• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Allah razı olsun canım.ben günde 3 tane yemiştim.

olsun ne zaman başlasan kardır yeterki çatlatmayı yapmadan bırak.

hakkında hayırlısı inşallah canım dediğin gibi Rabb'im isteyen kimseye aratmasın.

canım sen yine kendini biliyorsun ben bi gun 2 bi gun 3 fincan içiodum ama kupa fincan yani. östrojen için evde bol bol nohut pişir canım bire bir.

vallaha mı. çok da severim nohutu. :D bugünden başlıyım. şu östrojen ve fsh illetinden gübre ye deseler yiyecek durumdayım. :KK43:
bi de süt dediler migrosta satılıyomuş. ona da bakıcam. çok düşük östrojenim ya

Canim hiiic kendini strese sokmuosun, bi daha da ayrilik lafi etmiyorsun e mi? Yumurta sayisina sakin takilma bi tane eter yetrki Rabb'im ol desin. Adacayi lipton iyi canim catlatmaya kadar korkusuzca icebilirsin ben gunde 3 fincan icmistim, inofolic de cok faydali bu donem hem folik asit hem inozitol iceriyor yumurtayi uyarip buyutuyor. Bi de kuru incir iyi geliyor canim.
canımmm liste de bu ay aşılama ve transfer olanları yazmamışsın. bu ay kimse olmadı mııı ??

arkadaşlar bugün adetimin 3. günüydü hastaneye gittim 1. aşılamadan kalan ilaçlarımla ama yapmadılar başlamadılar tedaviye.:KK43: 1 ay beklemek gerekirmiş. :KK43: işleyiş bu şekildeymiş bu ayki adet sayılmazmış
Canım ben geçen ay 1. AşılamamI oldum negatifi görünce Dr beklemeye gerek yok rahim ve yumurtalar uyarılmışken adetle birlibirlikte 2 aşılamaya geçelim dedi sen istersen biraz zorla

Son düzenleme:
Kızlar sonunda bu akşam 22:00 da ovitrellemi vurmuş bulunmaktayım yarın akşam 16:00 da 2. aşılamaM yapılacak inşallah ne olur duarınızda banada yer verin bakalım bu ay bizi neler bekliyor hadi hayırlısı

inşallah sizlere güzel haberler vermek nasip olur canım. eşinle bu dönem tartışman çok normal, ah o hormonlar bizi mahvediyor ama bebiş için her şey mübah. öyle ayrılık filan duymayayım bidaha, öpüşüp koklaşın barışın, siz bu dunyaya bebiş getirmek isteğinizden çok severek evlendiğinizi unutuyorsunuz bazen siz dediğime bakma hepimiz biz de öyle. o yuzden küslük kırgınlık yok. siz pozitif olursanız yumoşlar da sipoşlar da pozitif ortamda daha sağlıklı olurve ve sabırsızlanırlar aranıza birey olarak katılmak için, di mi ama?

ve aleyna aleykum selam elif aramıza hoş geldin. önceki denemelerini bir kenara koyup kendinden uzaklaştırıosun önce. moral en iyi tedavi yöntemi ve duaya sarıl bol bol, Rabb'im iyilerin duasından etsin versin bebişini inşallah. ben bahsettiğin hastaneler hakkında bilgi sahibi değilim canım ama bilen arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaklardır :)

canım inşallah tutunma damlacığı olsun dualarım seninle :)

tatlım senin şu yasadığını o kadar iyi anlıyorum ki. kaç kez tedavim bu şekilde ertelendi ama bak emin ol vardır bunda bir hayır, Rabb'im nasıl kararladıysa biz onu yasıyoruz tevekkül ve sabır bize düşen, ne hikayeler duyuyoruz mazallah, geç olsun güç olmasın sağlam ve sağlıklı olsun süreç de bebek de böyle düşün ve bu ayını musmutlu geçirmeye bak :) bakarsın rahat olunca kendiliğinden bebiş geliverir :)
ya sorma canım bilmiyorum ki artık napcağımı şaştım:KK43:muayene bile etme
Canım ben geçen ay 1. AşılamamI oldum negatifi görünce Dr beklemeye gerek yok rahim ve yumurtalar uyarılmışken adetle birlibirlikte 2 aşılamaya geçelim dedi sen istersen biraz zorla
yok ya zorlasamda yapmazlarmıi işleyişleri böyleymiş devlet hastanalerinin:(insanla ilgilenmiyolar bile ama mecbur gidiyoruz:(

Ben adacayini adet bitiminde basladim icmeye, 11. gün kontrole gittim ve doktor yumurtalar olgunlasmis dedi ve o günden itibaren icmedim daha. olgunlasana kadar sorun yok ama catlama dönemine girdikten sonra tehlike adacayi.[
adetimin 4. günü ama erken bitti bu ay...aşılama sonrası ilk adetti ondan sanırım.şimdi ben adaçayını içiyorum .çatlatma dönemini bilmiyorum ne zamana kadar içeyim sizce.devam etsemmi

arkadaşlar salı günü tedaviye başladım. ilk 3 gün tablet kullandım 3. günü akşamı iğnelere başladım. 2 tane yumurtam varmış. ama büyümüyolar. :KK43:
bugünkü kontrolde biri 8 mm biri de 5 küsür 6 dedi kadın. kan değerlerin de yavaş ilerliyo dedi. yani umutsuz konuştu. ben şimdi ne yapayım ya :KK61:
özlem hiç merak etme büyüyecekler,benim 3. gün yumurtayı görememişti bile

inşallah büyür. iğneden başka bir şey de vermediler ki. bir çok arkadaşım vitaminler, takviyeler vs vs kullanıyo
daha önceki mesajlarımda da var .ben adaçayı (son 4 gün),çörekotu bal ve 2-3 incir yedim.dr a kullanabilir miyim diye sorduğumda 'bunlar bizim alternatif tedavilerimiz kullanabilirsin' deyince kullandım.

daha önceki mesajlarımda da var .ben adaçayı (son 4 gün),çörekotu bal ve 2-3 incir yedim.dr a kullanabilir miyim diye sorduğumda 'bunlar bizim alternatif tedavilerimiz kullanabilirsin' deyince kullandım.

ben de incirin sayısını artırdım, adaçayını bırakmıştım iğnelerle içme dediler başladım. çörek otu bal hazırladım ama ölçüye göre değil kafama göre hazırladım. akşamları yiyorum. inşallah büyür.

hayıt otunu denedınızmı hanımlar bı arkadasım onunla hamile kaldı

Back