• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ARALIK 2014'te Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar...Evvel Allah, Bismillah...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

infertilite nedeniniz...

• yumurtlama tembelliği

OY: 22 13,1%
  • endometriozis

OY: 12 7,1%
  • tüplerde tıkanıklık

OY: 10 6,0%
  • rahim problemleri

OY: 5 3,0%
  • kadının yaşı

OY: 6 3,6%
  • pko

OY: 36 21,4%
  • bozuk sperm şekli ve hareketi

OY: 33 19,6%
  • sperm sayısı azlığı

OY: 27 16,1%
  • varikosel

OY: 8 4,8%
  • testosteron eksikliği

OY: 0 0,0%
  • sperm kanalı tıkanıklığı

OY: 0 0,0%
  • sebepsiz infertilite

OY: 54 32,1%
  • viskozite

OY: 1 0,6%

• Ankete Katılan
    168
canım bir ecza deposu bul orada fiyatları daha uygun veriyorlar
Yarin esim dr a gideek canim indirimli alabilecegimiz eczane var mi die degilse dur ecza deposuna git diyrtim ona :)
eğer günün tutuyorsa işsizlik maaşı için başvur o zaman sanırım sağlıkdan da faydalanabilirsin ,bir araştır bakalım böyle bir şey var mı?
progestonun fiyatı
uygun onu kullan ben onu kullandım,3kere 2 tane, ikisi de progesteron içeriyor
Tatlim dr jele devam ediceksin dedi. Bi de issizlik maasi icin son 3 yilda 300 gun pirimin olmasi gerekio canim benim yetmiodu gunlerim baglanamadi issizlik maasi malese.

Evet 2 benimki. Cok agir geliyo. Dilerim sendende pozitif haberler aliriz. Allah emeklerimizi bosa cikarmasin
Allah yardimcin olsun canim.ben kan testinde pozitifi gordum cok sukur canim ama hala progestana igneye devam.normalde fitile cevirdi ama onun kasintisindan mecbur igneye dondum.simdi bi hafta snra kalp atislari icin gidicem insallah hayirlisiyla onusa duyarsak rahatlicam.sen tedavinin hngi asamasindasin Rabbim gonlune gore versin

selam bayanlar, aranıza yeni katıldım bende ilk aşılamamı 1 yıl önce olmuştum tutmadı. geçen ay rahim fimimde tüplerimin biri tıkalı çıktı bu ay aşılama yapıcak. ilaç olarak letrasan verdi siz daha önce kullandınızmı iğnelerimide kullandım yarın yumrtarımaa bakıcak büyümüşmü sonra aşılama inşallah bunda güzel haberler alırım yoksa tüp bebek yolunu görüncek..

Allah yardimcin olsun canim.ben kan testinde pozitifi gordum cok sukur canim ama hala progestana igneye devam.normalde fitile cevirdi ama onun kasintisindan mecbur igneye dondum.simdi bi hafta snra kalp atislari icin gidicem insallah hayirlisiyla onusa duyarsak rahatlicam.sen tedavinin hngi asamasindasin Rabbim gonlune gore versin
Ayyy ne guzelll :nazar::nazar::nazar:
Ben transferimin 6.gunundeyim. ama hic bi belirti yok. Tek guvendigim şu progestan igne sayesi de belki rahim duvarina yapisir die teselli edeiyorum kendimi. Aksam meraktan igne vurdurmaya gittigimde bi beta hcg ye baktirim dedim. Labaratuardaki cocuk acidi heralde halimize yapmadi. Bakmayalim uzulursunuz 9.gunu grlin barii dedi. Yaptirmadik bizde. Ben tutmamasindan cok korkuyorum. Gerci 5.gun blast embriyoydu ama kismet iste. Sanada kucagina almak nasip olsun. Şöyleeee mis kokusunu icine cekersin insallahh :KK46:

