Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Elhamdulillahi Rabbi'l alemin,

kızlar hamileyim, Rabb'im isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu tatmayı, hepiniz her daim dualarımdasınız, hepinize teker teker çok teşekkür ederim. Allah razı olsun, güzel kalbinizle hayır dualarınızı eksik etmediniz. şimdi daha çok duaya ihtiyacım var, bu süreci hayırlısıyla tamamına erdirmek için.

Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.
Yarabbim şükürler olsun o kadar sevindim ki Allahım seni de bebeğini de korusun gözümüz aydın

kızlar hamileyim, Rabb'im isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu tatmayı, hepiniz her daim dualarımdasınız, hepinize teker teker çok teşekkür ederim. Allah razı olsun, güzel kalbinizle hayır dualarınızı eksik etmediniz. şimdi daha çok duaya ihtiyacım var, bu süreci hayırlısıyla tamamına erdirmek için.

SÖYLEDİM İŞTE GELİYO DİYE. İÇİME ÖYLE Bİ DOĞDU Kİ PIR PIR OLDUM. :KK19::KK15:
ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN. SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN RABBİM
:anneadayı::nazar:

Happy Meal .!.:

Yuppiiii...cooookkkk sevindm..umut oldun..hic belirtin oldu mu?

Gozun aydin canim rabbim tamamina erdirisn. Bizleri duanda unutma.

Canimm rabbim hayirlisiyla sağlıkla kucağına almayi nasip etsin

aaaaaaaaaaa süper bir haberrrrrrrr tebrike derim canımmmmm :)

ohhhhh yaa çok şükürrr Allahım çok mutlu oldum canım çok sevindim senin adına.. dualarım seninle.. inşallah sağ salim kucagına alıcaksın

Çok şükür Ya Rabbim... :KK71:

Ne dedim ben sana "Herşey Güzel Olacak"

Çok tebrik ediyor, sağlıkla kucağına almanı diliyorum... Veee seni kocamannn :KK15:

Gözün aydın canım, Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.. Çok sevindim adına,. Bizlere de dua et olur mu?

Yarabbim şükürler olsun o kadar sevindim ki Allahım seni de bebeğini de korusun gözümüz aydın

SÖYLEDİM İŞTE GELİYO DİYE. İÇİME ÖYLE Bİ DOĞDU Kİ PIR PIR OLDUM. :KK19::KK15:
ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN. SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN RABBİM
:anneadayı::nazar:

Yuppiiii...cooookkkk sevindm..umut oldun..hic belirtin oldu mu?

Happy Meal Happy Meal hemen bize mazini bi anlatıverde moral olsun bea :) nerede yaptırdın tüp bebek tedavini?kaçıncı denemen.?neler yaptın ne yedin içtin? kaç paraya yaptırdın ay hadi:)

kızlar canlarımsınız yaaaa Allah sizden razı olsun :) qaraqiz qaraqiz bayıldım eklediğin resime çok tşk ederim hepinize hepinize. kızlar süreci ve tüm belirtileri tek tek yazıcam size. cep telefonuma gün be gun not etmiştim size ışık tutar eğer pozitif olursa diye. hemen yazıyorum şimdi size.

Happy Meal Happy Meal o kadar çok sevindim ki sana anlatamam. Sen bunu çoktan haketmiştin. Bak şimdi eşin bile sana karşı ne kadar değişecek. Dilerim bebeğini sapasağlam kucağına alırsın ve çooook mutlu olursun.

Canımm sonucunu görmek için girdim siteye inan çok sevindim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucagınada alırsın inşallah

Rabbi yessir vela tüessir Rabbi temin bil hayr Maşallah subhanallah bizlerde nasip eylesin Ya Rab... canım nasıl sevindim anlatamam Rabbim kucağına almayı da nasip etsin ana kraliçemiz yaz bakem listeye kendi elinle kocaman bi pozıtıf

karın yağlı
kızlar canlarımsınız yaaaa Allah sizden razı olsun :) qaraqiz qaraqiz bayıldım eklediğin resime çok tşk ederim hepinize hepinize. kızlar süreci ve tüm belirtileri tek tek yazıcam size. cep telefonuma gün be gun not etmiştim size ışık tutar eğer pozitif olursa diye. hemen yazıyorum şimdi size.
Happy Meal Happy Meal çoooooook sevindim maaşallah canım ya çok şükür,Allah devamını nasip etsin,darısı başımıza olsun inşallah :)

Happy Meal Happy Meal o kadar çok sevindim ki sana anlatamam. Sen bunu çoktan haketmiştin. Bak şimdi eşin bile sana karşı ne kadar değişecek. Dilerim bebeğini sapasağlam kucağına alırsın ve çooook mutlu olursun.

Canımm sonucunu görmek için girdim siteye inan çok sevindim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucagınada alırsın inşallah

bekliyorum canımm

Rabbi yessir vela tüessir Rabbi temin bil hayr Maşallah subhanallah bizlerde nasip eylesin Ya Rab... canım nasıl sevindim anlatamam Rabbim kucağına almayı da nasip etsin ana kraliçemiz yaz bakem listeye kendi elinle kocaman bi pozıtıf

karın yağlı

Happy Meal Happy Meal çoooooook sevindim maaşallah canım ya çok şükür,Allah devamını nasip etsin,darısı başımıza olsun inşallah :)

ELhamdülillah, kızlar hepinizden Allah razı olsun :) yazıyorum belirtilerimi.

