Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
kız kardeşlerim merhaba,

yarın test günüm, hem heyecanlıyım hem de gergin. bi süredir cepten takip ediodum topiği ama çok özel mesaj geldi listeyi güncellemem için. negatif yazmaya elim gitmediğinden hep sakındım ama yazmayınca da olmuyor işte guncelledim. unuttuğum atladığım varsa lütfen son durumu paylaşın hemen düzenleyeyim geçmişi okuyarak görebildiklerimin hepsini yazdım.

hepinizi çok öpüyorum, dualarım sizlerle inanın hep dualarımdasınız, Rabb'im kimseleri evlatla sınamasın, aratmasın.

dilerim hepimiz en kısa zamanda bebişlerimizin guzel haberlerini alırız. Allah'a emanetsiniz.

Dualarınızda beni de unutmayın.

Rabb'im başını ona eğenin başını kimselere eğdirmiyor, yalnız O'na sığınalım inşallah. mutlu akşamlar :)

Son düzenleme:
kız kardeşlerim merhaba,

yarın test günüm, hem heyecanlıyım hem de gergin. bi süredir cepten takip ediodum topiği ama çok özel mesaj geldi listeyi güncellemem için. negatif yazmaya elim gitmediğinden hep sakındım ama yazmayınca da olmuyor işte guncelledim.

hepinizi çok öpüyorum, dualarım sizlerle inanın hep dualarımdasınız, Rabb'im kimseleri evlatla sınamasın, aratmasın.

dilerim hepimiz en kısa zamanda bebişlerimizin guzel haberlerini alırız. Allah'a emanetsiniz.

Rabb'im başını ona eğenin başını kimselere eğdirmiyor, yalnız O'na sığınalım inşallah. mutlu akşamlar :)

canım benim Allah kalbine göre versin inşallah.. inşallah yarın bizimle hakkında hayırlı olan haberi paylaşırsın.. iyi akşamlar..

kız kardeşlerim merhaba,

yarın test günüm, hem heyecanlıyım hem de gergin. bi süredir cepten takip ediodum topiği ama çok özel mesaj geldi listeyi güncellemem için. negatif yazmaya elim gitmediğinden hep sakındım ama yazmayınca da olmuyor işte guncelledim.

tam sordum,hissetmiş gibi cevap verdin :)
umarım bol pozitifli bir sene olur,Allah herkesin gönlüne göre versin...

kız kardeşlerim merhaba,

yarın test günüm, hem heyecanlıyım hem de gergin. bi süredir cepten takip ediodum topiği ama çok özel mesaj geldi listeyi güncellemem için. negatif yazmaya elim gitmediğinden hep sakındım ama yazmayınca da olmuyor işte guncelledim. unuttuğum atladığım varsa lütfen son durumu paylaşın hemen düzenleyeyim geçmişi okuyarak görebildiklerimin hepsini yazdım.

Kız ben senin gerginliğini yerimmmm... Allahın izni ile yarın hayırlı haberlerle döneceksin...
Hep söylüyorum yine söyleyeceğim "Herşey Çok Güzel Olacak"...

Kızlar şimdi geldim eve Dr rahim duvarın çok güzel kalınlaşmış 8.4 mm tam bebek taşımalık dedi dana gibide bi yumurtamiz varmış 27 mm olmuş 2. Asılamanın ilk parti çocuklarını yolladik bu gece çatlarlar yumoşun dedi yarinda 3:30 da 2. Aşilamanın 2. Seanası var hadi hayırlısı evde dinleniyorum şimdi :KK66:

kız kardeşlerim merhaba,

Bugün düzenlediğin listenin ilk pozitif yazılanı sen olursun inşallah güzellik :KK66:

ben de incirin sayısını artırdım, adaçayını bırakmıştım iğnelerle içme dediler başladım. çörek otu bal hazırladım ama ölçüye göre değil kafama göre hazırladım. akşamları yiyorum. inşallah büyür.
Büyür canım büyür bak ben geçen ay 13. Gün aşılama yaptırdım bu ay 13. Gün daha 9 mm di 23. Gün ise 27 mm çıktı yaptık aşılamayı büyümüyo dedik ben günde 2 fincan adaçayı 2 kuru incir tükettim son beş günde bal tarçın çörek otu günde 3 defa ve bugün dr yumoşum için dana gibi tabirini kullandı korkma :KK66:

Kızlar şimdi geldim eve Dr rahim duvarın çok güzel kalınlaşmış 8.4 mm tam bebek taşımalık dedi dana gibide bi yumurtamiz varmış 27 mm olmuş 2. Asılamanın ilk parti çocuklarını yolladik bu gece çatlarlar yumoşun dedi yarinda 3:30 da 2. Aşilamanın 2. Seanası var hadi hayırlısı evde dinleniyorum şimdi :KK66:
Iki kere arka arkaya mi yaptınız aşılamayı ?bu arada hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin

Iki kere arka arkaya mi yaptınız aşılamayı ?bu arada hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Evet canım benimki Prof diye heralde biraz farklı tedavi şekli mesela ovitrelle yi karından vurdurmayıp koldan vurduruyor karın bölgesi daha yağlı oluyormuş diye etkiyi azaltıyormuş aşılamada ise 1 aşılama yumoş çatlamadan 1 aşılama ise çatladığı gün yapıyor sonra ne jel ne ilaç vermiyor ama yöntem ne olursa olsun Kûn Fe yekûn hadi sende toplada dön aramiza bak bende negatıfi gorunce yıkıldım ama ikinciyi aldım bile karnıma durmak yok yola devam bu bizim dua kapımız açılan kadar çalmaya devam

kız kardeşlerim merhaba,

Canımm Aklım , gönlüm , dualarım seninle ..inşallah Yarin güzel haberlerini alacağız Allah'ın izniyle hepimiz mutlu olacağız
Evet canım benimki Prof diye heralde biraz farklı tedavi şekli mesela ovitrelle yi karından vurdurmayıp koldan vurduruyor karın bölgesi daha yağlı oluyormuş diye etkiyi azaltıyormuş aşılamada ise 1 aşılama yumoş çatlamadan 1 aşılama ise çatladığı gün yapıyor sonra ne jel ne ilaç vermiyor ama yöntem ne olursa olsun Kûn Fe yekûn hadi sende toplada dön aramiza bak bende negatıfi gorunce yıkıldım ama ikinciyi aldım bile karnıma durmak yok yola devam bu bizim dua kapımız açılan kadar çalmaya devam
Canım benim ne güzel yazmışsın :-)) yatın tekrar ölçümüm var geliyorum bekleyin beni ama bebişlerinizle ..canım hangi şehirdesin ?

Canımm Aklım , gönlüm , dualarım seninle ..inşallah Yarin güzel haberlerini alacağız Allah'ın izniyle hepimiz mutlu olacağız

Canım benim ne güzel yazmışsın :-)) yatın tekrar ölçümüm var geliyorum bekleyin beni ama bebişlerinizle ..canım hangi şehirdesin ?
Bursada canım

Normal Yumurta takibine gitcekmisiniz tekrar Doktora? Eger bu ay doktor takipi hic olmayacaksa catlama icin gün belirleyemeyiz. Dolayisiyla Adacayi icinde birsey diyemem. K karamel1985
yok canım ben biyere gitmiycem bu ay zaten sekreterde bana gel muayene ol falan hiç bişey demedi.bidahaki ay gel aşılamanı yapalım dedi okadar.işte bende bu ay en azından keşke yumurtlama günümü bilsemde değerlendirsem diye düşündüm ama imkansız gibi görünüyor

yok canım ben biyere gitmiycem bu ay zaten sekreterde bana gel muayene ol falan hiç bişey demedi.bidahaki ay gel aşılamanı yapalım dedi okadar.işte bende bu ay en azından keşke yumurtlama günümü bilsemde değerlendirsem diye düşündüm ama imkansız gibi görünüyor
Canim ates olcme yontemini kullanarak yumurtlama tarihini belirleyebilirsib ya da akintini takip ederek yunurtlamayi belirlemenin bi cok yolu var nette bulabilirsin, ama en guzeli hic hesap kitap yapmadan gun asiri iliski :KK66:

Canim ates olcme yontemini kullanarak yumurtlama tarihini belirleyebilirsib ya da akintini takip ederek yunurtlamayi belirlemenin bi cok yolu var nette bulabilirsin, ama en guzeli hic hesap kitap yapmadan gun asiri iliski :KK66:
aynen canım iki günde bir ilişki olucak ozaman bu ay :) adetim bugün bitti gibi ama 10. gün başlıyım ben en iyisi

kızlar yazılarınızı okurken ağladım o kadar sulu gözlü oldum ki , bu arada eşimle konuxmuyoruz ama ben bug3ün yumurta ölçümü için dr. gittim haaa ayrımsamda bebğim olsun ne olcak :)) kızlar yardımınıza ihtiyacım var 2 tane 9 mm boyunda bir tarafta , 12mm boyunutnda 1 adet yumurtam varmış, çarşamba günü tekrar çağırdı, bu arada ada çayı içsem mi ? günde iki mm büyütüyor diyorlardı bazı arkadaşlar, devlet hastanesi olduğu için muhtemelen p. tesi yapılacak aşılama dr. bu ayda ne iğne ne ilaç verdi .. ben adaçayı aldım bir fincanda içtim ama içim rahat etmedi , hocanın ağzından kerpetenle laf alıyorum .. kızlar iyiki siz varsınız bi el atın bana .. sizleri seviyorum .. dualarım hepinizle

Canım merhaba. Eğer ekonomik özgürlüğün varsa boşansan bile çocuk senin için bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Tabi öncelikli amaç evliliği kurtarmaya çalışmaktır ama eğer olmuyorsa mutsuz bir ailede çocuk büyütmektense ayrılmak en mantıklısı. Annesiyle babasının her gün tartışmalarına şahit olarak büyümek ne demek iyi bilirim. Bunu bizzat yaşadım.

Canım Bursa bi konuda iyi galiba :-) hemde İstanbul'a göre ekonomik

Guzelim dr iyi takibi filn 1sene olmadigi icin asilama yaptirmak istemiorm sorunum tek progesteron ama dr bu konuda yardimci olmuyor bakalim 20sinde gidicem progesteron icin ne yapacak allahim kimseye aratmasin

Progesteronunuz düşükse doğal olarak rahim duvarı incelmesi var sizde. Aynı sorun bende de var. Rahim ince olduğu için spermler tutunamıyor. Nar suyu içmeyi denediniz mi hiç. Dimesin %100 nar suyunu tavsiye ederim.

X