kızlar benim 3. gün transferim oldu.
bunlar da gün be gün yaşadıklarım. her bünyede aynı değilmiş ama belki ışık tutar size.
0.gün transfer günü; crinone jelden sonra kahverengi döküntü.
1. gün hafif adet sancılanmaları
2. gün sağ ve sol kasıkta 2-3 kez batma, ayaklarda üşüme, açlık hissi
3. gün sol kasıkta 2-3 kez batma, ayaklarda üşüme
4. gün sol kasıkta 2-3 kez batma, ayaklarda üşüme
5. gun ayaklarda üşüme, göbekten 1-2 kez çekilme gerilme hissi, akıntı, göğüslerde hassasiyet (opudan beri artma)
6. gün ayaklarda daha az üşüme, aralıklı adet sancılanmaları, çok kısa süreli akıntı
7.gün ayaklarda daha az üşüme, aralıklı çok şiddetli adet sancılanmaları (adet oldum diye wc ye gidecek kadar),crinone jel açık turuncu şeklinde geri geldi, çok kısa süreli akıntı.
8. gün sıcak su torbası fikrini hatırladım artık ayaklar üşümüyor, bulanık idrar ve kokulu (ilaçlara bağladım hep belirti mi bilmiyorum), az miktarda akıntı, hafif adet sancılanmaları, kirpikler karışıyor diye okumuştum o gün ilk kez dikkat ettim alt ve üst kirpiklerim karışıktı gerçekten gece gündüz, kalp atışımı belirgin bir şekilde hissetme
9. gün crinone jelin pembe şekilde geri gelmesi, kalp atışını hissetme öyle ki soluma yatsam gumgum vurma hissi, baş ağrısı, gaz problemi
10. gün çok az adet sancılanmaları, durmadan açlık hissi, kalp atışını hissetme
11.gun çok az adet sancılanmaları, durmadan açlık hissi, kalp atışını hissetme, sabah su gibi bi akıntı wc ye gittiğimde adetim başlıyor dedirtecek şekilde koyu pembe ama ağrısız, gaz problemi, durmadan açlık hissi
12. gün su gibi akıntı çok kısa süreli, hafif adet sancılanmaları, durmadan açlık hissi, tokken tatlı yemek isteği açken herşeyi yeme isteği. çarpıntı.
ve; 7. günden bu güne pubik kemiğinin üzerinde her gecen gun daha anlaşılır biçimde hissedilen, bir tepecik bir sertlik (ayakta kontrol)