Ayyy ne guzelll :nazar::nazar::nazar:
Ben transferimin 6.gunundeyim. ama hic bi belirti yok. Tek guvendigim şu progestan igne sayesi de belki rahim duvarina yapisir die teselli edeiyorum kendimi. Aksam meraktan igne vurdurmaya gittigimde bi beta hcg ye baktirim dedim. Labaratuardaki cocuk acidi heralde halimize yapmadi. Bakmayalim uzulursunuz 9.gunu grlin barii dedi. Yaptirmadik bizde. Ben tutmamasindan cok korkuyorum. Gerci 5.gun blast embriyoydu ama kismet iste. Sanada kucagina almak nasip olsun. Şöyleeee mis kokusunu icine cekersin insallahh :KK46:
Canim cok saol guzel dileklerin icin insallah sende kan testinde guzel sonuc alicaksin.moralini bozma kndini cok yorma Allah buyuktur insallah seninde yuzunu guldurcek.belirtilere gelince benm hic belirtim yoktu.ne kasik agrisi ne bel agrisi.progestan ignenin agrisindan baska bi belirtim yoktu hatta demistim icimden tutmadi heralde diye.ama diyolar ya belirti aramayin hissettiklerinizin hepsi ilaclardan diye o yuzden cok belirti aramamaya calistin kendimi cok dinlememeye calistim.annem yanimdaydi saolsun yalnizda kalmadim boylece kndimce kalip dusunmeye zamanimda olmadi iyiki olmadi.insallah sende bikac gun sonra guzel sonuc alicksin az kalmis.cogu bitmis.5.gun emnriyosu olduguma gore 4 gun snra test gunun sanirim.iyiki 6.gun baktirmadin kanda dedikleri gibi en erken 9.gun yap sen.hakkinda hayirlisi olsun amin..dualarim seninle ve bizlerle

Birde bizim sperm yıkandıktan ve tüp içinde bize verildikten 1 saat sonra enjekte edildi ölmussundur spermler

Canim icin rahat olsun. Biz gecen ay asilama yaptiridigimizda, spermler hastanede hazirlandi. Sonra paketleyip elimize verdiler, Hastaneden cikip Doktorumun muayenehanesine gittik. Yaklasik 1 saat yolda kaldik. Hazirlandiktan sonra 4 yasadiklarini dedi Doktor yardimcici bize.

selam bayanlar, aranıza yeni katıldım bende ilk aşılamamı 1 yıl önce olmuştum tutmadı. geçen ay rahim fimimde tüplerimin biri tıkalı çıktı bu ay aşılama yapıcak. ilaç olarak letrasan verdi siz daha önce kullandınızmı iğnelerimide kullandım yarın yumrtarımaa bakıcak büyümüşmü sonra aşılama inşallah bunda güzel haberler alırım yoksa tüp bebek yolunu görüncek..

Hosgeldin aramiza & Hayirli sonuclarin olsun canim. Benimde bir tüpüm tikali göründü Hsg´de ve sayi sorunumuz var biraz. Bende Letresan kullaniyorum yumurta uyarici olarak. Gecen ay asilama yaptirdik ama kismet olmadi, tutmadi. Bu ay sadece Letresan´li yumurta takibi yapalim dedik. Yumurtlamam olumlu yönde olunca 1-2 ay böyle devam ederiz gerekirse, ilaca cok güzel cevap veriyorsun dedi Doktor. Bu ay ki yumurtlama sürecini tamamladik. Simdi gün sayiyoruz. Hayirlisi hepimiz icin.

Hosgeldin aramiza & Hayirli sonuclarin olsun canim. Benimde bir tüpüm tikali göründü Hsg´de ve sayi sorunumuz var biraz. Bende Letresan kullaniyorum yumurta uyarici olarak. Gecen ay asilama yaptirdik ama kismet olmadi, tutmadi. Bu ay sadece Letresan´li yumurta takibi yapalim dedik. Yumurtlamam olumlu yönde olunca 1-2 ay böyle devam ederiz gerekirse, ilaca cok güzel cevap veriyorsun dedi Doktor. Bu ay ki yumurtlama sürecini tamamladik. Simdi gün sayiyoruz. Hayirlisi hepimiz icin.
bilmiyorum çok zor süreçler rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. aklımın ucundan geçmezdi bunları yaşayacagım. olur dedık olmadı doktora gttıgımde çikolata kisti vardı 2013te amelıyat oldum olur dediler tek sorun o dediler olmadı herşey normal dedıler . sonra iltihap oldu bidaha kurtulamadım sürekli iltihap kurtulamıyorum sonra hareket sayımız düşükmüş felan filan çok yoruldum bebek özlemimde kalmadı ne istediğimi bilmiyorum sadece aglıyorum herşeye

