Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
Canım çok sıkkın sabah test yaptım tamam yıkıldım cumada kan testi için randevu vermişti doktor şeytan diyo gitme nasıl olsa sonuç belli offf offf

Kesinlikle katiliyorum sana, cok cetin bir sinavdan geciyoruz. Mevlam Hayirlisi ile basarili olmayi nasip etsin insallah. Benimde tüpün biri tikali. Ayriyetten bakimi yapilmasi gereken bir Rahim agzi yaram var ama onu bebek sonrasina birakiyor doktorum acil bir durum olusmadiktan sonra. Sanirim yaranin büyük ve iltihapli olmasi tikadi zaten tüpün birini. Mevlam tüm hasta bedenlere sifalar versin. Canim, sakin moralini bozma. Tip cok gelisti artik, insallah bir ucundan yakalayacagiz bizlerde. Bazende diyorum, tamam cocuk Allah´in bir emaneti bize ama vermeyi uygun görmedigi taktirde muhakkar bir bildigi vardir. Bir mesguliyet bir hobi cok önemli bu sürecte, beynin rahatlamasi önemli tedavi süreci icin.

mrh bende senin gibi oldum hatta ben adet zamanı gitmedim bile doktora 3. gün klomene başladım 10. gün yanicumartesi gittim doktora yumoşlar gelişmişti, pazartesi yapalım dedi ve yaptık :) hayırlısı artık

Asilama tamamen yumurtalarin olgunluguna bagli olarak yapiliyor. Catlama büyüklügüne geldiklerinde zaten bir sonraki adima yönlendiriyor Doktor. Muhakkak olgunlasmistir ki yumurtan, Doktor kisa sürede asilamayi yapti. Icini feraht tut, güzel ve saglikli sonuclarin olsun insallah.

Cok kotu bsey yaptim sabah kardesimle birlikte esime supriz yapmak icin beta hch yaptirmaya gittik. Sonucum refarans araligi 0-5 de 1,98 cikti. Transferimin 7.gunu. ne yazikki tutmamis. Cok uzgunum kizlar. Esim inanamadi simdi kardesimle hastaneye gidiyo belki sonuc degisir mi zamanla die. Hayallerim yikildi. Artik hic umudum yok.

canım erken yapmışsın ama keşke 9.gün falan yapsaydın?Normal test günün ne zamandı

Hayirlisi olsun canim. Evet testi cok erken yapmissin. Rahim zarina gec tutunmada olabiliyormu acaba? Insallah normal adet tarihine kadar degerleri yükselir.

sakın umutsuzluğa kapılma,daha 7. gündesin ve 1.98 çıkmış,bence hamilesin değerin artacak ilaçlarını bırakma okunan şu ezanın yüzü suyu hürmetine rabbim yüzünü güldürsün.

Sanslisin masallah demekki yumoşlar cabuk tepki verio ilaca benim ilk asilamada okadar çok iğne vurdumki anlatamam çok geç buyumuslerdi
Evet çabuk tepki vermişler, İnşallah sonucu da iyi olur, hepimiz için..

mrh bende senin gibi oldum hatta ben adet zamanı gitmedim bile doktora 3. gün klomene başladım 10. gün yanicumartesi gittim doktora yumoşlar gelişmişti, pazartesi yapalım dedi ve yaptık :) hayırlısı artık
Aynı gün aşılama olduk demek ki, hadi bakalım hayırlı haberler alırız inşallah..

Tabi muhakkak öyledir ama öyle zor zamanlar ki insanın aklına gelmeyen yokk. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Hepimiz inşallah hayırlı sonuçlar alırız.

canım erken yapmışsın ama keşke 9.gün falan yapsaydın?Normal test günün ne zamandı

Hayirlisi olsun canim. Evet testi cok erken yapmissin. Rahim zarina gec tutunmada olabiliyormu acaba? Insallah normal adet tarihine kadar degerleri yükselir.

sakın umutsuzluğa kapılma,daha 7. gündesin ve 1.98 çıkmış,bence hamilesin değerin artacak ilaçlarını bırakma okunan şu ezanın yüzü suyu hürmetine rabbim yüzünü güldürsün.