Şimdi girebildim okudum canım çok çoook sevindim.Rabbim devamınıda getirsin inşallah.

kızlar benim 3. gün transferim oldu.
bunlar da gün be gün yaşadıklarım. her bünyede aynı değilmiş ama belki ışık tutar size.

0.gün transfer günü; crinone jelden sonra kahverengi döküntü.
1. gün hafif adet sancılanmaları
2. gün sağ ve sol kasıkta 2-3 kez batma, ayaklarda üşüme, açlık hissi
3. gün sol kasıkta 2-3 kez batma, ayaklarda üşüme
4. gün sol kasıkta 2-3 kez batma, ayaklarda üşüme
5. gun ayaklarda üşüme, göbekten 1-2 kez çekilme gerilme hissi, akıntı, göğüslerde hassasiyet (opudan beri artma)
6. gün ayaklarda daha az üşüme, aralıklı adet sancılanmaları, çok kısa süreli akıntı
7.gün ayaklarda daha az üşüme, aralıklı çok şiddetli adet sancılanmaları (adet oldum diye wc ye gidecek kadar),crinone jel açık turuncu şeklinde geri geldi, çok kısa süreli akıntı.
8. gün sıcak su torbası fikrini hatırladım artık ayaklar üşümüyor, bulanık idrar ve kokulu (ilaçlara bağladım hep belirti mi bilmiyorum), az miktarda akıntı, hafif adet sancılanmaları, kirpikler karışıyor diye okumuştum o gün ilk kez dikkat ettim alt ve üst kirpiklerim karışıktı gerçekten gece gündüz, kalp atışımı belirgin bir şekilde hissetme
9. gün crinone jelin pembe şekilde geri gelmesi, kalp atışını hissetme öyle ki soluma yatsam gumgum vurma hissi, baş ağrısı, gaz problemi
10. gün çok az adet sancılanmaları, durmadan açlık hissi, kalp atışını hissetme
11.gun çok az adet sancılanmaları, durmadan açlık hissi, kalp atışını hissetme, sabah su gibi bi akıntı wc ye gittiğimde adetim başlıyor dedirtecek şekilde koyu pembe ama ağrısız, gaz problemi, durmadan açlık hissi
12. gün su gibi akıntı çok kısa süreli, hafif adet sancılanmaları, durmadan açlık hissi, tokken tatlı yemek isteği açken herşeyi yeme isteği. çarpıntı.

ve; 7. günden bu güne pubik kemiğinin üzerinde her gecen gun daha anlaşılır biçimde hissedilen, bir tepecik bir sertlik (ayakta kontrol)

Son düzenleme:
bunlar da gün be gün yaşadıklarım. her bünyede aynı değilmiş ama belki ışık tutar size.

5. gun ayaklarda üşüme, göbekten 1-2 kez çekilme gerilme hissi, akıntı, göğüslerde hassasiyet (opudan beri artma)
6. gün ayaklarda daha az üşüme, aralıklı adet sancılanmaları, çok kısa süreli akıntı
7.gün ayaklarda daha az üşüme, aralıklı çok şiddetli adet sancılanmaları (adet oldum diye wc ye gidecek kadar),crinone jel açık turuncu şeklinde geri geldi, çok kısa süreli akıntı.
8. gün bulanık idrar ve kokulu (ilaçlara bağladım hep belirti mi bilmiyorum), az miktarda akıntı, hafif adet sancılanmaları, kirpikler karışıyor diye okumuştum o gün ilk kez dikkat ettim alt ve üst kirpiklerim karışıktı gerçekten gece gündüz, kalp atışımı belirgin bir şekilde hissetme
9. gün crinone jelin pembe şekilde geri gelmesi, kalp atışını hissetme öyle ki soluma yatsam gumgum vurma hissi, baş ağrısı, gaz problemi
11.gun çok az adet sancılanmaları, durmadan açlık hissi, kalp atışını hissetme, sabah su gibi bi akıntı wc ye gittiğimde adetim başlıyor dedirtecek şekilde koyu pembe ama ağrısız, gaz problemi, durmadan açlık hissi
12. gün su gibi akıntı çok kısa süreli, hafif adet sancılanmaları, durmadan açlık hissi, tokken tatlı yemek isteği açken herşeyi yeme isteği. çarpıntı.
Canım hayırlı uğurlu olsun sırf güzel sonuçlar var mı diye girdim. Girdiğime de deydi Ne mutlu sana İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Tabi bir kaç sorum olacak nerede yaptırdın ücret konusunda bilgi verirsen sevinirim. benimde subat ayında yapılacak tüp bebek .Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Tekrar tebrik ederim canım

8. gün sıcak su torbası fikrini hatırladım artık ayaklar üşümüyor, bulanık idrar ve kokulu (ilaçlara bağladım hep belirti mi bilmiyorum), az miktarda akıntı, hafif adet sancılanmaları, kirpikler karışıyor diye okumuştum o gün ilk kez dikkat ettim alt ve üst kirpiklerim karışıktı gerçekten gece gündüz, kalp atışımı belirgin bir şekilde hissetme

ve; 7. günden bu güne pubik kemiğinin üzerinde her gecen gun daha anlaşılır biçimde hissedilen, bir tepecik bir sertlik (ayakta kontrol)
canım kan tesi sonucun kaç çıktı?Tekrarlıcak mısın gerek varmıymış

canım değer kaç çıktı,arkadaşım da tüp yapmıştı ve 2 gün sonra tekrar etmen gerek demişlerdi,sende çok mu yüksekti acaba değer :)

X