bilmiyorum çok zor süreçler rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. aklımın ucundan geçmezdi bunları yaşayacagım. olur dedık olmadı doktora gttıgımde çikolata kisti vardı 2013te amelıyat oldum olur dediler tek sorun o dediler olmadı herşey normal dedıler . sonra iltihap oldu bidaha kurtulamadım sürekli iltihap kurtulamıyorum sonra hareket sayımız düşükmüş felan filan çok yoruldum bebek özlemimde kalmadı ne istediğimi bilmiyorum sadece aglıyorum herşeye
Sakın umudunu kaybetme herşey bitti dediğin anda alıyorsun güzel haberi .. Benimde eşimin değerleri düşüktü şekil bozukluğu vardı ama 2 gün sonraki aşılama gününde değerlerini görünce şok geçirdik sanki 3 kat artmı

Sadece dua edip Rabbimize sığın ben olmaz dediğim ay aldım haberi ama sadece Rabbim verirse olacağını tekrarladım hep dilimde Rabbim sana güveniyorum sen vereceksin diye takrarladım umudunu kaybetme soğan kürü yap iltihap için iyi geldiğini duydum

Merhaba kizlar. Bende asilama yaptim.29 aralik pazartesi gunu yani adetimin 2. gunu doktora gittim bana gonal f verdi. 5 gun yaptim igneleri 75 ml olanindan. 5 gun sonunda yani c.tesi gittim 2 tane yeterli olgunlukta yumurtan olusmus geriden gelen yumurtalarda var dedi c.tesi aksami ovitrelleyi vurdum. 5 ocak pazartesi de asilamam oldu. Benim sorum bu kadar kisa surede asilama yaptiran var mi aranizda. 1 hafta icinde asilama oldum. Doktora da sordum, ignelerin yumurtani nasil etkiledigine bagli buyumeleri dedi. Ben yine 14.gun asilama olur saniyodum.. var mi benim durumumda olaniniz..

Merhaba kizlar. Bende asilama yaptim.29 aralik pazartesi gunu yani adetimin 2. gunu doktora gittim bana gonal f verdi. 5 gun yaptim igneleri 75 ml olanindan. 5 gun sonunda yani c.tesi gittim 2 tane yeterli olgunlukta yumurtan olusmus geriden gelen yumurtalarda var dedi c.tesi aksami ovitrelleyi vurdum. 5 ocak pazartesi de asilamam oldu. Benim sorum bu kadar kisa surede asilama yaptiran var mi aranizda. 1 hafta icinde asilama oldum. Doktora da sordum, ignelerin yumurtani nasil etkiledigine bagli buyumeleri dedi. Ben yine 14.gun asilama olur saniyodum.. var mi benim durumumda olaniniz..
Canim aşılama yi 14 15 günde olcak diye düşünme yumurtalara bağlı

Canim aşılama yi 14 15 günde olcak diye düşünme yumurtalara bağlı
Doktora sorunca o da aynı şekilde söyledi, tabi mantıklı aslında ama, forumda hiç denk gelmedim iğnelerden sonra 1 hafta içinde aşılama yaptırana rastlamadım. Sorayım dedim var mı benim durumumda olan diye.. Demek ki çabuk büyümüş yumoşlarım :KK16: hayırlısı olsun.

Doktora sorunca o da aynı şekilde söyledi, tabi mantıklı aslında ama, forumda hiç denk gelmedim iğnelerden sonra 1 hafta içinde aşılama yaptırana rastlamadım. Sorayım dedim var mı benim durumumda olan diye.. Demek ki çabuk büyümüş yumoşlarım :KK16: hayırlısı olsun.
Sanslisin masallah demekki yumoşlar cabuk tepki verio ilaca benim ilk asilamada okadar çok iğne vurdumki anlatamam çok geç buyumuslerdi

Back