Doktor yeniden beni cagirmis. Simdi yine kan verdim. 1 saat de bile degisirmis. Esime anlatmis. 1.20 nin uzerinde artis olursa eger negatifin pozitifidir demis. Cunku daha adetimi bile gecmemis test tarihi bile gelmemis demis. O yuzden esim tekrar goturdu. Desteginiz icin sagolun kizlar. Tesekkur ederim.

inşallah olumlu olur canım.doktorun dediği doğru daha test tarihin gelmedi o yüzden böyle bir değer çıkması normal.1 saate belli olur heralde.Dualarım seninle

Ohhhh, sevindim bu habere. Mevlam güzel sonuclar versin, yüzün gülsün insallah canim. Burdan haberdar et bizi.

kız kardeşlerim,
crinone jel ihtiyacım için öyle güzel şeyler yazdınız özel mesajlar attınız beni mahçup ettiniz. güzel kalplerinizi açtınız. Allah hepinizden razı olsun. sanal bir ortam ama yine söylüyorum dosluklar arkadaşlıklar hiç de sanal değilmiş bunu bir kez daha görmüş oldum. hepiniz Yüce Rabb'ime emanetsiniz. bugun annemin tanıdığı bi eczane vasıtasıyla, ilacın biriktirdiğimiz parası kadarını ödeyerek bir kutu aldık Elhamdülillah. akşama da uygulayacağım vardı zaten yarın sabaha gerekiyordu çok şükür temin etmiş oldum. darısı artık bu kutu bitince haftaya yenisini alacağım bir kutuya :) benimle dertlendiniz merak ettiniz destek oldunuz. hepinize çok tşk ederek bilgilendirmek istedim. hepinizi çok seviyorum çoook :)

senin adına çok sevindim,tüm bu emeklerinin sonucunu alırsın inşallah.
ben de eşime dün sonucu telefonda söyledim,eve gelidiğinde üzgün ve şaşkındı'ben 3 ,olmazsa 2, hadi tek kesin diyordum'dedi,ben de buna şaşırdım çünkü hep istemiyor gibi bir havası vardı,bizimkisi 3 e bile tavmış.yumurta takibi yaptıralım deyince hiç itiraz etmedi, eve gelmeden önce dr u aramış,2. adette başlayalım demiş,içim kıpır kıpır Allahın izniyle bu sefer olacakmış gibi hissediyorum.

ahh canımmmm inşallah olacak :) ne güzel senin adına ilgilenip dr unu arıyor demekki adam hakikmaten çok istiyor. Allah'ın izniyle bulduk burda dost olarak hepimiz birbirimizi, hamiş haberlerimizi almadan bi yere gitmek yok :)

ahh canımmmm inşallah olacak :) ne güzel senin adına ilgilenip dr unu arıyor demekki adam hakikmaten çok istiyor. Allah'ın izniyle bulduk burda dost olarak hepimiz birbirimizi, hamiş haberlerimizi almadan bi yere gitmek yok :)

ben de çok umutsuzum. fsh yüksek diye yumurta oluşmamasından korkuyorum. yine de tedaviye başladılar. inşallah en azından 2 tane kaliteli yumurtam oluşur

inşallah olumlu olur canım.doktorun dediği doğru daha test tarihin gelmedi o yüzden böyle bir değer çıkması normal.1 saate belli olur heralde.Dualarım seninle

Ohhhh, sevindim bu habere. Mevlam güzel sonuclar versin, yüzün gülsün insallah canim. Burdan haberdar et bizi.
2 saat sonra verilen kanda 1,98 den 2'ye cikmis. Valla ibretligim. Su topiktekilere durumum ders olsun. Anam ne buyuk hata ettimde gidip gunu gelmeden test yaptim. Guzel dilekleriniz cok teselkur ederim. Cok sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…