Bunu biliyorum ve bu yüzden çok istiyorum :)

kız kardeşlerim merhaba,

yarın test günüm, hem heyecanlıyım hem de gergin. bi süredir cepten takip ediodum topiği ama çok özel mesaj geldi listeyi güncellemem için. negatif yazmaya elim gitmediğinden hep sakındım ama yazmayınca da olmuyor işte guncelledim. unuttuğum atladığım varsa lütfen son durumu paylaşın hemen düzenleyeyim geçmişi okuyarak görebildiklerimin hepsini yazdım.

hepinizi çok öpüyorum, dualarım sizlerle inanın hep dualarımdasınız, Rabb'im kimseleri evlatla sınamasın, aratmasın.

dilerim hepimiz en kısa zamanda bebişlerimizin guzel haberlerini alırız. Allah'a emanetsiniz.

Dualarınızda beni de unutmayın.

Rabb'im başını ona eğenin başını kimselere eğdirmiyor, yalnız O'na sığınalım inşallah. mutlu akşamlar :)
De hadi kan vermedin mi daha?Rabbim iyi haberlerle döndürsün seni

Progesteronunuz düşükse doğal olarak rahim duvarı incelmesi var sizde. Aynı sorun bende de var. Rahim ince olduğu için spermler tutunamıyor. Nar suyu içmeyi denediniz mi hiç. Dimesin %100 nar suyunu tavsiye ederim.
Rahim filmide cektirmedim daha cok tesekkur ederim denicem 20sinde bakicak progesterona 26adet tarihim zaten.siz hap kullaniyormusunuz progesteron için

Canim ates olcme yontemini kullanarak yumurtlama tarihini belirleyebilirsib ya da akintini takip ederek yunurtlamayi belirlemenin bi cok yolu var nette bulabilirsin, ama en guzeli hic hesap kitap yapmadan gun asiri iliski :KK66:

Kızımmm bırak ateş ölçmeyi, akıntıyı falan sen şimdi yaaaa.....
Gidip kan testi yaptırır mısın lütfen, çatlayacağım şimdi :KK55:

Üzülme.Rabbim böyle yazmis.vel asr suresini oku canim.sabir diliyorum..="orlando, post: 38862773, member: 195627"]Ben bugun negatif sonucumu aldim:KK43:( rabbim senin ve herkesin yuzunu guldursun canim.[/QUOTE]
Uzulme

Üzülme.Rabbim böyle yazmis.vel asr suresini oku canim.sabir diliyorum..="orlando, post: 38862773, member: 195627"]Ben bugun negatif sonucumu aldim:KK43:( rabbim senin ve herkesin yuzunu guldursun canim.
Uzulme[/QUOTE]

Sagol canim hersey Allahtan geliyor. Bir dahaki sefere insallah.

Back